מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת רנולי07/03/2012
שלום רב
אני בת 20 יש לי תסמונת רנו
עשיתי בדיקת דם ולא מובן לי התשובה
anti-dna -10.8
antinuclear ab- Neg
מה אומר התשובה של הבדיקות דם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת רנו - תגובה
ד''ר יעל כוכבי14/03/2012שלום,
רצוי לרשום את ערכי הנורמה של המעבדה הבודקת. לדעתי הבדיקות תקינות.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס בקרניתבת 2806/03/2012
ערב טוב ,
כבר 3 ימים אני מרגישה אי ניחות בעין ימין , כאבים עזים כאלו יש מין חתיכת זכוכית בתוך העין , מבחוץ העין קצת אדומה כאילו בריאה לגמרי ... העין רגישה לאור ובשמש ממש קשה לפתוח אותה והדמעות זולפות וגם נלווה בזה כאבי ראש ...ולפני זה העין הייתה בריאה ואף פעם לא סבלתי מבעיות בעיניים .
ולכן למוחרת הלכתי למיון עיניים ושם גילו את הבעייה במהירות רבה ואמרו לי שיש אבצס כ- 1.8 מ"מ בקרנית ימנית עם צביעה מנימאלית לעבר שעה 8-9 , אישון עגול רחב מאוד בעין ימין לא מגיב לאור |(הוזלפה טיפת פילוקרפין 2% ללא שינוי באישון ) . תסנין בקוטר 0.5 מ"מ בעין השמאלית עם צביעה מעליו במיד פריפריה בשעה 8:00 עם HAZE קל מסביבו ו- SPKS בשליש תחתון . צלקת ישנה כ- 1מ"מ במיד פריפריה קרנית בשעה 6:00 , האישון בעין השמאלית עגול קטן ומגיב ...
לא נצפה גוף זר בעיניים ... נלקחו תרביות ומשטח RF קרנית משתי העיניים .
הטיפול : RE COLL AFLOX 1 * 24 + RE COLL FORTUM 1 * 24 ... כן , 24 פעם ביום - טיפה אחת כל שעה כולל בלילה ושכחתי לציין שבשעה הראשונה הייתי מטפטפת טיפה אחת כל 5 דקות . וצריך לבקר את המרפאה כל יום בבוקר עד שהעין תחלים ....
מקווה שהסברתי הכל ולא שכחתי כלום - השאלות שלי הן כך : 1- ממה נובע האבצס והתסנין בעין (לא קיבלתי חבלה או מכה בראש או בעיניים ? 2- מה המשמעות לאישיון רחב מאוד ולא מגיב לאור רק בעין אחת ? וממה זה נגרם ולמה הם עשו מזה סיפור מסובך ?
תודה ולילה טוב ,
בת 28 , בריאה בד"כ (רק סובלת מאנימיה קשה ) ואף פעם לא סבלתי מבעיות בעיניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_עיניים_מחלות_עיניים_בעיות_ראיה' id=link]רפואת עיניים, מחלות עיניים, בעיות ראיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות גבוהות של אינזימי כבדJane05/03/2012
שלום!
אני כחודש לאחר הלידה. היה לי דימום מייד לאחר הלידה בשל יציאת שליה לא שלמה ורמת המוגלובין ירדה ל-7.1, בשיחרור - 7.6 (לא קיבלתי מנות דם). התחלתי לקחת ברזל. לפני כמה ימים חזרתי על בדיקות דם ובין היתר על תפקודי כבד כרוטינה. רמת המוגלובין עלתה ל-12, אך פתאום ראיתי ALT=93.90 ו-AST=49.00.
על מה זה יכול להצביע?
האם זה פשוט מקרי?
תודה על תשומת לבכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמות גבוהות של אינזימי כבד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012שלום לך,
אכן יש עלייה קלה באנזימי כבד , שיכולה להיות קשורה למה שעברת אבל דורשת
מעקב: אם המגמה היא של עלייה- יש צורך בבירור נוסף.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה בגיל 33 וחציקרן05/03/2012
שלום,
לאחר בירורים מעמיקים ובדיקות דם שלא הראו משהו תקין בכבד גילו שיש לי מחלת הנשיקה?הרופאה אמרה שזה לא מדבק והבנתי שכן.אשמח לקבל פרטים בקצרה על כך מז זו המחלה הזאת ואיך נדבקים?
2. זה נגיף רדום בגוף שכל החיים יחזור לי?האם יש טיפול לזה?
לעזרתכם אודה.
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה בגיל 33 וחצי - תגובה
אני לא מבינה את הנתונים שהצגת.
לעצם השאלה: מחלת הנשיקה היא מחלה שיכולה להגרם ע"י אחד משני וירוסים : EBV או CMV , ההדבקה בד"כ מדרכי הנשימה והיא נמשכת מספר חדשים עד שנה .
הוירוסים יכולים להשאר בגוף בצורה רדומה אבל בד"כ אינם גורמים נזק מאחר שהגוף מפתח חסינות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד ריאותצחי04/03/2012
בן 48 בריא בד"כ.
לא מעשן כבר 10 שנים.לא פעיל גופנית .
עקב קוצר נשימה במאמץ ( אפילו טיפוס במדרגות)
בוצע תפקוד ריאות .(לאחר הבדיקה סחרחורת קלה וקוצר נשימה קל שעבר.)
אודה על הפיענוח.
כמו כן בוצע ארגומטריה יצא תקין וכמו כן צילום חזה תקין.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_ריאה_אסטמה' id=link]מחלות ריאה אסטמה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נצרת עיליתגבי גורלי03/03/2012
ד"ר שלום
רציתי לשאול איך מגיעים לטיפול רימות זבובים לאבא שלי שיש לו פצע גדול ברגל כעקרון הוא סוכרתי יציב אבל כבר חמישה חודשים ולא מתרפא אלא להפך הוא כיום לא יכול לדרוךעל הרגל מרב כאבים.
אשמח אם תעזור לי
תודה גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצרת עילית - תגובה
אינני יודעת.
כדאח לשאול את רופא הסוכרת או אם יש צוות מיוחד לטיפול בפצעים במרפאת הסוכרת שבה מטופל אביך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת הכוונהani02/03/2012
שלום רב,
אמי מתלוננת מזה זמן רב מיחושים שונים בגוף. צרבות, שלשולים, שיעול בלתי פוסק, קוצר נשימה ועוד דברים שלא קשורים כנראה אחד לשני. בחודשים האחרונים היא הולכת לרופאת המשפחה ומקבלת אנטיביוטיקה. כבר לקחה 4 סוגים שונים. בכל פעם "מנסים", אין אבחנה למה שהיא מרגישה. פעם באיזו תוכנית שמעתי על רופא איטגרטיבי/הוליסטי שמסתכל על התמונ המלאה ולא כמו הרופאה שלה שבכל שבועיים נותנת אנטיביוטיקה בגלל תלונה זו או אחרת. אני חושבת שיש פה סוג של הזנחה. זה כבר מספר חודשים ואף אחד לא מסתכל על התמונה הכוללת.
אני לא זוכרת את תפקיד הרופא שאליו אני מכוונת. נאי מבקשת לדעת למי לפנות.
המון תודות לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת הכוונה - תגובה
תפקיד רופא המשפחה הוא לראות את התמונה הכוללת ולטפל בהתאם. לא ברור
למה אמך מקבלת כ"כ הרבה אנטיביוטיקה. כדאי לשאול את הרופא.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריק02/03/2012
שלום רב,
אני בן 29
מזה כמה ימים יש לי מעיין קשיי נשימה (לא כמו חולי אסמה)
אני מתמקד בנשימה שלי,וחש שאין לי אוויר להוציא או לקבל.
מרגיש עייפות כולם בעבודה כבר שבוע שלם אומרים לי שאני נראה עייף.התנועות שלי והאנרגיה שלי ירדה.ולא יודע במה מדובר
אין לי חום,יש מעט נזלת ואפ'צי מדיי פעם .יותר נראה כמו אלרגיה מאשר התקררות.ומרגיש בעיקר חולשה ותשישות גמורה.
האם זה יכול להיות חרדות? כמו מה זה נשמע? מה אני צריך לבדוק אצל הרופאה.
האם רק בדיקת נשימה?
אודה לתגובה
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012שלום,
מה זאת אומרת : מה עלי לבדוק אצל הרופאה? אתה הולך לרופאה ומבקש ממנה
מה לבדוק? אני לא מבינה את זה.
התסריט המשופר שלי: אתה הולך לרופאה, מספר לה מה מפריע לך, היא בודקת
ומנחה אותך.
לגבי הסימפטומים: יתכן שילוב של חרדה ודלקת בדרכי הנשימה העליונות, אולי על רקע אלרגית. כלומר: כל ההשערות שלך סבירות, לא תדע אם לא תגש להבדק.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הולטר לחץ דםלימור01/03/2012
ד"ר שלום
אני בת 38 סיפור ארוך של הולטרים בהם אני מתכתבת איתך רובם היו תקינים אני עושה אחת לכמה חודשים כי יש לי תסמונת החלוק הלבן.
הקודם לפני שלושה חודשים ממצוצע ביום 146/93 ובלילה 124/74 הוחלט לא לתת טיפול ולחכות לפני יומיים עשיתי שוב הולטר שהממוצע היומי 176/106 והלילה 166/96 וזה מטורף!!! מעולם לא היו לי מדדים של 180 190 האם יכול להיות שהמכשיר לא תקין או האם יכול להיות שינוי כזה בלחץ דם שלי??? בבית יש לי מכשיר מלפני פחות משנה שרכשתי ממכבי והמדדים פחות או יותר תקינים הכי גבוה 150 והרוב 130 . אז איך זה יכול להיות??? איך להתייחס לזה??? זה קצת הכניס אותי ללחץ.
אני פשוט מנסה להבין אם זה הגיוני ואם זה כך אז איך בבית המדדים לא מגיעים לזה.
אשמח אם תעזור לי להבין
אני אציין שהלחץ דם שלי לא מאוזן בשנה האחרונה אבל מעולם לא הגיע למדדים כאלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולטר לחץ דם - תגובה
יש כמה אופציות: לתת טיפול תרופתי ללחץ דם , או לתת טיפול תרופתי לחרדה, או לעשות ביופידבק.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בתחתונים, ירידה במשקלחסוי29/02/2012
שלום, סבא שלי בן 74. בכמה חודשים האחרונים יש לו ירידה משמעותית בתאבון, ויותר מזה, הוא מרגיש שקשה לו לאכול ושהאוכל מפריע לו. הוא הלך לרופאה, הרופאה שקלה אותו ושמה לב שהוא ירד 7 ק"ג בתקופה של כשלושה חודשים. לפני כמה ימים הוא התעורר בבוקר ושם לב שיש לו כתם דם גדול בתחתונים ובמכנסיים (באזור הישבן, לא באיבר המין). הרופאה כתבה בדף ש- "יש לשלול פתולוגיה בבטן". בבקשה תרגיעו אותנו, אנחנו ממש ממש ממש מודאגים ! מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה ! נשמח לתשובה מהירה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בתחתונים, ירידה במשקל - תגובה
ירידה במשקל ודמם רקטלי בגיל 74 מחייבים בירור של מערכת העיכול התחתונה.
הרבה בריאות לסבא ולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ....ישי29/02/2012
למנהלי הפורום שלום.
אני זקוק לייעוץ, רקע: אני עובד בעבודה של משמרות 24 שעות עובד ו48 שעות בבית. במשמרתי האחרונה בעבודה 27/2 הכנו אני ועמיתי לעבודה ארוחת בוקר, במהלך הכנת הארוחה הבחנתי כי אחת מהביצים שבתבנית שבורה וביקשתי שלא ישימו אותה באוכל, בכל זאת שמו את הביצה שהייתה שבורה באוכל. לאחר הארוחה חשתי בבחילות וצרבת מעיקה במשך כל היום. על כן לא אכלתי במשך כל היום אך שתיתי מים. באותו הלילה בערך 3 לפנות בוקר התעוררתי לשירותים עם לחץ למתן שתן. לאחר מתן השתן שלווה במין כאב כמו של התאפקות ארוכה, מצאתי את עצמי שוכב על הרצפה בחדר השירותים מתושתש ללא ידיעה כמה זמן עבר ואיך בכלל קרה המצב הזה( לעניות דעתי איבדתי את ההכרה). הייתי חבול במרפק ובגב כנראה מהנפילה ואף חברי לעבודה התעוררו מרעש הנפילה אך לא שיערו שזה מקור הרעש. כעבור רבע שעה חזרתי לישון עם זיעה קרה. במהלך היום כשהתעוררתי מהשינה חשתי בבחילות ובצרבות. הלכתי לעשות מיד על הבוקר א.ק.ג לחץ דם בדיקות שתן ודם והכול היה תקין. הרופא הציג לי טענה שיכול להיות שהיה לי ירידה בלחץ הדם כתוצאה משינוי התנוחה משכיבה לעמידה ולאחר מתן השתן לחץ הדם ירד וזה מקור איבוד ההכרה. אני קצת סקפטי לגבי טענה זו, אני עובד 9 שנים בעבודה זו שבמהלכה אני ואחרים מבצעים את הפעולה הזו של שינוי תנוחה ובחיים לא שמעתי על מקרה כזה. השאלה היא האם יש בדיקות נוספות שעלי לעשות, האם ישנה אבחנה נוספת שיכול להיות שזה בגלל שבאוכל הייתה ביצה מקולקלת, ועם מי עלי להתייעץ בנושא זה. תודה מראש על זמנכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ.... - תגובה
אכילת אוכל מקולקל בד"כ תתבטא בסימפטומים של מערכת העיכול: בחילה, הקאה, שלשול וכאבי בטן.
לא נראה קשה להתעלפות בהשתנה , שההסבר שניתן לך לכך הוא כנראה נכון.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקגיהודה29/02/2012
שלום ד"ר יקר
האם בדיקת אקג מראה גם האם יש בעית אסכמיה בלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקג - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012שלום,
הבדיקה יכולה להראות קיום איסכמיה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- colchicineיעלי28/02/2012
שלום רב
אני בת 30 בריאה בדרך כלל. בשנה אחרונה סובלת מאוד מפצעים בפה ( אפטות ) חוזרות. לפחות פעם בחודש יוצאות כמה נקודות כואבות ביחד, יש חודשים בהם אפטות פשוט לא עוברות ומחליפות אחת את השנייה.
רופא משפחה נתן מרשם לתרופת colchicine 0.5mg טבליה אחת פעם ביום. האם זו תרופה מתאימה למצב? מה ניתן לעשות במקרה כזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר colchicine - תגובה
הטיפול באפטות קשה - מצאתי אכן נתוני מחקרים שמראים הצלחה בטיפול בקולכיצין.
בהצלחה לך והרבה בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדאריק27/02/2012
שלום רב,
בבדיקה אצל כירוג הובחנתי שיש לי בקע במפשעה,שהוא שלח אותי לעשות צילום שם לא הראו כלום לא מצאו בקע שחזרתי אליו עם התוצאות הוא מישש שוב ואמר שיש לי בקע.אני מבולבל כעת.הוא בכלל המליץ לנתח ושלח אותי למרפאות חוץ בבית חולים.
האם באולטרסאונד אפשרי שלא עלו על הבקע?
בתודה
דוריאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/02/2012שלום לך,
אינני כירורגית , אך נראה לי שהאבחנה צריכה להיות קלינית ולא סונוגרפית - מה גם
שUS היא בדיקה שתלויה בטכנאי הבודק .
בכל מקרה , במרפאות החוץ ודאי יבדוק אותך רופא נוסף ואז תוכל להווכח אם אכן יש בקע וגם לשאול שאלה זו .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלקול קיבה ?המתעניין27/02/2012
שלום
היום בשעות הצהריים הרגשתי דחף חזק ליציאה עם מעט לחץ בבטן, היציאה היתה רבה כאשר מספר דקות לאחריה הרגשתי תחושה של כאילו חום במצח (לא מדדתי אך נראה שזו היתה רק תחושה), עייפות והרגשה של משהו תקוע בגרון שגרמה לי לאלץ את עצמי להוציא גרעפס כדי לשחרר את התחושה.
מאז הרגשתי עוד פעמיים צורך ולחץ דחוף לצאת.
היום בבוקר, כשעתיים/שלוש לפני ההרגשה הראשונה שתיתי כוס שוקו חם וגבינית קטנה (לא עושה זאת כל יום - הפעם לראשונה).
האם יתכן כי התופעות שהיו לי קשורות במה שאכלתי/שתיתי היום ? (לציין כי בהוצאת הגרעפס הרגשתי את הטעם של הגבינית/שוקו).
בנוסף התחלתי להשתעל כ-15 שעה עם הוצאת ליחה צמיגה.
בד"כ אני נוטל באופן קבוע סרנדה אחת בבוקר, כאשר ב-5 הימים האחרונים לא לקחתי מאחר ונגמרו לי הכדורים (יש קשר ?).
מתי יש להיוועץ עם רופא, אם בכלל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקול קיבה ? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי28/02/2012שלום לך,
כל האפשרויות שהעלת הגיוניות .
מומלץ לקחת תרופות כרוניות בקביעות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)