מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לפיענוח שקיעת דםלימור04/01/2012
שלום רב
לא הבנתי כל כך את התשובה של שקיעת דם גבוהה 45, האם זה אומר שבגלל שיש לי מורסות השקיעה גבוהה או בגלל שיש דלקת כולשהי בגוף ולכן יש לי מורסות. ( בעיית המורסות היא רבת שנים כ-20 שנה והתשובה של הרופאים היתה תמיד שזה מצמיחת שערה הפוכה ורגישות)
אני גם סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בצוואר הרחם ולפני חצי שנה עברתי ניתוח קוניזציה בגין CIN 1 ובדיקות לאחר הניתוח יצא תקין מלבד דלקת שלא טופלה ונאמר לי שזה יעבור לבד.
ברצוני לציין שעשיתי גם US במפשעות ויצא תקין.
הרופא שלי אמר שאין צורך לבצע שום בדיקה נוספת, אני מאוד מודאגת האם זה נכון להשאיר זאת כך או שצריך להמשיך ברור?
מצרפת שוב את תשובות הבדיקה שנעשתה
ERS 45
C-REACTIVE PROTEIN 0.35
WBC 5.1
RBC 3.88
HB 11.6
HCT 36.0
MCHC 32.2
מצטערת על אורך השאלה ותודה מהמודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפיענוח שקיעת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/01/2012שלום לך,
בדיקות כלשהן נועדו לצורכי אבחון עבור הרופא המטפל.
משמעות הבדיקה תלויה בסך כל הנתונים של החולה : הסיפור, הבדיקה הגופנית ובדיקות אחרות.
לכן, חבל שאת לוקחת על עצמך לדאוג בגלל בדיקה זו או אחרת, במיוחד אם הרופא שלך
אמר לך שהוא לא מודאג.
אבל כדי לנסות להרגיע את חששותייך, באמת, ש"ד זו בדיקה מאד לא ספיציפית ובאופן כללי מעידה על איזושהי דלקת בגוף ו45 זו עליה קלה-בינונית. יתר הבדיקות נראות תקינות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת דםלימור03/01/2012
בוקר טוב
ביצעתי שקיעת דם בעיקבות אפסזים חוזרים באזור המפשעה ובנוסף לקחו לי גם תרביות שיצאו שלילי. התוצאה של שקיעת הדם היתה 45 (כאשר הטווח שראיתי הוא 0-39) האם זה מרמז על משהו האם אני צריכה לעבור בדיקות נוספות.אודה לתשובתך
מהמודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי04/01/2012שלום לך,
שקיעת הדם גבוהה בינונית כעשות לתהליך דלקתי כלשהו בגוף.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח שקיעת דםלימור03/01/2012
בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח שקיעת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי04/01/2012מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתחושותאנוכי02/01/2012
בוקר טוב,
לפני כ-3 שבועות הרגשתי חולשה, זיעה קרה ודופק מהיר ולאחר שרופא המשפחה לא הצליח לפענח את ה- ECG נשלחתי למיון.
לא נסעתי למיון מאחר והרגשתי טוב יותר אך למחרת פניתי לקרדיולוג שראה את ה- ECG מיום קודם ועשה חדש ואמר שהוא אינו רואה שום דבר בעייתי, אבל החליט גם לבצע בדיקת מאמץ ואקו רק כדי להיות בטוח.
בבדיקת המאמץ נכתב כי הינני בכושר ירוד ובאקו לא היו ממצאים.
מזה מספר ימים, בתדירות לא קבועה, יש לי הרגשה של מאין איוושה או חולשה של הלב (קשה לי לתאר בדיוק) ומידי פעם מעט חולשה מתלווה.
היום בבוקר, בדרכי לעבודה הרגשתי חולשה, כפות ידיים ורגליים קרות אך ציבען היה נורמלי ומידי פעם תחושה של מאין חוסר שליטה בעצמי, תחושה של לפני עלפון, התקף שיעול מעט ליחתי ןתחושה של רצון להתפנות.
התחושות נמשכו כחצי שעה, לאחר מכן התמתנו וכבר אינני מרגיש קור בקצוות הגפיים, כמובן התפניתי בשירותים (על אף שהיתה לי גם בבוקר עם הקימה) בינתיים נשארה תחושה של מעט חולשה מידי פעם, תחושה של חוסר יציבות קטנה מידי פעם וכו'.
מבקש חוות דעת:
* האם יתכן כי הנ"ל בעיה שמגיעה ממקור לבבי אפילו שהבדיקות יצאו תקינות ?
* האם יתכן כי מדובר בהתקף חרדה ? (סימפטומים ראשוניים גורמים לי למחשבות ולהתעסקות בבריאות שגורמים להעצמת התחושות/סימפטומים כבמעגל "קסמים" ?
* אני לוקח סרנדה אחת ליומיים לאחר שבשנה וחצי האחרונות ירדתי באטיות משני כדורים ליום לכדור אחד ואח"כ לאחד ליומיים - כאשר היום החלטתי לחזור לכדור ליום - האם יש קשר ?
* סובל בנוסף מתסמונת מטאבולית (סוכר וכולסטרול - לא בשמיים אך עדיין גבוהים) כאשר בשנה האחרונה לוקח כדורים, אך הפסקתי אותם בשבועיים האחרונים ע"מ לבדוק האם שינויים ביציאה יכולים להגרם מהכדורים ועדיין לא חידשתי את נטילתם - האם יש לזה קשר ?
בן 44, לא מעשן, לא שותה, לא שמן.
המון תודות על התייחסותכם הרצינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר לתחושות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי04/01/2012שלום לך,
בהחלט כל האפשרויות שציינת סבירות והגיוניות.
במקום ראשון לדעתי חרדה אבל גם תתכן השפעה של תרופות (למרות שאינני יודעת מה לקחת). כדאי ללבן את הנושא עם רופא המשפחה וכל שינוי בתרופות לעשות בידיעתו.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבהטליה01/01/2012
שלום,
מיום שבת בבוקר ( היום יו םראשון ) הקיבה שלי התנפחה מעט ואחרי כול מה שאכלתי יום שבת הקאתי והיה לי קצת שלשולים ואני מרגישה חולשה בגוף וטיפה חום ורציתי לשאול מה לעשות כדי להיות בריאה? ומתי זה יעבור? ומה בדיוק יש לי? אני מתחילה לדאוג..
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום טליה
נשמע כדלקת ויראלית של דרכי העיכול
כדאי לשתות בעיקר מים והרבה
להמנע ממוצרי חלב ומזון שמן
ותוך מספר ימים צפוי שיעבור
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר נואש .... מחפש ייעוץאמיר01/01/2012
לפני 4 חודשים הגעתי לרמבם פעם ראשונה , תחושה של נימול יש ורגל שמאל . לחץ הדם היה גבוה מאוד 200 על 150 . נשלל שבץ . נשלחתי הבייתה עם טיפול בלחץ דם והורדה במשקל ( שקלתי אז 153 קילו ) . התופעה של הנימול הפסיקה וחזרה אחרי שבוע. שוב חזרתי לרמבם הפעם גם עשו לי CT מח שיצא תקין . לאחר כמה שבועות הגעתי שוב הפעם בגלל כאבים בחזה. אושפזתי בקרדיולוגיה , נעשה אקו לב ( תקין לחלוטין ) . שוחררתי הביתה עם טיפול ב 10 מ"ג קרדילוק ביום בנוסף לתרופות ללחץ דם וכמו כן אספירין 100 באופן קבוע . לאחר שבועיים שוב חזרתי לרמבם עם כאבים בחזה והפעם אושפזתי אצל פרופסור טוני חייאק . נעשה לי סיטי קורנרי שיצא תקין לחלוטין. ביינתים גם תופעות הנימול הפסיקו . במקביל לאישפוזים עשיתי MRI מח ועמוד שדרה צווארי עם ובלי חומר ניגודי שיצא תקין , EEG שיצא תקין , דופלר קרוטיס שיצא תקין. בדיקות הדם היו תקינות כולל רמות של סוכר , שומנים בדם . הדבר היחיד שהיה נמוך היה B12 . הלכתי לנוירולוג פרטי בחוץ שאמר שיתכן כי המחסור שיש לי גורם לתופעות נוירולוגית של נימול וכאבי ראש לא מוסברים. הלכתי להמטולוגית שבבדיקות שלה ( קרישה וכדומה ) הכל היה תקין מלבד רמה של הומצסטאין 24.1 . קיבלתי בנוסף לטיפול הקבוע כדור טריקרדיה שאני לוקח כבר חודש. בשלושה ימים האחרונים התופעות חזרו . רק שהפעם הן לא נימוליות הן ממש כאבים חזקים שמתחילים בראש וממשיכים משם ליד שמאל ובמיוחד לרגל שמאל . לחץ הדם תקין בממוצע עומד על 110 על 65 , דופק בממוצא 70 במנוחה והכי חשוב במשקל הורדתי כמעט 27 קילו ( וממשיך )
כבר לא יודע מה לעשות . מצד אחד הראש אומר להגיע למיון להבדק . . . מצד שני כבר עשיתי כל כך הרבה בדיקות והמיון בבתי חולים בחיפה גם ככה עכשיו בקיבולות מטורפות אז מה כבר יעשו לי . בבקשה עזרה. לא יודע כבר לאיזה רופא אני צריך ללכת . אמרו לי כבר שיכול להיות שהכל על בסיס נפשי אז אני כבר חודש וחצי בטיפול פסיכולוגי ומקבל 2 ואבן ביום בנוסף לכדורים של הלחץ שם והדופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר נואש .... מחפש ייעוץ - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום אמיר
מציע שתפנה לדר' סיימון וולפסון סגן מנהל מרפאת הכאב של רמב"ם
הוא מצוין!
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם - שאלהאסנת31/12/2011
בתוצאות בדיקות הדם שלי, התקבלה תוצאה חריגה בבדיקה שנקראת AMYLASE
טווח הנורמה הוא: 28 - 100. התוצאה שלי היא: 142IU/L
האם משהו אצלי לא בסדר? על מה זה מעיד? יש לציין שאני בת 52 ואני נוטלת סימבקור 20 mg.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - שאלה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום אסנת
הבדיקה לבדה אינה מעידה על בעיה כלשהי
מציע שתתייעצי עם הרופא שבקש את הבדיקה
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול מתמשךzvi31/12/2011
לא יודע באיזה פורום לשאול...ובכ"ז
בן 57 בריא בדר"כ. לוקח סימובסטטין 10 מ"ג + Q10 אומגה 3. הולך 5 ק"מ 5 פעמים בשבוע.
משתעל בצורה מוזרה (אסביר) מספטמבר. הייתי אצל פרופ מוכר בתחום ריאות ואלרגיה. עשה לי צילום ריאות, תפקוד ריאות בדיקות אלרגיה ובדיקה לשלו אסמה..הכל תקין. הציע לקחת אומפרה 10 מ"ג חצי שעה לפני אוכל בבוקר ובערב. (לוקח שבועיים אין שיפור) בדיקות דם כולם בתחום ! (אולי צריך עוד בדיקות שלא עשיתי.....
הייתי א.א.ג. בדק...אמר לא מהאף נתן לי טיפות פליקסונס 3 שבועות ועוד משהו ליבש...לא עזר.
מה אני מרגיש ?
בלילה אני ישן כמו תינוק...בלי שיעול ! כשמתעורר ועדיין שוכב..אין שיעול.
יש לי צרבת אחת לחודשיים שלושה...מעט מאוד..(לא מעשןולא שותה)לפני 6 חודים למשך חודשיים שלושה...אחת לשבועיים....בלילה הייתי מתעור כי הרגשתי שעולה לי מין חומצה לא נעימה...אחרי דקה נירדמתי. אין לי את זה מספטמבר...
כיום מאז סוף ספטמבר ברגע שאני קם..מתחיל שיעול עם ליחה..מן גושים קטנים וצהובים (מתנצל על התיאור..) וגם קצת נוזלת...זה נעשה בשעה הראשונה של הבוקר..
במשך היום יש מעט שיעול עם ליחה...
בערב שאני בישיבה במיטה...שוב מן התקפה של שיעול עם ליחה...
התחלתי לאכול רק גבינת עזים..שותה קפה עם חלב עזים..וזה כ"כ רע...יאללה מנסים...
כשאני עושה את ההליכה היומית שלי ..אין לי שיעול !
====== בבקשה...איזה רופא ובאיזה תחום אני אמור ללכת ?======
תודה רבה על עצתך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול מתמשך - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום צבי
לפי תאור הביעה כדאי שתחזור למומחה לריאות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית אלכוהול אחרי וירוסיבגני31/12/2011
חטפתי איזה וירוס לפני כמה ימים שגרם לי להקאות ושלשולים. עכשיו הוא כבר עבר אבל עדיין יש הרגשה קצת מוזרה בבטן, לא כאב ספציפי או משהו.
השאלה שלי היא האם אלכוהול יחמיר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית אלכוהול אחרי וירוס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום יבגני
אלכוהול אינו בריא ואינו מומלץ בכל מצב
בעיקר כאשר אתה רוצה להבריא מהר
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת DNAגלי31/12/2011
שלום,
איך ואיפה ניתן לבצע בדיקת DNA לזיהוי אבהות?
האם זה כרוך בתשלום או בבעיה משפטית כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת DNA - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012כדאי לחפש בגוגל
לי לא ידוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח זיעה מבית השחיצבי28/12/2011
שלום
בן 25, כבר כמה שבועות שיש לי ריח זיעה מבית השחי, גם זמן קצר אחרי מקלחת. צריך לעשות בדיקה אצל רופא או שיש לזה טיפול אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח זיעה מבית השחי - תגובה
ד``ר אלון מרגלית01/01/2012שלום צבי
תופעה נורמלית לחלוטין
יש צורך בדאודורנט בלבד
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מר בפהדני25/12/2011
שלום
כבר שבועיים אני מרגיש טעם מר בפה
מה הטיפול וממה זה נובע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מר בפה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/12/2011שלום,
חפש התייחסויות קודמות בפורום זה לבעיה זו כולל הדיון רב המשתתפים לגבי אכילת צנוברים.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיצחק ג24/12/2011
האם אקו לב תקין ואקג תקין מעידים בסבירות גבוהה
שאין בעייה לבבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/12/2011שלום,
לכל בדיקה יש את המגבלות שלה והתשובה תלויה בקליניקה : למשל תתכן חסימה בכלי דם של הלב שלא תתבטא בבדיקות אלה אלא רק במיפוי לב CT או צינטור.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאףאריק23/12/2011
שלום רב,
במשך שבועיים ויותר,יש לי דם בכל קינוח של האף.
הייתי היום אצל הרופאת משפחה היא אמרה לי לגשת לרופא אף אוזן גרון יכול להיות חשד לדלקת.הדבר מתחיל להלחיץ אותי כי זה בוקר,צהריים וערב אין הבדל.
במשך פעמיים במהלך מקלחת ממש יורד לי דם מהאף ללא צורך בקינוח.
האם זה משהו מסוכן?
אודה לתגובה
אריק.
אני בן 29 בחור בריא בדרך כלל.
לפני כחודש וחצי השתמשתי בספריי לאף בהוראה של הרופא אף אוזן גרון לצורכי אלרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/12/2011שלום לך,
אכן כדאי לבדוק אם יש כלי דם מדמם באף שניתן לצריבה .
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-רופא משפחה?תמי23/12/2011
אני לוקחת גלולות פלורט חצי שנה כטיפול בשיעור יתר, אני לקראת סוף החפיסה וגיליתי שהרופא שלי בחופש, אני שמעתי שיש אפשרות לקבל מרשם גם מרופא משפחה, או שצריך ללכת לרופא מומחה באותו תחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-רופא משפחה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/12/2011אפשר בהחלט לפנות לרופא המשפחה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)