מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנועות לא רצוניות בפנים ובגוףלי22/01/2010
שלום,
בן משפחה שלי מטופל בתרופות פסיכיאטריות :
רספירדל 6 מ"ג ביום
קלונקס 4 מ"ג ביום
פרטאן פעמיים ביום
פאקסט פעמיים ביום
הוא לוקח את התרופות במשך כמה שנים , אך לאחרונה התחילו להופיע אצלו תנועות לא רצוניות בפנים ומזיז את הידיים , זה קורה כשהוא מנסה לישון.
לפעמים הוא מתעורר באמצע הלילה, וכשהוא רוצה לחזור לישון הוא לא יכול, למרות העייפות, בגלל התנועות הלא רצוניות של הפנים, לפעמים הוא עושה כל מיני קולות.
הוא ביקש מימני לעזור לו ואני לא יודעת איך?
בבקשה ישלך מענה בשבילנו , נודה לך על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות לא רצוניות
ד''ר חיים שם דוד23/01/2010שלום לך,
התיאור שאת מעבירה פה מעלה את האפשרות שמדובר בהפרעת תנועה שכנראה נגרמת על ידי הטיפול התרופתי. עליו לפנות אל פסיכיאטר או אל נוירולוג שעוסק בהפרעות תנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להפרעות חרדהניב21/01/2010
שלום,
לאחרונה פניתי לפסיכיאטרית וסיפרתי לה על החרדות שיש לי בפני דיבור מול קהל. בנוסף ציינתי את העובדה שהיו לי בעבר גם חרדות מסוג "חרדות בריאות" (חרדות שהיו קשות למדיי.. לא יודע אם היפוכונדריה זו בדיוק המילה המתאימה אבל לא עקרוני הדיוק). יש לי גם הטרדות כשאני הולך ברחוב וצריך לחזור אחורה וכו' (טקסים כאלה). לפסיכיאטרית סיפרתי על שני סוגי החרדות לעיל והיא התרשמה שכל ה"מערכת" אצלי מרוגשת יותר (יותר לחץ) מבן אדם ממוצע ושזה נובע ממחסור בסרוטונין.
היא הציעה לי כדורים.
מסקרן אותי לדעת האם אפשר "לראות" (כהוכחה) את המחסור בסרוטונין ע"י בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד''ר חיים שם דוד23/01/2010לא. אי אפשר לבדוק את רמת הסרוטונין מכיוון שהתיאוריה הזו הוקצמה על ידי האבחנה שתכשירים שצליחים לעזור לתופעות אלו הם בעלי פעילות של הגברת רמת הסרוטונין .
יחד עם זאת, השונות ברמות הסרוטונין בדם מאוד גדולה ולא ניתן להגיע למסקנה ישירה לגבי המצב במוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוקטורנול.21/01/2010
שלום
אני סובלת מחרדה כשבועיים ונוטלת כדור שינה נוקטורנו.
אני ישנה ב-11 ומתעוררת כבר ב-4 בבוקר.
מה ניתן לעשות כדי שהשינה תתארך?
בנוסף,אני נוטלת אלפרליד 0.5 מג או קלונקס 0.5 מג.
האם יש הבדל ביניהם ברמת פיתוח תלות?
האם אפשר לקחת פעם מזה ופעם מאחר?
אם מתחילים ליטול את האלפרליד או קלונקס , נאמר כדור ליום, האם אסור להפסיק באופן פתאומי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת חרדה במשךש שבועיים
ד''ר חיים שם דוד23/01/2010אני חושב שאת נוטלת מינון גבוה ומורכב מדי של תרופות נוגדות חרדה והייתי מנסה להתרכז בתכשיר אחד. בנוסף, הייתי שוקל לפנות לטיפול פסיכולוגי ולימוד שיטות הרפייה ויתכן שבעוד זמן לא רב תצטרכי להגיע אל המסקנה שאולי כדאי להתחיל בטיפול נוגד חרדה על ידי תרופות ממשפחת SSRI.
לאחר תקופה של שבועיים שימוש אין מניעה או בעיה להפסיק את התרופות הרגעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר! טגרטול וגלולות מרסילוןאנג21/01/2010
היי
הפסיכיאטר שלי נתן לי כדורים של טרגטרול
כשקניתי את הכדורים בבית מקרחת אמרו לי שביחד עם גלולות מרסילון זה גורם לגלולות לא לפעול.
שכחתי מזה לגמרי, ושכבתי עם חבר שלי ללא קונדום, ובדיוק אחרי 2-3 חדירות נזכרתי שאסור לי עם הגלולות. התקשרתי לפסיכיאטר לבדוק שמה שהרוקח אמר אכן נכון, והוא אמר שלא ידוע לו משהו כזה. אין לי את מי לשאול, ואני לא יודע איך לברר.. אני בכלל לא יודעת אם אני יקח עכשיו פוסטינור זה ישפיע בכלל...
זה דחוף, לענות לי כמה שיותר מהר תודה רבה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ביותר! טגרטול וגלולות מרסילון
23/01/2010לאמג'לה שלום
טגרטול מאיץ את פירוק תרופות על ידי הכבד לכן אפשר שגלולות יהפכו לפחות יעילות. זה מתבטא מוסת מוקדמת וביוץ לא רצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין וOCDישראל21/01/2010שלום רב,
אני מתקשה להתרכז בזמן למידה ורציתי לשאול האם ריטלין ישפיע לרעה
על הOCD שלי.
ובנוסף ללא קשר, האם ידוע כי רטלין יכול לגרום להפרעה בתפקוד המיני
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריטלין
ד''ר חיים שם דוד23/01/2010ריטלין בדר"כ אינו מפריע לתיפקוד מיני . ריטלין יכול להגביר את החרדה והעוררות דבר שיכול להחמיר תחושת חרדה ולעצ=חמיר תסמינים של OCD.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה מאוד מאוד@20/01/2010אני יודעת שזה לא קשור,אבל אם יש לכם שמץ של מושג,אני אשמח אם תענו לי.
השנה,חוק ביטול הפסיכומטרי באמת נכנס לפועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
ד''ר ערן ואדים הראל21/01/2010אין לי מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת תרופות ושילובןאורחת20/01/2010רציתי לדעת, האם אישה כבת 69 שסובלת מחרדות וקיבלה לטיפול תרופה בשם סורבון, יכולה ליטול את התרופה בשילוב ואבן או לוריוון? והאם היא יכולה ליטול סורבון במקביל לנטילת קרטיה (סובלת מלחץ דם וכולסטרול גבוה).
אודה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנטילת תרופות
20/01/2010אפשר לשלו את התרופות שהזכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולבוטרין- טיפול בתופעות לוואיBell20/01/2010האם יש אפשרות לשלב את הוולבוטרין עם תרופה נוספת בכדי להיפטר מתופעות לוואי ( חוסר סבלנות , עצבנות) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרוולבוטרין- טיפול בתופעות לוואי
20/01/2010במידת האפשר עדיף לטפל עם תרופה אחת. אבל כאשר קיימת עצבנות גדולה אפשר להוסיף כדורי הרגעה כמו אסיוול או לוריוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולאין מול סרדולקטאנונימית19/01/2010שלום רציתי לדעת מידע על 2 התרופות הללו, וגם איזו מהם מועדפת לסכיזופרניה ועם כמה שפחות תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסולאין מול סרדולקט
20/01/2010לא ניתן להדיג "תרופה מועדפת". צריך לדבר עם הרופא המטפל ולשמוע ממנו מדוע ממליץ על תרופה זו או אחרת. אפשר לקרוא על התרופות ב אתרים ברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות של פרנויה - התנגדות לטיפולT-man19/01/2010אחותי בת 39, סובלת מפרנויה וחרדות רדיפה כי השכנים מעלינו מחדירים לה גז לחדר
היא מתגוררת כעת בבית הורי מזה 5 שנים, לאחר שעברה גירושים מכוערים
היא משוכנעת שישנה קונספירציה נגדה
ומצד שני היא מסרבת לקבל איזשהו טיפול פסיכיאטרי ונכנסת למצב רוח מאד אגרסיבי כאשר מזכירים
עניין של טיפול תרופתי.
כמו כן היא מתלוננת על כאבים עזים ו"שריפה" בכל הגוף, היא משוכנעת כי יש לה צניחת רחם ולאחר שהפצירה באימי לקחת אותה לגניקולוג יצא ממשרדו בעת התור בטענה שהיא אינה בוטחת בו או סומכת עליו.
יש לציין שלפני 4 שנים עברה אפיזודה דומה ואף אושפזה בגאה למשך יומיים-שלושה, אך שוחררה בחתימתה בעקבות רחמנותה של אימי.
אני ואימי היינו אצל פסיכיאטר פרטיבתחילת השבוע להתייעצות ואף הזמנו אותו אלינו הביתה
הוא הסביר לנו שבמידה והיא לא תסכים לקבל טיפול אלא אם היא מהווה סכנה לעצמה או לאחרים אין באפשרותנו לכפות עליה טיפול (דבר שנעשה על ידי פסיכיאטר מחוזי)
ברצוני לדעת
1.איזה תרופות יכולות לעזור במקרה זה?
2.אם יש אפשרות לקבל מרשם לתרופות אלא מפסיכיאטר מבלי שהיא תהיה מטופלת אצלו ולתת לה אותם במזון או בשתייה מבלי שתדע כדי שנוכל לדבר איתי על טיפול כשתהיה צלולה
3.איזה עוד אופציות עומדות בפנינו חוץ מלהוציא הוראה של פסיכיאטר מחוזי - אם היא מתנגדת בתוקף לקבלת טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבנוסף
T-man19/01/2010למקרה שלא ציינתי
היא איננה ישנה בצורה סדירה כבר כמה לילות - במקרה הטוב 2-3 שעות שינה אחרי לילה לבן,
מסתובבת בלילות בבית מצד לצד בתוך הבית
מתוננת שסובלת מכאב פיזי אך כשנשאלת אם ברצונה ללכת למיון מסרבת לצאת מהבית
עיקר הדיבור שלה הוא סביב זה שלא מאמינים לה ושמישהו החדיר לה חומר לחדר ולכן היא חלשה ולא צלולה
כשהיא נשאלת מדוע שאר בני הבית אינם סובלים מה"חומר" הזה כפי שהיא סובלת
היא טוענת שהוא הונדס במיוחד בשביל הגוף שלה ושהיא קראה על זה כתבה עם השב"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות של פרנויה - התנגדות לטיפול
ד''ר אירנה נתנאל19/01/2010שלום לך,
1. בקשר לתרופות כדאי להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל שמכיר את המקרה.
2. אם אחותך מסרבת להתחיל טיפול, ניתן להפעיל דרך באמצעות רופא משפחה. אפשר להציע לה לגשת לרופא המשפחה כדי להתייעץ בקשר לשריפות שהיא מרגישה. תוספי מזון טבעיים שיאפשרו לה יותר כוחות ואנרגיה או במטרה לבצע בדיקות דם כדי לעלות על קיומה של מחלה גופנית הגורמת לשרפה. רופא המשפחה יידע לאבחן שמדובר במצב נפשי ויפנה אותה לטיפול מיידי. תחושת דאגה שמעביר הצוות הרפואי, משקלה של הסמכות הרפואית, פחד ממחלות נוספות, תחושת פגיעות עקב הפרנויה - כל הגורמים האלו תורמים ליצירת חלון הזדמנויות שבו עולה הסיכוי שהיא תתפוש את הבעיה ותקבל טיפול הולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובה שלך אירנה
T-man19/01/2010אירנה תודה על התשובה
לצערי, אולי לא הסברתי, אבל המצב חמור מכך
כי כמו שהיא סירבה להכנס לפסיכולוג, היא תסרב ללכת להיבדק אצל הרופא משפחה
(שאגב אין לה אחד קבוע כזה בקופת החולים שבו היא חברה, אלא כל פעם רופא תורן אחר)
כך שהיא לא תסכים גם ללכת להיבדק אצל הרופא משפחה
כי היא תגיד שגם הוא חלק מאותה "קונספירציה"
המצב מאד בעייתי, אני אף הצעתי לה באחד הערבים שבהם היא התלוננה בצורה בלתי פוסקת שאני אקח אותה למיון והיא סירבה
זה חלק מהבעיה שלה, היא לא מדברת בהיגיון היא מתלוננת על סבל ובו בעת מסרבת שנעזור לה למצוא מזור, היא מתנהגת כאילו עיקר הבעיה שלה זה שאנחנו לא מאמינים לה יותר מהכאב עצמו
וכשאני ניסיתי לשתף פעולה ולהקשיב לסיפור שלה ושאלתי אותה לא מה קרה אלא מה עושים
היא פשוט חזרה בלופ על זה שמזריקים לה גז לחדר
יש עוד אופציות שאת חושבת שיכולות לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון וחרדותעידית18/01/2010אני בת 28 סובלת מדיכאון וחרדות כבר 5 שנים הגשתי נכות וקיבלתי 30% הגשתי ערעור ויש לי ועדה חוזרת יש לי חוות דעת שבה כתוב שממליץ לי 65% הפסיכיאטר אבל זה פסיכיאטר שלא טיפל בי האם זה משנה? ומה עלי לומר עוד בוועדה כדי להוכיח להם שיש לי קושי לעבוד כי אני פוחדת לצאת מהבית לבד השמח לקבל תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרועדה חוזרת
ד''ר חיים שם דוד19/01/2010אחוזי נכות של 65% כנכות נפשית היא נכות מאוד מאוד מאוד קשה ולפי הגדרות הביטוח הלאומי הן הפרעות בגובלות כנמעט בהפרעה פסיכוטית.
הדרך הכי טובה להציג את עצמך בועדה היא לספר ממה את סובלת ואיך זה מספיע על החיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות והתגברות של חרדהאפי18/01/2010שלום.אני בן 28 וסובל מהפרעת חרדה מתמשכת.
לאחר שטופלתי רק במסגרת שיחות, לפני כ-3 שנים רופאת המשפחה הציעה לי טיפול תרופתי בתרופה פאקסט 20 מ"ג +קלונקס 0.5 מ"ג בשבועיים הראשונים של הטיפול עד התחלת השפעת הפאקסט.
החלטתי לקחת רק את הקלונקס לשבועיים ללא הפאקסט.
לאחר שימוש רצוף בקלונקס 0.5 מ"ג במשך כשבועיים הפסקתי את הכדור.
מאז הפסקת הכדור הרגשתי התגברות עזה וקבועה בחרדה עד התפרצות התקפי חרדה.
כיון שהתופעה לא חלפה מעצמה וגם לא עם הזמן,פניתי לרופא פסיכיאטר שהמליץ על ציפרלקס.
במשך3 חודשים לקחתי ציפרלקס 10 מ"ג ללא תועלת משמעותית.
המינון הועלה ל-20 מ"ג למשך מספר חודשים עם שיפור בהתקפי החרדה אך לא בתחושות החרדה והחוסר השקט.
כיון שציפרלקס עד מינון מקסימלי לא נתן מענה מספק לבעיה הפסקתי את הטיפול בתרופה באופן מדורג לפני כשבועיים.
האם עלי לחזור לקלונקס כדי שיפסיקו החרדות כי המוח מכור לחומר?
האם יש טעם בניסיון של SSRI אחר ? (כמו רסיטל)
אציין כמובן שבדיקות דם ושאר בדיקות גופניות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפרעת חרדה
ד''ר חיים שם דוד19/01/2010אתה סובל מהפרעת חרד ואני לא חושב שהמצב שלך \נגרם בשל השימוש שלך לפני מספר שנים בקלונקס. בכל מקרה, יש טעם לנסות תכשיר אחר ממשפחת SSRI והאפשרויוצת רבות ומגוונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרדילצבי18/01/2010אנא, מישהו יודע היכן ניתן לקנות נרדיל בארץ? (ידוע לי שזה כבר לא משווק כאן מזה זמן רב, אבל קראתי באחד האתרים שזה ניתן לרכישה). תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיכן ניתן להשיג נרדיל
ד''ר חיים שם דוד19/01/2010אמנם התרופה אינה משווקת באופן רציף אולם היא מיובאת על ידי מספר גורמים וביניהם הסופרפארם, ניופארם, בית מרקחת שור טבצ'ניק ואני חושב שגם בית מרקחת "אחד העם" בתל אביב.
אין בעיה להשיג אותה, בתנאי שיש לך מרשם וטופס 29ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאבי18/01/2010פרופסר גרינהוס היקר
האם בחוות הדעת הרפואית הבאה יש יכולת לשלילת רישיון בועדה רפואית או ועדת רישוי?
מציג יכולות אינטלקטואליות בטווח נמוך משמעתית מהנורמה ובתחום המילולי קיימים פערים משמעותיים בין ביצועיו בתתי המבחנים השונים בתחום הביצועי יכולתיו נמצאו נמוכות ביותר וכוללת את כל הקשת הקוגניטיבית
כמו כן נאמר כי קיימת הפרעה נפשית עם סימנים אוביקטיביים קשים בקיום קשרים בין אישיים תקינים ובצירוף הפרעות של סף גירוי נמוך הפרעה בריכוז בחשיבה באפקט בכח ההתמדה וברציה המגבילות את הכושר התפקודי בצורה קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה
20/01/2010לאבי שלום
מה שקובע בועדות אלו זה הבדיקה הקלינית של האדם וההיסטוריה הרפואית שלו. אין ספק שמבחנים כמו אלו שאתה מציין יגבילו את האדם בקבלת הרישיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות-עלייה במקשלאנונימית18/01/2010שלום רציתי לדעת איזה תרופות לסכיזופרניה אינם גורמות לתיאבון מוגבר או לעלייה במקשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעלייה במשקל
ד''ר חיים שם דוד19/01/2010תרופות נוגדות פסיכוזה נמהדור החדש שפחות מעלות את התאבון הן: גאודןו, סוליאן, סרדולקט, ריספרדל וסרוקואל. כנראה בסדר הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחדת פחד מוות
צצ19/01/2010בתי בת ה18 וחצי ניצלה מניסיון התאבדות בכדורים ברוך השם לפני יומיים
מאז אינ י ישנה מרוב דאגה ואיני מתפקדת בבית אני מחפשת פסיכיאטר מהכללית מושלם ואיני מוצאת משהו פנוי אם מישהו יכול לעזור בדחיפות הטלפון שלי 0523429766* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)