מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות ונמנום עקב שימוש בגאודוןאיציק04/05/2009
שלום לצוות הרופאים שמי איציק , אני בן 24 . אני לוקח גאודון ולפעמים אני עייף בעבודה , קרה פעמיים שהייתי נורא עייף , 5 שעות בערך , ובגלל שהאי וודעות מתי העייפות תעבור בעבודה עזבתי את העבודה .
אני עובד דרך תכנית תעסוקה בדרך אחרת - לאנשים עם קשיים נפשיים , עבדתי חודש והאחראית על התכנית של תעסוקה בדרך אחרת אמרה לי שאחזור לעבודה ומחר אני חוזר לעבודה . דיברתי עם הפסיכיאטר שלי בעניין הזה והוא אמר לי להמשיך לקחת את התרופות בלי שום שינוי .
יש לציין שהעייפות נמשכת בד"כ כשעתיים שלוש כל יום , אולם היו פעמיים באותו שבוע שזה נמשך כ5 שעות בערך . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין , להסביר לי מה אני יכול לעשות .
אני מאוד רוצה להמשיך לעבוד
המינון התרופות שלי במשך היום הוא : גאודון במינון של 80 מיל'' עם כדור אחד של דרלין 10 ,
בצהריים עוד כדור של דרלין 10 ובערב 3 כדורי ציפרלקס , כדור אחד של דרלין 10 ו120 מיל' של גאודון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאיציק
ד''ר ערן ואדים הראל06/05/2009אני ממליץ לך לזהות באיזה שלב ביום העייפות קשה ביותר ולנסות עם הרופא המטפל להתאים את שעת נטילת הטיפול בהתאם.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לזכור לקחת תרופות?ירון04/05/2009
איך אפשר לזכור לקחת תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל06/05/2009יש קופסאות שמסדרות את התרופות לפי ימים. אפשר לעשות תזכורת בטלפון.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבלופו04/05/2009
שלום
רציתי לשאול אם אפשר לקחת רמוטיב במקום ציפרלקס
אני לוקח חצי כדור ציפרלקס ואני גם מרגיש יותר טוב,הבעיה בציפרלקס שהוא עושה בעיות בחשק המיני ואם כבר אני מרגיש יותר טוב עז למה לא לקחת משהו טבעי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל06/05/2009רמוטיב במקרים מסוימים יכול להיות אפקטיבי כמו ציפרלקס. היוועץ ברופא המטפל לגבי החלפה אפשרית.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין גבוהטל03/05/2009
שלום, רמת ה- TSH מאוזנת. מאחר ואישתי לקראת טיפול הפריית מבחנה, נשלחתי לבדיקות דם הורמונליות. הפרולקטין יצא מאוד גבוה (1380 בעוד הערך המקסימלי 380). הרופא שלח אותי לבדיקת שדה ראיה ולבדיקת MRI ואמר לי שזה כנראה גידול שפיר בבלוטת יתרת המוח. האם המסקנה של הרופא מהירה מידי? אני נוטל ריטלין מזה מספר שנים בגלל בעיית קשב וריכוז. האם יכול להיות קשר בין הריטלין לפרולקטין הגבוה? אני ממש בלחץ ואודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין גבוה
03/05/2009לטל שלום
שימוש בריטלין לא ידוע כגורם להפרשת יתר של פרולקטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכוזה עקב הלם קרביואל מן03/05/2009שלום רב.
רציתי לשאול האם תועד מקרה שבו חייל הלום קרב, בשובו לביתו, החליט כי הוא חיית פרא ויש לכלאו והמשיך בהתנהגות חייתית אשר הפרידה אותו מן הסביבה ומאוחר יותר מן משפחתו.
כיצד הייתם מגדירים מקרה שכזה? האם זוהי פסיכוזה? סכיזופרנייה? או מה?
כיצד ניתן לטפל במקרה שכזה?
שאלותיי רציניות, אנא ענו לי בהתאם.
תודה מקרב לב
יואל מן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפסיכוזה עקב הלם קרב
03/05/2009ליואל מן שלום
ללא ספק אתה מתאר תגובה מאוד חריפה של החייל. צריך לבדוק אותו כדי לעמוד יותר מקרוב על התופעה. היא בהחלט יכולה להיות פסיכוזה אבל לפעמים גם התחזות מובילה חייל להתנהגות משונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה ודחופה על פרטןקובי03/05/2009אם לקחתי פרטן בשעה 17:30 היום
יקרה לי משהו בשעות הערב המאוחרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה חשובה ודחופה על פרטן
ד''ר אירנה נתנאל03/05/2009קובי שלום,
אם לא עברת הת המינון לא יקרה לך שום בדר.
בהמשך חשוב להקפיד על נטילת התרופה לפי המלצות הרופא המטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקסטמירית03/05/2009
שלום רב,
אימי נטלה כדורי paxxet במשך שבועיים ובשבוע האחרון היא הוזה דברים ויש לה מחשבות שוא היא פוחדת להישאר לבד ועוד. האם תופעות אלו קשורות לנטילת הכדור? האם צריך לתת לה טיפול אחר או לחכות עד שההשפעה של הכדורים תשפיע על מצבה (קראתי שההשפעה של הכדורים יכולה לקחת בין 3-6 שבועות).
לתשובתכם אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפקסט
03/05/2009למרית שלום
השינוי משמעותי במצב הקליני של אימך דורש התייחסות מיידית של הרופא. תפני אליו בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מסרבת ללכת לטיפול כלשהו
מירית06/05/2009אימי לא מוכנה ללכת לטיפול או לרופא. מה ניתן לעשות כדי לשכנע אותה? מה עושים???
המצב מחמיר, כשהיא יותאת מהבית היא פוחדת לחזור אליו, היא מכה את עצמה. מה לעשות במקרה כזה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטריצקליניםגלית03/05/2009שלום רב,
באפיזודה הראשונה של הדיכאון והחרדה עזר לי הסרוקסט אך לא עזר לשינה ובשלב מסויים עברתי לרסיטל לקראת הריון. בשלב מסויים רציתי להגמל מהכדורים כי הרגשתי טוב. אך זאת היתה טעות. חזרתי לרסיטל
ולא עזר,לסרוקסט גם לא עזר,ניסיתי אפקסור 300מג' אשר עזר לדיכאון אך לא לחרדה ולשינה.
עברתי ללוסטרל ואז קרתה לי היפומאניה קיבלתי סרקוול וזה עזר אך הפיל אותי לדיכאון עמוק.
חזרתי ללוסטרל עד 150 מג' ללא תגובה.
לשינה כיום אני לוקחת טרזודיל 100 +1 מג' קלונקס,שלפעמים מרדים ולפעמים רק למס' שעות.
אני בבית כל היום ללא יכולת לתפקד כלל.מייאש אותי שכלום לא עוזר לי.
הרופאה מציעה שנעבור לג'ילקס- מה דעתכם ?
מה תופעות הלוואי שלו ואיך מתבצע המעבר.
כמו כן תוך כמה זמן אפשר לראות שיפור? חשוב לציין כי אהיה מוכרחה לטפל בשינה (רמרון בעבר לא הרדים אותי וגם הטרדודיל לבדו)
תודה על תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמעבר לטריצקלינים
03/05/2009לגלית שלום
לא ניתן לתת יעוץ אישי ברמה שאת מבקשת בפורום זה. בגדול אפשר לומר שגילקס תרופה טובה נגד דיכאון ושהיא מאוד יכולה לסייע לשינה. תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקסטרועי03/05/2009שלום, לפני חודשיים הרופא המליץ לי על פאקסט 20 מ"ג כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב למרות שלפעמים יש לי קצת שינויים במצב רוח עלי להזכיר שאני גם סכיזופרני הרופא קורא לזה אם אני לא טועה סכיזו אפקטיב בכל אופן החלטתי שהמינון לא מספיק לי כי אני לא מרגיש עדיין בשיא כוחי כלומר כאילו אני צריך עוד "פוש" קטן בשביל שיהיה לי מצב רוח טוב יותר בכל אופן הרגשתי שזה לא מספיק אז העלתי את המינון מ-20 מ"ג ל-40 מ"ג על דעת עצמי במשך השלושה ימים האחרונים מכיוון שהתור שלי אליו הוא רק בעוד חודש ולא היה לי כח לחכות אז עכשיו אני מרגיש שהדיכאון קצת מתגבר האם זה כתוצאה מעליית המינון? ואיזה סכנות כרוכות בזה? והאם כדי לחזור למינון הרגיל ולחכות לתור שבעוד חודש ? אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפאקסט
03/05/2009לאורי שלום
רצוי לעשות את השינויים התרופתיים בשיתוף עם הרופא המטפל. עלייה של פקסט מ20 ל 40 מג ליום לא צריכה להוביל לדיכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עידוד להפסקת כדורים ???pazizu02/05/2009אני בשנות ה 20 פלוס לחיי שותה 10 שנים ליתיום,אבחנה של סכיזו אפקטיבי, ומעונינת מאוד להפסיק כמובן בהדרגה עם טיפול צמוד ומבוקר של רופא מטפל .
השאלה שלי האם הרפואה היום מעודדת מהלך כזה ?? האם יש מתיכה במטופלים שכן רוצים לחיות בלי ??
אשמח בנוסף לקבל המלצה לרופאים כאלה שכן מועודדים לתהליך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם יש עידוד להפסקת כדורים ???
03/05/2009לפזיזו שלום
כאשר אדם מאוזן היטב עם טיפול תרופתי מסוים במיוחד עם קודם לכן סבל מהרבה גלים של המחלה מאוד מורכב לעודד הפסקה של הטיפול. הבעיה היא לא להפסיק את התרופה אלה האם הגלים יחזרו. כאשר אדם מחליט להפסיק את הטיפול שעוזר לו למנוע גלים של המחלה הוא לוקח על עצמו את הסיכון. עליך להחליט איזו רמה של סיכון את מוכנה לקחת על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ...עוד משהו קטן....
pazizu05/05/2009מה קורה אם כל החיים עד גיל 18 הכל היה בסדר ורק לאחר מות אימי הפתאומי בגיל 18 הכל התחיל מהטראומה. האם אין סיכוי שאני אחזור לחיים ללא כדורים כמו לפני הטראומה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה ליעוץקרן02/05/2009הנני אם לבן חולה סכיזופרניה בן 33 הוא נוטל כדורים סוליאן אך מעבר לכך מסרב לקבל כל עזרה
כמו שיחות עם פסיכולוג או עם עובדת סוציאלית אשר מציעה לו גם עזרה במציאת עבודה, הוא
בודד, מנותק ואינו מוכן לשתף כל פעולה , יש ימים שמורגשת ירידה במצבו הוא מבולבל אינו מתקשר,
ומשוטט המון ,האם ישנה דרך כלשהי להביאו למצב של שיתוף פעולה
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזקוקה ליעוץ
03/05/2009לאורלי שלום
חוסר מודעות שלמצב האישי קורה הרבה אצל חולים סכיזופרניים וגורם להם לפעמים להיות מנותקים מהמציאות. צריך לנסות לקשור אותם לחוגים כמו אלו שמתקיימים באנוש או ארגון אחר. את יכולה להשתתף בפורומים של אנוש ולשמוע איך אחרים מנסים להתמודד עם בעיות דומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה מורכבת צ'יפרלקס? מאיזה יסודותnoam01/05/2009מאיזה יסודות היא בנויה מבחינה ביולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממה מורכבת צ'יפרלקס? מאיזה יסודות
03/05/2009לנועם שלום
שאלתך לא מובנת כ"כ. צ'פרלקס הינו חומר כימי שפועל על מערכת בשם סרוטונרגית. התרופה מעלה את פעילות מערכת זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוק רגשותניתוק רגשי30/04/2009רציתי לדעת האם התנהגות שבן הזוג מתנתק מידי פעם. כל כמה חודשים לתקופה של שלושה חודשים מתפרץ ואומר שהוא לא יכול לעמוד באכזבה כשהצפיה מבת הזוג לא מתממשת ולכן מעדיף להיות לבד ובנוסף נכנס מידי פעם לדכאון ובוכה ומאשים את בת הזוג בהאשמות שלא רגישים אליו וכו' האם זו הפרעה באישיות וכיצד ניתן לטפל בזה. האם זה גנטי או יש לכך סיבות נוספות. עלי לציין שהוא בעבודתו מצליח ומאוד מכובד. אשמח לתשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראבחנה
ד''ר אירנה נתנאל03/05/2009שלום לך,
אין דרך לדעת מתאיור הקצר מה סיבות למצב. הסיבות יכולות להיות רבות: הפרעות אישיות, מחלה, הפרעה פסיכיאטרית וכו'. כדי להבין את המצב ולהתמודד איתו ביעילות אני ממליצה לפנות לאבחון ויעוץ מקצועי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדום לב ותרופות פסיכיאטריותאריאלה30/04/2009שלום לכולם
איבדתי ידיד בדום לב
1- האם השילוב של סרוקסאט 40 מג בלילה ואפקסור בבוקר
מידי פעם קלונקס במינון 2- 4 מג
ושתית אלכוהול מתונה מידי פעם כשתי כוסות יין
בסופו של דבר יכולים להוביל למצב של דום לב?
2- האם הפסקת התרופות ( יתכן ובחר להפסיק) עשויה להוביל לדום לב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך
אושר02/05/2009מברור של אחרי בשבוע שלפני הדום לב היה שימוש במירו 30 מג Zopiclone פעמיים ביום
וקלונקס 2מג 3 פעמים וכן וואבן שכל הקוקטל לא עזר
עד כמה קוקטל כזה הוא מסוכן האם תהליך השנוי של הכדורים מסוכן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אריאלה03/05/2009Zopiclone
7.5 מג פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
03/05/2009לאושר שלום
דום לב הינה תופעת לוואי נדירה וקשה ביותר של תרופות. למעשה תרופות לא גורמות לדום לב אלה להפרעות בקצב הלב במיוחד לדבר שנקרא הארכת QTc שינוי זה יכול להיות הבסיס לפרעות קצב קטלניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההארכת QTc
אריאלה04/05/2009המשך .....
לכדורי נוקטורנו= Zopiclone המינון המצוין הוא עד 7.5 מג ליום
ידיד שלי קיבל שניים ביום ( בשילוב עם קלונקס + מירו)
האם ניתן לקחת 2 ביום ?
האם לנוקטרנו קיימת התכונה של הארכת QTc ?
האם לקיחת הכדורים לא מחייבת בדיקה קודמת של אקג
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ....
אושר05/05/2009למי יש את התכונה של הארכת QTC נוקטורנו , קלונקס או מירו או כולם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אריאלה10/05/2009האם ל נוקטורנו , מירו או קולונקס קיימת התכונה של הארכת ה Qtc ?
או תופעת לוואי של הפרעות קצב?
מהי רמת הסיכון בשימוש בתרופות אלו אם מלכתחילה אובחן אצל האדם Qtc ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצפרמיל לציפרלקס, האם כדאי?יוסי30/04/2009שלום
אני בן 37 ומשתמש בציפרמיל מזה כשנה וחצי עם בעיות בחשק המיני ובהנאה ממין.
האם היה לך מקרה אמיתי שבו הוחלף הציפרמיל בציפרלקס ועקב כך חל שיפור בהיבט המיני. האם הדבר שווה בדיקה לטעמך (שאלתי היא כמובן לצורכי יעוץ בלבד)?
מעבר ל"טענה" שציפרלקס יותר יעילה מציפרמיל (עם פחות תופעות לוואי), האם אתה מכיר מקרים ממשיים בהם זה התקיים בפרקטיקה שלך בהיבט המיני הלכה למעשה?
במידה ומעבר זה אינו כדאי אז מה מומלץ לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמצפרמיל לציפרלקס, האם כדאי
ד''ר אירנה נתנאל03/05/2009יוסי שלום,
גם ציפרלקס פוגע בתפקוד המיני בחשק ובהנאה. אם ציפרמיל עוזר לך, כדאי להישאר איתו. החלפת התרופה אפילו מאותה קבוצה מפחיתה מראש מיעילותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)