מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מאיבר המיןלינוי24/01/2019
יש לי ריח רע ביבר המין שמתגבר אחרי קיום יחסים. זה סממן של מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפ אנאלי רקטאלי חיצונירונן22/01/2019
שלום
לחברתי פוליפ [כנראה פוליפ] אנאלי רקטאלי חיצוני,
שנראה כמו 3 גיבעולי ברוקולי ,או כרובית,קטנטנים,
לא נעים לי לנסות להעיר לה על זה,אולם היא לא עושה דבר בעיניין,
האם הנגע הזה, הוא בר הדבקה ביחסי מין?
אם לחדד השאלה, הם זה נגע שמדביק ביחסים, בנגיעה, בשיפשוף, ?וכדומה
חן חן עבור המענה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר27/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת לאחר עיסוי ללא חדירהעופר20/01/2019
האם נגיע העגבת יכולים להופיע על כל העור ואל רק באיברי המין? עשיתי עיסוי ללא חדירה ואחרי זה יצא לי נגע בברך. יכול להיות קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה הומיניס אוארפלסמה בהריוןדוש16/01/2019
הי יש לי מיקופלסמה הומיניס בהריון ואאורופלסמה הרופאה אמרה שזה לא חמור בהריון האם זה נכון ולמה זה לא עבר לקחתי בדוקסלין בעבר
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לדעת אם יש יבלות קונדילומהדוש16/01/2019
איך אפשר לדעת אם יש קונדילומה והאם יבלת ברגל לא עוברת שמתי ורומל ולא עזר נהיתה לי ברגל השניה ונעלמה אחרי טיפול מים חמים עץ התה וורונל האם זה יבלת מדבקת או שזה יבלת לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא עור בענין יבלת ברגל
ד``ר שרגא וקסלר27/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון של בדיקת HPVאופיר15/01/2019
כמה זמן אחרי קיום יחסים צריך לעשות בדיקת HPV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 24 שעות לבדיקת PCR
ד``ר שרגא וקסלר29/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן התפרצות של קונדילמהאלון13/01/2019
לפני שלושה חודשים עשיתי בדיקה למחלות מין ויצאתי נקי, לא קיימתי מאז יחסי מין אוראליים או עם חדירה, לפני שבוע צצו לי יבלות קונדילומה, איך זה ייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לא נבדקתי ל HPV בבדיקה למחלות מין.
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרה של יבלות קונדילומהקובי10/01/2019
אחרי הסרה בלייזר צצו שוב יבלות, זה אומר שהטיפול לא עזר או שאני עוד נושא את המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם אפשריים
ד``ר שרגא וקסלר10/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלזמה אוראליטיקום חיובי בבדיקהשקד08/01/2019
היי ד"ר רציתי לשאול שאלה קטנה ברשותך בבקשה… היות ואני סובל מיתר חומציות ( צרבות ) ומעי רגיז ,
האם שימוש בפעם ראשונה בחיים בדוקסלין יכול לגרום לי החמרה ונזק בלתי הפיך ?
אודה לך מאוד היות ואני חושש 😨 לקחת אם בכלל , הבנתי שלא חובה באוריאופלזמה אוראליטיקום חיובי בבדיקה…
מכיוון שהסיפטום היחיד שיש לי ריבוי מתן שתן ללא תחושת צריבה וכאבים כלשהם…
בתודה מראש והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בפות יכול להעיד על מחלת מין?ל08/01/2019
האם חתך בפות יכול להעיד על מחלת מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בפות
ד``ר שרגא וקסלר08/01/2019ממליץ קולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדילוקס- טיפול בhpvאלון07/01/2019
שלום.
יש לי קונדילומה בפי הטבעת והרופא אמר לי לשים קונדילוקס למשך שבועיים.
בעלון של התרופה כתוב להשתמש בה למשך 3 ימים ואז לעשות הפסקה ל4 ימים ושוב..
להקשיב לרופא? להקשיב לעלון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילוקס
ד``ר שרגא וקסלר08/01/2019הנסיון שיש לי איתו אינו מוצלח ולכן אני מטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון קונדילומה אחרי הדבקהאריאל06/01/2019
יש טעם לעשות חיסון לקונדילומה אחרי שנדבקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש טעם אחרי שתוצאת HPV PCR תקינה
ד``ר שרגא וקסלר06/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות להידבקות במחלות מיןרותם03/01/2019
יש הבדל בבדיקות או נדבקים בחדירה או אם נדבקים במין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדל
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן התפרצות של הרפסאור01/01/2019
אם יש חשש להידבקות בהרפס, בתוך כמה זמן אמורים להיות תסמינים? אם לא מופיעים בכלל זה אומר שלא הייתה הדבקה?
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד אחרי החלמה מדלקת בדרכי השתןלי30/12/2018
אני אחרי דלקת בדרכי השתן והתחיל לי גרד קשה, אגיסטן לא עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)