מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת sypilips ab בשל חשש לעגבתטל02/10/2018
שלום,
בשל חשש לעגבת ביצעתי בדיקה בשם sypilips anybody.
באיזו בדיקה מדובר למעשה? Vdrl או tpha?
האם מדובר בבדיקה שאמינה לאחר שלושה שבועות או בזאת שאמינה אחרי שלושה חודשים?
את הבדיקה עשיתי כחודשיים וחצי לאחר המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם גירוי בפיןליאב02/10/2018
יש לי גירוי בקצה הפין. מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נר לגשת לבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם קונדוםאנונימי30/09/2018
הייתי בחו"ל לפני מספר ומצאתי את עצמי מקיים יחסי מין עם שונה . כמובן שהייתי עם קונדום . הייתה לי תקופה ארוכה ללא יחסי מין וקצת איבדתי את הראש . היא אמרה לי שהיא עושה כל הזמן בדיקות בבית חולים והכל תקין . היא לא נראתה זרוקה כזאת . האם יכול להיות שנדבקתי במחלה כלשהיא . התחלתי להיכנס ללחץ בימים האחרונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ממין אוראלי ונשיקותסיגל30/09/2018
למה דרך מין אוראלי כן אפשר להידבק ממשהו מסויים ודרך נשיקות בפה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכולות להיות תוצאותיפית30/09/2018
אם גבר יורד לאישה. היא יכולה בכללי חלילה להדבק במחלות כלשהן?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפין - אבחנה של דלקת בגופים המחילתייםאבי לוי28/09/2018
לפני כשבוע התחיל כאב בפין בצד שמאל, בבדיקת אורולוג הבחין בבליטות קטנות ואמר שמדובר בדלקת בגופים המחילתיים. קיבלתי zeto ל 3 ימים , 2 כדורים ביום. אני לאחר סיום הטיפול. אין הטבה ואף החמרה בכאבים, אובד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא לחזור לרופא?
ד``ר שרגא וקסלר30/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כמה פרונקלים במפשעותלוי מירי27/09/2018
שלום יש ליכלכמה זמן פרונקולים גדולים וכואבים אני מורחת משחה ומתפוצץ אבל מרגישה שנשאר לי כמו כמו כדור פיצפוף בתוך העור מה קורה איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר30/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי צריבת קונדילומה והתנפח לי קצת ויש בלוטה זה אומר שזה בגלל הצריבה?רון25/09/2018
ישלי חלק ממש קטן של קונדילומה זה אומר שיש מצב שזה יעלם מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר שרגא וקסלר30/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה בעגבת - מגע לא ישיריואב25/09/2018
שלום ד"ר,
רציתי לשאול האם עגבת יכולה לעבור באמצעות מגע לא ישיר?לדוגמא שימוש בחפצים משותפים(כלי בית,כלי אוכל, ישיבה על אסלה משותפת, בגדים וכדומה..)
האם יש סיכון ממשי להדבקה באופן כזה, או שעיקר הסכנה היא באמצעות מגע ישיר בכיב נגוע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
ד``ר שרגא וקסלר30/09/2018רציתי לשאול האם עגבת יכולה לעבור באמצעות מגע לא ישיר?לדוגמא שימוש בחפצים משותפים(כלי בית,כלי אוכל, ישיבה על אסלה משותפת, בגדים וכדומה..)= לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר במיןDima25/09/2018
לפני תקופה הופיעו חי פצעים על איבר המין והם לא עוברים מזה ?
ומה ניתן לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן לפי הצילום
ד``ר שרגא וקסלר30/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של נוגדני עגבתזאב22/09/2018
לאחר כמה זמן מהחשיפה ניתן לבצע בדיקת Treponema PalliD Ab שתיתן תוצאות אמינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 16 יום
ד``ר שרגא וקסלר24/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע עולה מהזרעקובי20/09/2018
האם ריח רע שעולה מהזרע מסמן שיש מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח
ד``ר שרגא וקסלר20/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בפיטריה או בצ'אנקר של עגבת?זאב18/09/2018
שלום ד"ר וקסלר
דילגת על שאלתי הנ"ל
אודה להתיחסותך
האם מדובר בפיטריה או בצ'אנקר של עגבת
הנגע טופל בינתיים בהידרואגיסטן ונרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצ"ב התמונה
זאב20/09/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לאבחן
ד``ר שרגא וקסלר20/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות על איבר המיןאסף16/09/2018
יש לי זוג של שלפוחיות על הכיפה ועל האיבר עצמו. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונים לרופא לבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר20/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזניל ודוקסילין יפתור את הבעיה?רות14/09/2018
היי
בבדיקות שתן שעשיתי יצאה תוצאה חיובית ל m.hominis
ו urea.urealytcum
קיבלתי בהתחלה דוקסילין ל 10 וזה לא עזר
כרגע קיבלתי אזניל לקחת 4 פעמים בבת 1
האם זה אמור לפתור את הבעיה?
האם עלול להיגרם לי בעיה בעתיד? כאבים?
מתי אני אמורה לעשות שוב בדיקת שתן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ אנטיביוטי ניתן בפגישה אישית עם רופא
ד``ר שרגא וקסלר20/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)

.jpg)

.jpg)