מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח שתעזרו לי לאבחן דרך התמונהאריאל23/08/2018
אשמח לאיבחון מהיר דרך התמונה כדי לדעת מה זה ומה הטיפול שנדרש
התופעה נמצאת כבר זמן רב ולא חלפה
בערך כשנה וחצי של התגברות התופעה על העטרה של הפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא עור ומין
אבי24/08/2018יש לגשת לבדיקת רופא עור ומין.
על פניו, נראה כ-
Yeast infection/Candida balantis.
יש לכך טיפול.
לא להזניח. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח שתעזרו לי לאבחן דרך התמונה
אריאל29/08/2018תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי כבודו
אריאל29/08/2018מי אתה אבי?? אפשר טלפון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר26/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
אריאל29/08/2018אצל רופאי עור הייתי בעבר ולא מצאו פתרון
ראיתי שיש משחה בשם
אגיסאן agisten
האם זה יעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
אבי29/08/2018הבעיה ב-Balantis היא האבחון ממה זה נגרם שכן זה יכול להיות כתוצאה מ
1.חיידק- ואז הטיפול לרוב בעזרת פניצילין/אריתרומצין
2. פטרייה-קנדידה- ואז הטיפול הוא באמצעות קרם אנטי פטרייתי כגון: clotrimazole או miconazole.
3. תגובה אלרגית - ואז לרוב מטפלים באמצעות אנטי היסטמינים כגון: טלפסט או לורטדין.
המלצתי לך:
לך לרופא עור ומין טוב- כמו מנהלים או סגני מנהלים של מחלקות של בתי חולים.
בהצלחה, מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי29/08/2018לשאלתך לגבי אגיסטן, באם מדובר בקנדידה, אז הטיפול הגיוני ואפשרי שכן מדובר בclotrimazole החומר הפעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני יוןדע מה יש לך
ד``ר שרגא וקסלר04/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוזרים באיבר המיןרונן23/08/2018
שלום
אני גר בחול ומקיים יחסי מין מוגנים ולפני חודש הופיעו לי שתי פצעים אדומים קטנים באיבר המין על הראש מעין שלפוחיות/עקיצות חשוב לציין שהן לא מגרדות או כואבות הרופא אמר שזה נראה לו כמו סיפלס נתנו לי אנטיביוטיקה ושתי זריקות ובנוסף משחה Desowen locion 0.5 הפצעים חלפו והפסקתי להשתמש במשחה לאחר מכן הם שוב פעם חזרו והשתמשתי שוב במשחה נעלמו ואז שוב פעם חזרו, מיד חזרתי לרופא ששלח אותי לבדיקת דם ויצאתי שלילי שאין לי ספילס כרגע הפצע החמיר ויצאו עוד נגעים קטנים .
עשיתי שוב בדיקת דם ויצאתי שלילי לסיפלס שנית.
בנוסף נבדקה הסוגיה של סקביאס שגם נשללה
בבקשה תייעצו לי מה לעשות שוקל חזרה לארץ בעקבות המקרה.
מצרף תמונות לפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונות
רונן23/08/2018תמונות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוזרים באיבר המין
רונן24/08/20181.האם זה נראה כמו מחלת מין ?
2.יש תור ארוך וזה יכך חודש לפחות לבדיקה מסוג זה האם זה משהו חמור וכדי לחזור לארץ לקבלת טיפול רפואי הולם?
3.מה הייתה ממליץ בסוגיה מסוג זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוגיה זו הייתי ממליץ קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר26/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוזרים באיבר המין
רונן28/08/2018לאחר בדיקה אצל רופא מומחה אורולוג ,ולא רופא עור כמו בשאר הפעמים הוא שלל שייש לי מחלת מן ואמר שאין מה לדאוג ושזה פצעים שלפעמים מופיעים, הוא רשם לי מרשם למשחה בשם אפודיקס 5% וששאלתי אותו לגבי הקולפוסקופיה הוא טען שאין צורך והטיפול יהיה אותו הטיפול במקרה שלי עם אותה המשחה.
לגבי המשחה זה לא מסוכן להישתמש בסטרואידים באזור הזה ? אני מפחד שזה יגרום לנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
רונן30/08/2018האם הטיפול הרפואי שקיבלתי תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך בקולפוסקופיה לשם מתן תשובה
ד``ר שרגא וקסלר04/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה לגבי העיניין- הרפס?אשמח לעזרה22/08/2018
היי, אני בת 20 וחצי ולפני כחודשיים אושפזתי במיון בגלל צריבה ממש חזקה במתן השתן והופעת פצעונים. כשהגעתי לקחו ממני דגימות מהאזור ובדיקות דם ונשלחתי לאשפוז שם טופלתי בזובירקס לווריד x3 ושטיפות בין לבין. אחרי 3 ימים קיבלתי תשובה שלילית מכל הבדיקות אך שהביאו אותי לקופולסקפיה (?) הרופא אמר שזה נראה כמן הרפס נלקחו דגימות שוב ולא קיבלתי את התשובות. שוחררתי בחוסר ידיעה וטיפול של זובירקס בכדור למשך שבועיים. בגלל החוסר רוגע הנפשי שלי לגבי העיניים ניגשתי לרופא משפחה שנתן לי הפנייה לבדיקת דם. מהבנתי האישית חיכיתי כשבועיים כדי שיעבור מספיק זמן כדי הגוף יוכל לפתח את הנוגדנים כדי שאוכל לראות בבדיקה יש לציין שלא הייתי על הכדורים כבר בזמן הבדיקה לפחות חודש כבר ומאז החשד לזמן ההדבקה עבר חודש וחצי. אלו התוצאות HERPES HSV2 IgG
תוצאה NEGATIVE. אך אני עדיין לא שקטה מכיוון ששבוע שעבר אחרי טיול לשירותים בעת הניגוב הרגשתי בלוטה של ממש ועכשיו יש לי את הדבר הזה. הוא לא כואב במתן שתן או בישיבה והאמת שאני לא מרגישה אותו אך ורק כשאני מנגבת את האזור אז אכן מעט שורף. הלכתי לרופאת נשים שבתשובה שלה נאמר לי שזה לא נראה כמו משהו שצריך לדאוג ו ושלחה אותי בידיעה שהבדיקה היא נורמאלית ותקינה. מצרפת תמונה עכשווית של הדבר. השאלה היא- ניתן להבין מה זה? איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? בדיקות דם? עוד הפעם לקיחת דגימה? יש לי רופאת נשים ביום ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילת מחלות לפני קיום יחסים קבועיםאנונימי122/08/2018
תוצאות הבדיקות שנעשו (עבר של הנבדק - מגע אחרון לפני למעלה מ-6 חודשים, היו ב"ז גם מארצות טרופיות):
1.) Hiv ag/ab combo - Negative
2.) TREPONEMA SCR./TPHA -
Negative *
*Treponema SCR by ELISA
3.) PCR-STD ל-7 מחלות (NEISSERIA GONOR, CHLAMYDIA TRACH, M.GENITALIUM, M.HOMINIS, TRICHOMONAS VAG, UREA.UREALYTICUM, UREA.PARVUM)
כולן - Not Detected
4.) הפטיטיס -
HAV Igm שלילי, HAV Igg חיובי
HCV Ab שלילי
HBsAg - Negative
HBsAb - 5.6 Negative
לא נבדקו - HBcAg, HBcAb וכן הפטיטיס E
5.) הרפס סימפלקס
Hsv 2 Igg - Negative
לא נבדקו:
Hsv 2 Igm
Hsv 1 Igm+Igg
6.) Cmv Igm - Negative
Cmv Igg - borderline
7.) לא נבדק EBV (תכנון הריון)
8.) וריצלה זוסטר Igg
Positive
9.) Positive
ו.) PCR-HPV - אין עדות להמצאות נגיף הפפילומה.
בנוסף לבדיקה גופנית ע"י רופא עור שאישר אין נגעים מסוג ורוקות או מחלות מין.
האם הכל תקין?
האם הבדיקות מספקות לשלילה מקסימלית - באם כן, באיזו רמת אמינות? באם לא מה כדאי/ניתן לבצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילת מחלות-תיקון לטעות שנפלה בשאלה
אנונימי122/08/2018אין סעיף 9.
הסדר המתוקן צריך להיות כך:
1עד וכולל 7 כפי שנרשם.
8.) וריצלה זוסטר Igg - תשובה Positive
9.) PCR-HPV - אין עדות להמצאות נגיף הפפילומה.
ובדיקה גופנית כנ"ל
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עדות מעבדתית למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות למפה במפשעה אחרי מגע מינימשה20/08/2018
היי,
אני כרגע בתאילנד ולפני שבוע קיימתי מגע מיני רגיל מוגן, אך מגע אוראלי שאין מוגן(אני ירדתי לה והיא ירדה לי).
לפני שלושה ימים התנפחה לי גולה קטנה בצד הימין של המפשעה , היום שמתי לב שהתנפחה עוד גולה אחת.
יש לציין שה'גולות' כואבות במגע אך אין סימן חיצוני (אדמומיות, מוגלה).
בנוסף במקביל להופעת הגולות איזור העטרה היה רגיש במקצת מבפנים אם הייתי לוחץ עליו והיה סוג של שפשוף קטן פתוח על האיבר.
ההרגשה הכללית שלי טובה .
האם יש סיבה לדאגה בעניין האיידס?
והאם צריך בדחיפות ללכת למרפאה איזורית(אני חוזר עוד כשלושה שבועות לארץ)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמצא חידק בתרבית זרעחסוי20/08/2018
שלום, עשיתי תרבית זרע לבדיקת זיהומים-semen culture ונמצא s.aureus
זה מצריך טיפול? אם כן מהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצריך טיפול
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת חיסון לשלבקת חוגרתידין20/08/2018
בן 64. חי בשלום עם הרפס באברי המיון כבר הרבה מאוד שנים. מטפל נקודתית כשיש התקף. רופאת המשפחה המליצה לקחת חיסון נגד שלבקת חוגרת. האם יש לכך טעם בגלל שכבר אני נשא של וירוס כזה (או ממשפחה כזו) ? האם יכול דווקא להחמיר את ההתקפים הקיימים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון זה ענין לשיקולך
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בקשר לבדיקותשי19/08/2018
שלום,
האם בבדיקת STD צריך לתת דווקא את הבדיקה הראשונה של השתן בבוקר? אם נתתי את השתן השני של הבוקר הבדיקה לא טובה?
אם הבדיקת STD יצאה תקינה - ועדיין יש לי צריבה בשתן, מה עליי לעשות? אולי צריך לבדוק חשד לאורופלאסמה פרבום? איך אבדוק שאין לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייב אך עדיף
ללל20/08/2018לא חייב שתן ראשון של בוקר אך עדיף.
בקשר לאורפלסמה פארבום - זה נכלל כחלק מהבדיקה שעשית כבר כנראה, זה נקרא urea pavrum* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהSTD PCR
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018האם בבדיקת STD צריך לתת דווקא את הבדיקה הראשונה של השתן בבוקר? = לא
אם הבדיקת STD יצאה תקינה - ועדיין יש לי צריבה בשתן, מה עליי לעשות? = לגשת לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין ליקוצטים - ומחלת מיןגיא פ19/08/2018
קבלתי מין אוראלי לא מוגן. התחיל לי צריבה לאחר ארבע הימים. בדיקה שתן - לא היו ליקוצטים. האם למרות זאת יכול להיות שמדובר במחלת מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל יכול להיות
לללל20/08/2018יש בדיקה ייעודית שנקראת STD PCR שנלקחת מהשתן הראשון בבוקר, תבקש מהרופאת משפחה, קופות החולים מבצעות את הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר המיןMax19/08/2018
לפני כחודש שכבתי עם בחורה בחול ללא קונדום והתחילו להופיע לי פצעים ויובש על איבר המין מה לעשות והאם זה מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים על איבר המין
Max20/08/2018וזה לא יעבור לבד ?
ומה הבדיקה הזאת?
והאם זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור ומין
ללל20/08/2018תפנה לרופא עור ומין ותבצע פאנל STD הכולל הרפס סוג 2, עגבת, צהבת, hiv. כמו כן, תבצע בדיקת pcr std משתן. בהצלחה. אני לא רופא אבל סיכוי סביר שזה הרפס סוג 2.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה יעבור לבד אם לא ילך לרופא ? כי אני חייל
Max23/08/2018האם זה יעבור לבד ואם זה חמור ?
וקצת בעייתי לפנות לרופא כי אני בצבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ענין לפגישה אישית עם הרופא
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא עור ומין אין קולפוסקופ ותשובות של אחרים לא מקובלות כאן
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לא מכאיבה בעזרת מיקרוסקופ
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני חייל
מקס29/08/2018אם אני חייל איפה אני יכול להבדק ולא רוצה בצבא
ומה עלות הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר04/09/2018תוכל להבדק איפה שתרצה וכשתקבע תוכל לברר תשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום וכואב על הפיןאמנון16/08/2018
יש לי כתם אדום וכואב על הפין, נראה כמו שפשוף. מה זה יכול להיות? ייתכן שזה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך להבדק
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתנשק כשיש חשש לקונדילומה בפהאיקה14/08/2018
האם קונדילומה בפה מדבקת כמו באיברי המין? מותר להתנשק כשיש חשד ל-?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקת אותו דבר
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון בפין אשמח לדעתך תודהגיא12/08/2018
שלום אני גבר בן 26 ממוצא מזרחי פעיל ספורטיבית ולא מעשן לפני כחודשיים הרגשתי כמו בליטה בגוף הפין תחילה פוצצתי את זה ויצא חומר לבן ואז דם...מאז עברו חודשיים והאזור עדין מוזר כלומר כמו מכתשון קטן ובאמצע חור שלא נסגר במימוש זה מרגיש לי כמו קוץ שתקוע
ביקרתי אצל 2 רופאי עור אחד אמר שזו בלוטת חלב ואחד אמר שזה פצע שיכול לקחת שנה ונתנו לי משחה (אני עם זה חודשיים זה כמו מכתשון קטן ובמצא כמו חור)
אני חלילה רק פוחד שזה לא סרטן מעבר לזה אשמח לחוות דעת
נ.ב-תופעה שקיימת לה כול פעם שאני משחק עם הפצעון או מעפיל עליו לחץ כדי לנסות לסחחוט חומר שכבר אין אז מתלווה לזה תחושבת עקצוץ שנשארת איתי גם יממה לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיותשמעון12/08/2018
שלום
הופיע לי כמו מוגלה כזאת כמו בתמונה
הלכתי לבדיקות של משרד הבריאות בחיפה מרפאת הפרסים היא נקראת בלי לראות רופא פשוט עשיתי את הבדיקות וכול התוצאות הראו שאין לי כלום אין לי מושג מה הם בדקו אבל לקחו שתן ודם ועדיין המוגלה הזאת לא עוברת כעבור שבועיים
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ? ומה עושים בבדיקה? כואב ?
שמעון19/08/2018אם אני יפצע את זה לפוצץ זה בסדר?
כי היה לי פעם אחד כזה בבטן פיצצתי אותו ואחריי שבוע זה נעלם נשאר רק צלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא ממליץ
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן, אורופלאסמה פרבוםא10/08/2018
שלום. אני גבר בן 29 ונמצא בזוגיות קבועה במשך שנתיים.
לאחרונה סבלתי במשך שבועיים בצריבה במתן השתן (לא חזקה במיוחד אבל מורגשת). לא היו סימפטומים נוספים. ביצעתי בדיקות דם ושתן כלליות וגם למחלות מין וגם בדיקת ערמונית. עד שהגיעו תוצאות הבדיקות הצריבה עברה וללא טיפול. כל הבדיקות היו תקינות מלבד בדיקת הדם בה נמצא אורופלאסמה פרבום. רופאת המשפחה החליטה לתת דוקסילין כדי לטפל באורופלאסמה למרות שהיא לא ידעה לומר האם זה היה הגורם לצריבה. בבדיקה חוזרת לאחר מתן הטיפול לא היה זכר לאורופלאסמה. בת זוגתי גם עשתה בדיקות למחלות מין וכולן היו תקינות וללא אורופלאסמה.
שאלתי היא:
מה יכולה להיות הסיבה לצריבה במתן שתן שעוברת ללא טיפול לאחר שבועיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מחייבת שיחה
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)