מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת שנדבקתי בקונדילומה מבחוראוראל07/08/2018
הי דוקטור, שכבתי עם בחור שהכרתי עד לא מזמן כמה פעמים ויצא שגם שכבנו ללא קונדום. עשיתי בדיקות למחלות מין ויצא שכנראה נדבקתי בהרפס היה כתוב בבדיקת דם-חיובי. עשיתי גם בדיקות שתן std pcr והיה תוצאה אחת חיובית שנקראת אורופלאסמה אריליתיקום. עדיין לא הלכתי לגניקולוגית קבעתי תור והוא רק לעוד חודש מאחר והתורים ארוכים נורא. ולאחרונה התחלתי להרגיש צריבה קלה במתן שתן ועקצוץ בנרתיק במהלך היום. ישבתי מול המראה והסתכלתי וראיתי שיש לי מעין גבשושיות כאלו בכניסה לנרתיק.. זה ממש הבהיל אותי ורציתי לדעת מזה לדעתך? אני חוששת שאולי נדבקתי בקונדילומה לפי תמונות שראיתי באינטרנט זה נראה קצת דומה.. אשמח לאבחנתך בעניין.. והאם בין כל הבדיקות למחלות מין שביצעתי שהרופאה נתנה לי הפניה לבדיקות דם ושתן אין גם בדיקה כלשהי לקונדילומה?
הוספתי תמונה שתוכל לתת את אבחנתך לפיה.. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה נורמלי
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הדבר הזה זה קונדילומה?בדוי06/08/2018
יש לי את הדבר הזה מזה שנה, אני לא בטוח אבל לאחרונה אני רואה שזה יצר עוד כאלה...
שאלתי האם מדובר בקונדילומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה קונדילומה אבל צריך קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן Std prcViktoriya05/08/2018
שלום, למה מבצעים בדיקת שתן Std prc לאיתור מחלות מין אם ניתן לגלות אותן המחלות דרך בדיקת דם ? האם בדיקת שתן מדוייקת יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות אלו לא ניתנות לגילוי בדם
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הרפס אבל בלי התפרצותנלי05/08/2018
האם עדיין מדבקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה טיפול באנטיביוטיקה מתאימהאלה03/08/2018
יש לי כלמידיה ורופא 1 נתן לי זטו ורופא אחר פרוטוציד. איזה מבין הכדורים טוב יותר לכלמידיה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראשון
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת std pcr שתן תשובותאני02/08/2018
שלום רב קיבלתי תוצאות של בדיקת שתן למחלות מין ולא הבנתי תתשובה
CHLAMYDIA TRACH-PCR
תוצאה NOT DETECTED
ככה לכול שאר החיידקים מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה תקינה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת ונקודות חן בכיפהיניב02/08/2018
היי יש לי צלקת ונקודות חן בכיפה ליד העין. יש אפשרות להעלים אותם בלי להשאיר סימן ?כי זה מקום רגיש...
יש איזה משחות או משהו שאפשר לקנות? זה די מציק לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני יודע
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גירוד במפסעה וניהיה סימןיניב02/08/2018
היי יש לי גירוד במפסעה מה אני עושה כדי שזה יעלם? זה נקרא שפשפת?
ניהיה לי שם כמו סימן כזה מרוב שאני מגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא פנה לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש ממחלות מין אחרי קיום יחסיםאור01/08/2018
אתמול קיימתי יחסי מין עם בחורה שלא ידוע לי עברה הרפואי ורציתי לדעת מספר דברים.
1) במהלך האקט היא מצצה לי עם קונדום וליקקה לי את הביצים ומסביב. האם יש אפשרות שנדבקתי במשהו על סמך ליקוק באשכים?
2) יש לי מין התקלפות של העור מעל לציפורניים ביד (מצורפת תמונה) ואני לא בטוח אם זה חתכים/פצעים סגורים או פתוחים והחדרתי לה שתי אצבעות פחות מ30 שניות ושכחתי מזה, האם ישנה אפשרות שנדבקתי?
מצפה לתשובתכם.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן וכן
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בזיהוי עכשיו עם תמונהמכלוף30/07/2018
זה פתאום הופיע לפניי יומיים , חשבתי שזה סתם פצעון וניסיתי לפוצץ יצא ממש קצת מוגלה, אשמח לשמוע חוות דעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מזהה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בזיהוי גדל לי ליד המפשעה כמו יבלת קטנהמכלוף30/07/2018
זה פתאום הופיע לפניי יומיים , לא מרגיש לי כואב אם אני לוחץ על זה ואין פתח למוגלה או משהו לבן שנראה כמו יבלת,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתיים לא בהכרח מדבק?דוד29/07/2018
שלום. התנשקתי בשנה האחרונה מספר רב של פעמים עם בחורה שיש לה הרפס בשפתיים כל פעם בדרגה שונה ולשמחתי כלום לא קרה אף פעם. היתכן?
האם זה אומר שאם אקבל מין אוראלי מאותה בחורה גם לא תהיה לי הפתעה רעה למטה או שלא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לנוגדנים תגלה אם נדבקת
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק מוירוס פפילומה במקרה כזה?חסוי29/07/2018
הי
אני גבר , לבחורה היה וירוס פפילומה, היא אחרי חיסון 1 מתוך 3 .
האם במצב כזה ניתן לקיים יחסים? או שלא כדאי עד שלא תעבור את החיסון ה 3?
מה בנוגע למין אוראלי לגבר / לאישה במצב כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיסון לא מרפא ולא מחסל את הוירוס
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה מטרת החיסון?
חסוי08/08/2018החיסון לא שווה כלום לאחר שמישהו נדבק בעצם?
ואם כן אז איך נרפאים מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרפאים אחרי טיפול ולא אחרי חיסון
ד``ר שרגא וקסלר19/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולוסקופיה - האם הוירוס נעלם?שרון שרון29/07/2018
שלום עשיתי בדיקת פאפ
Atypical squamous cells of undetermined significance
AsC us
בדיקת hpV
זן 68מתוך 36 זנים נמצא אחד או יותר
בדיקת קולסקופיה תקינה . האם הוירוס נעלם? ממה זה מגיע זן 68* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא לפורום אלא לפגישה אישית
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם לאנטיביוטיקה לטיפול בכלמידיהאן29/07/2018
קיבלתי תוצאה חיובית לכלמידיה. האם עליי לקבוע שוב תור לגניקולוג כדי לקבל מרשם מתאים לאנטיביוטיקה או שמספיק לגשת לכל רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבררי
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא משפחה או עור ומין
לללל20/08/2018שניהם יתנו לך מענה, הטיפול נעשה ע"י אזיטרומצין (אזניל) במנה של 1 גרם בבת אחת. לאחר 3 שבועות תבצעי שוב בדיקת std pcr מהשתן לבדוק שהחיידק חוסל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)