מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר על מחלת הקוניזציהארקדי31/03/2019
מהי מחלת הקוניזציה, ממה נוסעת ואיך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחלת קוניזציה
ד``ר שרגא וקסלר02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הורדת קונדוםאבי30/03/2019
שלום דוקטור,
אני ובת זוגתי בני 24 ומקיימים יחסי מין עם קונדום מזה זמן מה.
לאחרונה העלנו את האופציה של הורדת הקונדום.
לא לי ולא לה היו פרטנרים נוספים בעבר לקיום יחסי מין (כלומר אני הראשון שלה ולהפך).
האם היית ממליץ לנו לקיים בדיקות דם ושתן לשלילת מחלות מין קיימות טרם הורדת הקונדום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר מין-מחלת מין?זוהר27/03/2019
שלום
אני בת 36 לא נשואה ובלי ילדים רופא הנשים אבחן אצלי הרפס באיבר המין ונתן לי זובירקס כדורים 5 פעמים ביום"? ברצוני לשאול האם מדובר בהכרח במחלת מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין קונדילומה לפפילומה?אפרת27/03/2019
מה ההבדל בין קונדילומה לפפילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה היא המחלה והפפילומה הוא הנגיף הגורם לה
ד``ר שרגא וקסלר02/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCR for UREAPLASMA UREALYTICUMאיתי24/03/2019
שלום,
לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת STD.
כל הפרמטרים יצאו שלילי למעט ה- PCR for UREAPLASMA UREALYTICUM. שם צויין כי 28.0 חיוביclinical significance is uncertain. אשמח להבין מה משמעות ההערה.
בנוסף, ככל והתוצאה עדיין מעידה על תוצאה חיובית ברורה מהו הטיפול המומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה לד״ר וקסלר- בירור חשוביואב20/03/2019
שלום דוקטור !
סיפור קצת ארוך... לפני שנה בדיוק ביצעתי לראשונה יחסי מין לא מוגנים (וגינלים, אוראליים ואנאליים). לאחר כשבוע התחלטי להרגיש צריבה במתן שתן והיו לי הפרשות במשך כל היום מאיבר המין. ביצעתי בדיקת שתן למחלות ואובחנה כלמידיה.
טופלתי כעשרה ימים בדוקסילין והסימפטומים הנ״ל חלפו. אך מאז ועד היום הופיעו אצלי 2 סימפטומים אחרים שלא נעלמו. האחד - כאב עמום לסירוגין באשך שמאל אשר מקרין על רגל שמאל ולחי הישבן השמאלי. השני - הפרשה לבנה מעטה אשר אני רואה רק בבוקר על התחתון.
הלכתי לרופא מומחה עם זה והוא בדק ועדיין היו לי לויקוציטים בשתן ונתן לי זריקת רוצפין ו4 אזניל בטענה שאולי היא הדביקה אותי גם בזיבה.
לאחר שבועיים חזרתי אליו עדיין היו לויקוציטים והוא נתן לי 8 כדורי פלג׳יל בטענה שאולי היא הדביקה אותי בטרכומונס.
לאחר שבועיים חזרתי אליו ולא היו לי לויקוציטים אך 2 הסיפמטומים נשארו לכן הוא נתן לי פרמיקסון 160 למשך חודש. לא עזר.
מאז ביצעתי כמה פעמים בדיקת שתן ושום מחלה לא התגלתה.
כמו כן, עשיתי דופלר אשכים - גם הוא בלי ממצאים מיוחדים.
ממרום ניסיונך הרב, מה לדעתך זה? תסמונת האגן הדואב? אולי בכלל מיקרוספלמה גניטליום שלא אובחן? אולי בכלל מה שגורם לכאב הוא אבנים בכליות? (לעיתים שאני משתין הזרם מתפצל ולמרות ניעור נותרות כמה טיפות)
אני כבר אובד עצות. לא יודע מה לעשות בנידון. לפני כמה ימים התלחתי בהוראת רופא המשפחה פרמיקסון שוב ל3 חודשים והיפרקס לחודש אחד.
האם אתה יכול לחדש לי משהו? יש לך כיוון? עצה מה לעשות?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער- זה מחייב פגישה עם רופא המיומן בתחום
ד``ר שרגא וקסלר21/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בפפילומה לאחר סקס יבשאליס19/03/2019
האם ניתן להידבק בפפילומה לאחר קיום סקס יבש- ללא חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן.
ד``ר שרגא וקסלר19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בכיפה בלי פצעיםצפריר17/03/2019
כבר כמה ימים שאני מרגיש צריבה רק בכיפה, אין פצעים או הפרשות אבל יכול להיות שגוון העור קצת יותר צהוב, מה יכולה להיות הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא פנה לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון בפות- שאלה חשובהפצעון בפות15/03/2019
האם לפי היכרותך עם מחלות מין , יבלות וכו מדובר במקרה החוסה תחת קטגוריה שכזו? או שזה סתם מסכין גילוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן.
ד``ר שרגא וקסלר19/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה וצעצועי מין - בירוראוריאל14/03/2019
האם ניתן להידבק בוירוס הפפילומה באמצעות צעצועי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות משפשוף של הזרעמוטי12/03/2019
אפשר להידבק גם רק משפשוף עם זרע בלי חדירה או מגע אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היווצרות יבלת בנרתיק- התייעצותרעות10/03/2019
מה יכול להיות הסיבות להיווצרות יבלת בנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בנגיף הפפילומה האנושי
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הזיבה ומין אוראלידור06/03/2019
האם ניתן להידבק במחלה זו גם דרך מין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות בהומוניס- בירור דחוףשימי04/03/2019
לאחר בדיקה, התגלה אצלי חיידק ההומוניס.
אני מטופל באנטיביוטיקה.
האם אפשר להשתמש בצעצועי מין שכבר היו בשימוש לפני קבלת האנטיביוטיקה והאבחנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר02/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בשפה החיצונית בפות (תמיד באותה נקודה )מזי01/03/2019
מזה כארבע שנים סובלת מגרד בשפה החיצונית
לעיתים הגרד מתחזק ולעיתים נעלם (בזמן מחזור פחות מגרד)
לאחר בדיקה עם רופאת נשים קיבלתי משחה שנקראת דרמקומבין
שמקלה אך הגרד חוזר
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר14/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)