מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נראה כמו קונדילומה?בן24/11/2018
שלום ד"ר שרגא,
לפני שנה זיהיתי גדילה של בלוטה 1-2 על איבר המין.
פניתי לרופא, הוא אמר שנראה תקין ולפי האבחנה זה בלוטת שומן.
מאז שמתי לב שגדלו עוד 3 יבלות.
האם זה נראה כמו קונדילומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המין של החברהדגן22/11/2018
חברה שלי גילתה שיש לה הרפס באיבר המין, האם זה ייראה אותו הדבר גם אצלי? איזה בדיקות אני צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת מוגלה מפי הטבעתאודי20/11/2018
האם הפרשת מוגלה מפי הטבעת היא סימן למחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- STD בכללית יצא תקיןיוסף17/11/2018
שלום, ברצוני לדעת אם בדיקת דם בקופח כללית תקינה לSTD שוללת קיומה של מחלות מין לגמרי? שואל עקב כאבים באשכים עקב מגע מיני ללא חדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על הירכיים - יכול להיות עגבת?אורי14/11/2018
האם פצעונים על הירכיים יכולים להיות סימן לעגבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להידבקות בפפילומה בלשוןארז11/11/2018
האם ביצוע מין אוראלי לאישה יכול לגרום להידבקות בפפילומה ולגידול סרטני בלשון? יש דרך לדעת אם יש לה את הווירוס לפני המעשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
ד``ר שרגא וקסלר13/11/2018האם ביצוע מין אוראלי לאישה יכול לגרום להידבקות בפפילומה ולגידול סרטני בלשון? = יש מצב
יש דרך לדעת אם יש לה את הווירוס לפני המעשה?= כן באמצעות בדיקת PCR ל HPV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לבנות בשפתיים הפנימיותאורלי06/11/2018
יצאו לי נקודות לבנות בולטות בשפתיים הפנימיות, זה מחלת מין? זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא בדיקה לא ניתן לדעת
ד``ר שרגא וקסלר08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום על הכיפהאלון04/11/2018
הופיע לי כתם אדום קטן על הכיפה, לא מגרד. קבעתי תור לרופא עור אבל יש מה לעשות בינתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא בדיקה לא ניתן לדעת
ד``ר שרגא וקסלר08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף pap מה עושיםרוית02/11/2018
שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת "נָגִישׁ בִּקְלִיק" הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר.
הַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ.
פְּתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
מילון תרופות
מחשבוני בריאות
חפש/י במעל 4 מיליון דפי מידע
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום גניקולוגיה - רפואת נשים >דחוף בדיקה אשמח לעזרתך
דחוף בדיקה אשמח לעזרתך
פורום גניקולוגיה בו תוכלו לקבל תשובה לשאלות בנושא גניקולוגיה. פורום רפואת נשים גניקולוגיה - נשים עוסק בווסת, יחסי מין, כאבים בחדירה, מחזור, גלולות, הריון, הריון, צוואר הרחם, בדיקה גינקולוגית, שחלות, ציסטה, שרירן ועוד
מנהל הפורום
ד"ר מיכאל פרידמן
חיפוש בפורום
הוספת הודעה חדשה
לקביעת תור
דחוף בדיקה אשמח לעזרתך
שלום אני בת 37 בהריון חודש 3
רוצה לצין שעברתי בדיקת פאפ יצא ATYPICAL SQUAMOUS CELLS OF UNDETERMINED SIGNIFICANCEׂ
ASC US
THE Changes are present in few calls
satisfactory
pap smaear repeated
שלום אשמח מאוד לעזרתך אני בחודש 3 בהריון. עשיתי בדיקת פאפ פעם הקודמת יצא לא תקין זן 68 עוד עשיתי קולסוקופיה יצא תקין עכשיו עשיתי שוב פאפ. קבלתי תוצאה באנגלית שרשום למעלה acs us מה זה אומר התשובה הזאת איך זה ישפיע על ההריון על העובר ? בבדיקת פאפ לקחתי נר של אלטמן זה קשור? מה זהבכלל..האם קיים טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו נקודה חומה במפשעהספיר שושי01/11/2018
יצא לי כמ נקודה חומה במפשעה, לא מגרדת או כואבת
יש סיבה לחשוש?
די בולטת בגודלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר08/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין
ספיר שושי12/11/2018כי יש לי פפילומה, מטופלת בקונדילוקס
זה נראה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך בקולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר18/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לפנות לרופא עור
ד``ר שרגא וקסלר27/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיה פפילומה וקונדילומהשמרית31/10/2018
מנסה את שאלתי ומזלי גם כאן, אשמח לעזרה-
לפני כחמישה חודשים שמתי לב שיצאו לי נגעים החשודים לי כקומדילמות, מיד לאחר מכן שלחו אותי לצריבתם ולקיחת ביופסיה, חלק מהצרבים הוסרו וחלקם הושארו, לאחר מכן הגיעו תוצאות ביופסיה-
Consistent with viral wart
Hpv immunostain is negative
Pas stain is negative for fungi
ונגועה בזנים low risk 6,42
חזרתי לרופאת נשים שלי לאחר מכן לביקורת שלקחה שוב בדיקת פאפ ששוב לא יצאה תקין, נשלחתי לקולוסקופיה שאמר שהכל בסדר ולחזור לביקורת עוד שנה,
בנתיים קיבלתי קונדילוקס על מנת לטפל בנגעים בצורה קוסמטית
כרגע מה השלב הבא? איך מתקדמים?
יש לציין שאני לא מקיימת יחסים מהסיבה הזו, וגם לא מתחסנת עדיין מהסיבה שאני כרגע עם הוירוס
אשמח לתשובה מפורטת ויעילה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין פי טבעת פה עינים ואף
ד``ר שרגא וקסלר31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שמרית01/11/2018ציינתי שעשיתי לפני כמה שבועות, אמר שהכל בסדר ולעשות בדיקה חוזרת בשנה הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבק גם אם אין יבלות?חן28/10/2018
האם למי שיש קונדילומה מדבק גם אם אין יבלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שמדבק זה הנגיפים ולא היבלות
ד``ר שרגא וקסלר31/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בחיסון נגד הפפילומה לאחר הדבקות בקנדילומהאורלי22/10/2018
האם אפשר לקבל חיסון נגד וירוס הפפילומה במקביל לטיפולי הלייזר?
אציין שלקראת סיום הטיפולים
כמו כן האם אפשר לקיים יחסים בשלב הזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון ל HPV
ד``ר שרגא וקסלר23/10/2018הכי יעיל זה חיסון אחרי תוצאה תקינה של PCR ל HPV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם סיכויי ההדבקה במחלת מיןערן21/10/2018
אני דו .
אם נגיד אני שוכב עם מישהו והוא נגיד לא מספר לי שהוא חולה במחלת מין...
(זיבה,כלמדיה ,עגבת וכו………) מה הסיכויים שאני אדבק??? זה 100 אחוז הדבקה?
או שזה אינדבידואלי??
כאילו יכול להיות מישהו שמערכת החיסון שלו היא כל כך טובה
אז שלא בטוח הוא יידבק ? או שאין דבר כזה?
אני כמובן שואל שאלה היפותטית ואני תמיד נוקט אמצעי זהירות.
האם ההדבקה היא ודאית 100 אחוז במידה והפרטנר נגוע .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום המתאים
ד``ר שרגא וקסלר04/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות מוזרות על איבר המיןאלון18/10/2018
לפני כחודשיים התחילו לי בליטות מוזרות על הכיפה ועכשיוהם גם על האיבר עצמו מה זה ? ומה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן. שלח צילום מוגדל
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
המשך21/10/2018תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)