מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו מחלת מיןניר12/04/2012
שלום רב
קיבלתי מין אוראלי לא מוגן ומין וגינאלי - אנאלי מוגן
כעבור מספר שבועות
הופיעו לי על איבר המין מעין שפשופים על העור ממש מתחת לכיפה
העוק קשה וקצת רגיש למגע בלבד - ממש כמו שפשוף עור רגיל
אין לי כל שינוי במתן השתן , כאבים , גירודים או הפרשות כלשהן
האם זו מחלת מין ? האם היא מדבקת גם ללא מגע מיני - למשל בשימוש במגבת משותפת או אם נגעתי בזה עם היד אז מיד ליד ?
כמה זמן צריך לעבור מרגע המגע המיני הלא מוגן עד שאפשר לבצע בדיקות מלאות לכל מחלות המין ? האם אפשר לבצע דרככם באופן דיסקרטי (אפילו בעילום שם ) ומה העלות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך דיווח
ניר14/04/2012שמתי שם קצת קרם לחות ושמתי פלסטר
והמצב הרבה יותר טוב
הרבה פחות רגיש מקודם וגם פחות עור קשה וגם השפשוף פחות נראה
אם זו אכן מחלת מין - תוך כמה ימים ,אם בכלל נעלמים התסמינים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו מחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2012התיאור אינו מספיק לאבחנה. יש צורך בבדיקה. לאיידס 2-3 חודשים תלוי בבדיקה: להפטיטיס B חודשיים. להפטיטיס C 16 יום, לעגבת 14 יום ולשאר מחלות המין 24 שעות בבדיקת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחפתי מברשת שיער לתחתדודי12/04/2012
דחפתי מברשת שיער לתחת ואחרי כמה דק' שהוצאתי גיליתי שדהה לזה קצת קצת הצבע!
מה לעשות עכשיוו??????????
כמובן דחפתי את החלק שמחזיקים בו ולא את המברשת עצמה!
הידית של המברשת היא מפלסטיק קשיח בצבע שחור
זה יכול להזיק לי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחפתי מברשת שיער לתחת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2012איני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקה-שאלה מוזרה קצתאנונימית11/04/2012
האם אפשר להידבק במדידת בגד ים במחלות מין? גם אם מודדים את תחתון בגד הים מעל תחתון אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי הדבקה-שאלה מוזרה קצת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2012האם אפשר להידבק במדידת בגד ים במחלות מין? = כן
גם אם מודדים את תחתון בגד הים מעל תחתון אחר?= לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלון זמןפנחס11/04/2012
אם קיבלתי מגע מיני אוראלי לא מוגן (וחדירה מוגנת )
כמה זמן צריך לעבור עד עריכת בדיקה שתגלה אם נדבקתי במשהו
לבד מאיידס שידוע לי שצריך לחכות חודשיים עד שלושה ומאיידס ממילא אין מה לחשוש
כי המגע המיני הלא מוגן היה אוראלי בלבד ואי אפשר להדבק באיידס כשמקבלים מין אוראלי - נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלון זמן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2012בכל סוג של מגע מיני [אוראלי, אנלי או וגינלי] אפשר להדבק. הפטיטיס B חודשיים. הפטיטיס C 16 יום. עגבת 14 יום. שאר מחלות מין 24 שעות בבדיקת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הרחםאנונימית10/04/2012
שלום אני בת 16 וקיימתי יחסי מין עם שני גברים
אחד מהם חבר עדכני שלי ושמעתי אנשים מדברים עם סרטן הרחם וכמה שהוא מדבק בקלות ומסוכן מה אני עושה כדי לקבל את הזריקות עם כבר קיימתי יחסי מין? האם יש משהו לעשות?
ועם חבר שלי נבדק למחלות מין ואין לו שום מחלה גם לי לא ואני לוקחת גלולות אמרו לי שלא צריך קונדום נכון? האם להגיד לו שיבדק שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הרחם - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012כדאי שאת תבדקי בדיקת PCR לברר אם נדבקת בנגיפים ש"יודעים" גם לגרום לסרטן צואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלאמדיה בעיניים קשורה גם ליחסי מין?יוסי10/04/2012
בוקר טוב,
החברה שלי הובחנה וטופלה בקלאדמיה בעיניים. הערכה שלנו שהמחלה עברה אליה לעיניים בעקבות ניתוחים, שלא נעשו בצורה אחראית, שהיא הייתה עוברת בעיניים לצורך הסרת כלזיון.
למען הסר ספק ביצעתי בדיקת קלאמדיה פעמיים (באמצעות שתן) ב - 2 מקומות שונים ובשניהם המחלה לא נמצאה אצלי.
2 שאלות בנושא זה:
* אם יש לה קלמאדיה רק בעיניים האם זה יכול לעבור ביחסי מין?
* אם ביצעתי בדיקת קלמאדיה פעמיים האם זה מספיק בשביל לקבל תשובה סופית או שהבדיקה הזו לא אמינה בכל מקרה?
* האם אתם ממליצים לי בכל מקרה לקבל את הטיפול במחלה או שזה סתם מיותר?
תודה רבה ובוקר נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלאמדיה בעיניים קשורה גם ליחסי מין? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012* אם יש לה קלמאדיה רק בעיניים האם זה יכול לעבור ביחסי מין?=כן
* אם ביצעתי בדיקת קלמאדיה פעמיים האם זה מספיק בשביל לקבל תשובה סופית או שהבדיקה הזו לא אמינה בכל מקרה?=איזו בדיקת כלמידיה ביצעת?
* האם אתם ממליצים לי בכל מקרה לקבל את הטיפול במחלה או שזה סתם מיותר?=ראשית תענה לשאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת PCR
יוסי10/04/2012שיטת PCR.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת PCR - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012בדיקה אמינה ולכן אין מקום לטפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע כבר מה לעשות!?!?!שמעון09/04/2012
ד"ר שלום וחג שמח!
אני בן 22 כבר מזה שנתיים אפילו יותר, אני סובל מפצעים לבנים על האשכים הם לבנים ונראה כיאלו הם נמצאים בתוך שק האשכים אך לא בביצים עצמם. כאשר הם קטנים יש אפשרות ללחוץ עליהם חזק ויוצא מין סוג של שומן לבן כזה וממש מסריח אבל עכשיו יש לי כמה גושים לבנים שלא מתפוצצים כלל , לא משנה כמה אני ילחץ
אני ממש מתבייש ללכת לרופא עור אבקש את עזרתך בדחיפות אני כבר ממש נואש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע כבר מה לעשות!?!?! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012נסה לשלוח צילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ישן בלילותיוני08/04/2012
שלום ד"ר וחג שמח, לפני כחודש הייתי בחופשה בחו"ל קיימתי יחסי מין עם תיירת, היא ירדה לי בלי קונדום לדקה, אך את כל הסקס ביצענו עם קונדום ובדקתי שהכל תקין איתו גם בסוף, הפחד שלי הוא שאדבק באיידס מהמציצה, ואם לא באיידס אז איזושהי מחלת מין. (חשוב לציין ששטפתי את האיבר מין מיד)
הלכתי לרופאת משפחה ביקשתי להיבדק לבדיקת איידס לא סיפרתי לה את הסיפור, אמרה לי כי אפשרי לעשו בדיקת נוגדנים אחרי 3 שבועות וזה לא 100%, אבל אחריי 6 שבועות זה 100%. האם זה נכון? ד"א צהבת יצא שלילי
שאלה נוספת היא איזה בדיקות אני צריך לעבור כדי שאדע בוודאות שאני לא מסכן את הפרטנרית שלי בקיום יחסי מין גם ללא אמצעי מניעה (ככה שלא יהיה איזה זיבה או כל מחלת מין אחרת) חשוב לציין שעבר חודש וחצי מאז האירוע בינתיים אני מחכה לתשובה מהבדיקה הראשונה, לאחר מכן אבדק שוב (כלומר בתום 6 שבועות מאז המקרה, כך אמרה הרופאה),
יש לציין כי אין שום סימן או משהו כזה על איבר המין
אשמח אם תוכלו לומר לי גם עם איזה רופא עליי להתייעץ בכל מה שנוגע לזה, אורולוג רופא עור אין לי מושג.. תודה רבה
בשורות טובות הלוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישן בלילות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012תוכל להגיע אלי ולקבל יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טובשלום07/04/2012
קודם כל חג שמח לכולם,
רציתי בבקשה לספר מקרה שקרה לי היום ולקבל תשובה מכם לגביו
טיילתי היום (כמו כל ישראל) ועשיתי הרבה קניות לחגים, בגלל שנוכחתי במקום הומה אדם לא הבחנתי בשום דבר מוזר אבל שמתי לב ל2 כתמי דם על הזרוע שלי.
הדם לא היה שלי כי לא מצאתי שום פצע או כל דבר כזה, הכתמים היו יבשים כבר ופשוט שטפתי אותם עם רוק...
השאלה היא האם יכולה להתבצע הדבקות של מחלה כזו או אחרת (HIV לדוגמא) כאשר מצב כזה קורה? מה עליי לעשות כרגע?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012אפשר להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף-קונדילומותהדס07/04/2012
אם ביצעתי בדיקת פאפס קצת לפני הופעת הקונדילומות צריך לבצע בדיקה סרטנית לגבי הקונדילומות? יש לבצע בנוסף בדיקה שתראה אם הנגיף עדיין קיים ואם אפשר לקיים יחסי מין? טיפלתי בחנקן בקונדילומות והן ממשיכות להתפשט לכיוון סוף שפתי הנרתיק.יש חשש שזה ייכנס לנרתיק עצמו וייפגע בפוריות? אסור לקיים יחסים עם קונדום ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף דחוף-קונדילומות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012לא ברורה כוונתך ב-"בדיקה סרטנית". אכן בסוף טיפול ולאחר שבקולפוסקופיה מקיפה לא נראים כבר גידולים מןומלץ לעשות בדיקת PCR לוודא שגם הנגיפים סולקו ואז כבר אינך מדבקת וניתן להתחסן ביעילות המירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון EPATITIS A+B בשביל רימינג....אורן04/04/2012
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
בת זוגתי ואשתי לעתיד צריכה להגיע לארץ מאמריקה אחרי כמה חודשים של הכרות, שלחתי אותה לעשות בדיקת איידס שם ואני בעצמי ניגשתי למרפאת לוינסקי בתא לעשות בדיקת כולל לכל מחלות המין, שאלתי שם יועץ איך אפשר להמנע ממחלות קשות אם אני אוהב ללקק לה את החור של הטוסיק אפילו אם מנקים לה טוב בפנים וסבון סטרילי את האזור, והמליץ לי לעשות חיסון ל EPATITIS A AND B קבעתי תור לעשות את החיסונים שבוע הבאה, אני אמור להיות מכוסה מבחינת מחלות קשות שבאות מליקוק חור תחת שיש בגופי את החיסון הזה? כמובן שאני לא הולך לעשות את זה כל יום אבל מפעם לפעם אשמח לעשות לה את זה
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון EPATITIS A+B בשביל רימינג.... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012לא תהיה מחוסן נגד כל המחלות שעלולות להופיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאורית03/04/2012
שלום,
אחרי שעשיתי מין אוראלי לחבר שלי אתמול בלילה והבוקר,
יצאתי מהמיטה וגיליתי שלפוחית קטנה בשפה התחתונה (כשנה אחרי ההרפס הקודם בשפתיים),
אתמול לא הרגשתי אותה (וגם היום לא עד אחרי),
אם ההרפס רק יצא והשלפוחית שלמה,
מה הסיכוי שהדבקתי אותו?
אני ממש חוששת שעכשיו יהיה לו הרפס בגניטליה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012בין 5% ל 25%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש בכלל מושג כזה?אלי03/04/2012
"נערת ליווי בטוחה מבחינת סכנת בריאות" ,אך ללא שימוש בקונדום?
אם לא, אז המסקנה היא להתעסק בדרך כלל רק עם נשואות...עם "ניסיון מוכח" מה שנקרא...
השאלה רצינית.
(לא נהנים עם קנדום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש בכלל מושג כזה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה -שנית
אלי03/04/2012האם ידוע לכם אם יש בארץ נ.ליווי "בטוחה" , כמו נניח בגרמניה-כך שמעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה -שנית - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מיןרפיק02/04/2012
שלום
חברה שלי מבקשת שאלך לעשות בדיקות שגרתיות.
1. מה שם הבדיקה שעלי לבקש מהרופא בקופת החולים? מה שהוא הביא לי זה הבידקה של האידס hiv1+2minus או משהו כזה.
2. האם זה כולל מחלות נוספות?
3. אילו בדיקות מבוצעות בקופת החולים ואיזה רופא צריך לתת להן הפניה.
4. על ראש הפין בהיקף שלו יש לי משהו שלפי החיפושים שלי באינטרנט נראה כמו פפולות פניניות - pearly papules. הבנתי שאין לי מה לדאוג מזה במיוחד לאור העובדה שלא היה לי מין לא מוגן עם חדירה ויש לי את זה די הרבה זמן וזה לא גדל או משתנה. בכל זאת כדי לבדוק את זה האם אני צריך איזושהי בדיקה?
לאיזה רופא ללכת - עור או אורולוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/20121. מה שם הבדיקה שעלי לבקש מהרופא בקופת החולים? כלמידיה, טריכומונס, אוראופלסמה 2 זנים מיקופלסמה 2 זנים, עגבת, הפטיטיס B ו C, ו HPV - לכל הזנים בעולם [למעלה מ 100]
4. על ראש הפין בהיקף שלו יש לי משהו שלפי החיפושים שלי באינטרנט נראה כמו פפולות פניניות - pearly papules. הבנתי שאין לי מה לדאוג מזה במיוחד לאור העובדה שלא היה לי מין לא מוגן עם חדירה ויש לי את זה די הרבה זמן וזה לא גדל או משתנה. בכל זאת כדי לבדוק את זה האם אני צריך איזושהי בדיקה?=על מנת לאבחן מומלצת בדיקת קולפוסקופיה הנעשית בידי גניקולוג שזה תחום התמחותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב על הפין.שמואל29/03/2012
זה מספר ימים שהופיע כיב על הפין, שמתי פולידין ולא עובר, ישנה גם הפרשה מסוימת מהכיב. יש לציין שאני נשוי ואינני מקיים יחסים עם נשים אחרות, כמו כן אשתי אינה מקיימת יחסים עם גברים אחרים. האם יתכן שבכל זאת מדובר בעגבת? יש לציין שהפצע אינו כואב כלל, ולכן לא נראה לי שזה הרפס.
אציין שלפני כחודש חבשתי עובד זר מאריתראה שנפצע ברחוב ונגעתי בקצות אצבעותי בדמו. האם יתכן שהפצע על איבר המין קשור לזה? או שזה ויראלי? אשמח לקבל תשובה. תודה מצורפת תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לשאלה שהוא שואל
אריק31/03/2012הנקודות הלבנות האלו שיש על הכיפת איבר המין ואיבר המין האם זה בגלל זיעה? או מחלה? יש לי גם כן נקודות לבנות כאלו לאורך איבר המין כבר מספר שנים.
רופא עור אמר לי לנסות למרוח את החלב של התאנה ונתן לי גם כן משחה אבל לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיב על הפין. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012לא נראה כמו עגבת אבל אין תחליף לבדיקה רפואית. עדיף עם קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)