מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות הדדית + שפשופים באיבר המיןאחד25/09/2012
היי.
לפני יומיים עשיתי אוננות הדדית והיו לי שפשופים אדומים (לא מדממים) על איבר המין. לא היה מגע עם נוזלי גוף (זרע או רוק, למעט נשיקה קלה שקיבלתי על הצוואר). השאלה היא ממה עלי לחשוש? איזה מחלות מין יכולות לעבור כך ולמה עלי לשים לב? 24 שעות לאחר מכן התחילו לי כאבי בטן ושלשולים - האם זה יכול להיות קשור למשהו ? ועוד שאלה - זה נכון שאם נדבקים בסוג אחד של הרפס יש סבירות נמוכה להדבק בסוג אחר ( נגיד אם יש לי בשפתיים לא אדבק כנראה באיבר המין??)
תודה על תשומת הלב אני די מפחד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות הדדית + שפשופים באיבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/09/2012הסיכוי להדבקה במחלת מין הוא אפסי
כאבי הבטן והשלשולים אינם מעידים על הדבקה במחלות מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוחמימי21/09/2012
שלום רב,
אשמח לפענוח הבדיקות הבאות:
האם מדובר במשהו חמור?
CHLAMYDIA TRACH-PCR
שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR
שלילי
MYCOPLASMA HOM-PCR
שלילי
U.UREAL/PARVUM-PCR
חיובי
MYCOPLASMA GEN-PCR
חיובי* על פי סגוליות השיטה
TRICHOMONAS VAG-PCR
שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/09/2012אוריאופלסמה ומיקופלסמה יצאו חיוביים. יש ויכוח האם שני החידקים הללו נחשבים למחלת מין או שהם חידקים שאינם גורמים לנזק.
לכן, ההחלטה על טיפול צריכה להיות על פי התסמינים - האם יש צריבה, תכיפות, כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להדבקה?חסוי21/09/2012
שלום רב.
היום בן זוגי ואני הסתובבנו כל היום בקניון הומה והשתמשתי בשירותים ציבוריים.
בסוף היום לא התקלחתי או נשטפתי בכלל, וקיימנו יחסי מין - במהלכם הוא ביצע בי מין אוראלי וגם נישק אותי ישר לאחר מכן.
האם יש סיכוי ש"תפסתי" משהו מהשירותים הציבוריים והדבקנו אחד את השנייה באיברי המין/בפה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להדבקה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/09/2012הסיכוי להדבקה במחלות מין בשירותים הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע מין אורל לבחורהמשה19/09/2012
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי
העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין .ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע מין אורל לבחורה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/09/2012משה שלום,
אין אפשרות לתת לך תשובה מספרית של אחוזי סיכון הדבקה כי הם משתנים ממחלה למחלה וכמובן תלוי האם הבחורה בכלל חולה במחלת מין כלשהי. באופן כללי ישנן מחלות מין שעוברות במין אוראלי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי לבחורה
משה23/09/2012אפשר לענות לי על כל השאלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע מין אורל לבחורה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/09/2012שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי - לא ידוע.
העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין - אם היה רק מין אוראלי הסימנים יופיעו בפה, אולם איידס למשל הוא מחלה סיסמטמית.
.ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי - אם יש לך מחלת מין אתה עלול להדביק את בת הזוג עימה אתה מקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורליdavid18/09/2012
ראיתי שרשמתם בעבר שבמין אורלי יש אפשרות של הידבקות באיידס למרות שהיא נמוכה, מה עושים על מנת לבצע מין אורלי ולמנוע אפשרות זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להימנע מהדבקה באיידס במין אוראל
ד``ר רונן הולנד23/09/2012כדי להקטין את הסיכוי להדבקה במין אוראלי -
1. לא לקיים מין אוראלי כאשר יש פצעים או חתכים בשפתיים - למשל הרפס.
2. להימנע מצחצוח שיניים שעתייים לפני מין אוראלי.
3. כאשר יש דלקת חניכיים פעילה או טיפולי שיניים מורכבים (דימומים) לא לבצע אוראלי
4. אם יורדים לגבר - לא לתת שיגמרו לכם בפה.
5. אם יורדים לאישה - בחלקים הפנימיים יותר של הנרתיק יש יותר הפרשות נרתיק המכילות את הנגיף.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר אורגזמה לאחר כלומדיהמשה17/09/2012
נרפאתי מכלומדיה לפני כחצי שנה ומאז איני מרגיש אורגזמה.
הכל התחיל בכאבי אשכים לפני כשנה, ובסוף גילו כלומדיה.
הזקפה ופליטת הזרע רגילים, אך אין אורגזמה.
האם זו תופעה ידועה?
מהן הבדיקות לשלילת בעיה פיזיולוגית והאם קיימת מרפאה משולבת אורולוגיה-פסיכולגיה-מין?
תודה מראש ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדר אורגזמה לאחר כלומדיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/09/2012אני לא מכיר קשר גופני ישיר בין קלמידיה ואורגזמה. יתכן שמדובר בתגובה רגשית.
בבתי החולים הגדולים - בלינסון, תל השומר, איכילוב - בהחלט אפשר למצוא מפראות המשלבות טיפול גופני ופסיכולוגי בבעיות של מחלות מין ותפקוד מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בזוג וחדירה אנאליתנתי16/09/2012
אם אני שוכב עם גבר אחר או עם אישה אחרת ואני מאונן לו או לה וגם לי תוך כדי האם יש סכנה שתהיה העברה של נוזלים מסוימים של לפני גמירה או משהו כזה בינינו לתוך פתח הפין שלי או פי הטבעת שלי ומכך להידבק באיידס או במחלת מין אחרת?
אם אני מחדיר אצבעות לתוך פי הטבעת של בן או בת הזוג האם יש סיכוי להידבקות באיידס או במחלת מין אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות בזוג וחדירה אנאלית - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/09/2012הסיכון להדבקה במחלות מין ע"י אוננות הדדית וללא מגע של נוזלי גוף אלו באלו הוא אפסי. החדרת אצבע גם היא אינה מעבירה מחלות מין בהנחה שלא תחדיר את אותה אצבע לאחר מכן לפי הטבעת או לפה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליגד14/09/2012
אנו זוג נשוי למעלה מ10 שנים.לא היו לנו. מעולם פרטנרים אחרי. ולא ידוע לנו על מחלות מין. האם יש סיכון במצב כזה במין אוראלי מלא. לי ולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/09/2012שלום רב,
במצב שתיארת אין סיכון לחלות במחלות מין במין אוראלי או אחר.
שנה טובה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה ליעוץ בהקדם!אנונימי13/09/2012
עשיתי בדיקת שתן ויצא : U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי, כל השאר שלילי.
מה אומר הדבר?
קראתי באינטרנט ובחלק מהמקומות רשום שאין צורך לטפל כי זה שכיח מאוד אצל נשים וזה גם לא מסוכן.
התייעצתי עם רופא נשים מהקופת חולים בה אני נמצאת והוא הוציא לי ישר מרשם לדוקסולין.
הבעיה אצלי שאני לא לוקחת כדורים ואנטיביוטיקה בפרט.
הוא אמר גם שהכדור הזה חזק.
מה עלי לעשות?
האם התוצאה הזאת מסוכנת? זה יכול להחמיר?
חייבת לציין שהבדיקה נעשתה לא בגלל תלונות ואין לי שום תסמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה ליעוץ בהקדם! - תגובה
חיידק האוראפלזמה נמצא באופן שכיח במערכת המין של האישה ואינו גורם לסימפטומים. אין צורך לטפל בו באופן שגרתי רק בגלל שצמח בתרבית.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה באיבר המין, עזרה דחוףבוריס13/09/2012
שלום, לפני כשבועיים מצאו אצלי את חיידק הכלומדיה, לאחר שתיית אנטיביאוטיקה הכל עבר אך באמצע סמתי לב לפצעוני על גבי איבר המין [אין לי ברית מילה] הלכתי לרופא הוא אמר שיש לי רוב הסכויים קנדידה והוציא לי משחת פוליקוטן מרחתי יומיים הפצעונים חלפו ובבוקר קמתי למקלחת וכשה שתפתי הייתה לי צרבת איומה בעור שמכסה תאיבר [בפנים] חששתי שזה בגלל המשחה והפסקתי למרוח לאחר 3 ימים המצב החמיר כל איבר המין התחיל להיות אדום האור הקלף דימום קל ומוגלה רצתי לרופא הוא אמר להמשיך למרוח תמשחה והוציא לי מרשם לעוד שתי משחאות ניזורל וגתתרים ואמר למרוח לסרוגין פעמיים ביום, היום נגמרה לי המשחה פוליקוטן והתחלתי למרוח ניזורל מחר אמרח תשניה, יש לי 3 בעיות שאני צריך יעוץ:
1) נורא קשה לי לשתוף תמקום עם סבון או בלי זה כואב כאבים נוראים מה אלי לעשות ?
2) אין לי ברית מילה והרופא אמר שאני צריך להחזיק תאיבר כל הזמן פתוח בגלל זה אני כבר שבוע לא הולך לעבודה ואפילו לא יוצא מהחדר כדי להחזיק אותו בלילה כשה אני יושן זה ניסגר ובבוקר אני קם עם כאבים עזים והמשחה ביחד עם מוגלה ...
3) כמה זמן יקח לי להחלים ומה אלי לעשות כדי שהטיפול יהיה הכי אפקטיבי איך למרוח, כמה? איך לשתוף וכמה פעמים בבקשה ממכם תעזרו לי !!! אני כבר לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבוריס
דידי15/09/2012אני מקווה שקיבלת את העצות.. לי היתה אותה הבעיה ואילו הדרכים היחידות שעזרו לי בעיקר שטיפת האיזור בתערובת הסודה-מעלים את הדלקת לגמרי. אבל הדלקת תחזור אחרי כמה שבעות אם לא תקבל טיפול נגד קנדידה\פטריית שמר\דלקת חלבית אצל רופא שמטפל בקנדידה.
חשוב לציין שסוגי הקנדידה האלימים עמידים לסבון שאיתו אנו מתקלחים ואף ניזונים ממנו. לכן, מומחים בתחום ממליצים להמנע משטיפת הפצעים עם סבון ולשטוף בתערובת מים וסודה שקוטלת את התפתחות החיידק והפצע באותו איזור.(ניתן לשטוף גם את הפה מספר פעמים ביום באותה תערובת מים וסודה)
תרגיש טוב
מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדידי
בוריס15/09/2012דידי יש לך סקייפ או פייסבוק איזשהי דרך ליצור איתך קשר ליותר פרטים אני כבר מיואש :(
המשחאות לא עוזרות בכלל לא יודע כבר מה לעשות ותגיד זה כואב לישתוף עם מים וסודה?
ואם כן מה אלי לעשות שיכעב פחות? ואיפה יש רופאים מיוחדים שמטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבוריס
דידי15/09/2012יש לי סקייפ-dimian501 אם תרצה לדבר. ניסיתי כ-15 משחות במשך כשנה גם לא עזר. הסודה מקלה מיד!!! לא שורף ב-כ-ל-ל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבוריס
דידי15/09/2012אני מקווה שלא שורף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדידי
בוריס15/09/2012הוספתי אותך לסקייפ אחי תאשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבוריס
דידי16/09/2012קיבלת את עצותי ונראה שהן עוזות לך.
אם לא קשה, תן את תגובתך בכדי שאחרים יוכלו להגיש לעצמם עזרה
במקרים דומים..
ושהרופאים ילמדו לאבחן נכון ולא לרשום משחות ללא אבחנה...(אני סובל מאותה בעיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה באיבר המין, עזרה דחוף!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/09/2012בוריס שלום,
אכן נראה שאתה סובל, אולם הפורום נועד למתן ייעוץ כללי ולא לשנות טיפול או להמליץ על טיפול חלופי במקרים ספציפים.
אני ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא עור לאבחנה וייעוץ, ואם אין רופא זמין אפילו לפנות למיון.
החלמה מהירה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצלם את זה ברוך
שלומי18/08/2016תצלם את זה ברוך ואסתי התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אוראלים לא מוגניםאלון13/09/2012
היי שמי אלון אני בן 18
לפני כחודשיים וחצי קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי (פעם אחרונה בחיים שלי!!! טעוות !!!!) החדירות היו עם קונדום אך המין האוראלי (היא ירדה לי) היה ללא קונדום והגמירה התבצעה בפה שלה !!
לאחר יומיים יצא על איבר מיני מין פצע כזה ממש מתחת לחור השתנה הפצע לא כואב , כבר עברו חודשיים וחצי ועדיין הפצע לא עבר!
היו לי כמה ימים של מין צריבות כאלה וכאבים בבטן התחתונה אך הכאבים עברו ..
לפני כשבועיים יצאו לי כמה פצעים בפה אך לאחר כמה ימים הם עוברים ויוצאים לי פצעים במקומות אחרים בפה !
אני ממש לחוץ !! אני לא יודע מה לעשות !! בבקשה תעזרו לי אני מתחנן אני בקושי ישן בלילות !! בבקשה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופא אבל
אלירן14/09/2012שלום אלון
אם תסתכל בתשובות קודמות של ד"ר הולנד, לך אין סיכוי להידבק ב HIV, אם אתה הנמצץ.
שתהיה שנה טובה ורגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאנונימית13/09/2012
הלכתי לגניקולוג בעקבות פצעים באיבר מיני, לאחר הבחנה שלו הוא הסביר לי שזה וירוס קונדילומה, הוא נתן לי CONDILOX SOL 0.5%ML והסביר לי להשתמש לבד בבית.
לאחר התייעצות עם מראפת לוינסקי הוסבר לי כי גם רופא עור יכול להסיר לי אותם לאסטטיקה וכי יש 2 חיסונים כנגד הוירוס - גרדסיל וסרווריקס-.
איזה מהם מומלץ? האם זה מסרטן? האם גם בן זוגי יכול להחסן מחשש שנידבק או ידבק (לו אין תסמינים להדבקות).
אשמח למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
בקונדילומה אפשר לטפל או באופן עצמי ע"י קונדילוקס, או ע"י הסרה של הנגעים בלייזר בהרדמה מקומית - אם יש נגעים מרובים או אם אינם מגיבים לטיפול מקומי. התוצאה הסופית דומה.
גרדסיל מחסן גם נגד הזנים שגורמים לקונדילומה - אולם במקרה שכבר יש לך קונדילומה יעילות החיסון כהגנה מפני קונדילומה מוטלת בספק. כדאי להתחסן כדי למנוע הדבקה בזנים שגורמים לסרטן, ואין עדיפות לאף אחד מהחיסונים (גרדסיל או סרבריקס).
נכון להיום החיסון ניתן לנשים, ועדיין אין המלצה רשמית לחסן גברים. זה בהליכי מחקר.
שנה טובה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה באיבר המיןמשה12/09/2012
שלום רב,
הרגשתי צורך לברר הנושא כי זה תקופה ארוכה שזה מציק לי,אמנם לא באופן קבוע אבל זה
טווח של כמה שנים...
כל פעם (לפחות ממה שאני זוכר) שאני מקיים יחסי מין לאחר שתיית אלכוהול ומגיע
לשפיכה,שורף וצורב לי האיבר מין למשך מספר דקות.
אשמח לשמוע דעתכם בנושא
תודה מראש
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות מישהו?
משה21/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה באיבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/09/2012אלכוהול, קפאין ומאכלים חריפים יכולים לגרום לצריבה מסויימת בשתן או בשפיכה.
מציע לך לבצע בדיקת שתן רגילה כדי לשלול דלקת בדרכי השתן והזרע. אם הכל שלילי, אזי הצריבה נובעת מהאלכוהול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת שתןאנונימי09/09/2012
עשיתי בדיקת שתן לפני שבועיים ויצא לי חיובי על:
U.UREAL/PARVUM-PCR
וגם על MYCOPLASMA HOM-PCR כאשר ליד השני מצוין "חיובי על פי סגוליות השיטה".
מה זה אומר? נדבקתי במחלה? יש טיפול בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשל לכך
אנונימי09/09/2012יצויין שבאותו בוקר קיימתי יחסי מין ללא קונדום ובן זוגי גמר בפנים, מה שגרם לכך שבאותו יום מאט צרב לי בשתן ובערב זה הפסיק. יכול להיות שזה קשור? עכשיו לא צורב לי בכלל והכל ניראה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מהירה לעגבתמשה09/09/2012
שלום איפה אפשר לבצע בדיקה מהירה לעגבת וכמה זמן מהמגע אפשר לבצעה אותה? . אזה בדיקות אני צריך לבצעה לאחר מין אורלי לבחורה ולאחר כמה זמן מהמגע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מהירה לעגבת - תגובה
ד``ר רונן הולנד10/09/2012במין אוראלי אפשר להידבק במספר מחלות.
הסיכוי להדבקה הוא נמוך מאוד. המחלות המשמעותיות יותר שצריך לאבחן הן איידס ועגבת.
מומלץ להמתין חודשיים מהמגע כדי שלבדיקה תהיה רגישות גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)