מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ,דנה28/03/2012
שלום , רציתי לשאול שאלה , אני בקשר עם חבר שלי כבר כחצי שנה , במשך כמה החודשים הראשונים קיימנו יחסי מין ושנינו נקיים ממחלות מין . בחודש וחצי האחרונים אני סובלת מצריבה באיבר המין בזמן קיום יחסי מין , צריבה באיבר המין במהלך השירותים ובימים האחרונים מגירוד מסביב לאיבר המין .
מכיוון ששנינו נקיים ממחלות מין , ואני מרגישה לא בנוח לגשת לגניקולוג .
האם קיימת אופציה שהמצב שלי אינו מחלת מין אלא דבר אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה , - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/03/2012שלום,
האפשרויות הסבירות ביותר הן מחלת מין (דלקת של השופכה) או פטרת של הנרתיק.
צריך להיבדק, אין שום סיבה להרגיש לא נוח לגשת לגניקולוג, זה המקצוע שלו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס???אורן28/03/2012
שלום ד"ר.
לאחר שבת הזוג שלי אובחנה בכלמידיה, רופאת משפחה נתנה לי טיפול אנטיביוטי בציפרו ובזינת למרות שלא היו לי כל תסמינים (הפרשות מהפין או צריבה בשתן)..לפני שבוע בערך גליתי מעין שלפוחיות קטנטנות מאוד ולבנות (כמו נקודות שומן שיש בפנים) על הכיפת הפין,שלדעתי בהדרגה מופיעות גם על הפין עצמו...יומיים אחרי ששמתי לב לסימנים על הכיפה הופיע לי פתאום חצ'קון תת עורי-פרונקל, שהתפוצץ ועכשיו הוא בתהליכי הבראה..לפי התסמינים הנ"ל, מה לדעתך זה עלול לשקף, איזה מין המחלות המוכרות? בטוח שמדובר במחלת מין כזו או אחרת, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס??? - תגובה
ד``ר רונן הולנד28/03/2012שלום,
בקשר לקלמידיה - לא בטוח שקיבלת את האנטיביוטיקה הנכונה ולכן מומלץ לבצע בדיקת PCR שתן לקלמידיה.
התסמינים על הפין בהחלט מתאימים להרפס ויכול להיות שהיה זיהום משני של אחת השלפוחיות וזה היה החצ'קון.
כדאי להיבדק ע"י רופא לראות שהיתה הבראה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס???
אורן28/03/2012שלום שוב ד"ר, בבדיקה אצלי מומחית היא אכן אמרה שאנטיביוטיקה לא התאימה לי ושלחה אותי לכל הבדיקות שתן האפשריות...היא אמרה שחצ'קון אכן אופייני לכלמידיה....השאלה שלי אם יכול להיות שגם הנקודות הלבנות המזעריות הן תסמין של כלמידיה...?? יש מצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה להרפס
אורן28/03/2012שלום שוב ד"ר, בבדיקה אצלי מומחית היא אכן אמרה שאנטיביוטיקה לא התאימה לי ושלחה אותי לכל הבדיקות שתן האפשריות...היא אמרה שחצ'קון אכן אופייני לכלמידיה....השאלה שלי אם יכול להיות שגם הנקודות הלבנות המזעריות הן תסמין של כלמידיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה או בלוטות חלב ?דן28/03/2012
היי , צצו לי לפני כחודשיים פצעונים קטני באזור כפי שנראה בתמונה שצירפתי על איבר המין , למיטה ידיעתי קונדילומה אמורה להיות בולטת בצורת כרובית אך במקרה הזה יש לי מעין פצעונים ..
מהתמונה כיצד היית מסווג את הפריחה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת תמונה נוספת
דן28/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת תמונה נוספת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012קשה לאבחן אבל זה יכול להתאים גם למולוסקום. ממליץ בדיקה ועדיף באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא
דן01/04/2012ד"ר שלום , הייתי אצל רופא העור אשר אמר לי שנראה לו שמדובר בוירוס ,לא ציין איזה למיטב הבנתי ומהטיפול שהביא לי כנראה מדובר בקונדילומה , נתן לי למרוח פעמיים ביום נוזל condylox 0.5% פעמיים ביום עם מנוחה של 3 ימים ואז שוב פעמיים ביום במשך שלושה ימים .. השאלות שלי הן כאלה , האם הטיפול הזה נחשב ליעיל ? ולמשך כמה זמן אני אמור להשתמש בתכשיר ?
שאלה נוספת שיש לי היא לאיזה וירוס הוא התכוון איזה וירוסים קיימים שתואמים לתמונות שלי כי ראיתי תמונות של קונדילומה וזה לא ממש דומה זה מעין פצעונים ממש קטנים ואין גרד או שהאזור לח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת -ממי אני יכול לבקש pcr?
דן01/04/2012ממי אני יכול לבקש שיעשה לי בדיקת pcr על מנת לבדוק נוכחות של וירוס הקונדילומה? והאם ניתן לבקש מרופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת -ממי אני יכול לבקש pcr? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012מה שנדרש לפני בדיקת ה PCR זה קולפוסקופיה [בדיקה ע"י מיקרוסקופ מיוחד].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012אין לדעת מדבריך על איזה וירוס מדובר ולכן נמנע ממני להשיב לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכיםבחורה27/03/2012
מזה כמה חודשים אני מרגישה שיש לי כמה חתכים באיבר המין בין השפתיים ובין איבר המין לפי הטבעת. אני לא יודעת ממה זה נוצר.....
לעיתים שורף לי ולא נעים לנגב, זה נראה כמו צלקת שכאילו התרפאה ואחת לכמה ימים שוב נפתחים הפצעים ושורף לי...
ממה זה נוצר? איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012יש לעשות קולפוסקופיה ולשלול מצבים כמו פטרת או קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהא26/03/2012
שלום
יום לאחר מסאג אירוטי שכלל חיכוך איברי מין למספר שניות החלה צריבה קלה בקצה איבר המין, לא במתן שתן.
מה עלי לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012לרוב זה נובע מהשפשוף עצמו וזה עובר מעצמו. אם לא נסה קרם או ג'ל כמו של אלווורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאדווה26/03/2012
שלום, רציתי לדעת,אם הארוע שקרה יכול לגרום למחלות מין ואיידס
יש לי חברה שהיא לסבית, והיא יצאה עם מישהי והן היו בסיטואציה של המשחק המקדים
זו שהיא יצאה איתה היא נגעה באיבר המין שלה מבפנים ובשערות הערווה לפני שהייתה נקיה לא עשתה מקלחת לפני, ככה היא סיפרה לי, ואז היא נגעה עם היד בשפתיים של חברה שלי כולל החדירה אצבע לפה וזה קרה באוטו ככה שגם היד שלה נגעה בכל מקום באוטו ובתיק של חברה שלי בכל החפצים
ארוע כזה יכול לגרום למחלות מין ואיידס??ההחדרה אצבעות לפה ואם מישהו נוגע בחפץ אחרי זה?
חברה שלי מאוד חרדה מאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאנונימי26/03/2012
בזמן בודי מסאג' מישהי עשתה לי הרפייה בתחילה עם קרם ובלי שאשים לב ירקה לי על איבר המין ושיפשפה האם זה יכול לגרום להרפס או משהו בסגנון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012סכוי קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
אנונימי26/03/2012צריך ללכת לעשות בדיקה כלשהי? זה היה לפני יומיים אני מרגיש כאילו שיש לי מעין גירוד נראה שאין לי סימנים (יכול להיות שזה פסיכולוגי כי אני היסטרי)
אם הרוק של הבחורה פגע לי בראש של הפין ונגיד שיש לה הרפס (לא ראיתי שום סימן אבל אין לדעת) זה יגרום לאיזה מחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012אפשר לעשות בדיקה אך אין בה טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המיןאביבה25/03/2012
שאלה קטנה:
לחבר שלי יצא הרפס לפני שבוע בפה. כשנפגשנו שבוע אחרי ההרפס היה כבר בתהליך החלמה (יבש לגמרי).
במהלך משחק מקדים הוא אונן לי (כשלפני הוא הרטיב את האצבע עם רוק מהפה שלו) אחרי זמן מאוד קצר הבנו שזה מסוכן והלכתי מיד אח"כ לשטוף את זה.
מה הסיכוי שנדבקתי?במידה ונדבקתי מה הסימפטומים ותוך כמה זמן הם אמורים להופיע?
והאם יש טיפול היכול למנוע את המחלה בטרם הופיע ההרפס על איבר המין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012נגיפי הרפס נפוצים אצל 60-90% מהאוכלוסיה. בזמן התקף סכויי ההדבקות הם 25% בכל מגע מיני. בזמן בין ההתקפים סכוי ההדבקות נמוך יותר. טיפול מועיל לקיצור משך ההתקף ולהקטנת חומרתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
אביבה26/03/2012האם אני יכולה לעשות בדיקת דם ולשלול הדבקות, ושוב- לא היה מגע מיני עם ההרפס, היה מגע מיני עם היד והרוק בלבד ( ההרפס על הפה ) אז האם יש סיכוי להדבקות.. אני ממש בלחץ .. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואל 1025/03/2012
לפני שנה קיימתי מין אוראלי לא מוגן(אני הנמצץ)הופיעה לי פריחה לאחר כחודש,ביצעתי בדיקת איידס לאחר כחצי שנה והיא יצאה שלילית.יכול להיות מצב שגם נדבקתי במחלת מין כלשהי אך לא היו תסמינים אחרים מלבד הפריחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012ניתן לבדוק שורה ארוכה של מחלות מין מבלי צורך לנחש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מתעניין11/05/2012לא הבנתי כל כך את תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/05/2012במין אוראלי אפשר להידבק במחלות שונות - הרפס, סיפיליס, גונוריאה וקלמידה. הסיכון לאיידס הוא קטן מאוד.
ממליץ לך לבצע בדיקת שתן כללית לראות אם יש סימני דלקת ובדיקת דם לסיפיליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע על איבר המיןנועם24/03/2012
שלום,
מצאתי אצל בן זוגי נגע בגודל 3 מ"מ על איבר המין. הוא לא כואב ונראה אותו דבר כבר 3 ימים (לא יודעת אם היה שם לפני או לא). צירפתי תמונה מוגדלת (רק של היבלת\נגע, קנה מידה לפי השערות).
אנחנו טסים מחרתיים לחו"ל לחודשיים ולא נספיק לראות רופא. הנגע נמצא בבסיס איבר המין, מחוץ לאזור ההגנה של הקונדום. מחשש להדבקה ובהעדר אפשרות להתייעץ עם רופא מקרוב, רציתי לנסות לגלות כמו מה זה נראה. האם ייתכן שזו קונדילומה, פפילומה, או הרפס?
(אני קיבלתי חיסון לפפילומה).
תודה רבה!
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע על איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012מתאים לקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים קטנים על איבר המיןאני23/03/2012
לפני כשבוע הייתי אצל הרופאת יחידה ושאלתי אותה והיא אמרה לי שזה "הרטיס" ,
לא מצאתי שום מידע על הדבר הזה בגוגל.
הביאה לי פוליקטון וציקלומד, במשך שבוע מרחתי וזה עדיין לא עובר.
אני מאוד מודאג,
קיימתי יחסי מין היום עם חברתי, אנחנו כבר שנה ביחד, מעולם לא בגדתי בה ולא שכבתי עם אף אחת אחרת מלבדה.
צירפתי תמונה שצילמתי בעדשת המאקרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום העור התייבש והתקלף,
אני25/03/2012עדיין יש פצעונים, הם קטנים ואדומים,
נמצאים גם בחיבור של הפין לגוף איפה שהשיערות וגם יש קטנים יותר באזור גבוה יותר באמצע הפין איפה שאין שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים קטנים על איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012לא ניתן לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיף עוד תמונות טובות יותר
אני27/03/2012יש לי עוד הרבה זמן עד הרופא עור ואני חייב לדעת מה לעשות...
בגלל המשחות העור נראה קצת יבש ומתקלף... שמתי היום שוב ציקלומד אז העור נהיה שמנוני והשכבה מתחת יבשה בגלל הפוליקוטן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
אני27/03/2012חייב עזרה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייכס אבל למה לגלח למה?
נועם27/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012יתכן מולוסקום קונטגיוזום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את המאמרים שלך באינטרנט
אני29/03/2012הבנתי שזה מאוד מידבק,
איך ייתכן שיש לי את זה תקופה מאוד ארוכה זה התחיל כנראה כגרד באזור המפשעה, מדי פעם מרחתי טבע קוטן או טבע דרם שהיה לי בבית, ואז שזה עבר כבר לאיבר המין זה נהיה מטריד הרבה יותר.
כל התקופות האלה המשכתי לקיים יחסי מין (ללא קונדום) ולחברה שלי אין שום דבר ב"ה.
ייתכן שהיא נדבקה וזה עדיין רדום אצלה וזה יתעורר? או שאם אין כלום אז היא לא נדבקה והיא עלולה להדבק בפעם הבאה אם נקיים יחסי מין?
הטיפול בלייזר יכול לפתור את הבעייה הזו אחת ולתמיד ולא להשאיר סימן?
גודל הפצעונים קטן בשבוע האחרון כנראה עקב הטיפול במשחה וההפסקה בסקס בשבוע האחרון..
תודה רבה לך ד"ר ! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי את המאמרים שלך באינטרנט - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/03/2012מולוסקום, אם אכן זה מה שיש לך, היא מחלה שאין לה טיפול שמחסל אותה באופן תמידי. כרגיל ההדבקה היא לא ב כל המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה יעבור לי זה יבוא לי עוד פעם
אני29/03/2012כמו הרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה יעבור לי זה יבוא לי עוד פעם - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012זה לא כמו הרפס שנשאר לכל החיים בגופנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהעדי19/03/2012
נבדקתי לזיבה בשתן, יצא חיובי. קיבלתי זריקה של צפטריאקסון.
הבחור שקיימתי איתו יחסי מין גם קיבל את אותה הזריקה, רק שבנוסף הוא גם קיבל כדורים.
האם זה אומר שיש סיכוי שהטיפול שקיבלתי לא מספיק חזק ויש עדיין סיכוי שהמחלה לא עברה ואני עלולה להעביר אותה הלאה?
יש לציין שהרופאה לא אמרה לי שעליי לחזור לבדיקה חוזרת אחרי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012הטיפול הנוסף בכדורים מיועד לטפול במחלות אחרות שאולי לא נבדקו. מומלץ לחזור על בדיקת PCR שבועיים אחרי גמר טפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זיבה נשארת פעילה חודשים
אליעזר19/05/2012הבנתי שזיבה שלא מטופלת -- תדגור עד שבועיים ואחר כך תהיה ההפרשה כשלושה שבועות (הפרשה רק של הזיבה -לא דברים נלוים/נוספים) ואז בלי טיפול או שתסתבך אפילו עד כדי עקרות -ועוד
ואו שהגוף במידה ויכול יעשה הדבקות (מהמילה דבק) וויטפל בחידקים ( נכון מאוד לא מומלץ !!) ויכול להשאיר בעיות מסוימות , אבל זו דרכו של הגוף להלחם בזה וזה אפשרי !!!!
כך הוסר לי ממקרה שקרה לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה באיבר המין....מעין18/03/2012
היי :)
לפני כשבוע הייתי חולה ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה.
אחרי יומיים של לקיחת האנטיביוטיקה הרגשתי בגירוד באיבר המין, קצת אדום לי מסביב לחור של השתן וגם צורב קצת באופן תמידי.. לאחר מכן הסתכלתי על תופעות הלוואי של התרופה וראיתי שיכול להיות מצב של פטרייה באיברי המין.
מה לעשות?
אני לא יגיד לאמא שלי על זה כי אין בינינו יחסים קרובים כל כך.. אבל אני חייבת לטפל בזה כי זה ממש מציק לי... תודה :)
ועוד משהו קטן... יש לי חבר כבר קרוב לשנה.. והחלטנו שנחיל לעשות סקס.. אבל אני חייבת גלולות כי אני לא סומכת על הקונדומים .. ואם אמא שלי תשמע על זה היא לא תקבל את זה בצורה יפה.. היא בכלל לא יודעת שאנחנו חברים..
ואני לא יודעת איפה אפשר לקנות ?..
תודה רבה לכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה באיבר המין.... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012נסי קרם או נרות או שניהם של אגיסטן שנמכר ללא מרשם רופא. קחי בחשבון שאולי זאת לא האבחנה הנכונה ונדרשת בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששרועי18/03/2012
שלום ד''ר ,בעיקבות הרפס זוסטר שהופיע לבת הזוג שלי {49} לפני כחודשיים וחצי ,היא עברה שתי בדיקות אידס בתל השומר הראשונה ב 2/2/12 והשנייה ב13/3/12 ונימצאה שלילית,האם כעת אפשר להיות שקטים ולקיים יחסי מין ללא חשש? בתודה והערכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012בדיקת ה HIV נכונה לחודשיים לפני כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמהמודאג15/03/2012
שלום,
לאחר כאבים באשך הופנתי לבדיקת שתן ובה נמצא אוראופלסמה.
קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה (עשרה ימים), אך ללא הואיל.
שתי שאלות:
1. מה הצעד הבא?
2. האם אני מסכן בצורה כלשהי את זוגתי, בזמן מין אוראלי (שהיא מבצעת בי...).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/03/2012שלום,
צריך להיבדק ע"י אורולוג, יש הרבה סיבות אחרות לכאבים באשך שצריך לשלול.
לא בטוח שהאוריאופלסמה שמצאו קשור לכאבים שלך באשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + שאלת המשך
מודאג16/03/2012בהנחה שאכן מדובר באוראופלסמה, האם אני יכול להעביר אותו במין אוראלי (כשאני זה שמקבל ולא מבצע)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)