מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס ובלוטת לימפהבוניבה09/09/2011
לפני כמה חודשים חטפתי הרפס גניטלי בפעם הראשונה שתוקף אותי בקצב מטורף ש כל שלושה שבועות בעדינות לא כמו בהתקף הראשון אלה נגע אחד בודד מכאיב מעט יחסית בערך הפעם גם יצא לי בלוטת לימפה או גולה קטנה במפשעה בצד של ההרפס קצת כואבת במגע האם כשיש הרפס גניטלי יכולה לצאת בלוטת לימפה או האם פטרייה בנרתיק גם יכולה לעשות בלוטת לימפה אני ממש מודאגת כי לפני כחודש גם היה לי הרפס ואיזה גולה קטנה באותו המקום כאילו היא נעלמה וחזרה אבל הפעם זה כואב יותר עשיתי אז בדיקת קומבו שיצא תקינה 14 יום מאז מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ובלוטת לימפה - תגובה
ד''ר בתשבע מרקוס09/09/2011שלום לך, בלוטת לימפה יכולה להופיע בתגובה להרפס, כמו גם לתהליכים זיהומיים ודלקתיים אחרים. אם תדירות ההתקפים כה גדולה צריך לשקול טיפול מונע בזווירקס או בולטרקס. פני לרופא העור שלך בקהילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תרופה להרפס
בוניבה11/09/2011הייתי היום אצל גניקולוג שהסתכל בהרפס והביא לי כדורי אציקלוביר 200 מ"ג וזובירקס קרם לטיפול מקומי
אני כבר ביום הרבעי-חמישי עם ההרפס הבנתי ממאמרים שאם לוקחים כדורים ביומיים הראשונים להתקף זה משפיע בצורה הכי יעילה יש טעם לקחת אותם ביום חמישי להרפס שהוא כבר בשיאו או עדיף רק למרוח קרם?
שאלה נוספת התקפים קודמים שהיו לי (מלבד ההתקף הראשון) היו קלים בהרבה וכמעט לא מורגשים הפעם ממש כואב לי וזה לא נראה שזה הולך לעבור יכול להיות התקף קשה שוב אחרי תקופה של התקפים קלים מאוד זה טבעי או יש חשש למחלות מין נוספות כי כפי שכבר ציינתי יש לי 2 בלוטות לימפה בצד של הנגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תרופה להרפס - תגובה
ד''ר בתשבע מרקוס11/09/2011שלום לך,
אם ההתקף קשה במיוחד אפשר ליטול את הכדורים- גם אם נטילה בימים הראשונים מקצרת את ההתקף מאד. ייתכנו בלוטות לימפה מוגדלות. ייתכן אף שיש זיהום חיידקי משני שתורם לתמונה הקלינית. אם זה הטיפול שקיבלת, טלי אותו וסמכי על רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתגילי09/09/2011
האם עגבת חןזרת גם לאחר טיפול באנטיביוטיקה (azenil
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת - תגובה
ד''ר בתשבע מרקוס09/09/2011אכן כן, גילי, עגבת תחזור אם תידבקי בה מחדש. או אז תצטרכי לקבל טיפול אנטיביוטי חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע זרע צהובגיא08/09/2011
שלום רב, לא אוננתי בערך משהו כמו שבוע וחצי, ולאחר השבוע וחצי אוננתי ויצא לי זרע בצבע צהוב.. אך הזרע נראה לי יותר צהוב כי זה על נייר טועלת לבן...
כשאני מקיים יחסי מין הזרע בקונדום שלי בצבע לבן אני לא שם לב לצבע צהוב אבל עכשיו אחרי שבוע וחצי שלא גמרתי הצבע יצא צהבהב וזה מלחיץ אותי, האם זה מסוכן? ומידי פעם שאני מאונן הצבע זרע שלי יוצא צהבהב אבל פחות מעכשיו...
זה מסוכן? יש קשר אולי לזה שאני כמעט ולא שותה מים? רק קולה ומיצים אחרים?
תודה מראש על התשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע זרע צהוב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011הצבע אינו מהווה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקץ מחלות מין בשטןירון07/09/2011
שלום,
רציתי לדעת איזה מחלות כוללת הבדיקה הבאה:
STD ׂSEX TRA. DISׁ PCR - זוהי בדיקת שטן
האם נדרשת הכנה מיוחדת לבדיקה?
האם הבדיקה כוללת קונדילומה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקץ מחלות מין בשטן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011האם נדרשת הכנה מיוחדת לבדיקה?
^^לא
האם הבדיקה כוללת קונדילומה?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש ..חסוי06/09/2011
יש לי נקודות כל מיני על האיבר מין,כמו גידולים קטנים כאלה..חצ'קונים..מזה יכול להיות ?
ואין לי זיקפה או חשק מיני בכללל..מה זה יכול להיות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש .. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011מומלץ שתיגש לבדיקה קולפוסקופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מפחד שיש לי איידס !!!חסוי06/09/2011
אני אסביר על המקרה :
אז ככה,שכבתי עם מישהי בת 40 שאני לא מכיר,הייתי מסטול..והיא אלכוהליסטית ונראת לי לא בסדר..
אז ככה : שכבנו עם קונדום אבל היא ירדה לי בלי קונדום וגם גמרתי לה בפה ..
מה הסיכוי שלי להידבק במשו ??
עבר חודש מהמקרה ... רק שתדע ששבוע אחר המקרה ניהיתי חולה ממש לאיזה שבוע ועכשיו עוד פעם חולה ...ולא יודע למה כואב לי קצת הביצים לפעמים ואין לי חשק מיני בזמן האחרון ..
לא עומד לי אין לי זיקפה גם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מפחד שיש לי איידס !!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011סיכוי לאיידס 1:1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהרוחי06/09/2011
עשיתי קולופסקופי והרופאה אמרה שאני נושאת את וירוס הפפילומה והוא פעיל בנקודה אחת מה זה אומר...?אני בת 39 והאם יש טיפול והאם זה אומר שיש לי סרטןןןן אני בלחץ ורציתי להבין כי יש לי תור והוא רק עוד שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011מומלץ לעשות קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת, פיית השופכה והפה ואם תקינה אזי לעשות PCR לנגיפי HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בהריוןדניאלה06/09/2011
שלום,
אני בת 33 בהריון בחודש רביעי.
בחמישה ימים האחרונים התחלתי לחוש צריבה בעת מתן שתן.שתיתי מיץ חמוציות וזה קצת הוקל.
במקביל התנפחה קלות אחת בלוטות הלימפה בפנים הירך שלי ויש לי פצע שכואב קלות בנגיעה באיזור שבין הישבן לפות-בחלק החיצוני שלו.
במחשבות ושחזור לאחור הרגשתי בשבוע וחצי האחרונים גרד קל באיזור פי הטבעת החיצוני-לא יודעת אם קשור.
ביצעתי תרבית שתן שחזרה עם תוצאה-הגיע דיסלייד מזוהם.
בבדיקת שתן הערכים הלא תקינים היו-250 ליקוצטיים ו-50 בחלבון בשתן.
חשוב לציין שאני מקיימת יחסים רק עם בעלי ואינני יודעת אם קשור אבל יומיים לפני שהכל החל ביליתי רבות בבית חולים ובמיון עם קרוב משפחה אבל לא ישבתי על האסלה.
כמו מה זה נשמע?אני חרדה מאוד לתינוק ולא יודעת מה לעשות.
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בהריון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011כבר עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסלין ובקורתצביה04/09/2011
יצאה לי בבדיקת שתן כלמידיה וארוריאופלסמה ומיקופלסמה חיובי בשיטת PCR קבלתי דוקסלין 10 ימים פעמיים ביום.שאלתי האם הטיפול יעזור .ושנית אחרי כמה זמן שסיימתי הטיפול צריך לעשות בדיקה חוזרת? המון תודה על העזרה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסלין ובקורת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011הטיפול אמור לעזור. כדאי להמתין לתשובת בדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבלתי תוצאת בדיקה-חיידק בנרתיקנועה04/09/2011
נישלחתי לעשות תרבית מהנרתיק בשל דלקת בוגינה שחוזרת לאחר יחסי מין, מעבר לכך קיבלתי טיפול נגד פטריה ולא עזר. תשובות שקיבלתי:
VAGINAL CULTURE P צמיחה של
התאמת הטיפול לחיידק -STR.AGALACTIAR GR B
לציין כי יש לי הרבה זמן את הבעיה, שלא עוברת. מה לעשות?
מה הטיפול הנכון? מה הסיבות לחיידק הזה? האם זה קיום יחסי מין?
אם כן האם בן הזוג צריך להיבדק אף הוא?
אשמח לתשובה מהירה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תוצאת בדיקה-חיידק בנרתיק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011מומלץ לעשות בדיקות נוספות כמו PCR למחלות מין ואז לדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על פני הגוף וקילוף באבר המיןיעקב03/09/2011
שלום,
אני מטייל במזרח הרחוק ומזה כחודש אני סובל מנגעים על פני איבר המין הגורמים לקילוף של העור.
כמו כן הופיעה על גופי פריחה במיוחד באזור הרגליים ומספר נגעים כמתואר בצילום.
קיימתי יחסי מין בלתי מוגנים ואני מודאג מההשלכות.
מה לדעתך האבחנה ואיזה טיפול מומלץ לי לקבל כעת?
מודה לך מאד על תשובתך, אני מאד מוטרד וחייב לחפש טיפול במהרה.
י.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה על פני הגוף וקילוף באבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011תצטרך לגשת לרופא אפילו בשביל לקבל קרם מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת- מאוד!!!!!!אנונימי03/09/2011
יש לי פריחה בנרתיק שעולה עד פי הטבעת הייתי אצל הרופא נשים שרשם לי פוליקוטן למשך שבוע אך הוא לא עזר והפריחה עדיין קיימת אז חזרתי לרופא והוא רשם לי ניזורל אך זה לא נראה כאילו זה הולך לחלוף אני מאוד מודאגת כי אני מפחדת שזה איזה מחלת מין כי זה לא עובר והפריחה התפשטה על השפתיים של הנרתיק יש לציין שאני נשואה וזה התחיל לי לפני חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת- מאוד!!!!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011מומלץ לגשת לבדיקה כולל קולפוסקופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבודוידי03/09/2011
שלום דוקטור
ביצעתי מין לא מוגן בתאריך ה15.07.11 ובתאריך ה1.8.11 ביצאתי בדיקת קומבו 17יום בועד למילחמה באיידס והתוצעה יצאה שלילית העם אני יכול להיות רגוע?
צריך לבצע בדיקה לאחר חודשיים ?
מה האמינות של בדיקת קומבו לאחר שבועיים 14 יום ובדיקה לאחר 21 יום?
בוועד למלחמה באיידס אמרו לי ש17 יום זה הזמן ולא יותר מאוחר העם זה נכון
תודה דידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו
דוידי04/09/2011אפשר לענות לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011בדיקה לאיידס מומלץ לעשות 3 חודשים לאחר מגע חשוד. בדיקצ קומבו אינה אמינה ב 100%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות דחופות ביותרשקדנית02/09/2011
שלום רב,
נדבקתי בוירוס ההפפילומה. אני בגיל 60+
1.מהם הוירוסים הרעים ( בעלי סיכון גבוה ) של נגיף הפפילומה ומהם הוירוסים הטובים?
2. האם הימצאות יבלות באיבר המין ( יבלות בולטות בצבע העור) מצביע על סוג הוירוס? האם זה וירוס רע עם רמת סיכון גבוהה לסרטן או לא ?
3. האם הימצאות מספר נקודות או כתמים שחורים שטוחים באזור הפות בחלק הפנימי של השפתיים מצביעה על זן אחר של וירוס? האם זהו בהכרח וירוס מהסוג הרע? האם זהו מצביע על סרטן?
אנא זקוקה נואשות למענה על כל שאלה.
תוצאת הפפ תגיע בעוד כשבועיים והתור לקולפוסקופיה יהיה רק בסוף החודש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות דחופות ביותר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/20111.מהם הוירוסים הרעים ( בעלי סיכון גבוה ) של נגיף הפפילומה ומהם הוירוסים הטובים?
^^ניתן לקרוא בכתבות שונות כולל בשלי - כאן ובאתר שלי.
2. האם הימצאות יבלות באיבר המין ( יבלות בולטות בצבע העור) מצביע על סוג הוירוס?
^^לא
3. האם הימצאות מספר נקודות או כתמים שחורים שטוחים באזור הפות בחלק הפנימי של השפתיים מצביעה על זן אחר של וירוס? האם זהו בהכרח וירוס מהסוג הרע? האם זהו מצביע על סרטן?
^^הנגע אינו קשור לזן.
^^מומלץ לעשות PCR ל HPV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת הדגירה ואופן ההדבקות בזיבהמשה01/09/2011
לאחר ביצוע בדיקת STD-PCR קיבלתי תוצאה כי ה-Gonorrhoea חיובי. רציתי לדעת מהו אופן ההדבקות ומהו משך הזמן המקסימלי של דגירת החיידק בגוף.
הרופאה שלי טענה כי ניתן להידבק בחיידק באמצעות יחסי מין בלבד (אוראלי/אנאלי/וגינלי), ושמשך התקופה המקסימלי של דגירת החיידק בגוף הוא 2-3 שבועות.
רציתי לדעת אם הנ"ל אכן נכון (לא ניתן להידבק גם בשימוש בשירותים מלוכלכים/חוף הים/בריכה וכו'?), ואם לא לקבל מידע מדויק יותר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת הדגירה ואופן ההדבקות בזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011לאחר ביצוע בדיקת STD-PCR קיבלתי תוצאה כי ה-Gonorrhoea חיובי. רציתי לדעת מהו אופן ההדבקות ומהו משך הזמן המקסימלי של דגירת החיידק בגוף.
^^יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)