מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקותanonymous24/10/2011
שלום רב
שאלה כללית , אחת לכמה זמן תמליץ לאדם לבצע בדיקות STD בהנחה שהוא פעיל
מינית ומשתמש תמיד באמצעי מניעה בזמן חדירה למעט מין אוראלי
יש לציין שאים תופעות לוואי
המון תודה מראש על זמנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011זה ענין לשיקולו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר מסאג ארוטימודאג20/10/2011
שלום
הייתי במסאג ארוטי במהלכו המעסה עשתה לי ביד עם שמן וגמרתי
האם יש סכנה לאיידס? אולי המגבת לא נקייה? או מהיד שלה?
כמו כן מאז יש לי קצת גירוד (לפני מספר ימים) בשיער הערווה וגם מתן שתן תכוף
האם יש סיכוי להדבקות במשהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא אמנם
anonymous24/10/2011אך שאלתי פעם שאלה דומה , אתה סתם לחוץ
שחרר (אין סיכוי שנדבקת באיידס ,תרגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לאחר מסאג ארוטי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011קרוב לאפס סכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמממ20/10/2011
שלום רב!
כמה שאלות:
1.האם יש שיטה שבה שמים את הקונדום כדי שלא יקרע ? האם זה נכון שאחרי ששמים אותו צריך להשאיר קצת מהגומי למעלה כדי שלא ייווצר וואקום והקונדום לא יקרע או שיש שיטות אחרות או נוספות?
2. האם יש אוכלוסיות מסוימות בישראל שאצלם אופייני שיהיו חולים במחלות מין בכלל ובאיידס בכלל? למשל ערבים עובדים זרים הומואים וכו'?
3. אם יצא קצת דם מהפתח של של פי הטבעת אחרי יחסים אנאליים עם קונדום מה זה אומר ? האם זה נובע אולי מזה שהחדירה הייתה חזקה והפתח מאוד מאוד צר ? אני מאוד מודאגת אשמח לתשובה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/20111.האם יש שיטה שבה שמים את הקונדום כדי שלא יקרע ? האם זה נכון שאחרי ששמים אותו צריך להשאיר קצת מהגומי למעלה כדי שלא ייווצר וואקום והקונדום לא יקרע?
^^נכון
2. האם יש אוכלוסיות מסוימות בישראל שאצלם אופייני שיהיו חולים במחלות מין בכלל ובאיידס בכלל? למשל ערבים עובדים זרים הומואים וכו'?
^^הסיכון הגדול ביותר הוא בקרב בני נוער. לגבי ערבים ככלל - אצלם שכיחות מחלות מין היא נמוכה.
3. אם יצא קצת דם מהפתח של של פי הטבעת אחרי יחסים אנאליים עם קונדום מה זה אומר ? האם זה נובע אולי מזה שהחדירה הייתה חזקה והפתח מאוד מאוד צר ?
^^הגיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף!!!נטלי19/10/2011
אני סובלת מפטריות בנרתיק חוזרות וניגשתי בעקבות הפטריה שנוצרה לרופא והוא נתן לי נרות ואנטיביוטיקה לטיפול.
וזה לא עזר הפטריה חזרה כבר בפעם הרביעית אחרי שלקחתי מלא נרות ואנטיביוטיקה ואז הוא הפנה אותי לבדיקות מקיפות כמו בדיקות שתן שהבדיקת שתן יצאה תקינה חוץ מחיידק שהתגלה בשם הורפלזמה ועשיתי גם פאפ יצא תקין ומשטח וגינלי יצא כגם תקין .
הרופא נתן לי בפעם האחרונה שההפרשות חזרו כדורים בשם דוקסילין פעמיים ביום ואני לקחתי פעם אחת ביום מכיון שזה עשה לי סחרחורות האם יתכן שבגלל שלקחתי פעם ביום ולא פעמיים אז זה חזר ?
ונפני כמה ימים ניגשתי לרופא והוא הביא לי כדורים בשם מטורג'יל 3 פעמים ביום ודאלצין נרות למשך 3 ימים ועוד נרות גינו דקטרין למשך 3 ימים ומשחה להרגעת האזור מנפיחות ופלורגין נרות למניעה לאחר הטיפול .
השאלה היא : האם זה בסדר שאני לוקחת פעם אחר פעם אנטיביטיקות בגלל שזה חוזר כל פעם?
והאם הטיפול שהוא נתן לי הוא תקין לחיידק אורפלזמה ?
והאם החיידק מסוכן והאם הוא עובר דרך אנטיביוטיקות ?
והאם החיידק יכול לגרום לזה שאני לא יוכל להביא ילדים?
אני ממש מודאגת ומתוסכלת אודה לך על תשובתך בהקדם האפשרי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011כדאי שתפרטי אלו בדיקות עשו לך על מנת שאדע אם הטיפול יעיל ומתאים ועוד נדע אלו בדיקות נוספות לעשו. לברור מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך ד"ר יקרלילי לאברמוב19/10/2011
בת 21 .בריאה בדרך כלל.לאחר מערכת יחסים ,שהיתה לי .בצעתי בדיקות לשלילת מחלות מין.הכל יצא תקין פרט למשטח נרתיק, שיצא שם גרדנלה . יש לציין שפרט להפרשה מועטה ולא מטרידה,אין לי תלונות..שאלתי:
1)האם החיידק מועבר במגע מיני והאם מדבק?
2)האם מצריך חיידק הגרדנלה טיפול ?
3)מהו הטיפול לגרדנלה בדיוק?
המון תודה על העזרה ותשומת הלב וחג שמח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתך ד"ר יקר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/20111)האם החיידק מועבר במגע מיני והאם מדבק?
^^לא ולא
2)האם מצריך חיידק הגרדנלה טיפול ?
^^אם מפריע
3)מהו הטיפול לגרדנלה בדיוק?
^^אנטיביוטיקה כמו פלגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידס ממציצה קטנה?דוד19/10/2011
אם מצצתי לחבר שלי תוך כדי שינה כשלא עמד לו מציצה קצרה של איזה 5 שניות הפסקה ולאחרי כמה דקות עוד איזה 6 שניות... והתקשה לו טיפה האיבר...
אפשר להדבק מאיידס? אני כמעט בטוח שהוא לא הפריש שום נוזל.. כי זה היה תוך כדי שינה וכשלא עמד לו...
אני מציין ששנינו בתולים.
האם יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות באיידס ממציצה קטנה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011סיכוי קלוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היחדבקות מאיידסמממ18/10/2011
שלום רב!
נכון שאפשר להידבק מאיידס ממגע מיני לא מוגן גם בלי שהגבר גמר? כלומר אפשרי להידבק גם לא מנוזל זרע כי בזמן יחסי מין יש מגע בין כלי הדם של האישה והגבר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היחדבקות מאיידס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מאיידס במין אוראלימממ18/10/2011
שלום רב!
ראיתי באנטרנט שיש סיכויים נמוכים להידבק מאיידס במין אוראלי ושמנוזל זרע אפשר להידבק מאיידס האם זה אכן כך ?
ומה לגבי זרע שבפה אבל יורקים אותו אז גם אפשר להידבק ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם בולעים זרע אז אפשר להידבק?
מממ18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שתי שאלות
מממ19/10/2011האם מבליעת זרע אפשר להידבק ?
בעיקרון הדבקה מאיידס יכולה לקרות במין אוראלי (לפני שהגבר גמר ) רק אם יש פצעים פתוחים לפי מה שקראתי באנטרנט , האם זה אכן כך ?
ראיתי שגם יש דעות חלוקות האם בכלל ניתן להידבק במין אוראלי מאיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות מאיידס במין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011סכוי קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע חשוב לפניי הנסיעה לחו"למוקי18/10/2011
שלום, אני נוסע בקרוב לחו"ל וצפוי להנות מסקס מזדמן,מסאג וכו... מה נחשב מסוכן ויכול להביא להידבקות במחלות קשות מהדברים הבאים:התנשקות, מגע פיזי(בודי מסאג,אוראלי,יחסי מין עם קונדום. האם ניתן לעשות את הנ"ל בצורה בטוחה?
תודה לעונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע חשוב לפניי הנסיעה לחו"ל - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011כולם כולל עם קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבררתרחל17/10/2011
רציתי לדעת אם הוועד למלחמה באיידס הוא מקום מוסמך ואמין לבצע בו בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבררת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובות נוספות....רוית17/10/2011
האם אם יש יבלות על איבר המין של הגבר והן בטיפול כרגע. נניח ויעברו לחלוטין והוירוס "חוסל". נצא מנק' הנחה שלא נדבקתי (אמן), האם ישנה סכנה (ולו הכי קטנה) לילוד אם אביא איתו ילדים לעולם? האם ישנה סכנה בפוריות שלי/שלו בעקבות היבלות האלו?
הקשר בינינו מאוד חזק ואנחנו מאוד חושבים על עתיד יחדיו. מהן ההשלכות? כמו כן, מהן ההשלכות אם חלילה (!) נדבקתי? האם כדאי להיפרד מאותו אדם? אם ישנו סיכון לילדים שאביא איתו, אז אולי עדיף עם כל הכאב לוותר על הרעיון? מהי עצתך/תשובתך?
עצוב לי לחשוב על כל זה אך לצערי הרב נקלעתי למצב מאוד לא נעים וחדש ואני די אובדת עצות...
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות נוספות.... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011אם יש יבלות על איבר המין של הגבר והן בטיפול כרגע. נניח ויעברו לחלוטין והוירוס "חוסל". נצא מנק' הנחה שלא נדבקתי (אמן), האם ישנה סכנה (ולו הכי קטנה) לילוד אם אביא איתו ילדים לעולם?
^^אם בדיקת PCR שלך תקינה ל HPV אז את לא מדבקת.
האם ישנה סכנה בפוריות שלי/שלו בעקבות היבלות האלו?
^^אם אין זיהום חיידקי משני אז אין סכנה לפריון.
הקשר בינינו מאוד חזק ואנחנו מאוד חושבים על עתיד יחדיו. מהן ההשלכות? כמו כן, מהן ההשלכות אם חלילה (!) נדבקתי? האם כדאי להיפרד מאותו אדם? אם ישנו סיכון לילדים שאביא איתו, אז אולי עדיף עם כל הכאב לוותר על הרעיון? מהי עצתך/תשובתך?
^^בגישה ובטיפול נכונים ניתן להתרפא כליל מהמחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאס - פעם שניה?סטודנט17/10/2011
שלום,
אני בן 28. לפני בערך שנה נדבקתי בסקביאס. בימים האחרונים, כבר שבוע, אני מרגיש גירוד שמזכיר מאוד את מה שחוויתי כשנדבקתי בפעם הראשונה. עם זאת, אין סימני "תעלות" בין אצבעות הידיים.
אין לי מושג ממה אני יכול להידבק משום שגם אז וגם עכשיו לא הייתי במילואים ולא קיימתי יחסי מין בטווח סביר ממועד ההדבקה. לפני כחודש עברתי לגור בדירה שיש בה כלב, אבל הבנתי שזה נדיר מאוד...
האם אתה ממליץ למרוח משחה כבר עכשיו למרות שיכול להיות שלא באמת נדבקתי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקביאס - פעם שניה? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011מציע שתיגש לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות מסוג 31,33 - המון שאלותרוית17/10/2011
שלום רב, אני מעוניינת לדעת האם אם לחבר שלי התגלו היבלות הנ"ל, על איבר המין, האם גם אם הוא/אני נשתמש באותו בית שימוש זה מסוכן? האם בית שימוש שאשתמש בו, יכול לסכן אנשים אחרים עכשיו? אנחנו יוצאים כחודש ומאוד התאהבנו, אבל עדיין לא שכבנו כ"כ הרבה פעמים.. יצא לי לעשות לו מין אוראלי בערך 3 פעמים ושכבנו עם קונדום בלבד. מה שכן, היבלת שראינו, הייתה ממוקמת במיקום שהקונדום לא מכסה אותה. מהן ההשלכות? שכבנו בערך 5 פעמים עד היום. הוא ממש היה בפאניקה ורץ לרופאת עור והיא צרבה לו את זה. כמובן שראתה עוד וצרבה גם אותן.. מה הסיכויים שנדבקתי? האם ייתכן ולא אדבק? יש דבר כזה? אציין, שהבוקר היינו יחדיו אצל הגניקולוג שלי והוא אמר לי שאם ירדתי לו, כאשר ישנן יבלות, זה יכול לגרום לסרטן בגרון במידה ואדבק. הזדעזעתי מאוד. אני מפוחדת ומבוהלת. נפלו לי הפנים ואני מצוברחת מאוד. אני תמיד שמרתי על עצמי כמו על העיניים שלי. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה. את סדרת החיסון לסרטן צוואר הרחם לגיל המובגר עשיתי לפני שנה בערך. אני בת 33. אבל לא את הסדרה שמגנה עליי מפני היבלות.האם בעקבות המצב כדאי לעשות גם את הסדרה השנייה?
האם לצורך הענין, אם בעוד כחצי שנה, לאחר בדיקות של אף אוזן גרון וגניקולוג, אין שום יבלות, משמעו שלא נדבקתי ושהמחלה הארורה הזאת פסחה עליי? באיזה שלב, אוכל לדעת שבאמת לא נדבקתי? כמה חודשים? איך זה עובד?
אודה לך באם תהיה פרטני בתשובותיך.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות מסוג 31,33 - המון שאלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011אם לחבר שלי התגלו היבלות הנ"ל, על איבר המין, האם גם אם הוא/אני נשתמש באותו בית שימוש זה מסוכן?
^^לא
האם בית שימוש שאשתמש בו, יכול לסכן אנשים אחרים עכשיו?
^^לא
אנחנו יוצאים כחודש ומאוד התאהבנו, אבל עדיין לא שכבנו כ"כ הרבה פעמים.. יצא לי לעשות לו מין אוראלי בערך 3 פעמים ושכבנו עם קונדום בלבד. מה שכן, היבלת שראינו, הייתה ממוקמת במיקום שהקונדום לא מכסה אותה. מהן ההשלכות?
^^סכוי של 25% להדבק בכל מגע מיני
שכבנו בערך 5 פעמים עד היום. הוא ממש היה בפאניקה ורץ לרופאת עור והיא צרבה לו את זה. כמובן שראתה עוד וצרבה גם אותן.. מה הסיכויים שנדבקתי?
^^סכוי של 25% להדבק בכל מגע מיני
האם בעקבות המצב כדאי לעשות גם את הסדרה השנייה?
^^אני ממליץ שקודם תבדקי בדיקה יסודית בקולופוסקופיה. אם תהיה תקינה אז אני ממליץ בדיקת PCR לוודא שאת לא נושאת נגיפי HPV. ואם אכן לא נושאת אז תתחסני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך לתשובותיך..
רוית24/10/2011ראשית, חן חן על המענה הפרטני.
שנית, מתיי רלוונטי לדעתך, להתחיל בבדיקת הקולופוסקופיה וה-PCR?
האם שנינו צריכים לעבור את הבדיקות?אם כן, איזה הוא ואיזה אני?
אציין שיחסי המין החלו לפני כשלושה שבועות בערך, כמובן מאז החשיפה ליבלות, הפסקנו עד הודעה חדשה מהגניקולוג שלי, שטען אגב, שכאשר יעברו לו היבלות לחלוטין, אין בעיה לשכב גם בלי קונדום. האם אכן זה מדוייק?
שוב, המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהמשך לתשובותיך.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011שנית, מתיי רלוונטי לדעתך, להתחיל בבדיקת הקולופוסקופיה וה-PCR?
^^בהקדם
האם שנינו צריכים לעבור את הבדיקות?אם כן, איזה הוא ואיזה אני?
^^שניכם
אין בעיה לשכב גם בלי קונדום. האם אכן זה מדוייק?
^^לא מומלץ עד שבדיקת PCR HPV תהיה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת חוששתרחל17/10/2011
ביצעתיבדיקה לאיידס כחודש או חודש וחצי לאחר המקרה, תוצאות הבדיקהחזרו רקלאחר שבועיים בערך, ביצעתי אותה בקופ"ח , רציתילדעת אם הבדיקה אמינה א כדי לעשות שוב בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת חוששת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011איני יודע איזו בדיקה עשית. לרוב זמן המינימום הוא חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לךשלום17/10/2011
רציתי בבקשה לדעת,
קרה לי מקרה לפני כחודש וחצי, הייתי בהופעה, וכל הזמן נדבק אליי איזה בחור והרגשתי שריטות קטנות על הזרוע שלי, כשהסתכלתי עליו הבחנתי בפצעים מוגלדים (!) וקשים על הזרוע שלו, כנראה הזרוע שלו נגעה בשלי מספר פעמים במהלך ההופעה (יש המון אנשים כמובן, ויש לחץ, אבל זה לא רלוונטי), בכל אופן הסתכלתי על היד שלי ולא היו לי פצעים פתוחים או כל דבר כזה בסגנון, נורא נבהלתי שיש לו את הגלד ושמתי מיד אלכוג'ל לחיטוי היד שלי (אני קצת פרנואידית), השאלה שלי היא, האם יש לי סיבה לחשוש במידה והוא נושא את המחלת האיידס, או כל מחלה אחרת?
תודה רבה, לילה טוב וכמובן שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011סיכוי קלוש ביותר להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)