מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה של בדיקותרוני15/10/2011
בבקשה ממך אם את יכולה להסביר לי את התשובה לבדיקה של חברתי
האם אני יכול לקיים איתה יחסי מין ללא קנדום chlamydia and legionella chlamydia tracchomatis lgm ab lgm <1;16 c.trahomatis , c.psittaci and c.pneumon mif lgG=four fold rising liter current infection lgm>=1;16 current infection c.pneumoniae current infection igG .=1;512 legioneiia fa lgG1;6 4 consider negative butfurther testing lgG.>=1;256 presumptive evidence of infection at undeterminated time lgm.>=current infection* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה של בדיקות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011הבדיקות אינן רלבנטיות ליחסי מין. הבדיקה הקובעת היא PCR שנותנת תשובה בזמן אמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה דחוף לפני נסיעה לחו"לרותם15/10/2011
שלום,
לאחר קיום יחסי מין, הופיעה תחושה לא נעימה..מפעמים קודמות אני יודעת שבדרך כלל זו פטריה לכן שמתי נרות אגיסטן..לאחר מספר ימים הבנתי כי התחושה של הצריבה לא עברה והופיעו גם הפרשות צהבהבות. ניגשתי לרופאה,האבחנה הייתה דלקת בנרתיק, והיא נתנה לי טיפול של כדור "פלוקנול" ו- "זידובל ג'ל" לחמישה ימים. היום אני ביום השלישי, ונוצרו הפרשות לבנות סמיכות כמו גבינה..אציין כי אין גרד,שריפה או כל כאב אחר..מלבד מעט תחושות עמומות בבטן התחתונה.אני עומדת לפני נסיעה לחו"ל כשבועיים. האם ההפרשות הללו נורמליות כחלק מהטיפול של הג'ל? או שמא שיש לי אחר, ועליי לחזור אליה עם תופעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה דחוף לפני נסיעה לחו"ל - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר02/11/2011נדרשת אבחנה מעבדתית מדויקת להפרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפין שהיא לא זיווהאלעד13/10/2011
לפני כשבועיים התעוררתי וגיליתי כתמים צהובים בתחתון.
בהתחלה חשבתי שזה precum, אבל אחרי שראיתי שגם במהלך היום יש לי הפרשות וצורב לי במתן שת ואפילו ללא שתן,, הלכתי לרופא כי חשבתי שזו זיוה. נתנו לי לעשות רק בדיקת שתן ודם לכל מחלות המין.
אתמול ביקרתי אצל רופא אחר שוב, והוא "סחט" מהפין שלי קצת מההפרשה, ובלי לבדוק בכלל טען שזו לא זיוה אלא חיידק כיוון שאין מוגלה וזו לא הפרשה לבנה אלא שקופה יותר קיבלתי דוקסילין למשך 10 ימים.
אני סובל גם מאבנים בכליות וצריבה במתן שתן זה משהו שלא חדש לי אלא קורה מדי פעם.
האם יכול להיות שזו מחלת מין? או שאולי זה זיהום שהגיע מהאבנים?
אני אשמח לדעת את שם המחלה/חיידק כדי שאוכל לקרוא עליו עוד ובכלל איך הוא מועבר.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפין שהיא לא זיווה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/10/2011לא ברור לי איזו בדיקה למחלות מין עשו לך. האם תוכל ללשוח את תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמה חיוביזיוה11/10/2011
בת 20 ןבריאה .לאחר מערכת יחסים עם חבר שהיה לי ושקיימנו יחסים בלי קונדום .,בצעתי בדיקות .הכל תקין פרט לשתן STD ,ששם יצא
MYCOPLASMA HOMINIS PCR=POSITIVE
MYCOPLASMA GENITALIUM PCR=POSITIV
יש לציין ,שאיני סובלת מכלום ואין לי תלונות.
שאלתי היא:1)מהו המיקופלסמה ולאלו בעיות הוא גורם במידה ולא מטופל?
2)האם יש צורך בטיפול ומהו הטיפול?
3)האם טיפול אחד עוזר או צריך יותר?
4)האם המיקופלסמה נגרם ממגע מיני ?
המון תודה על העזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה חיובי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/10/2011כבר עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ומשחקים מקדימיםאלמוני11/10/2011
שלום למומחים
אני חווה מספר פעמים משחקי סקס מוקדמים עם החברה אך ללא חדירה עדיין ותאמת שאני בנאדם שב"ה טפו טפו ללא מחלות ולא כלום למרות שהבדיקה האחרונה שעשיתי היתה לפני כחצי שנה אבל אני בנאדם בריא וללא סימנים או תסמינים אך היו לי אפטות בפה ויצא לי באותו יום לרדת לחברה שלי עם ליקוקים וזה גרם לי לגירויים בפנים ובפה כרגע יש לי מלא אפטות כואבות בחלל הפה
יש סיבה שזה מהירידה או ממה? למרות שהיא בחורה הגינית ונקיה ותאמת אני הראשון שלה היא לא התנסתה עם אף אחד ובתולה ואין לה שומחלות שידועות לי
אני הראשון שלה בחיים שראה אותה ערומה בוא נגיד ככה
מה הסיבות ויש חששות או דחיפות לבדיקות דם או כל מיני בדיקות כלליות?
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ומשחקים מקדימים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/10/2011אין קשר בין אפטות למחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל11/10/2011
אכלתי באולם חתונות בסכו"ם כמובן אבל יש לי פצע קטן בפה, הסכו"ם ממה שראיתי היה נקי, יש איזהו שהוא חשש שאיזה מחלה כן יכולה לעבור בצורה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2011לא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףדנה11/10/2011
שלום
אני בת 18 ועוד לא קיימתי יחסים משום סוג (רק מאוננת)
יש לי בפות נראה לי מתחת לדגדגן עיגול אדום שנראה לי שאפשר לפוצץ אותו
זה כבר הרבה זמן שם ושאני מאוננת כואב לי
אני לא רוצה ללכת לרופא
מישהו יודע מה זה?
מודאגת וחייבת עזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2011אי אפשר ליעץ בלי לראות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר מתן שתןהיפוכונדר?10/10/2011
שלום, אני בן 17 וקיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברה שלי, לאחר בדיקת איידס שהיתה תקינה (3 חודשים ללא יחסי מין לפני)
לאחר שקיימנו יחסי מין הייתה לי מין צריבה קלה בקצה הפין, זה עבר אחרי יומיים שלושה, לאחר שרופאה נתנה לי כדורים כשהיא אמרה לי שזו כניראה דלקת כי באותו יום היה ממש ממש קר (זה היה בים)
כיום, לאחר חודשיים שוב יש צריבה קלה בקצה הפין לאחר מתן שתן, יש קשר למחלת מין כלשהי?
הייתי מצונן השבוע, יכול להיות שבגלל זה?
תודה!
חשוב לציין שעל איבר המין אין שום סימנים חיצוניים מחשידים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה לאחר מתן שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2011יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
היפוכונדר?11/10/2011תוכל לפרט עוד? מהן המחלות האפשריות במקרה זה? איך לטפל? יש צורך לטפל או שיעבור לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה לחברדד10/10/2011
שלום
אנחנו בני זוג, גברים, כבר 4 שנים.
לחבר שלי אבחנו קונדילומה בבסיס איבר המין. הנגע נצרב אך לא נלקחה דגימה ממנו.
מה עלי לעשות? האם יש טעם לעשות בדיקת דם כלשהי?
האם יש טעם להתחסן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה לחבר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2011מומלץ קולפוסקופיה ואם תקינה אזי PCR ואם גם זה תקין אז חיסון. אין בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתרמי ל10/10/2011
העם יש תמיד סיפטומים למחלת העגבת ?
מה הסיפטומים למחלה ?
העם חייבת להיות פריחה בכל אזורי הגוף?
העם מחלת ההגבת נפוצה כיום בישראל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת
רמי ל11/10/2011תענה לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2011לגבי שאלות כלליות אלו - תוכל לקבל תשובות מקיפות בכתבה כולל שלי באתרים השונים וגם בשלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
רמי ל11/10/2011כל אתר רושם משאו אחר למי להאמין ?
יש שרושמים פריחה איזה פריחה איפה ?
יש שרושמים כאבי ראש ושפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים שנדבקתי במחלות מין?גיל10/10/2011
היי, אני בן 15 והיה לי סוג של יחסי מין - לא סקס נשיקה בעירום ואני ממש לחוץ לבדוק אם אני חולה במחלות מין. יש לי גירויים בגוף ואני רוצה לעשות בדיקות היכן ניתן לעשות בדיקות מקיפות למחלות מין כדי להבטיח שאני בריא לחולטין מקווה לקבל תגובה מהר. ממש חשוב לי אני לחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יודעים שנדבקתי במחלות מין? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/10/2011בקופ"ח, משרד הבריאות, במרפאות פרטיות וגם אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ...מתן09/10/2011
ד"ר שלום רב ..השתחררתי מהצבא לפני שבוע ובצבא לפני שבועיים יצאה לי במפשעה מין כתם כזה שממש העור שלו דק דק שונה מהעור הרגיל האם ייתכן שבגלל שהירכיים שלי שמנות וזה משתפשף אז יוצא דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר ... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/10/2011יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך..גלית09/10/2011
ראשית, תודה..
עדיין לא ברור לי איך ומתי נפתרים מהוירוס, הרי מטפלים בנגעים..
בבדיקת הקולסקופיה הייתי בסוף מחזור, והופניתי לבדיקת צוואר הרחם- זו הבדיקה שתיתן את התשובות ?היקף המחלה וטרום סרטני?
המון תודה, זה מאוד עוזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
גלית09/10/2011זו שאלת המשך לתשובתך על הקונדילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/10/2011טיפול בלייזר מעודד את מערכת החיסון לסלק את הוירוסים מהגוף. ביום הטפול ולאחר קולפוסקופיה לכל אברי המין שתהיה תקינה ממליץ לעשות PCR לנגיפי HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
גלית16/10/2011תודה על תשובתך..
האם PCR זו בדיקה שאשלח אליה אוטומטית ע"י הרופא שלי? או אני צריכה לבקשה? האם היא כרוכה בתשלום?יש סיכוי שיסרבו לבקשתי או שזה הליך טבעי ?
דבר נוסף , בחודשים האחרונים אני סובלת מכאב במיתרי הקול, אני מורה להתעמלות וגם סובלת מצרבות שמטופלות בלוסק, איך יודעים אם זו קונדילומה, ומה עלי לעשות? שוב תודה על התייחסותך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר24/10/2011האם PCR זו בדיקה שאשלח אליה אוטומטית ע"י הרופא שלי? או אני צריכה לבקשה?
^^כל קופ"ח והמדיניות שלה. זכרי לקבל הפניה לבדיקת PCR לכל הנגעים שנתגלו עד כה בעולם, למעלה מ 100
דבר נוסף , בחודשים האחרונים אני סובלת מכאב במיתרי הקול, אני מורה להתעמלות וגם סובלת מצרבות שמטופלות בלוסק, איך יודעים אם זו קונדילומה, ומה עלי לעשות?
^^קולפוסקופיה ללוע ולמיתרי הקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קונדילומה
גלית06/11/2011היום עשיתי את טיפול הלייזר. כששאלתי את הרופא באשר לבדיקת PCR , אמר לי לעשות בעוד שנה כי ייתכן שעדיין יהיה באיזור. האם אמת? ואם כן, עלי לקיים יחסים עם קונדום שנה?וגם אז לקוות לטוב כי גם איתו נדבקים..? ומה באשר לכוונה להרות, האם אפשר, מה סיכויי הדבקה לעובר לבן הזוג?
ובמין אורלי גם אפשר להידבק, אז מה עושים? שנה לא עושים?..
המון תודה..
ומה באשר לחיסון? האם ואיזה ומתי..?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר20/11/2011אפשר לעשות PCR כבר עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להמנע ממחלות מין?יואב06/10/2011
שלום, אני מתעתד לטוס לתאילנד בחודשים הקרובים, ולא מזמן קראתי כתבה על השיעור הגבוה של החולים במחלות מין (למעלה מ50 אחוז בקרב יצאניות) השאלה שלי, איך אפשר להמנע מזה ? כמובן שבכל פעם שאקיים יחסי מין אני אשים קונדום, אבל האם יש עוד דרך למנוןע זאת ? אני זוכר שפעם אמרו שקונדום לא מבטיח ב100 אחוז לא להדבק, פעם שמעתי שאולי כדאי לשים 2 . האם זה נכון ? זה יכול לסייע ?
ולגבי מין אורלי האם אני יכול להדבק אם סליחה על הביטוי "מוצצים" לי ? גם במקרה כזה צריך להשתמש בקונדום ?
אני יודע שיהיו כאלו שיגידו להמנע בכלל מחשיפה אליהם, אבל לא זו שאלתי.
תודה רבה לכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להמנע ממחלות מין? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/10/2011במצבך להימנע פרושו לחבוש קונדום. אין עצות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהגלית04/10/2011
אובחנו אצלי קונדילומות והופניתי לטיפול בלייזר.
לפי הבנתי הן נגרמות ע"י ווירוס, אם כן, איך מטפלים בו? כלומר, האם זו מחלה שנפטרים ממנה?ותוך כמה זמן? ועד הריפוי בעצם אפשר להדביק את הפרטנר?
מה הקשר בינן לבין ממצא טרום סרטני?איך יודעים שזה לא טרום סרטני?
איזו בדיקה עלי לבצע כדי לדעת בוודאות שזה מאחוריי..?
המון תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/10/2011לפי הבנתי הן נגרמות ע"י ווירוס, אם כן, איך מטפלים בו?
^^מטפלים בנגעי המחלה ולא בוירוס.
כלומר, האם זו מחלה שנפטרים ממנה?
^^כן אפשר להיפטר מהמחלה וגם מהנגיפים.
ותוך כמה זמן?
^^תלוי בהיקף המחלה וזה ניתן לומר אחרי בדיקה.
ועד הריפוי בעצם אפשר להדביק את הפרטנר?
^^כן
מה הקשר בינן לבין ממצא טרום סרטני?
^^גם זה נבדק
איך יודעים שזה לא טרום סרטני?
^^על פי תשובה היסטולוגית של הדגימה הנשלחת למעבדה.
איזו בדיקה עלי לבצע כדי לדעת בוודאות שזה מאחוריי..?
^^קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי טבעת וסביבותם, פה ואם תקין אזי PCR לנגיפי HPV. ואם תקין אז אפשר חיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)