מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- vdrl חיוביעדן31/08/2011
דוקטור שלום רב יש לי שאלה בבקשה
נמצא אצליvdrl חיובי בכייל 1:1 לאחר זריקות פנצילין . האם זה בסדר והאם יש סיבה לדאגה . רציתי לדעת אם זה תמיד יופיעה כחיובי . חשוב לציין כי הבדיקה בוצע בבדיקות שגריות בתחילת ההריון .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vdrl חיובי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2011כבר קבלת תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!!!נירה31/08/2011
בת 25 בריאה בדרך כלל.נוטלת גלולות.
לאחר מערכת יחסים עם חבר, שהיתה לי ,ללא אמצעי הגנה בצעתי בדיקות למחלות מין. הכל תקין ,פרט לבדיקת שתן STD בשיטת PCR שיצאה חיובית לכלמידיה ,אוריאופלסמה,מיקופלסמה.הרופאה נתנה לי דוקסלין פעמיים ביום ל10 ימים ואמרה, שאם זה לא יעזור ,ושוב הבדיקה תצא חיובית אקבל עוד טיפול נוסף של דוקסלין 10 ימים .שאלתי
1)האם דוקסלין אמור לטפל בהצלחה בכלמידיה ,אוריאופלסמה ומיקופלסמה
2)מדוע הרופאה חוששת ,שאולי אצטרך עוד טיפול של דוקסלין ?האם ככה מקובל אם הטיפול הראשון לא עוזר או שאולי נצריך לשקול טיפול אחר?
3)לא נעשתה לי בדיקה לזיבה .הרופאה אמרה ,שגם אם יש לי זיבה הדוקסלין מטפל גם בזיבה ,האם זה נכון ?אם דוקסלין לא מטפל בזיבה מה כן מטפל בזיבה?
המון תודה על הסבלנות והעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה הפעם לתשובה,תודה
טלי המשך מ8.902/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/20111)האם דוקסלין אמור לטפל בהצלחה בכלמידיה ,אוריאופלסמה ומיקופלסמה
^^אמור. לעתים חוזרים על הטיפול ולעתים משנים אותו.
3)לא נעשתה לי בדיקה לזיבה .הרופאה אמרה ,שגם אם יש לי זיבה הדוקסלין מטפל גם בזיבה ,האם זה נכון ?אם דוקסלין לא מטפל בזיבה מה כן מטפל בזיבה?
^^זיבה גם זריקת רוצפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהמלי31/08/2011
שלום!
אני בת 26. לפני שלוש שנים הופיעו אצלי יבלות חיצוניות על איבר המין. הלכתי לרופאה והיא צרבה לי אותן ועשתה לי משטח צואר רחם. היא הסבירה לי שנדבקתי בוירוס הפפילומה.
מאז לא הופיעו לי יותר יבלות וחזרתי לעשות בדיקות משטח צואר רחם כל שנה והתוצאה היתה תקינה.
שאלותיי הן: 1. האם אני יכולה לעשות את החיסון נגד וירוס הפפילומה למרות שכבר נדבקתי?
2. האם זה וירוס שחולף או שנמצא רדום בגוף ותמיד יכולות לצוץ לי היבלות שוב?
3. אם לבן זוגי גם יש את הוירוס הזה, האם הוא יכול להדביק אותי ביבלות גם אם אין לו יבלות כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר08/09/2011שאלותיי הן: 1. האם אני יכולה לעשות את החיסון נגד וירוס הפפילומה למרות שכבר נדבקתי?
^^מומלץ לעשות חיסון אחרי תשובת PCR תקינה ל HPV
זוהי בדיקה לשאר שאלותייך לדעת אם יש וירוס "רדום".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה אוריאופלסמה ומיקופלסמהנירה30/08/2011
בת 25 בריאה בדרך כלל.נוטלת גלולות.
לאחר מערכת יחסים עם חבר, שהיתה לי ,ללא אמצעי הגנה בצעתי בדיקות למחלות מין. הכל תקין ,פרט לבדיקת שתן STD בשיטת PCR שיצאה חיובית לכלמידיה ,אוריאופלסמה,מיקופלסמה.הרופאה נתנה לי דוקסלין פעמיים ביום ל10 ימים ואמרה, שאם זה לא יעזור ,ושוב הבדיקה תצא חיובית אקבל עוד טיפול נוסף של דוקסלין 10 ימים .שאלתי
1)האם דוקסלין אמור לטפל בהצלחה בכלמידיה ,אוריאופלסמה ומיקופלסמה
2)מדוע הרופאה חוששת ,שאולי אצטרך עוד טיפול של דוקסלין ?האם ככה מקובל אם הטיפול הראשון לא עוזר או שאולי נצריך לשקול טיפול אחר?
המון תודה על הסבלנות והעזרה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה אוריאופלסמה ומיקופלסמה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/02/2012הטפול הראשוני בדוקסילין הוא מקובל. לרוב מועיל אבל שבועיים אחרי גמר טיפול מומלץ לחזור על הבדיקה על מנת לוודא שהאורגניזמים המזהמים אכן חוסלו. אם לא - יש כאלו שחוזרים על טפול ויש כאלו הנותנים טפול אנטיביוטי אחר. דוקסילין יכול לטפל גם בזיבה אבל ישנם טפולים יעילים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על מניעת מהידבקות במחלות מיןדן30/08/2011
שלום
רציתי לשאול שאלה לגבי נושא מניעת הדבקה במחלות מין
אני כרגע יוצא מנקודת הנחה שהגבר הוא ללא כל מחלת מין והאישה איתה הוא מקיים יחסים חולה באחרת מיני המחלות שיש היום כולל אידס
כמובן שאותה אישה לא מספרת שהיא חולה ויש לפעמים גם מצב שהיא לא מודעת לזה
היחסים מבוצעים כמובן עם קונדום אבל כמו שאני יודע זה טוב ל 80 אחוז מהמחלות ולא לכולם
השאלה שלי היא:
במידה ואותו גבר אחרי קייום יחיסים עם אישה שיש לך איזה מחלה
בטווח של עד 5 דקות מסיום האקט הולך למקלחת ושותף את עצמו עם ספטול סקרב
וכדי להיות בטוח שופך על עצמו פולידין נוזלי במינון גבהוה
האם פעולה זה יכולה למנוע הדבקה שלו באיזה מחלה או שברגע שהיה מגע עם אותה אישה שיש לה איזה מחלה ההדבקה בוצעה וכל יחטוי אפילו עם יקרה בסמוך לא היה רלונטי
במידה והתשובה היא שברגע שבוצעה הדבקה חיטוי שאחרי לא רלונטי אז הפתרון במקרה כזה הוא להיות עטוף עם נילון נצמד ממש כמו שיש לאוכל במקרר וככה לחסות את כל האיזורים שבאים במגע עם האישה אותם מקומות שהקונדום לא מכסה ואז אפשר להיות בטוח ב 99.999 שגם אם יש לה איזה מחלה הגבר לא ידבק ?
תעדכן אותי
תודה
שלך, דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע על מניעת מהידבקות במחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011כבר עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת לי שזה לא מועיל
דן30/08/2011היי
תודה על תשובתך אבל משהו אחד לא ברור לי
ההגיון שלי אומר שכאשר אין מגע פיזי בין נגיף X לגוף לא יכולה להיות הדבקה אלה עם כן מודבר בנגיף שעובר דרך האוויר
אבל מקרה של מחלות מין עד כמה שאני יודע ולי כמובן אין את הידע שלך הרוב עובר במגע פיזי עם זה חיכוך על פני העור והדבקה או העברת נוזלי גוף
אז מדוע עם אני הולך להיות מנויילן בדיוק כמו קונדום ולא יהיה מגע פיזי בין הגוף שלי לגוף של החולה ולא היה מעבר של נוזלים על פני העור שלי כי הוא יהיה מכוסה אז איך בדיוק אני אמור להידבק ?
אשמח אם תוכל לפרט בנושא
תודה
שלך, דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שלום וברכה, אשמח מאוד למענהיעל28/08/2011
לד"ר שלום,
אני סטודנטית לעיצוב.
לפני כשלושה חודשים השתמשתי בסכין יפני של סטודנט אחר, על פניו אני מניחה שהיה נקי,
בודאי שלא נטפו ממנו טיפות דם, אך יתכן כי מישהו נחתך ממנו קודם לכן, באותה מידה שאני נחתכתי.
האם זה עלול להיות מסוכן חס ושלום?
ושאלה נוספת,
מיד אחרי שנחכתי נזל דם מהאצבע והלכתי לשטף אותה בשירותים,
לאחר מכן הגיעה סטודנטית אחרת ועזרה לי לשים פלסטר על האצבע החתוכה,
גם במקרה הזה, לא זכור לי שהיא הייתה פצועה או משהו, לא משהו ניכר לעין בכל אופן, אבל יתכן והיו חתכים שלא שמתי לב אליהם.
האם פעולות אלו מסוכנות חלילה?
אני מאוד לחוצה וחושבת על כך הרבה,
האם אני יכולה לחזור לשיגרה ולהרגע?
מתוקף העבודות שאני עושים אנו נאלצים להשתמש הרבה בסכינים יפניות ולעיתים נחתכים, אין מה לעשות.....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלום וברכה, אשמח מאוד למענה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר, שאלה נוספת.....
יעל31/08/2011עבדנו בעצם כמה סטודנטים במקביל ויכול להיות (לא שמתי לב ולא זכור לי) שמישהו נחתך,
האם בכל זאת אני יכולה להיות רגוע?
צריך שממש יהיו טיפות דם נוטפות או שאם היתה טיפה קטנה שהתחבאה זה מסוכן חס ושלום?
ואם חלילה זו שחבשה אותי היתה פצועה במקום כלשהו ביד,
צריך שממש יהיה מגע של פצע לפצע?
זה מסוכן?
אני מוטרדת ואיני מצליחה לחזור לשיגרה.
האם לדעתך במקרה כזה מיותר להבדק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו מחלת מין?אור27/08/2011
הופיע לי גוש על השפה בוגינה..הלכתי לרופא דר פינליס והוא פוצץ את זמ ויצא נוזל
השפה התנפחה למחרת בבוקר קמתי עם גוש נוסף בשפה השניה וגוש בשפה השמאלית הראשונה.
האם יתכן שזו מחלת מין-מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע ההודעה שלי קיבלה התעלמות?
אור30/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זו מחלת מין? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011יתכן מולוסקום או אבצס או הרפס או מחלות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון וירוס הפפילומהרונן27/08/2011
ד"ר וקסלר שלום,
אני גבר בן 31, סטרייט, ללא בעיות רפואיות מיוחדות, HIV שלילי.
לפני שלוש שנים נדבקתי מבת זוגי בוירוס הפפילומה והופיעו לי קונדילומות בפי הטבעת ובפין, הקונדילומות הוסרו בלייזר (פי הטבעת) וחנקן נוזלי בפין. חצי שנה לאחר הטיפולים (לפני שנתיים וחצי) ביצעתי בדיקת PCR ראשונה אשר יצאה חיובית כאשר הזן הוא זן 16. לפני כחודש ביצעתי בדיקת PCR שנייה ושוב יצאה חיובית עם זן 16.
נראה כי המערכת החיסונית שלי אינה מצליחה ל״סלק״ או לזהות את הוירוס.
רופא העור אליו פניתי לאחרונה לייעוץ, העלה רעיון שאתחסן בחיסון גרדסיל מה שאולי עלול ל״עורר״ את מערכת החיסון כנגד הוירוס.
שאלותי הן:
1. האם לדעתך החיסון עלול ל״עורר״ את מערכת החיסון כנגד הוירוס?
2. האם חיסון אדם אשר כבר נושא את הנגיף (כמוני) עלול ליצור מצב של ״התפרצות״ הנגיף, להעלות את העומס הנגיפי ולהקטין את סיכויי ההחלמה ומיגור הנגיף?
3. האם חיסון אדם אשר נושא את הנגיף, ובפרט זן 16 עלול להגביר את הסיכון לשינויים סרטניים באיזורים הנגועים?
4. במידה ויש הגיון בקבלת החיסון, האם יש עדיפות לאחד החיסונים (גרדסיל, סרווריקס) במקרה כמו שלי?
5. האם יש הגיון בשילוב שני החיסונים במקרה כמו שלי?
6. האם יש דרך נוספת לחזק את המערכת החיסונית כדי שתתגבר על הוירוס?
תודה מראש
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011כבר עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לזיבהאלמונית26/08/2011
התנשקתי עם בחור שיש לו זיבה באיבר המין (מקבל אנטיביוטיקה כבר 15 יום וקיבל גם זריקה).
האם יש סיכוי שנדבקתי ממנו דרך הנשיקה?
בנוסף, האם זיבה יכולה לעבור דרך מגע של ידיים? הוא נגע בי מעל התחתונים...
אני יודעת שהשאלה נשמעת די היפוכונדרית, אבל אני ממש חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בדיקות אוכל לבצע בכדי להסיר
אלמונית26/08/2011חשש מליבי?
בדיקת שתן? משטח גרון? משטח מהנרתיק?...
בברכה,
אלמונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011האם יש סיכוי שנדבקתי ממנו דרך הנשיקה?
^^כן
בנוסף, האם זיבה יכולה לעבור דרך מגע של ידיים?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שרגא וקסלר שלום וברכה,יעל26/08/2011
אציין מראש שאני די חרדתית, ומכאן השאלות.....
קודם כל אציין שאני בחורה דתייה, אין לי מגע מיני עם גברים/נשים זרים כלל.
אני מאוד מוטרדת ממצבים שאינם הגיניים,
כמו שירותים, מקלחות, וכל מקום שעלול להכיל חיידיקים יותר מהרגיל.
האם הגיוני להדבק "סתם כך", ממישהו שהשאיר נוזל זרע בשירותים,
או במקלחות?
ועוד שאלה,
עבדו אצלי בבית 2 גברים, לעבודות שיפוץ.
הם שהו באמבטיה במשך כמה שעות, אינני יודעת מה הם עשו שם מעבר לעבודתם, מבלי לרדת לפרטים, אני מדברת כרגע על סיטואציה הכי קיצונית.
לאחר שיצאו שטפתי את האמבטיה במים מהאבק וקלחתי בה את בתי,
את האסלה נגבתי במגבונים ולאחר מכן השתמשנו בה,
אני חוששת שלא שטפתי ידיים בין הנקיונות ויצא בעצם שאולי נגעתי לאחר מכן מקומות רגישים, כי הלכתי לשירותים כך שמן הסתם נגעתי באברי המין אפילו ע"י ניגוב.
אציין שהמגבונים היו בשירותים קודם לכן ויתכן כי החבילה הספיציפית הייתה בשימוש של האנשים הזרים קודם לכן, ושוב, אני מדברת על הפעולה הכי קיצונית שיכולה להיות שמא הם השתמשו בהם לזה חס ושלום.
האם עלי לחשוש?
אני מאוד מוטרדת.....
אשמח לתשובת בהקדם,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת.....
יעל28/08/2011שאלה נוספת:
האם שימוש באותה חבילת מגבונים לשימוש אנטימי אחרי שירותים עם אדם שניקה את עצמו אחרי אוננות מסוכנת?
(אציין שהיו לי טחורים.....)
האם הגיוני שהוירוס ממשיך לחיות בתוך חבילה סגורה לזמן של למעלה מ 20 דק'?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שרגא וקסלר שלום וברכה, - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011אין מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשחלה השמאליתשירני24/08/2011
ביום חמישי האחרון התחלתי לסבול מכאבי בתן תחתונה וגב תחתון מאוד חזקים, באותו יום קיבלתי מחזור ולכן חשבתי שאולי זה נגרם מזה, ביום שבת סיימתי את המחזור אך הכאבים המשיכו ואף החמירו, כמובן שהרופא בקופת החולים הפנה אותי ישירות לאישפוז ושם כמובן שחשבו שאני בהריון, לאחר ששלו את נושא ההריון, הרופא טען שיש לי חשש לדלקת בשחלה, ואמר לי שבמידה והמצב שלי לא ישתפר שאחזור למיון תוך ארבעה ימים, לבנתיים אני לוקחת אוגמנטין 875 מ"מ ודקסולין. מכיוון שהכאבים המשיכו הלכתי הבוקר לרופאת נשים שבדקה אותי ואמרה שיש לי בוודאות דלקת בשחלה השמאלית, ונתנה לי לקחת שני נרות (לנרתיק) מחחש שהאנביוטיקה תגרום לי לפטרייה, כמה שאלות לאחר כל ההסבר המפורט?
האם דלקת בשחלה יכולה להשפיע על הפוריות?
האם זה עובר ממגע מיני?
ממה זה נוצר?
והאם זה יכול להמשך הרבה זמן ומה הם דרכי הטיפול.?
יש לציין שלא נכנסתי להריון בחיי, ולאמי כרתו את הרחם בעבר בגלל ציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשחלה השמאלית - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011האם דלקת בשחלה יכולה להשפיע על הפוריות?
^^כן
האם זה עובר ממגע מיני?
^^כן
ממה זה נוצר?
^^חיידקים
והאם זה יכול להמשך הרבה זמן ומה הם דרכי הטיפול.?
^^אנטיביוטיקה ועד ניתוח.
דלקת בשחלה היא נדירה ביותר ויותר סביר שיש לך דלקת בחצוצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם זונה וקונדוםג'ון גאלט24/08/2011
מה הסיכויים להידבק באיידס אחרי קיום יחסי מין עם זונה, כאשר השתמשתי בקונדום כל האקט , הוא ישב טוב ולא נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם זונה וקונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/20111 ל 1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר וקסלרooo23/08/2011
שלום ,
לפני כחודש היה לי צריבה בשתן וכאב במותן , לאחר בדיקות דם ושתן תקינות טופלתי עם סדורל אך ללא הועיל.
רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקת CT -נמצא תקין.
הכאב נמשך וטופלתי בדוקסילין ל 10 ימים ולאחר מכן התחיל לי כאב באשכים וצריבה בפין.
נעשה אולטרסאונד אשכים-תקין.
פניתי לאורולוג -אבחן דלקת בערמונית ודלקת ביותרת האשך-טיפול בציפרופלקסין 10 ימים.
לאחר שסיימתי חזרתי לאורולוג- שוב אבחן דלקת ביותרת האשך-נתן לי עוד 10 ימים ציפרופלקסין.
פניתי באותו יום לרופאת משפחה-הפנתה לרופא עור ומין ובדיקות .STDS
אבקש את עזרתך המהירה...
ססס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר וקסלר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011עזרה יכולה להינתן לאחר מפגש פנים אל פנים. המקרה מורכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום הרפס בלוטות לימפה מודאג...פלוני23/08/2011
לפני כחודש ושבוע אובחן אצלי לראשונה הרפס (ככה הרופאה הסתכלה על הנגעים ואמרה לי) כתוצאה מכך התנפחו לי בלוטות הלימפה עד 4 ס"מ (נחשב ענק) עד עכשיו הם לא ירדו וההרפס לכאורה נעלם למה לכאורה? כי עשיתי בדיקת דם אתמול להרפס שני הסוגים ויצאתי שלילי!!! זה ייתכן???? שמה שהיה לי זה לא הרפס חשוב לציין שכל התסמינים של הרפס התקיימו ובדיקות הדם מראות שלילי! זה חשוב לי לדעת גם למה בלוטות הלימפה נפוחות כל כך האם זה מסוכן? והאם זה יירד בהדרגה. ומתי הגוף מפתח נוגדנים כך שניתן לאבחן הרפס בבדיקת הדם? אני ממש לחוץ ולא יודע מה לעשות. האם בדיקת הדם אמינה? ויכול להיות שחטפתי זיהום אחר? אגב נאמר לי שאחרי 6 שבועות הבדיקה אמורה להיות אמינה כי הגוף אמור לפתח נוגדנים בפרק זמן שכזה.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום הרפס בלוטות לימפה מודאג... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/08/2011מהי התוצאה המדוייקת של בדיקת ההרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה הרפס וגינלי
פלוני31/08/2011תוצאת ההרפס לאחר 6 שבועות מרגע ההדבקה לכאורה היא:
מה אתה ממליץ לי לעשות אני לא יודע מה היה הזיהום הוא היה ממש חמור עד עכשיו יש לי בלוטות לימפה בגודל 4 ס"מ כל הסימנים הצביעו על הרפס חד משמעית אבל מנגד בדיקות הדם שליליות. האם הגוף לא פיתח נוגדנים למרות שחלפו מספר שבועות?
תודה על התגובה....
HERPES HSV 1+2 IgM negative
< 0.50 negative < 0.50 HERPES HSV2 IgG negative* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה הרפס וגינלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר18/09/2011ניתן לעשות בדיקת PCR ל הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות באיבר המיןרוני23/08/2011
שלום ד"ר-
לפני כ4 חודשים הופיעו לי יבלות על איבר המין.
נבדקתי אצל רופא,והוא אמר לי שזו מחלת מין.
קיבלתי טיפול במשחה ששרפה לי את כל היבלות(שכחתי את שמה).
היום האיזור נקי,ורציתי לשאול אם המחלה היא לכל החיים?
אני יכול להעביר אותה במין אוראלי?
יש טיפול למחלה?
תודה רבה על ההקשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2011היום האיזור נקי,ורציתי לשאול אם המחלה היא לכל החיים?
^^יש לוודא שנקי באמצעות קולפוסקופיה ואם כן אז לעשות PCR לנגיפי HPV
אני יכול להעביר אותה במין אוראלי?
^^יתכן
יש טיפול למחלה?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)