מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת החיסוןאייל15/07/2011
איך אפשר לדעת אם מערכת החיסון חלשה בגוף
ניתן לגלות זאת בבדיקת דם כללית לגוף?
שאלה שניה - האם נוכחות ליכן פלנוס מעידה על מערכת חיסון חלשה וצריך לתגבר אותה בוויטמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת החיסון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011לא ולא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןו.14/07/2011
שלום ,
אני בקשר עם מישהו שהוא היה מאוד פעיל מינית ... עם מגוון פרטנריות .
אני מפחדת לקיים איתו יחסי מין שמא יעביר אלי מחלה כלשהי , האם בדיקות מחלות מין + קונדום יהיה בטוח יחסית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
ו.17/07/2011בדף בדיקות יהיה פירוט של הבדיקות שהוא ביצע ?
איזה בדיקות אתה ממליץ שכדאי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן מחלת הנשיקה ללא חום?קרן14/07/2011
שלום, ביומיים האחרונים אני חשה מדי פעם עייפות מוזרה ולפעמים גם טיפה חוסר אוריינטציה או סחרחורת קלה. לפעמים אני מרגישה טוב ואנרגטית ופתאום ההיפך.
חבר סיפר לי לא מזמן על אח שלו שחלה במחלת הנשיקה ותוך כדי דיבור הרגשתי מעט טיפות רוק שעפו אליי.
התחלתי לחשוש ולבדוק באינטרנט לגבי הסימפטומים. אין לי חום, יש לי תאבון, אין לי כאבי בטן או כאבי שרירים. האם ייתכן שזה עדיין מחלת הנשיקה בלי כל הסימפטומים האלה?
בלילה אני ישנה לא כ"כ טוב ביומיים האלה, שזה מאד לא אופייני לי ויש לי איזו תחושה לא מוגדרת בגרון, לא כואב וכמעט לא מורגש. אולי אני פשוט מודעת לתחושות שלי יותר מדי כי אני מחפשת להבין מה קורה. לפעמים מתחיל כאב ראש שעובר אחרי כמה שניות.... רק מעניין אותי אם זו עדיין יכולה להיות מחלת הנשיקה או שלא סביר?
בל מקרה אגש גם לרופא. אך מה ההשערה שלכם? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן מחלת הנשיקה ללא חום? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011אין טעם לעסוק בהשערות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה ללא יחסי מיןעידו14/07/2011
שלום.
רציתי לדעת אם זה אפשרי לגבר להידבק בקונדילומה אם הוא לא היה מעולם עם מישהי בכל צורה שהיא.
יש לי איזה 2-3 פצעים קטנים על אמצע איבר המין כבר מספר שנים, לפני שנתיים הייתי אצל רופא עור שאמר שזה לא משהו רציני ואם זה לא משתנה אין מה לדאוג.
שבוע שעבר הלכתי לרופא עור אחר שראה את הפצעים האלה והחליט שזה כנראה קונדילומה (לא היה שום שינוי בפצעים בכל הזמן הזה).
הסברתי לו שהם קיימים כבר הרבה שנים ללא שינוי ושאף פעם לא קיימתי יחסי מין עם מישהי. הוא בכל זאת צרב לי את הפצעים עם חנקן ואמר לי לבוא אליו בעוד חודש.
האם יתכן מצב כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה ללא יחסי מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011יתכן להדבק ללא יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה + שאלות
עידו19/07/2011יש לי את הפצעים כבר כמה שנים, אני זוכר אותם מאיזה גיל 14-15. בנוסף לעובדה שלא הייתי עם מישהי, קשה לי להבין איך זה יכול לקרות.
1 . עד כמה זה נדיר/נפוץ מקרה כזה? האם הסיכויים לכך גבוהים?
2. במידה ואכן האבחנה נכונה, מכיוון שעברו כמה שנים מאז שאני זוכר את הפצעים, יתכן מצב שזה עבר אבל הפצעים עדין נשארו מכיוון שלא טופלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה + שאלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011הסכויים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחות מומלצות לקונדילומהירון13/07/2011
יש ש 2 משחות מדהימות לקונדילומה שאני ממליץ לכל מי שסובל
הן על בסיס צמחי.
ממליץ לכם שלא להכנע למחלה המעיקה הזו ולא לחשוב שבלונית שרק לייזר יסיר אותה
אני אחרי 3 הסרות בלייזר ובכל פעם הקונדילומה חזרה לי באזורים סמוכים
תתחפשו בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעו לאתר של המטפל שפיתח אותן.
אני לא מכיר שום טיפול אחר ברמה הזו.
לי הם הסירו 8 יבלות מה שלייזר לא הצליח למגר בכמה מחזורים.
הצלחה לכולם
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות מומלצות לקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011בטיפול לייזר תחת קולפוסקופ לא מגיעים למצב שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E.COLIלורי13/07/2011
שלום
לאחר שטיפול בפטריה לא עזר נלקחה תרבית ואגינאלית
עד מתן התוצאות קיבלתי 200 מג אופלוקסצין ו250 מג מטרודינזול פראוס וכמו כן נר של מטרונידזול, כל התרופות למשך 10 ימים.
אני ביום ה9 לטיפול
קיבלתי את תוצאת המשטח והיא אי. קולי
1.האם להמשיך בטיפול?
2.כיצד ניתן למנוע להבאה, אני מאוד שומרת על היגנה
3.הבדיקות נעשו בחו"ל, האם גם בארץ מבצעים משטח ואגינאלי לאי. קולי?
4.אני מרגישה שהפטריה חוזרת, האם אפשר לקחת פרוביוטיקה וזה יעזור? מאסתי בלקיחת תרופות ונרות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E.COLI - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011הטיפול לאי קולי הוא אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לקחת כדורמורן12/07/2011
לפני כשבוע גיליתי שיש לי כלמדיה
התחלתי עם הכדורים(DOXYLIN100) פעמיים ביום בוקר וערב
והבוקר- היום החמישי לטיפול שכחתי לקחת כדור בבוקר...
מה לעשות?לקחת את שני הכדורים יחד ברגע שהכדורים יהיו לידי או שלקחת כדור אחד??
תודה והמשך יום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לקחת כדור - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/07/2011דלגי על הכדור ואל תקחי שניים יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcr שתןחסוי11/07/2011
לקחו לי משטח וגינלי pcr והכל יצא שלילי חוץ מאורופלסמה טופלתי בזה
ולאחר כשלושה שבועות עשיתי בדיקת שתן pcr והכל יצא שלילי
האם הבדיקה הזאתי אמינה?
כי יש לי גירודים למטה כבר המון זמן וזה לא עובר, והמון פיפי אני קמה בלילה לעשות פיפי...ויש לי בעין כל הזמן אדום ודמעות...ולכן היה חשש לכלמידיה או אלרגיה...אבל כלמידיה יצא שלילי..
REMARKS (GENERAL)
Order Comments
Order Comments
CHLAMYDIA TRACH-PCR
שלילי
שלילי
NEISSERIA GONOR-PCR
שלילי
שלילי
MYCOPLASMA HOM-PCR
שלילי
שלילי
UREAPLASMA UREAL-PCR
שלילי
שלילי
MYCOPLASMA GEN-PCR
שלילי
שלילי
TRICHOMONAS VAG-PCR
שלילי
זה מה שיצא בבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pcr שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/07/2011ישנו זן נוסף של אוראופלסמה שלא נבדק. PARVUM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש תשובהיצחק09/07/2011
מזה כשנה אני לא מרגיש שהאשכים מתנפחים כמו שהיה לי בעבר כאשר היה גירוי
מה הסיבה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקש תשובה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011נא פנה לפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלינטע07/07/2011
היני נוטלת ולטרקס במשך כעשרה ימים. ביום השלישי לנטילת התרופה קיימתי יחסי מין. לא סבלתי מתסמיני ההרפס מאז שנדבקתי לפני 3 שנים. אין לי אף תסמין חיצוני של ההרפס כרגע. האם קיים סיכוי שהעברתי את המחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011את סימני המחלה יתכן שעברת אך הנגיפים נשארים בגוף לעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לייעוץאיילת07/07/2011
רציתי לדעת בבקשה, האם ניתן להידבק במחלות מין אחרות מלבד איידס באמצעות מין אוראלי (גם ללא שפיכה)?
ואם הפרטנר שלי מראה לי כרטיס תורם דם, והוא תורם דם בקביעות כל חודש, האם זה אומר שהוא נקי מאיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לייעוץ - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011רציתי לדעת בבקשה, האם ניתן להידבק במחלות מין אחרות מלבד איידס באמצעות מין אוראלי (גם ללא שפיכה)?
^^כן ברובן.
ואם הפרטנר שלי מראה לי כרטיס תורם דם, והוא תורם דם בקביעות כל חודש, האם זה אומר שהוא נקי מאיידס?
^^כן מלפני 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת "שורף" בקיום יחסיםתוהה07/07/2011
שלום רב
לחברה שלי שורף בשלב כלשהו כשאנחנו מקיימים יחסים, היא טוענת שזה קורה יותר כאשר לא משתמשים באמצעי הגנה, ושזה לא קרה לה עם בני זוג קודמים.
בנוסף, אני זוכר שעם בנות זוג קודמות שהיו לי בדיוק אותו הדבר היה קורה - בשלב כלשהו היינו מפסיקים כי היה להם שורף.
לא נראה לי שזה קשור לרטיבות בנרתיק
האם זה משהו שקשור אליי? האם עליי להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת "שורף" בקיום יחסים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011קודם כל עליה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הידבקות בכלמידיה משמעותה בגידההילה06/07/2011
שלום רב
ידיד שלי גילה לפני מספר ימים כי הוא חולה בכלמידיה
הוא נשוי לאישתו בארבע שנים האחרונות
האם הופעת הכלמידיה היא הוכחה לבגישה של אחד מבני הזוג או שמא ישנם דרכים נוספות להידבקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הידבקות בכלמידיה משמעותה בגידה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011כלמידיה יכולה להסתתר בגוף שנים רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיף הפפילומהעידית06/07/2011
לאחר שאבחנו אצלי קונדילומה, רופאת הנשים עשתה לי היום בדיקת פאפ ובנוסף הפנתה אותי לקולוסקופיה. לטענתה, אין צורך בבדיקה לזיהוי הזן של הפפילומה.בנוסף, היא ממליצה לי לעבור את החיסון. שאלותיי הן: א. האם לעשות כבר את החיסון או להמתין לתוצאות הבדיקות - בערך חודש? ב. האם לא הכרחי לבדוק אילו זנים אני נושאת? ג. לטענתה, אוכל לשוב ולקיים יחסים עם קונדום ב6 חודשים הראשונים לאחר שהנגעים יעברו וולאחר מכן לעבור לפעילות מינית רגילה, האם כך הדבר?
תודה רבה,
עידית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיף הפפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011א. האם לעשות כבר את החיסון או להמתין לתוצאות הבדיקות - בערך חודש?
^^אם בגופך נגיפי HPV אז יעילות החיסון יורדת משמעותית ויש סיכון בעליה בשכיחות התפתחות סרטן אם הנגיפים הם מההזן בסיכון הגבוה.
ב. האם לא הכרחי לבדוק אילו זנים אני נושאת?
^^צודקת
ג. לטענתה, אוכל לשוב ולקיים יחסים עם קונדום ב6 חודשים הראשונים לאחר שהנגעים יעברו וולאחר מכן לעבור לפעילות מינית רגילה, האם כך הדבר?
^^יחסי מין לדעתי אחרי שתשובת PCR HPV תקינה וגם שבן הזוג עם תשובה כזאת תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בפיןע.06/07/2011
במהלך החודשים האחרונים קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מספר בנות, לפני בערך שלושה שבועות התחלתי להרגיש גירודים בתוך צינור השתן, וכשהייתי משתין הייתה לי צריבה ממש ממש קלה..
הלכתי לרופאה והיא נתנה לי אנטיביוטיקה בזריקה ועוד כדורים למשך שבועיים..
סיימתי עם הכדורים והכל הרגיש תקין, אבל ביומיים האחרונים אני פתאום מרגיש מדי פעם עקצוצים בפין לא כואבים אבל מציקים, וחור הפין שלי מעט אדום, בנוסף יש הפרשות של נוזל שקוף וממש ממש מעט, טיפה אחת בקושי מדי פעם...
מה זה אומר? ומה עליי לעשות?
בהתחשב בזה שקיבלתי תוצאות של בדיקת שתן ודם והכל תקין...
אשמח לתשובה, תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011ראשית אנא הראה את תוצאות בדיקת השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)