מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בנוגע לאיבר המיןי23/07/2011
שלום רב,
לאחרונה יש לי הפרשה מוגלתית מאיבר המין שמלווה בכאב בזמן מתן השתן.
אני נמצא בחו"ל ואני חושש שנדבקתי במשהו.
מה אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בנוגע לאיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011לגשת דחוף לרופא ולקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים במפשעותמירי22/07/2011
אני לא יודעת למה אבל תמיד אחרי גילוח(עם סכין) באזור המפשעה יוצאים לי פצעים כאלה כתוצאה מהגילוח והם לא נעלמים מה אפשר לעשות?
קראתי על חיטוי באלכוהול לפני ואחרי ג'ל אלוורה אבל כולם אמרו שזה לא מעלמים את הפצעים מה הדרך הכי טובה להעלים אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים במפשעות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011איני יודע לאבחן ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת ייעוץחיים22/07/2011
אני גבר בן 25, אני שם לב שביומיים האחרונים יש לי מעט הפרשות לבנות צהבהבות על התחתון, אני לא מרגיש צריבה משמעותית או יוצאת דופן במתן שתן לאורך היום, מעט שאני נותן שתן שאני קם בבוקר, קיימתי יחסים עם בחורה לפני שבועיים וזאת לא הפעם הראשונה שקיימנו יחסים, כמובן שאני יגש להיבדק בכל מקרה, רציתי לשאול כאשר מדובר במחלת מין תוך כמה זמן מופיעים סימנים לכך מרגע קיום יחסים, והאם ההפרשות וכאב קל בקצה הפין יכולות להיגרם כתוצאה מאוננות שגרמה לפציעה מסויימת באיבר המין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת ייעוץ - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011ממליץ להגיע לבדיקה ולטיפול בהקדם. טווח הזמנים ששאלת לגביו רחב. לשאלתך- סבירות נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי איבר מיןאנונימי21/07/2011
שלום אני חייב שתעזרו לי ..מסביב לפי הטבעת יש לי בלוטות לבנות כאלה כמו נקודות בצבע לבן רציתי לדעת מזה והאם זה מסוכן !?
עוד דבר נוסף רציתי לדעת אם יש סיכוי גבוה שאחרי קיום מין אם קודנום וללא גמירה יש מצב של הדבקות או סכון להדבק במחלה
אשמח אם תענו לי באימייל וגם פה במקרה שלא תתקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לגבי איבר מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011מסביב לפי הטבעת יש לי בלוטות לבנות כאלה כמו נקודות בצבע לבן רציתי לדעת מזה?
^^ללא בדיקה אין לדעת.
עוד דבר נוסף רציתי לדעת אם יש סיכוי גבוה שאחרי קיום מין אם קודנום וללא גמירה יש מצב של הדבקות או סכון להדבק במחלה
^^כן יש מצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה יכול להיות לפי הערכתך ???
אנונימי28/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לזיבהג21/07/2011
שלום רב,
כבר מזה זמן רב מופיע לי בנוזל הזרע מעין הפרשה צהובה
מעין גושים ארוכים צרים בצורת תולעים כמו ג'ל בכל פעם שאני מגיע לשופכה
לעיתים רחוקות מאוד אחרי שאיני גומר הרבה זמן אני מרגיש קושי בשופכה (הרגשה שמשהו סתום)
חוץ מזה אין לי בעיות נוספות
מלבד דימום קל שיש לי בפי הטבעת מדי פעם ,אבל כנראה נובע מטחורים חיצוניים
אני סובל מהתופעה של הגושים כבר המון זמן מעל שנה ואולי קרוב לשנתיים
חשוב לי לציין שאני מקיים יחסי מין מוגנים ושאני הומוסקסואל בן 28
לאחרונה בדקתי את הנושא באינטרנט ואני חושש שזה מחלת מין.
האם יש סיבה לפנות לרופא? האם יכול להיות שזוהי זיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011יתכן שזה זיבה. אבל למה לנחש גש לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה באבחוןא.20/07/2011
שלום ד"ר,
אני אודה מאוד לעזרתך. קודם אתאר את מצבי:
אני בת 25, ללא בן זוג קבוע, נוטלת גלולות קבוע. עד כה קיימתי יחסים עם 5 גברים בחיי, ולצערי חלקם היו לא מוגנים.
אחרי יחסי מין תמיד יש לי דימום (נוזלי מאוד, ולא סמיך כמו מחזור). לפעמים הוא ממש מסיבי (מיד לאחר היחסים, אפילו כמה שניות לאחר חדירה עמוקה), והדימום נמשך בצורה חלשה ב-24 השעות שאחרי היחסים.
כמו כן, בזמן היחסים וכמה שעות לאחר מכן- כאב קל ותחושה לא נעימה באיזור הרחם.
עם בן הזוג הקודם שאיתו קיימתי יחסים (לפני חצי שנה) בדקתי את עניין הדימום, הרופא אמר שיש לי אקטרופיון מעט מודלק, ביצע צריבה (זה היה מאוד פשוט ומהיר, ממש שנייה). בנוסף הוא נתן לי נרות אנטיביוטיים וכן ביצע בדיקת פאפ- יצא תקין.
ורק כעת, לפני שבוע, קיימתי שוב יחסים, ושוב היה דימום מסיבי לאחר היחסים.
בנוסף, מזה כמה שנים יש לי הפרשה סמיכה בעלת ריח לא נעים. לא מדובר בנוזל סמיך אלא ממש ב"קרישים" של הפרשה, נפרדים. צבעם לבן-צהוב. האיזור לא ממש מגרד.
אולם בתקופות של החרפה זה הופך ליותר צמיגי, ממש גושים מוצקים ודביקים, ובצבע צהוב ברור (אפילו ירוק). כמו כן הריח מחריף והופך להיות טיפה מגרד.
מידי פעם אני מגיעה לרופא נשים, הוא לא מוצא כלום ונותן לי נרות וגינליים של אגיסטן (עשיתי בדיקת תרבית ולא מצאו שום דבר).
לבסוף, עשיתי חיסון נגד HPV- אבל רק לאחרונה, בגיל 24-25 (כלומר יש חשש שכבר נדבקתי עוד לפני החיסון). לקחתי כבר 2 זריקות מתוך ה-3.
אלו כל הנתונים,
לסיכומו של עניין, אני בטוחה שיש לי בעיה, בעיקר בגלל הדימום וההפרשה הצהובה. ועד עכשיו לא הצליחו לאבחן מה הבעיה.
מה עוד אפשר לעשות?
יכול להיות שהאבחון שעשו לי פשטני ואפשר לעשות בדיקות יותר ספציפיות?
מה זה יכול להיות? (אולי שילוב של כמה בעיות).
מה שחשוב לי בעיקר זה להצליח להגיע לאבחנה ברורה ולטפל.
אני גרה בירושלים, חברה בקופ"ח מאוחדת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... ד"ר בבקשה תענה על השאלה
א.28/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה באבחון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011מה עוד אפשר לעשות?
^^שיחה מעמיקה על רופא מיומן, קולפוסקופיה ויתכן אולטרהסאונד ובדיקות מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהגלית20/07/2011
שלום,
ברצוני לדעת האם יש בדיקת דם שניתו לעשות לגילוי מוקדם וירוס הפפילומה, במידה וכן, איזו בדיקה עליי לבקש מרופא הנשים?
כמו- כן, רציתי גם לדעת תוך כמה זמן מופיע הוירוס בדם בהנחה שיש הדבקה.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011אין בדיקת דם.
בדיקת ה PCR אינה בדיקת דם לגלוי ה HPV.
יעילה 24 שעות לאחר המגע החשוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פה לפהו.19/07/2011
שלום , אילו מחלות יכולות לעבור בנשיקה פה לפה ?
הפפילומה יכולה לעבור ?? גם אם האדם הוא רק "נשא " ואין סימנים לפפילומה הוא יכול להעביר לי בנשיקה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פה לפה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011כמעט כל מחלות המין עוברות במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי למין אוראלי
ו.29/07/2011אילו מחלות עוברות בנשיקה - פה ופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי למין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011גם זה כלול במין אוראלי. רוב מחלות המין עוברות גם במגע פה לפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונות מצורפות האם זו עגבתמשה18/07/2011
לפני מספר שבועות יצא לי פצע קטן מוגלתי במיפסעה בין הרגל לשק האשכים.
לפני מספר ימים יצא לי פצע נוסף בבסיס הפין.
הפצעים קטנים ומעט מוגלתיים.
הם לא כואבים אלא אם כן אני מנסה לפוצץ.
מקריאה באינטרנט אני חושש שאולי מדובר בעגבת אך אינני בטוח.
אני מצרף תמונות ומבקש מרופאים או מאנשים שמבינים/בעלי נסיון לומר לי מה הם חושבים.
בלי קשר אני מחר הולך לרופא עור אבל רציתי לשמוע עוד דיעה.
יצויין כי אני משתמש בקונדום ביחסי מין אך אזורים אלה לא מכוסים על ידי קונדום ויתכן שנחשפתי למשהו באזור זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת מהמפסעה
משה18/07/2011התמונה הקודמת היא של בסיס הפין וכעת של המפסעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות מצורפות האם זו עגבת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2011לא ניתן לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס דחוף!!!אבנר18/07/2011
יש לי הרפס טייפ 1 או 2 לא בטוח מה, באיברי המין האם ייתכן שנגעתי בשלפוחיות ונבדקתי באצבעות היידים? אני מפחד שאם זה כזה מדביק אני עלול להידבק בעיניים? מה לעשות? זה ייתכן? ואיך נמנעים מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס דחוף!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011כל חיינו אנחלנו מעבירים חיידקים ונגיפים בין אברי המין שלנו לפה ולעינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינה - דחוף אני מפחדתמיטל18/07/2011
שלום
בת 27 עם עבר של קונדילומות שאני מסירה בלייזר . כל בדיקות הפאפ עד כה יצאו תקינות . עשיתי בדיקה לפני שבוע וחצי והיום קיבלתי את התשובה שהיא לא תקינה - מצחיק שבדיוק היום עשיתי את החיסון הראשון של הסרווריקס.
אלו הממצאים:
Epithelial cell abnormality low grade squamous intraepithelial lesion LSIL
67014
83000
הרופא אמר לי שזו הדרגה הנמוכה ביותר.
אני לא הבנתי אותו ! הוא הפחיד אותי מאוד !
הוא נתן לי הפנייה לקולפוסקופיה
1 - אני בחרדות ואני לא מפסיקה לבכות בבקשה הרגיעו אותי
2 - יש לי בן זוג ויספרתי לו ואנחנו לא יודעים כיצד להתנהג כרגע - מותר לקיים יחסי מין אסור??? הוא יכול להידבק ממני במשהו? זה מסוכן לו ???
3 - האם הממצא אומר בוודאות שיש לי סרטן ???
4 - הרופא אמר לי שלא תמיד בדיקות הפאפ הן נכונות וכי יש טעויות ולכן שולח אותי לקולפוסקופיה
אני מאוד חרדה ויש לי סחרחורות כי לקחתי את זה מאוד קשה
אני לא יודעת מה ההשלכות של זה והיותר גרוע הוא שהבדיקת קולפוסקופיה הכי קרובה היא בדצמבר!! המצב לא יכול להחמיר עד אז??
מתנצלת על כל השאלות המרובות
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפשי רופא בקהילה
מיץ פטל26/07/2011שיודע לעשות קולפוסקופיה
ולא דרך מכון, שם התורים ארוכים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פאפ לא תקינה - דחוף אני מפחדת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/07/20112 - יש לי בן זוג ויספרתי לו ואנחנו לא יודעים כיצד להתנהג כרגע
^^מומלץ להימנע מיחסי מין. מומלץ ששניכם תעשו בדיקת PCR לוודא אם אתם נושאים את הנגיף.אין לך סרטן. קולפוסקופיה - זה הצעד הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוקיו.17/07/2011
בדף בדיקות יהיה רשום את כל הבדיקות המפורטות שהוא ביצע? איזה בדיקות כדאי לבדוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011
1. זיבה Neisseria Gonorrhea))
2. כלמידיה (Chlamidia Trachomatis)
3. הפטיטיס B (Hepatitis B)
4. הפטיטיסC (Hepatitis C)
5. עגבת (Treponema Pallidum)
6. איידס ( (HIV I +II –
7. טריכומונס (Trichomonas Vaginalis)-
8. הרפס (Herpes Simplex I+II)
9. מיקופלסמה גניטליס (Mycoplasma Genitalis)-
10. מיקופלסמה הומיניס (Mycoplasma Hominis)— -
11. אוראופלסמה אוראליטיקום(Ureoplasma Urealitycum)–
12. המופילוס דוקריי (Hemophilus Ducrie)-
13. קונדילומה [HPV] (Condyloma Accuminatum)-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינלי דחוף!!!אלמוני17/07/2011
לפני כשבוע הייתה לי התפרצות ראשונה של הרפס על איבר המין אני ממש בחרדה מכך!!! מציקות לי כמה עובדות על המחלה אני אודה לכם אם צענו לי לי עליהם:
1. האם זה לכל החיים? האם זה מסוכן לגברים בכל אופן שהוא?
2. אני בעל סוג דם נדיר אני תורם כבר כמה שנים דם במד"א האם עכשיו לאחר גילוי הנגיף ייאסר עליי לתרום בעתיד? אני ממש מוטרד לא ישן לא אוכל פשוט מדוכא... :-(
האם אני תמיד מדביק? מה אני אעשה שאני אהיה נשוי? זה פשוט שובר אותי המחשבה על זה אני בדיכאון עמוק לא יודע מה לעשות! איזה בחורה נורמלית תקבל את זה??? הרבה אנשים לא יודעים על המחלה אבל פשוט יש לה סטיגמה קשההה! :-(
בבקשה תעזרו לי...להבין את ההשלכות כל רופא אומר משהו אחר אחד אומר שכיח רק 20% חווים התפרצות וחלק אומרים מטרד לכל החיים!!! למה אני אמור להאמין?!
תודה רבה מראששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי דחוף!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/20111. האם זה לכל החיים?
^^כן
האם זה מסוכן לגברים בכל אופן שהוא?
^^כמו לכל בני האדם.
2. אני בעל סוג דם נדיר אני תורם כבר כמה שנים דם במד"א האם עכשיו לאחר גילוי הנגיף ייאסר עליי לתרום בעתיד?
^^לא
אני ממש מוטרד לא ישן לא אוכל פשוט מדוכא... :-(
האם אני תמיד מדביק?
^^כן
מה אני אעשה שאני אהיה נשוי?
^^אין דאגה לרובם יש.
תוכל לקרוא כתבה בנושא כולל שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה הרפס וגינלי
פלוני מודאג17/07/2011תודה תודה תודה!!! מודה לך על התגובה יש לי מספר שאלות חשובות אתה תעזור לי מאוד אם תענה עליהן: (1) פעם 1 שזה קורה לי: האם שלפוחיות על איבר המין ובלוטות לימפה נפוחות מעיד בהכרח על הרפס וגינלי? או שיכולה להיות סיבה אחרת? מדוע אני שואל: כי אני נבדקתי לפני 3 חודשים לשני סוגי ההרפס יצא לי שלילי ובת זוגתי יצאה hige positive בהרפס טייפ1 טייפ 2 אצלה יצא שלילי, קיימנו מין אוראלי ולפני שבוע הופיעו לי פצעים ובלוטות לימפה נפוחות האם ייתכן שנדבקתי בהרפס השפתיים באיבר המין? ואם כן האם זה משנה הסוג בתופעות הלוואי? חשוב לציין שהלכתי לרופאה שקבעה ממבט על איבר מיני שזה הרפס ללא כל בדיקה כלשהי.
עוד שאלה חשובה ברשותך:
(2) בהנחה שזה אכן הרפס האם בת זוגתי יכולה להדביק אותי בעוד איברים בגוף? כל רופא אומר משהו אחר! או שההרפס ייצא תמיד באותו המקום? ואיך הרפס עשוי לעבור לעיניים ראיתי שזה הרפס נוראי ביותר שלא נדע!!! והאם אני עלול להדביק את עצמי במקומות שונים בגוף? יש סטיגמה קשה על הרפס וגינלי באחוזים מה כיום האחוז להערכתך הנושאים הרפס איברי המין? האם הוא שכיח כמו הרפס השפתיים הידוע? ומתי כבר יהיה ניתן לרפא את ההרפס אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודנילומהאפי17/07/2011
האם גבר יכול לעבור אבחון לבדיקה אם הוא נדבק בקונדילומה?
אם כן, איך כיצד ואיפה נערכת הבדיקה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודנילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011אפשר ע"י קולפוסקופיה ואם תקינה אזי בדיקת PCR לגלוי נגיפי HPV. אפשר בכל מקום כולל אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מיןשרית16/07/2011
שלום רב האם אפשר להדבק במחלת מין ללא מגע מיני, יש לי הפרשות מוגלתיות כאבי בטן תחתונה לאחרונה הופיעו גם דימומים בן ווסת לווסת, איני מקיימת כרגע יחסי מין האם אפשרי להדבק משירותים, מקלחת מגבת או בריכה, האם יש טיפול לנושא מה עליי לעשות, האם אפשרי לדעת איזה חיידק/ טפיל זה ע"י בדיקות דם.
בתודה , שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/07/2011אפשר לבדוק ולהגיד לך ממה את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין
שרית19/07/2011דר' שלום קבעתי תור למראה שלך, יש לי עדיין דימומים האם יש אפשרות להבדק במצב הזה או שיש שלא פשוט אני לא רוצה להמתין יותר אולי זה משהו רציני , האם עם דימומים אפשר לעשות בדיקות לחיידקים וטפילים?
ממתינה לתשובה דחוף תודה שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011אפשר להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)