מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות חשובות!מישהו02/06/2011
1)האם כולם נבדקים לפני קיום יחסי מין ללא קונדום? (כלומר גם הגבר וגם האשה או השרוב לא עושים את זה?).מה עושים במקרה בו האשה מפחדת מבדיקת דם?
2)האם אפשר לפתח דלקת גרון (וירוס) מירידה לבחורה?,במשך כשבועיים היו לי בבוקר כאבי גרון וראש.ובלוטת הלימפה שלי בצוואר הייתה נפוחה...אך זה היה עובר במשך היום,לפניי כמה ימים ירדתי לבחורה עד שהיא גמרה ואז למחרת בלילה פתאום הכאב גרון והראש החמירו ממש ובמהלך הים אני גם מרגיש אותם,הבלוטת לימפה עדיין נפוחה גם במהלך היום...הייתכן שהגוף שלי נלחם בחיידק וזה שירדתי למישהי גרם להחמרת המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות חשובות! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/20111)האם כולם נבדקים לפני קיום יחסי מין ללא קונדום?
^^מי שאחראי נבדק. ניתן לעשות בדיקת דם מהאצבע.
2)האם אפשר לפתח דלקת גרון (וירוס) מירידה לבחורה?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהרונית02/06/2011
היה לי גרד חיצוני בכל איזור המפשעה, שנראה אדום מאוד.
הנחתי שמדובר בפטריה, והתקשרתי לקבוע תור לגניקולוג, נאמר לי שלא קובעים תורים על פטריות, והוא דיבר איתי טלפונית.
הרופא שאל אם יש לי גם הפרשות, ואמרתי שלא בטוחה, ולכן נתן לי אגיסטן וגינאלי חד פעמי ליתר ביטחון, ומישחת אגיסטן קרם.
בלילה שמתי את הקפסולה ולמחרת כבר חשבתי שאולי כן יש לי הפרשות, ולכן התקשרתי שוב ונתן לי ל3 ימים גינו דקטרין.
אין אפשרות לקבוע אליו תור אלא רק שבועות קדימה.
אין לי גרד פנימי ולא שורף לי במתן שתן, רק תחושה של הפרשות.
הגרד החיצוני והאדמומיות נעלמו, ואני יודעת שאני צריכה להמשיך למרוח את הקרם שבועיים למנוע חזרה של הפטריה.
שמתי אתמול קפסולה אחת של הגינו דקטרין וקמתי בבוקר עם תחושת בערה קלה ולא נעימה ועם הרבה הפרשות.
1. אם האבחון שלי לא נכון ואין לי פטריה האם הגינו דקטרין יכול להפריע ולהזיק?
2. האם תחושת הבערה תקינה?
3. האם כדאי להפסיק לאחר שהתחלתי טיפול ולהמתין לראות אם יש או אין פטריה? או שאם התחלתי עדיף לסיים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2011ממליץ להבדק כנדרש במקום טיפול טלפוני או אינטרנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
רונית12/06/2011גם אני רציתי להיבדק וכמובן שלא היה ניתן...
ככה זה ברפואה היום... הטיפול טלפוני...
ממש מזעזע - עשיתי את כל הטיפול, ועבר או ששפוט לא היה - לעולם לא אדע.
תודה בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשמע מוזר..אנונימית02/06/2011
קראתי כאן בפורום שנאמר שכל מחלות המין ניתנות להעברה לא רק בקיום יחסים אלא גם בנשיקה צרפתית.... האם זה באמת נכון? האם גם ללא שום מגע באיבר המין של הבן זוג ורק באמצעות רוק ניתן להידבק בכל מחלות המין?
שאלה נוספת, האם עצם העבודה שיש לי פטרת ברגליים יכולה להשפיע על פטרת באיברי המין אם קיימנו יחסים? והאם עצם העובדה שהיה לי הרפס בשפתיים כילדה יכול לגרום להופעת הרפס שוב אם קיימנו יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע מוזר.. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/06/2011מחלות מין עוברות גם בנשיקה צרפתית. הרפס זה לכל החיים. אין קשר לפטרת ברגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאנונימית01/06/2011
שלום,
אני לקראת יחסים עם החבר החדש ורציתי לדעת אם יש צורך בלעשות בדיקה מקיפה למחלות מין אם הייתי עם בנאדם אחד לפני, כאשר ידוע שאותו אחד עושה בדיקות כל 3 חודשים (מטעם העבודה..) והכל בסדר... שנית, רציתי לדעת האם בקיום יחסים ללא קונדום ונטילת גלולות, ניתן להיכנס להיריון? ומה הסיכוי להיכנס להריון במידה ואני נוטלת גלולות ושכחתי פעם אחת או כמה פעמים לקחת. ואחרון, מה הסיכוי להידבק במחלה שלא הופיעה אצל הבן זוג אך ידוע שהוא נישא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2011ניתן לעשות בדיקות מיוחדות למחלות מין שלא עושים באופן שגרתי. לשאלתך השניה- כן אפשר להרות. לגבי שאלתך השלישית - אין אחוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתןחוה01/06/2011
מתן שתן כל שעה וצריבה. בבדיקת שתן התוצאה פלורה. רופאת משפחה לא נותנת אנטיביוטיקה. האם יש קשר ליחסי מין? אני לוקחת פריביוטיקה, כדורי חמוציות וסדורל. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה במתן שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2011ממליץ לעשות בדיקת שתן למחלות מין בשיטת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תשובות אמיתיותזהבה01/06/2011
מס' שאלות :
1. נזקי כלמידיה (חסימת חצוצרות וכו') יכולים להופיע רק לאחר כמה שנים או מדובר על נזקים שקורים בטווח של חודשים?
2. ראיתי שלפני שנתיים בעלי שהיה מאוד חולה ונחשד במחלת הנשיקה נשלח ע"י הרופא לבדיקת איידס וצהבות שעוברות רק במגע מיני. הוא עשה בדיקת אידס שנה לפני עקב מעבר לישוב קהלתי שאלו היו תנאי הקבלה, אנו יחד כבר 9 שנים. מדוע שהרופא יבחר לשלוח אותו לבדיקות כאלו אם הוא לא נחשב בקב' סיכון או אם זה נראה כמו ברוז מגעגע כמו ברוז אז זה ברוז? (כלומר הוא בגד וסיפר לרופא) האם רופא ישלח מטופל לבדיקות כאלו על חשד למחלת הנשיקה למרות שהוא לא בסיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובות אמיתיות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/20111. נזקי כלמידיה (חסימת חצוצרות וכו') יכולים להופיע רק לאחר כמה שנים או מדובר על נזקים שקורים בטווח של חודשים?
^^גם וגם
2. ראיתי שלפני שנתיים בעלי שהיה מאוד חולה ונחשד במחלת הנשיקה נשלח ע"י הרופא לבדיקת איידס וצהבות שעוברות רק במגע מיני. הוא עשה בדיקת אידס שנה לפני עקב מעבר לישוב קהלתי שאלו היו תנאי הקבלה, אנו יחד כבר 9 שנים. מדוע שהרופא יבחר לשלוח אותו לבדיקות כאלו אם הוא לא נחשב בקב' סיכון או אם זה נראה כמו ברוז מגעגע כמו ברוז אז זה ברוז? (כלומר הוא בגד וסיפר לרופא) האם רופא ישלח מטופל לבדיקות כאלו על חשד למחלת הנשיקה למרות שהוא לא בסיכון?
^^כן זה שגרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהן תחושה מוזרה בפיןdor31/05/2011
שלום רב,שכבתי עם מישהיא עם קונדום אבל הייתה נגיעה של קצה הפין עם הווגינה ואולי מעט חדירה של הכיפה.ומאז יש לי ביומיים האחרונים תחושה מוזרה של עקצוץ כאילו אני צריך להשתין כל הזמן בכיפה של הפין.האם יכול להיות שעבר לי איזושהיא מחלה רק מהנגיעה הקטנה הזאת??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהן תחושה מוזרה בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר12/06/2011כן יתכן. ניתן לבדוק בבדיקת שתן ל PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלה זיהומיתשגית31/05/2011
סיפור קצת הזוי לפני שבועיים נסעתי במונית שירות במהלך הנסיעה אחד הנוסעים דקר אותי בסיכת ביטחון הבחור נראה קצת מסומם או שיכור, שאלתי היא: האם קיים סיכוי שנדבקתי במחלה זיהומית כלשהי כמו אידס או צהבת למרות שהדקירה היתה בקטנה ולא ירד לי דם כי האחות שלחה אותי לעשות בדיקת דם אשמח לתשובתך כי עד שיגיעו תצואות הבדיקה יש לי שבועיים להיות במתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות במחלה זיהומית - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2011איני יודע מה לומר כי אם את הנדקרת הראשונה אז אין לך בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס קונדילומה עבר?רויטל29/05/2011
האם יתכן מצב בו לגבר יש יבלות שנים על איבר מינו (אובחן כקונדילומה),אולם הוירוס כבר עבר והוא אינו מדבק? (רשום ששנתיים שלוש ורוב האנשים מתגברים על הוירוס.האם ייתכן והוירוס נעלם והיבלת פיזית נוכחת על איבר מינו רק כי לא טופלה והוא אינו מדבק)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס קונדילומה עבר? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2011כן זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס פעיל בשפתיים ומגע באיברי המיןמתעניינת27/05/2011
האם זה בעייתי לאונן או לגעת באברי המין כאשר יש הרפס פעיל בשפתיים (לאחר שנגעתי בו)? האם הוירוס עובר דרך היד? שטיפת ידיים עם סבון עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס פעיל בשפתיים ומגע באיברי המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2011לא בעייתי רק אולי זה יכול לכאוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה ומיקופלסמהדודי26/05/2011
היום הודיעו לי שאני נשאי של אוראופלסמה ומיקופלסמה. הרופאה אמרה לי לא לדאוג, שזה לא משהו רציני, אני מטופל באנטיביוטיקה והיא אמרה שתוך שבוע עם אנטיביוטיקה זה יעלם. יש לי כמה שאלות. הראשונה היא מה זאת בעצם המחלה הזאת?
השניה מכיוון שהרופאה קצת התחמקה מהתשובה היא האם יש צורה להידבק בזה מבלי לקיים יחסי מין לא מוגנים(שירותים מלוכלכים, אוכל או שתיה מאותם כלים, כל צורה אחרת פרט ליחסי מין)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קצרה ששכחתי בקשר לאנטיביוט
דודי26/05/2011הרופאה נתנה לי דוקסילין 100 ובתופאות לוואי שלו מצויין שינוי בצבע השיניים אצל ילדים, זה סיכון גם אצל מבוגרים?(אני בן 26)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה ומיקופלסמה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2011תוכלי לקרוא על המחלה בכתבה כולל באתר שלי. מה שטוב - זאת התגובה הטובה והמהירה לאנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה יכול להיות?אורית24/05/2011
שלום
בעלי סובל מזה כשלוש שנים מתופעה שבאה והולכת, התסמינים הם:
יובש על כיפת הפין היובש הולך וחוזר מדי פעם. אך לאחרונה חזר היובש לתקופה די ארוכה בנוסף מרגיש גירוד מפנים בתוך הפין זאת ועוד לאחורנה גם החלו בעיות זיקפה.
מה זה יכול להיות?
אשמח לתושבה מהירה
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזה יכול להיות? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/05/2011ללא בדיקה ושיחה אי אפשר לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהא24/05/2011
שלום רב לפני כשבועיים התחלתי לחוש צריבה בשתן והפרשה מהפין ניגשתי לרופאה והיא איבחנה זאת כזיבה ללא בדיקות מעבדה היא נתנה לי טיפול של ציפרופלואקסין 2 כדורים למשך עשרה ימים ודוקסילין במינון של כדור 1 ליום גם כן עשרה ימים אני ביום הטיפול השביעי והתופעות לא נעלמו לגמרי.תחושת צריבה אמנם נחלשה אך ההפרשות ממשיכות האם זה נורמלי?אחרי כמה ימי טיפול אמורות להיעלם התופעות לגמרי?
כמוכן ניסיתי לבצע שפיכה באמצעות אוננות וחשתי במהלך ה"גמירה" בתחושת דקירה קלה מתחת ל"כיפה" האם יש לכך קשר(זה לא היה קיים לפני )ומדוע זה נובע
אודה לתשובתכם בהקדם
תודה רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/05/2011יש לשקול בדיקות מעבדה וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה מדי כמה דקות בחור הפיןגיא23/05/2011
שלום,
מזה כשבוע יש לי צריבה קבועה בחור הפין, בתדירות של כל כמה דקות.
לא משהו נוראי, אך מציק. אין שום הפרשה או כאבים אחרים.
שוהה כרגע בחו"ל במקום שבו אין ממש שרותים רפואיים.
אשמח להכוונה.
בתודה,
גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה מדי כמה דקות בחור הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/05/2011מציע בדיקת מעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שיש לי אותו מקרה,אז מה זה?
dor01/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהיוסי23/05/2011
שלום רב,
לפני חודש וחצי אובחנה אצלי זיבה .קיבלתי דרך הוריד רוצפין 1 גרם .
מאז חזרה אליי הזיבה ,מה עליי לעשות ?האם הכמות שקיבלתי בוריד מספקת או שצריך 2 גרם דרך הוריד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/05/2011אם שוב נדבקת עליך שוב לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)