מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות באיבר המין+בדיקה.רות05/07/2011
היי, רשמתי הודעה לפני מספר ימים עוד לפני שידעתי מה קורה, אבל היום נדבקתי אצל רופא עור, לאחר שמספר חודשים יש לי יבלות באיבר המין, שמתרבות ללא היכר...
כאשר הוא ראה זאת, ישר אמר לי שזוהי מחלת מין- ונדבקתי בוירוס הפפילומה.
הוא שרף לי את היבלות עם חנקן קר, ואמר לי לחזור אליו אחרי שבועיים.. לבדיקה אם הן ירדו, ובו זמנית לקחת את החיסון נגד הוירוס.
יצאתי ממנו לא רגועה מאחר והוא לא לקחת שום בדיקה למעבדה, לדעת האם יש מעבר...
הוא ביקש שאלך לרופא נשים רק עוד שבועיים אחרי ביקור חוזר אצלו כדי שבדיקה פנימית לא תדביק יותר.
אני לא יודעת מה המצב שלי, אבל אני ממש חרדה, קראתי מאמרים, שהראו שיש סיכון גבוה מאוד.
היום אחרי שכבר יש יבלות, החיסון אמור לעזור?
מה הסיכון באמת?
האם בגלל היבלות ניתן לדעת אם הסוג הנ"ל של וירוס הפפילומה מסרטן??...
אשמח לתשובה דחופה, אני לחוצה מאוד, אני רק בת 24..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות באיבר המין+בדיקה. - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011היום אחרי שכבר יש יבלות, החיסון אמור לעזור?
^^חיסון אינו חומר טיפולי ואינו יעיל כשיש את המחלה או את הנגיפים. לכן מומלץ אחרי גמר טיפול [והכי יעיל זה לייזר] לעשות בדיקת PCR לנגיפי HPV. ואם תקינה לעשות חיסון:
מה הסיכון באמת?
^^אם עושים חיסון ונושאים בו בזמן את הנגיפים אזי יעילותו יורדת משמעותית ועולה הסכנה לקבל סרטן באברי המין
האם בגלל היבלות ניתן לדעת אם הסוג הנ"ל של וירוס הפפילומה מסרטן??...
^^ניתן לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות באיבר המיןש04/07/2011
שלום רב,
אני חוששת שנדבקתי במחלת מין כלשהי, אולם לא הצלחתי למצוא תסמינים הדומים למה שאני חווה - רגישות יתר באיבר המין ואולי אפילו תפיחות, והרגשה הדומה לרצון למתן שתן באופן קבוע. זוהי רגישות המקשה עליי לנהל אורך יום תקין.
אני לא יכולה לראות אם ישנם הפרשות כלשהן מאחר וקיבלתי את הוסת החודשית.
להתייחסותך המהירה אודה,
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011אין אפשרות לאבחן ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותדניאל03/07/2011
לפני כחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה. חבר שלי כבר קיים אם בחורות לפני.
לאחר כמה פעמים של קיום יחסי מין היה לבן זוגי על איבר המין לאחר קיום יחסי מין הפרשות לבנות שבאות ממני ומין פצעים כמו יבלות על האיבר מין שמלוות בכאב בעת קיום יחסי מין.(לא השתמשנו באמצעי מניעה)
יש לציין שיש לי הפרשות סמיכות מהנרתיק מלוות בריח לא נעים ואודם בין השפתיים לנרתיק.
אני ממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011כדאי שיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין חוזרת?דוד03/07/2011
שלום,
אשתדל להיות תכליתי.
לפני כחודש וחצי לערך נדבקתי במחלה מסויימת (הרופאים הגדירו אותה כמחלקת מין כללית) אשר התבטאה בצריבה בשתן, הפרשות חזקות (יותר מהרגיל) וכאבים בעת זקפה.
לאחר אבחון אורולוגי, טופלתי בדוקסילין 2 טבליות ביום למשך 10 ימים, ובעוד תרופה פעמיים ביום שאיני זוכר את שמה (קופסא לבנה עם ורוד, פרודקס היה שמה או משהו דומה).
חשוב לציין שאת היום האחרון של נטילת הדוקסילין פספסתי.
עשה רושם שהמחלה עברה אך שבועיים לאחר מכן הנה יושב אני פה וסובל מהפרשות. כמות ההפרשות קטנה יותר, וחשוב לציין שאיני סובל מכאבים ולא מצריבה במתן שתן.
יש לי בת זוג, אשר נבדקה בקפדנות במכון מין תו"כ הטיפול האנטיביוטי שלי ונמצאה נקיה ובריאה מכל הבחינות. בזמן המחלה השתמשנו כמובן בקונדום.
נקבע תור בקרוב לאורולוג, אך מסקרן אותי לשמוע מבעוד מועד חוות דעת מקדימה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין חוזרת? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011לשם חוות דעתי אין מספיק נתונים כמו תוצאות הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HSVקרן03/07/2011
היי,
לפני כשלוש שנים היתה לי התפרצות ראשונה של הרפס על האיבר מין.
מאז, היתה לי רק התפרצות אחת נוספת, לפני כחצי שנה.
הסימפטומים שהיו לי לפני שתי ההתפרצויות היו דמויות דלקת בדרכי השתן + פטריה בנרתיק, ורק לאחר שיצאו לי הפצעים הבנתי (יחד עם הרופאה) שזה בעצם הרפס (בשתי הפעמים).
לפני שבועיים היתה לי שוב תחושה של דלקת בדרכי השתן, אבל הבדיקות יצאו נקיות. המשכתי בכל זאת את האנטיביוטיקה, וכמה ימים לאחר שסיימתי את הכדורים, שוב התחיל לצרוב לי בשתן - הפעם קיבלתי אנטיביוטיקה אחרת (ואני עדיין מחכה לתשובה של המעבדה לתרבית שתן חוזרת). וגם ההפרשות שנראות כמו פטריה - יצאו נקיות בתרבית.
אני מחכה ומחכה שייצאו פצעים, ובלחץ מההרגשה הזאת. אבל בינתיים לא יצאו פצעים..
מה יכול להיות כל הבלגן הזה?
יכול להיות שזה בעצם כן התפרצות של ההרפס, אבל ללא פצעים? (ואם כן, אני יכולה להדביק את בן זוגי בזמן סקס?)
ועוד שאלה לא קשורה לכל הסיפור הזה -
אני יכולה להדביק בן זוג בהרפס, כשאני לא מראה/מרגישה אף סימנים של ההרפס? סיפרתי לבן זוג שלי, והוא אמר שהוא מעדיף להישאר עם קונדומים ולא לעבור לגלולות בגלל זה. והוא גם לא מוכן לבצע מין אורלי.
איך מתמודדים עם הרפס (במצב רדום) כשיש בן זוג קבוע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HSV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011קודם כל יש לחכות לקבלת תשובות המעבדה ואז להעריך מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהנאוה03/07/2011
שלום אני בת 54 עשיתי בדיקת שתן (שלח אותי אורוגניקולוג) ויצא positiv - וכתוב Ureapl urealyicum - מה זה ממה נדבקים ומה הטיפול - והאם זה מסוכן?
תודה אשמח לתשובה מהירה - אני בפחדים ובלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011תוכלי לקרוא על האוראופלסמה באתר. אינה מחלה רצינית וקל להבריא ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוק +מחלות מיןנטלי01/07/2011
איזה מחלות מין בדיוק יכולות לעבור לבחורה
דרך רוק של גבר
במין אוראלי (גבר לאישה )?
פשוט יש לי תחושת צריבה ואדמומיות אחרי מין אוראלי שעשה לי החבר החדש שלי
ואני לא יודעת האם אני סתם רגישה (זאת הפעם הראשונה שלי)
או שאולי הוא הדביק אותי במשהו ? (אבל לו לא ידוע על איזה מחלה אצלו - אבל היה לו עבר מיני מאוד פרוע)
איזה משחה אני יכולה למרוח כדי שהאזור ירגע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוק +מחלות מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011איזה מחלות מין בדיוק יכולות לעבור לבחורה דרך רוק של גבר במין אוראלי (גבר לאישה )?
^^למשל זיבה וכלמידיה.
איזה משחה אני יכולה למרוח כדי שהאזור ירגע ?
^^לא אוכל להציע משחה אם לא ידוע לי איזו מחלה קיימת שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להידבקות במחלת מיןשי30/06/2011
שלום,
לפני מספר ימים התמזמזתי עם בחורה. היינו שנינו עם תחתונים והתחככנו זה בזה (באזור של איברי המין). לאחר זמן מה הבחנתי שחלק די גדול מהתחתונים של הבחורה רטוב למרות שהיא עוד לא גמרה (שמתי לב לרטיבות אצלה בטוח לפני שהיא גמרה). לא שאלתי אותה על זה והעלמתי עין מהעניין. רציתי לשאול אותך האם גירוי מיני של בחורה יכול ממש "להרטיב את התחתונים" או שכנראה שמדובר במצב של חוסר הגיינה של הבחורה-כלומר הרטיבות היא משתן?
אני שואל בעיקר בגלל שלפני המקרה (שסיפרתי לך) הייתה לי שפשפת קלה מאוד ולאחר המקרה התחילה להתפתח שם שפשפת חריפה ואף קילוף של העור באשכים.
אז לסיכום השאלות שלי הן:
1. האם זה ככל הנראה חוסר הגיינה של הבחורה ומדובר בשתן או שזה נבע מריגוש מיני גבוה אצלה?
2. האם ניתן להידבק במחלת מין בדרך זו? כלומר, האם עלי לחשוש שנדבקתי במחלת מין או שזה צירוף מקרים שלאחר המקרה המצב מאוד החריף במפשעה?
אני חסר מנוחה ודואג מאז המקרה. אודה לך אם תענה לי על השאלות ומצטער מראש על ההודעה הארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להידבקות במחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/20111. האם זה ככל הנראה חוסר הגיינה של הבחורה ומדובר בשתן או שזה נבע מריגוש מיני גבוה אצלה?
^^כל האפשרויות פתוחות
2. האם ניתן להידבק במחלת מין בדרך זו? כלומר, האם עלי לחשוש שנדבקתי במחלת מין או שזה צירוף מקרים שלאחר המקרה המצב מאוד החריף במפשעה?
^^לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר מין אוראלינטלי30/06/2011
בת 25 עדיין בתולה , מהיום יש לי תחושת צריבה / שריפה מאוד חזקה באיבר המין, המקום טיפה אדום.
לפני יומיים היה לי מין אוראלי שעשו לי
האם מדובר בהדבקות באיזה מחלה ? אם כן אז אלו תסמינים של איזה מחלה ? האם יש להיבדק ? או אולי ויתכן ומדובר באיזה רגישות ממגע ראשוני שכזה?או מהלחץ ? וזה יעבור מתי ומה לעשות עד אז ? אני בנתיים משתמשת בטלק -האם מותר?
לציין שבן זוגי אמר לי שלעולם לא חלה במחלות מין אבל אלה רק מילים אני לא מכירה אותו הרבה.
ואני לא יודעת האם זה בגללו או בגללי או בגלל שהיינו במלון , בריכה , מגבות , סדינים -אולי זה בגלל זה ולא קשור למגע אינטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה לאחר מין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011מין אוראלי הוא כמו מין רגיל וניתן להדבק בכל המחלות. מומלץ לכן להדבק ולאבחן ולטפל כנדרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בטן תחתונה ותכיפות במתן שתןגילה30/06/2011
בת 41. נשואה.
בשנה האחרונה, בפעמים אנו מקיימים יחסים, אני מקבלת לאחר מכן דלקת בדרכי שתן, למרות שאני עושה הכל נכון, מבחינת הגיינה.
3 ימים לאחר היחסים האחרונים, הרגשתי כאבים בבטן תחתונה ותכיפות במתן שתן.
בתרבית יצא אי קולי ואני מקבלת אופלודקס פעמיים ביום.
למרות בדיקת השתן, אני מפחדת שמדובר ביותר מדלקת בדרכי שתן.
יש לי הפרשה מרובה.
אני נוטלת אנטיביוטיקה כבר 4 ימים, אך ללא שינוי.
האם התסמינים מתאימים גם לאחת ממחלות המין?
קראתי באתר על בדיקה CPR - האם הבדיקה היא מהדם או מהשתן?
אילו בדיקות כדאי לבקש?
בד"כ יש לי פטרייה שמתפרצת מידיי פעם, אך נדמה לי שהפעם זה משהו אחר.
משטח? בדיקת שתן? דם?
אודה על עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן תחתונה ותכיפות במתן שתן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011יתכן מחלת מין ויתכן שלא. יש להגיע לרופא על מנת לאבחן נכונה ואחכ לטפל כולל טיפול מונע שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 5ק.ל30/06/2011
שלום רב,
לביתי בת ה 5 כבר כחודשיים יש הרגשה לא נעימה בכל האיזור של הנרתיק ופי הטבעת ומסביב. ההרגשה שהיא מתארת זה "דביק לי". רופאת ילדים לא ראתה במקום כלום, בדיקת משטח לא נמצא כלום. בבדיקת צואה נמצא yeast++.
לדעתי באזור יש אדמומיות והעור נראה מעט שונה.
ניסינו משחות ממשחות לתפרחת חיתולים ועד למשחות נגד פטריה וכלום לא עוזר.
האם יש משהונוסף שיכול לעזור? האם מוכרת לך התופעה?
בברכה
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 5 - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/06/2011התופעה מוכרת אך יש לבדוק לפני הבעת דיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שם התופעה?
ק.ל01/07/2011תודה על תשובתך, אנא ציין את שם התופעה שאתה חושב שאלו התסמינים. והאם ישנו רופא מוממלץ באזור השרון ו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ביקור אצל הרופאה
ק.ל05/07/2011היינו היום אצל רופאת עור ומין שלא מצאה דבר. היא אומרת אין אודם, אין הפרשות אין שום דבר שמעיד על פיטריה או דלקת. היא הציעה לנסות בייבי אגיסטן. האם אתה מכיר תופעה של "דביק לי",כמו שציינתי היא מרגישה שדביק לה בפות ובטוסיק,ולא מפסיקה למשוך את הפות בכדי שלא ידבק... וגם בטוסיק כל הזמן.. אני כבר אובדת עצות. אשמח לתשובה .
בברכה
אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ביקור אצל הרופאה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011מציע לקיחת תרבית בזהירות מירבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוסאייל29/06/2011
1) יש לי ליכן פלנוס באיבר המין האם זה מדבק ויכול לגרום לבעיות אצל האישה בצוואר הרחם?
2) טיפלתי במשחות אלקום יותר מ 3 חודשים אבל כשהפסקתי את הטיפול בגלל העלמות הנגעים זה חזר שנית אני כרגע מטפל בקרם dermovate האם אני צריך להתמיד גם אם הנגעים נעלמו?
3) מה יכול לעזור בהעלמות המחלה?
4) ליכן פלנוס זאת מחלת מין?
יש לציין שאין לי גרד בכלל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/20111) יש לי ליכן פלנוס באיבר המין האם זה מדבק ויכול לגרום לבעיות אצל האישה בצוואר הרחם?
^^לא
2) טיפלתי במשחות אלקום יותר מ 3 חודשים אבל כשהפסקתי את הטיפול בגלל העלמות הנגעים זה חזר שנית אני כרגע מטפל בקרם dermovate האם אני צריך להתמיד גם אם הנגעים נעלמו?
^^כן
3) מה יכול לעזור בהעלמות המחלה?
^^הלואי והיינו יודעים
4) ליכן פלנוס זאת מחלת מין?
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר התפרצות הרפסיעל29/06/2011
שלום,
אני נשואה שנים ארוכות, מקיימת יחסי מין רק עם בעלי...
לפני שבועיים אובחנה התפרצות הרפס אצלי באיבר המין. לקחתי זובירקס וזה עובר לאיטו...
רציתי לשאול לגבי עתיד יחסי המין ביני לבין בעלי, כי אני מבינה שזה מדבק גם לא בזמן התפרצות:
מה מותר לעשות? מה אסור?
רק עם קונדום מהיום והלאה?
בלי מין אוראלי מהיום והלאה?
אני לא מצליחה להבין...
אודה לתשובתכם,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לאחר התפרצות הרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011הרפס נפוץ אצל רוב האוכלוסיה ואין מצב שאפשר להוציאו מהגוף. לכן אין מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר המין של בן זוגיאדווה28/06/2011
שלום רב
לבן זוגי יצא פצע על הפין בהתחלה רק פצע לאחר מכן נפתח והיה גלד ונוספו פצעים נוספים גם על הכיפה וגם לאורך איבר הבין כמו עקיצות אדומות ובקצה נקודה אדומה. לפני שיצאו הפצעים קיימנו יחסי מין ( הוא לא אמר לי על הפצע הראשון ) וכעבור מס' ימים גם לו יצאו עוד פצעים וגם לי יצא פצע אחד ורגישות בפתח הנרתיק.
האם זה הרפס סוג 2?
אשמח לכל מידע אפשרי , עברו 5 ימים מאז הופיעו הפצעים
המייל שלי לא לפרסום , רק עבורכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על איבר המין של בן זוגי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011יתכם הרפס ויתכן מולוסקום ויתכנו עוד מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות מוגברת עד אי נוחות בפתח הפיןאנונימי28/06/2011
שלום
אתמול התחלתי להרגיש אי נוחות עד כאב קל בנגיעה בכיפה קרוב לפתח הפין.
כשהסתכלתי לא יכלתי להבחין במשהו חריג אך יש להוסחיף שראיתי אולי אדמומיות בנקודה הרגישה.
עלי לציין שעשיתי יחסי מין לפני יומיים ללא אמצעי מניעה עם חברה קבועה מזה שנה וחצי.
האם זה גירוי או יכול להיות משהו אחר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות מוגברת עד אי נוחות בפתח הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/07/2011אי אפשר לאבחן ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)