מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקתאורחת02/08/2011
דר' שלום שאלתי היא האם דלקת נרתיק יכולה לגרום לכאבי אגן?
רצוי לציין כי אין לי מחלת מין או משהו כזה.
אז יכול להיות כי חיידק גורם לכאבי בטן תחתונה ואגנית. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011דלקת צואר - כן
דלקת נרתיק - לרוב לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש שומןללא שם01/08/2011
לפני כמה חודשים הופיע על הפין שלי גוש קטנטן,לא מגרד או שורף,ללא מוגלה,נסיתי לפוצץ אותו אבל לא יצא שום חומר לבן,רק פצעתי את עצמי בצורה של שטף דם פנימי,לאחר 2 ימים חזר לעצמו והתרפא מהר,זה לא אדום ולא נראה כמו פצע,,,נראה כמו גוש שומן שפשוט יושב שם,,מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש שומן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011יתכן מולוסקום או קונדילומה.ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק אותה בעיה שיש לי
ליאור01/07/2013מאז שאני מכיר את עצמי הייתה לי מן בליטה כזו לא מלאה לא כלום שטוחה כזה ורכה
לאחרונה התחילה להתעבות כזה (עדיין רכה ואינה גבשושית)
הבעיה היא.. אני יאקי ברמות שאין מצב שאני נוגע באיבר מין אם אני לא שוטף ידיים עם סבון רפואי (שריטה שפיתחתי לעצמי)
שאני הולך לשירותים שוטף לפני ושוטף אחרי
עכשיו לעיניינינו מעולם לא קיימתי יחסי מין, איני מעשן
ובכל זאת מעניין אותי מה הנגע יכול להיות
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק אותה בעיה שיש לי - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/07/2013מדובר בבלוטת חלב שאינה מתנקזת היטב.
אין בכך סכנה. אם מפריע לך פסיכולוגית או שזה גדל, אפשר לבצע צריבה במחט חשמלית אצל רופא עור או אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כווייה באיבר המיןn01/08/2011
שלום. לפני מספר שנים הייתי נוהגת לאונן באמצעות זרם מים רותחים על הדגדגן בתדירות של לפחות פעם ביום. בעקבות האוננות נוצרה לי כוויה כהה באזור שמעל לדגדגן (מצורפת תמונה). האם יש דרך להסיר את הכוויה הזאת (משחה? ניתוח? לייזר? קעקוע קוסמטי?) אודה לתשובתך הדבר פוגע ביכולתי להנות מיחסי מין וגורם לי לבושה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כווייה באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011אין לי פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהn01/08/2011
היי ד"ר,
לאחרונה הופיעו לי פצעים באזור הפרינאום. הגניקולוג שלח אותי למיון ומסתבר שלצערי יש לי קונדילומה.
יש לי מספר שאלות, אודה לך אם תענה לי עליהן כי אני ממש בהיסטריה:
1. קבעו לי תור לטיפול בקונדילומה באמצעות חנקן. הטיפול כולל הרדמה - האם ישנה איזה שהיא סכנה בטיפול או בהרדמה המקומית? האם הטיפול מותיר צלקות?מה משך ההחלמה?
2. מתי וכיצד אוכל לדעת שהמחלה עברה?
3. מתי אוכל לשוב ולקיים יחסי מין?
4. קראתי על המחלה קצת באינטרנט וראיתי שלנשים שיש להם את המחלה יש סיכוי לחלות בסרטן צוואר הרחם. כיצד ואיפה אוכל למנוע/להיבדק? עד כמה הסיכון ממשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/20111. קבעו לי תור לטיפול בקונדילומה באמצעות חנקן. הטיפול כולל הרדמה - האם ישנה איזה שהיא סכנה בטיפול או בהרדמה המקומית? האם הטיפול מותיר צלקות?מה משך ההחלמה?
^^טיפול בלייזר יעיל יותר, לא משאיר צלקות ומסייע לגוף להיפטר מהנגיפים.
2. מתי וכיצד אוכל לדעת שהמחלה עברה?
^^אחרי קולפוסקופיה תקינה ובדיקת PCR תקינה.
3. מתי אוכל לשוב ולקיים יחסי מין?
^^אחרי בדיקת PCR שלילי.
4. קראתי על המחלה קצת באינטרנט וראיתי שלנשים שיש להם את המחלה יש סיכוי לחלות בסרטן צוואר הרחם. כיצד ואיפה אוכל למנוע/להיבדק? עד כמה הסיכון ממשי?
^^עושים פאפ דק כל שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלסמה וכאביםאני01/08/2011
שלום
לאחרונה ביצעתי בדיקת PCR והתגלה שיש לי אוריאופלסמה. לקחתי 4 כדורי זטו 250 מ"ג בבת אחת לפני כשבוע. מאז הרגשתי גם כאבים באשך צד ימין ובצד הימני של הפין.
האם זה הגיוני? מה מומלץ לעשות? והאם זה אמור לעבור לבד עוד כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאופלסמה וכאבים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011אמור לעבור ופנה לרופא המטפל אם הבעיה מתמידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה להרפסיעקב31/07/2011
שלום רב
קראתי שבבדיקת דם לא ניתן לזהות הידבקות בהרפס.
השאלה איזו בדיקה כן ניתן לעשות שיכולה להצביע האם נדבקתי בהרפס או לא?
והאם בדיקה כזו היא דרך קופת החולים או באופן פרטי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה להרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011קראתי שבבדיקת דם לא ניתן לזהות הידבקות בהרפס.
^^נכון, לא הדבקות טריה
השאלה איזו בדיקה כן ניתן לעשות שיכולה להצביע האם נדבקתי בהרפס או לא?
^^בדיקת PCR
והאם בדיקה כזו היא דרך קופת החולים או באופן פרטי?
^^איני יודע. ניתן גם אצלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפיליסללא שם31/07/2011
מסקנת החוקרים היא שטיפול חד פעמי, פומי, באזיתרומיצין יעיל כמו פניצילין לטיפול בסיפיליס בשלב מוקדם.
מה דעתך על זה ?
אז בעצם התרופה מטפלת בזיבה כלמידיה וגם בעגבת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפיליס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2011נא לשלוח לי את המקור של מסקנת החוקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם קונדוםמשה31/07/2011
קיימתי יחסי מין עם זונה לפני שנתיים וגרמתי בתוכה , אני לא יודע אם יש לה איידס והאם זה יכול להעביר.. , והאמת שליד הקצה של הפין יש לי מין פס כזה לבן אולי כמו כוויה.. האם זה קשור והאם יכול ליהיות שאני נגוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם קונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/08/2011ממליץ שתעשה בדיקה ל HIV. אם יש לך דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימי31/07/2011
מתוך מאמר שקראתי באינטרנט לגבי בעייתי הבנתי שכתמים אדומים על העור בעיקר ברגליים ובידיים יכולים להיות הנגיומות שזה גידולים שפירים על פני העור אז אבן ירדה מליבי הכתמים האלו נעלמים מעצמם כמו שהופיעו ורציתי לדעת האם אתה תומך בזה או שיש לי סיבה לדאגה????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011יש דבר כזה כמו שאתה מתאר אולם על מנת לקבוע מה יש לך בדיוק יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת!!!!אנונימי31/07/2011
לאחרונה יוצאים לי נקודות אדומות על הגוף שעוברות אחרי זמן מסויים יש לציין שהם מופיעות לי על הגפיים ועל הידיים ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת!!!! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011יש צורך לראות את התופעה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה להידבקות בהרפסיעקב30/07/2011
שלום רב
האם יש בדיקה שיכולה לזהות הידבקות בהרפס?
אמרו לי שבבדיקת דם לא ניתן לגלות....
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה להידבקות בהרפס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיף פפילומה והרוקמיץ פטל30/07/2011
1. האם הנגיף נמצא ברוק של האדם שיש לו פפילומה (אפילו שאין נגעים או מחלה בתהליך)?
2. רוק של אישה שנדבקה בנגיף, על איבר המין של גבר ובבסיסו - יכול להדביקו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיף פפילומה והרוק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהאלמונית30/07/2011
שלום, לאחר בדיקת פאפ שיגרתית התוודיתי כי נדבקתי בוירוס הפפילומה.
הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן להידבק בווירוס אך ורק דרך מגע מיני או שניתן להידבק גם בדרכים נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011גם בדרכים נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים על העורדנה30/07/2011
נדבקתי בהרפס גניטלי לפני כחצי שנה. מאז אני סובלת מהתפרצויות בתדירות גבוהה. החל מההתפרצות הראשונה אני סובלת מכאבים מטרידים על העור. הכאב איננו פנימי אלא מעין שכבה המכסה את העור באיזור היריכיים, כפות הרגליים ומתחת לצלעות. כאשר הכאב מתפרץ הוא בלתי נסבל עד שאינני יכולה לסבול מגע של חולצה או מים על העור. יש לציין כי אין שום סימן חיצוני באיזורים הכואבים והכאב הוא כל פעם באזור אחר ולא בכל המקומות יחד.רופאים שפניתי אליהם אינם מכירים את התופעה. מה זה יכול להיות?
בנוסף אני מעוננינת לקבל מידע על המחלה כגון האם אני יכולה להדביק בן זוג כאשר אין התפרצות? האם יש תרופות יעילות נוספות שמונעות התפרצות מלבד אציקלוביר?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים על העור - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011מידע על המחלה ניתן לקרוא בכתבות שונות כולל שלי ובאתרים שונים כולל בשלי. לגבי התופעות שלך. - התיאור אינו מספיק על מנת להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לסיפיליסללא שם30/07/2011
שלום
בקשר עם אשה כחצי שנה,מין לא מוגן
3 דברים על הפין שמטרידים אותי
ללא הפרשה,ללא צריבה,ללא גרד,ללא כאב,ללא ריח רע
1.סוג של גוש שומני,בהתחלה חשבתי חצקון,ניסיתי לפוצץ אותו אבל רק פצעתי את עצמי,לא יצא נוזל,אחרי יומיים התרפא מהר וחזר לעצמו,בזקפה לא רואים אותו,
2.פריחה בקצה הפין,כבר 3 חודשים,לא מגרד,לא גודל או מתפשט,בזקפה יותר רואים,במצב רפוי הנגעים חוזרים לצבע עור רגיל וכמעט שלא שמים לב,ושוב לא מפריע או גורם אי נוחות,אבל מטריד אותי מבחינה מחשבתית
3.סוג של שפשוף בין הכפלים בעור הפין,ללא דם אי גירוד,אחרי יום נהייה יותר טוב
יש לה נרתיק צר ולא תמיד רטוב,משמשים בנוזל סיכה של דורקס,הנוזל גורם לפריחה בקצה הפין להיות יותר אדומה,אבל עדין לאחר הפקה עם הנוזל הפריחה נשארה
אני שקשה לתת דיאגנוזה ללא בדיקות,אבל אני מבקש לקבל לפחות חוות דעת ראשונית לפי התמונות אם אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לסיפיליס - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר31/07/2011צדקת. ללא בדיקה לא אוכל לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)