מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיהסיוון01/07/2010
שלום רב
ברצוני לדעת אם בעקבות בדיקות דם התברר לי שנידבקתי בכלמידיה
וכרגע נוטלת אנטיביוטיקה 4 טבליות ליום אחד. לפי הוראות רופא .
האם זה אומר שעדיין המחלה תלווה אותי לכול ימי חיי קרי מחלה כרונית ?
או שמא מדובר במחלה שהיא זמנית ובגלל שטיפלתי בה בזמן מנעתי אסון ???
אשמח לתשובה בעיניין
כי שחכתי לשאול את הרופא המטפל
בברכת יום טוב
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר06/07/2010המחלה ברת רפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף בהבנת בדיקת דםיעל30/06/2010
שלום
ביצעתי בדיקת דם ל CHLAM.TRACH.IgG
והיא חזרה
High positive
מה זה אומר???
כיצד מטפלים אם נדרש?
האם אני מדבקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר30/06/2010בדיקת הנוגדנים לא אומרת כלום על מצבך הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינליאביבה29/06/2010
שלום, אני נשואה 27 שנים. התחתנתי בתולה ובעלי הוא הבן זוג היחיד שהיה לי לאורך השנים ורק איתו קיימתי יחסי מין. בוקר אחד התעוררתי עם הרפס וגינלי (אומת לאחר בדיקה רפואית ומשטח). שאלתי היא, האם ישנה אפשרות שלא נידבקתי ממנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי
מירית29/06/2010התנשקת עם אנשים אחרים ? הוירוס יכול לעבור בנשיקה
איזה סוג יש לך ? והוא עשה בדיקה ?
סביר להניח שזה ממנו אני לא יודעת עם ניתן לתפוס את זה מהאוויר, אבל בהחלט לא נראה לי סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס...
ד``ר שרגא וקסלר30/06/2010במקרה של הרפס בפה תיתכן הדבקה עצמית של אברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcrנועה28/06/2010
היכן -בדיוק- ניתן לעשות בדיקת pcr לצורך אבחון קונדילומה? אצל איזה רופא? גניקולוג? רופא משפחה? אין לי מושג איך ואיפה מבררים את זה ואשמח לתשובה.
אשמח לדעת גם איך בדיוק מתבצעת הבדיקה (זו בדיקת שתן?) ועד כמה היא אמינה ומדוייקת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR
ד``ר שרגא וקסלר30/06/2010הבדיקה אמינה וניתן לבצעה במרפאות שונות כולל במרפאתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הניג'וס אך
נועה30/06/2010אשמח לדעת בדיוק אצל איזה סוג של רופא ניתן לבקש בדיקה כזו. איך נקרא הרופא? גנילוקוג? רופא משפחה? מה ההתמחות שלו ? תודה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה...
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2010אין סוג מיוחד של רופא. פשוט תבררי. אני גניקולוג למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!!!!!שאול28/06/2010
אני בן 15 וחצי ומשהו כמו לפני שבועיים כשאוננתי הזרע היה בצבע צהבהב-לבן
אני ממש מפחד וצריך עזרה דחוף
זה קשור למחלת מין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר30/06/2010תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןרון28/06/2010
שתי שאלות:
האחת: אם לחברתי יש פטרייה וגינלית, ייתכן ואני הדבקתי אותה? אם כן, אז עליי להיבדק בכל פעם שיש לה פיטריה? וממה זה יכול נבוע (ז"א במידה וזה ממני מה יכול להיות שיש לי?).
שאלה שנייה: עשיתי בדיקות לזיבה, כלמידיה, עגבת ואיידס לפני כחצי שנה, האם זה תופס לכל מגע שהיה לי טרם הבדיקה או שצריך לקחת טווח של שלושה חודשים, או שזה תלוי בסוג המחלה/בדיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות...
ד``ר שרגא וקסלר30/06/20101] במרבית המקרים הגבר אינו מדביק בפטרת.
2] תלוי בסוג הבדיקה: בדיקת תרבית או PCR לא מחייבות המתנה של 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 15 ואיני מצליח להשפיף...חסוי27/06/2010
שלום אני בן 15...
ותמיד שאני מנסה להשפיף אני לא מצליח
כבר ניסיתי גם לעונן אם חומר סיכה דורקס וזה לא עזר...
מה אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010ממליץ שתפנה ליעוץ מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש באיבר היןmoshe27/06/2010
אחרי קיום יחסי מין של כמעט שנה לראשונה הופיע לי באיבר המין עור יבש. קראתי איפה שהוא שאם הבת זוג לוקחת תרופות חזקות למשל אנטיביוטיקה יכול להיות שזה בגלל זה והבת זוג אכן לוקחת אנטיביוטיקה. יש אפשרות שזה בגלל זה?
אנחנו מקיימים יחסי מין בלי קונדום. (לא מגרד ולא כואב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010יש לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
moshe01/07/2010אם היה אפשרות לפנות לבידקה לא הייתי שואל פה.
יש אולי איזה דעה כל שהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש...
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2010אם היתה דעה הייתי כותב אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מחלות מיןעידן26/06/2010
שלום
האם אפשר לעשות בדיקה מקיפה למחלות מין?
אם כן אז היכן והאם זה כרוך בתשלום. (יש לי כללית פלטיניום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010ניתן לעשות בדיקה כזאת. תוכל לברר במרפאות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת יתר של גלולת אופלודקסמשה26/06/2010
אני בן 33, בריא בד"כ ולאחרונה בעקבות הפרשות מוגלתיות וצריבה במתן שתן מאיבר המין אורולוג החליט לתת לי טיפול משולב של גלולות דוקסילין ואופרודקס.
המינון שנקבע על-ידו הוא:
פעם ביום גלולת דוקסילין 100mg
פעמיים ביום גלולת אופלודקס אחת של 200mg.
משום מה, חשבתי בטעות שאני צריך לצרוך 2 גלולות אופלודקס פעמיים ביום (800mg ביום סה"כ) וגלולת דוקסילין פעם ביום וזוהי הכמות שנטלתי ב-4 הימים האחרונים.
ברצוני לדעת מה עליי לעשות כעת ואיך עליי לנהוג בהמשך הטיפול ?
האם גרמתי לעצמי נזק כלשהו ?
יש לציין שביום הראשון חשתי חולשה מסויימת כ3 שעות לאחר הנטילה, אשר חלפה ולא חזרה על עצמה שוב.
קראתי בעלון המצורף של ה"אופלודקס" שצריכה ממושכת עלולה לגרום לעמידות החיידק בפני התרופה.
מבקש את עזרתך הדחופה
תודה
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010אכן לקחת מינונים יצירתיים. תחזור למינון כפי שקבע לך הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו הסיכון לגבר מטריכומאנס?קיבוצניקית26/06/2010
לקחתי את הכדורים והנרות במצוות הרופא, והאיש? הוא לא מרגיש כלום אז למה לו לקחת?
קראתי את תשובתו של ד"ר וקסלר - גם על הגבר לקחת כדורים.
ד"ר וקסלר, הם לא רוצים, כמו שהם לא רוצים ללבוש קונדום. ככה זה מגיל 50 פחות או יותר.
אז מה עושים? נניח שאני כבר לא אהיה איתו, ומה על היתר?
איזה סיכונים הוא לוקח? מה יכול לקרות לו? רק אם נדע את זה נוכל קצת להפחיד לפחות שיקחו את הכדורים אם לא קונדום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהו...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010לגבר לא קורה כלום. הוא רק נשא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפשוף פנימיליאת26/06/2010
לאחר קיום יחסי מין ראיתי שיפשוף אדום פנימי בעור ממש בכניסה למטה זה לא כואב שאני נוגעת,
בזמן יחסי המין הרגשתי קצת כאב יותר נכון שורף השתמשנו בקונדום,
יומיים אחרי זה עדיין לא נרפא
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשוף...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010יתכן שפשוף סתמי אחרי יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סיכון הידבקות במחלת מיןאחד25/06/2010
שלום,
עברתי מציצה ללא קונדום(אני זכר)
אני לא בטוח שהפרטנרית שלי הייתה המתאימה לכך מבחינת הידיעה שהיא נקייה לחלוטין ממחלות
איך אוכל לוודא שאני לא בסיכון כלשהו, האם יש סיכויי הידבקות במחלות עור ומין ועד כמה?
מה עליי לעשות כדי להיות רגוע
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010תוכל לעשות בדיקות לגלוי מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהנרתיקXXX24/06/2010
היי אני בת 25
תמיד היה לי יובש בנרתיק
ולאחרונה(בחודשים האחרונים)
החלה להיות לי הפרשה שקופה דמוי נזלת מאיבר המין
כמו כן אציין שבשנה האחרונה התחלתי להיות מטופלת בקונרצרטה(סוג של רטלין) ובציפרלקס
האם זה קשור? זה נורמלי?
חוץ מההפרשה אין לי שום תסמין חדש
אשמח לתשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010לא נראה שיש קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מתוך איבר המיןל23/06/2010
שלום
ברצוני לברר מהן הסיבות שבגללן יכול להופיע דימום קל מתוך איבר המין?
שאני נותן שתן שורף לי.
מה זה יכול היות ומה דרכי הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010אבן או חול בדרכי השתן או גידול שפיר או ממאיר או מחלות זיהומיות כמו שחפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)