מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכויי הידבקותאיש07/06/2010
שלום,
לפי מספר ימים בוצע באיבר מיני מין אוראלי. 5 דקות לפני שבוצע בי המין האוראלי, גבר אחר שפך באותו הפה שביצע בי את המין האוראלי. אותו הפה שבו הייתה השפיכה לא נשטף בטרם בוצע בי המין האוראלי (ככל הנראה נותר זרע בפה בעת שאני קיבלתי את המין האוראלי). אני עצמי לא שפכתי.
מה הסיכוי להידבקות במחלות מין בסיטואציה זו (בכלל ובהנחה שאותו הבחור שהגיע לשפיכה לפני הוא נשא HIV בפרט?)
הדבר מטריד אותי מאוד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכויי...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010אפשר להדבק בדרך שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר. אתה יכול להתייחס ספציפית
רון08/06/2010להידבקות ב-HIV?
זה מטריד מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר10/06/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בעת קיום יחסי מין מזדמניםyoel07/06/2010
שלום
אתמול קיימתי יחסי מין מזדמנים עם בחורה שאין לא כל כך מכיר.
בסוף העבודה שמתי לב שיש לי דם על היד ועל החלק האחורי של הפין (הייתי עם קונדום).
מייד שטפתי עם סבון את האיזור ולטענתה פצעתי אותה במהלך הסקס.
מהם הסכנות שאני חשוף להן בעת קיום יחסי מין עם דם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם...
ד``ר שרגא וקסלר07/06/2010יש סיכון להדבק במחלות מין. ניתן לבדוק את כולן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן זיקפהאלון07/06/2010
שלום רב,
בזמן האחרון - מזה כשבוע יש לי כאבים בזמן זיקפה בעיקר בעטרה. כאשר אני "לוחץ" באיבר המין כואב לי.
וכאשר הוא לא בזיקפה זה פחות או יותר לא מורגש
אני מוטרד מהעניין,
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010אין לדעת ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםשרה06/06/2010
לפני כמה ימים עשיתי סקס ואחר כמה זמן הופע לי פצעים ...
השאלה שלי היא.: מה הסיבה שיצא לי פצעים ??
השמחה אם תענה לי .:) תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010ללא בדיקה אין אפשרות להשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מסביב ל:)פציינטית06/06/2010
ד"ר היי,
לאחרונה, היה לי קשר קצר עם בחור איתו קיימתי יחסי מין מוגנים אך היה מגע מיני שטחי לא מוגן. מספר ימים אחרי זה הופיעו לי פצעים אדומים (ממש כמו פצעונים) מסביב לאיבר המין לכל אורכו. הפצעים אינם מגרדים או יוצרים אי נוחות אך הם בולטים ומורגשים. לא היה לי שום דבר כזה בעבר. האם יש סימפטום מסוג זה למחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010ללא בדיקה קין לדעת. יש מחלות מין עם פצעים באברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רחסוי06/06/2010
שלום רב
אני עובדת כדיילת ובמקום עבודתי הייתה משהי שגם עובדת שם שיש לה הרפס בשפתיים
השאלה שלי האם אפשר להידבק כאשר היא השתמשה בכפית הטעימות שלי והכניסה לפה ואח"כ שם
שמה אותה בתוך צנצנת ה מיונז ואני בטעות שלא ידעתי שיש לה הרפס בשפתיים שמתי לי על הלחם מאותה כפית שהיא השתמשה , אפשר להידבק ככה? מתי צריך להיבדק מהחשש ? איך נקראת הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010אין לך מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינליאביבה06/06/2010
אני נשואה מעל ל-20 שנה. מקיימת יחסי מין רק עם בעלי. מעולם לא היה לי הרפס. לפני מספר ימים התעוררתי עם הרפס וגינלי. איך זה יתכן? אני מקיימת יחסי מין רק עם בעלי ועם קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010יתכן שנדבקת לפני בעלך. הרפס היא מחלה נפוצה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים אנאליםשירה06/06/2010
קיימתי יחסים אנאלים עם חבר שלי לאחר חצי שנה התחיל לי קושי ביציאות מלווה בדימום מפי הטבעת ועברה כבר כמעט שנה.. בהוראת נטורפט לקחתי תוספי תזונה שלא ממש עזרו האם יש קשר ליחסים? האם יש מחלה/חיידק שיכול לגרום לתופעות שיש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010אכן יש קשר ליחסים אנאליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חובת גילוי הרפס בשפתייםבן 1706/06/2010
שלום רב לרופאי הפורום
אני יודע שזהו לא פורום משפטי ,עם זאת רציתי להתיעץ עימכם בנושא מסויים.
לפני כשנה יצאתי עם בחורה במשך כחודש ולא קיימו כלל יחסי מין מלאים רק מין אוראלי.
כמובן,ששאלתי אותה לפני האם היא נושאת מחלות המועברות במגע מיני והיא ענתה לי שמעולם לא.
(וכן גם אני) יש לציין שכלל עדיין לא קיימתי יחסי מין מלאים.
באחת הפעמים הבחורה הציעה לבצע בי מין אוראלי ולאחר שבוע לערך , לתדהמתי הגדולה
חוויתי התפרצות של הרפס לראשונה בחיי
כששאלתי את הבחורה הכיצד זה ייתכן ,הרי היא טענה שהיא לא נושאת שום מחלה המועברת במגע מיני, היא גילתה לי שיש לה התפרצויות של הרפס!
כמובן שאין לתאר את הרגשתי והכעס העצום עלייה ,מדוע לא גילתה זאת, הרי ידוע שמחלות מועברות במין אוראלי.
היא טענה שהרפס בשפתיים זו אינה מחלת מין לכן לא הייתה חייבת לגלות לי!!!
הזדעזעתי מתגובה כמובן ומאז שנדבקתי במחלה חיי אינם כפי שהיו.
כל בחורה שאני יוצא עימה ומספר לה זאת מבעוד מועד ( הרי זוהי חובתי המוסרית ,שכן באם נחליט לקיים יחסי מיןגם עם קונדום כמובן יש סיכוי שתידבק) מתרחקת ממני! ויש בנות שהפיצו את דבר זה בין חברי
אני חווה בידוד חברתי נוראי ,חיי אינם כפי שהיו. זה לאתלוי ביחסי למחלה אלא ביחס הנוראי של הסביבה. הפכתי למעיין "מוקצה". אני כותב זאת בכאב גדול
אני שואל אתכם בתור רופאים , האם אדם הנושא הרפס בשפתיו ונשאל לגבי נשאות של מחלות מין,
אך מסתיר זאת בתואנה שהרפס בפה זו לא מחלת מין, האם דבר כזה קביל?
אשמח לשמוע דעתכם.
(יש לציין שלא יכולתי להשתמש בקונדום בזמן המין האוראלי ולכן בתום ליבי הסתמכתי על כך ששאלתי אותה באם יש לה מחלת כלשהי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה לכאבך
שלי06/06/2010אך אני חושבת שאולי בגלל שאתה צעיר מידי לא ידעת איך להתמודד עם זה נכון.
ראשית,אתה לא חייב לספר לאף אחת ! כמו שקיבלת את זה כך גם אחרות יכולות לקבל..
זה וירוס שעובר בין אנשים. אין לך קשר לזה,מלבד זה שהתלבש עליך הוירוס ...גם אם זה מחלת מין היא לא חייבת לספר לך. זה וירוס שלא מספרים עליו כי אין תרופה . ונדיר מאוד שהוא מסכן חיים
להרבה אנשים יש את הוירוס הזה בין אם בשפתיים או באיבר המין. ליותר אנשים יש מאשר אין.. וגם אם אין להם התפרצויות זה לא אומר שאין להם את הוירוס.
גם אני נדבקתי בוירוס . מותר לשאול אם אתה סובל מהרבה התקפים ? אני מקווה שלא...
בכל אופן- אתה לא צריך לספר לאף אחת ! וגם עם ההתפרצות על איבר המין עצמו עם קונדום וכשאין התקף סיכויי ההדבקות הם אפסיים.
אני מצטערת על הבידוד ולהבא תדע- לא מספרים. וגם אם כן- אז אחרי הרבה זמן שאתה מרגיש בטוח ... אין מה לעשות.. :\
אני לא רופאה אבל אשמח אם תכתוב לי גם מה אתה חושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שלי06/06/2010וגם אם אתה רוצה לספר זאת אחרי הרבה זמן.. אל תעשה מזה ביג דיל. זה בסך הכל וירוס. נכון שזה באיבר המין אבל אתה יודע כמה מחלות יש ? ומה יקרה אם לה יהיה משהו ? תצתרך להתמודד עם זה גם.. אם אוהבת מישהו לא אכפת לי להדבק ממנו גם בעגבת. ( העיקר לא בקונדילומה חח כי זה ממש סרט רע) חחח תתייחס לזה קצת בהומור ואתה גבר טוב עדיין לא.. אבל אתה יכול לאכול את זה בלי מלח כולה וירוס... שעוד לא מצאו לו תרופה
תשמור על עצמך מדברים חמורים יותר ואל תיתן לזה להוריד אותך...
זה וירוס שהתלבש עלייך זו לא אשמתך...
אני מקווה שתתגבר במהרה ותהיה בריא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראפלסמה ומיקופלסמהיוחאי05/06/2010
נדבקתי באוראפלסה ומיקופלסמה.
קיבלתי אזניל ויש שיפור.
יש לי ילד בן 7. האם תיתכן הדבקה ע|י שתייה מכוס משותפתאו כל מגע אחר שקשור ברוק?
אם כן מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה...
ד``ר שרגא וקסלר07/06/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TPHAעגבתדנה05/06/2010
אני בת 37. נשואה, אמא לילד בן 3.
במסגרת בדיקות דם לקראת הריון התקבל TPHA חיובי.
3 בדיקות קודמות בעבר (משנת 2006 ואילך) הראו תוצאה שלילית. אולם בדיקה זו התקבלה לפתע חיובית.
אני עם אותו בן זוג מזה 6 שנים, אך לשנינו היו קשרים מיניים ספורים בעבר.
האם יתכן שאני חולה בעגבת אולם התוצאה התגלתה רק כעבור מס' שנים???
אני מאוד לחוצה, אודה מאוד לקבלת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010יש לבחון תוצאות נוספות ולכן אני מציע שתפני לרפאך עם כל התשובות על מנת לקבל תשובה מוסמכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףמיואש05/06/2010
זה מה שיש לי בישבן בין חלק אחד לשני וזה נורא מגרד
זה נמשך כבר כמה חודשים וזה מונע ממני לקיים יחסים
מישהו יכול להגיד לי מה זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר07/06/2010כבר דברנו. הממצא מחייב בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי ניתן לפנות כאשר מתעורר חדש?אורח03/06/2010
שלום,
קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני קצת יותר משבוע,
לפני יומים כשהתעוררתי בבוקר הבחנתי במאין משהו קשיח שנמצא סביב פתח הפין, לאחר שקילפתי אותו יצאו מספר טיפות צהבהבות.
מאז מדי פעם במהלך היום אני רואה טיפות בודדות כאלו, ההרגשה מלווה בגירודים.
לאחר קריאה בפורומים הבנתי כי יכול להיות שמדובר בכלמידיה.
ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
התקשרתי לשירותי הכללית *2700 וביקשתי תור לרופא עור ומין.
לאחר שנקבע לי תור בדקתי על שם הרופא והיכן שבדקתי שרשום התמחותו היא בעור
ולא מצויין עור ומין.
שאלתי היא האם רופא עור הוא בהכרח רופא מין?
התור אשר נקבע לי הוא לעוד 9 ימים, השאלה אם מדובר בדלקת כלשהי והאם קיים חשש היא תתפתח בצורה מסוכנת במשך תקופה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010ברצוני לשאול למי עלי לפנות?
^^ממליץ לפנות בדחיפות לרופא המטפל בבעיות אלו - רופא משפחה, אורולוג, זיהומים, עור ומין, גניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכל להבהיר עבורי מספר נקו'
אורח05/06/2010אשמח אם תוכל להסביר בצורה יותר ברורה למי עלי לפנות, לרופא המשפחה\עור ומין או לגורם אחר..
דרך השירות הטלפוני של הכללית נקבע לי תור לרופא עור למעוד של כשבוע לערך מהיום, רציתי לדעת אם תוכל להגיד לי מה דחיפות העניין והאם לדעתך יש צורך ואו אפשרות לערוך בדיקה ראשונית מוקדמת מהמעוד אשר נקבע לי? בנוסף רציתי לדווקא כי במידה ונקבע לי תור לרופא אשר מוגדר רופא עור הוא בהכרח גם רופא מין?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הידבקותאיתן03/06/2010
שלום,
אכלתי מאותה כפית של מישהי שיש לה פצע הרפס פעיל בשפה כ-10 דקות אחרי שהיא אכלה ממנו. אחרי שגיליתי שזו הייתה הכפית שלה שתיתי טכילה כדי למנוע הדבקה בחיידק- מה הסיכוי באחוזים שנדבקתי בהרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
שלי03/06/2010הסיכויים נמוכים מאוד. הרפס בשפתיים יש ל 90 אחוז מהאוכלוסייה נוגדנים.. אז רוב הסיכויים שיש לך כבר נוגדנים ( הם לא מונעים הדבקות) אבל סיכויים נמוכים.. אם זה מטריד אותך אתה יכול להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכוי...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010קטנים עד אפסיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן להעביר הרפס באיבר המין באמצעותגירית02/06/2010
נשיקה ??
יכול להיות שנדבקתי בהרפס באיבר המין על ידי נשיקה עם מישהו ??? :0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מירית03/06/2010אם התזונה שלי נכונה אבל אני אוכלת פחות מבעבר על מנת לרזות קצת. יכול להתפתח התקף הרפס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010כן זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
מירית05/06/2010כל מי שיש לו נוגדנים\נשא להרפס יכול להדביק בוירוס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב .
מירית08/06/2010אבל נוגדנים נמצאים רק בסרום הדם לא ?
ניתן להדבק בנוגדנים במגע מיני ? אם כן אודה לך מאוד עם תפרט בשתי שורות איך זה יכול להיות שניתן להדבק במגע מיני בנוגדנים שנמצאים בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב...
ד``ר שרגא וקסלר10/06/2010למרות הנוגדנים נדבקים מהנגיפים שנמצאים בו זמנית. אנא קראי באתר שלי על הרפס. השאלות שלך בסיסיות והן נענות בפרוט בכתבות שם על הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)