מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמעו בדיחה...מירית15/09/2010
אני הולכת לרופא עור ומין היום והוא שכבר מכיר אותי אומר לי בעודו שותה מבקבוקו שבמקרר, מזה כולם חולים... חחח ולפניי היה מישהו מזה חמוד.. שכנראה נדבק גם..
יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
מירית15/09/2010לא שזה צריך לשנות... סתם הצחיק אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראפלסמה - מה הסיכוי להפטר מהחיידק?לי14/09/2010
שלום,
לפני כ-3 חודשים החל גירוד באזור השפתיים החיצוניות.
רופא נשים בדק ונתן משחה נגדר פטריה שעזרה רק לכמה ימים.
נבדקתי אצל רופא מומחה למחלות מין (כדי להסיר ספק) והתגלה אוראפלסמה.
הרופא נתן אנטיביוטיקה למשך שבוע. הגירוד לא עבר עד היום ושבוע הבא אני אבדק שוב.
הרופא אמר שתלונות לגבי גירוד לא מחייבות המצאות החיידק.
במידה ולא קיים החיידק מה עליי לעשות?
מה הסיכוי להפטר מהחיידק?
קיים סיכוי שיחזור בעתיד?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר16/09/2010הסכוי להיפטר מהאורופלסמה הוא מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה רק בזמן גמירהא14/09/2010
שלום,
לפני כשבוע הרגשתי צריבה קלה בפתח הפין מייד לאחר הגמירה (אוננות). תופעה זו חזרה ביום שלאחר מכן. הצריבה אינה מופיעה בעת מתן שתן ואינני חש בה ביום יום. במשך שבוע נמנעתי מפעילות מינית ולא חשתי בצריבה (צבע וריח השתן כרגיל). בתום שבוע, לאחר גמירה (אוננות) שוב חשתי באותה הצריבה רק באופן קל יותר.
מעולם לא סבלתי משום מחלת מין. מעולם לא חשתי צריבה דומה.
לפני שאני וחברתי ויתרנו על הקונדומים עשינו בדיקות ונמצאנו נקיים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר16/09/2010מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה..
א17/09/2010השאלה היא מה גורם לצריבה ?
האם זה סימפטום של מחלה כלשהי ?
האם בדיקת שתן רגילה מספיקה בכדי להרגיע אותי או שיש בדיקות נוספות שעליי לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCR כלמידיהתום14/09/2010
שלום רב,
רציתי לדעת לאחר כמה זמן מתום הטיפול האנטיביוטי ניתן לבצע בדיקת PCR לכלמידיה על מנת לבדוק אם המחלה עברה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר16/09/2010שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע או משהו כזה על עור הפיןיוסי14/09/2010
שלום אני בן 23 , יש לי מין 2 נקודות קטנות אלפסיות על עור פין פחות 7 שנים (זה בערך מתי שזהיתי אותם לראשונה) הן גם היו הרבה לפני קיימתי יחסי מין ואם לוחצים עליהם חזק יוצא חומר לבן כזה, הם לא מגרדים לא כואבים או משפיעים על תיפקודי.......מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי בפורום מחלות עור ומין
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על שק האשכיםאלון13/09/2010
שלום רב,
אני בן 15 ויש לי פצעים על שק האשכים.
אני לא בדיוק ידוע איך לתאר את זה אבל רק בשק השמאלי (שאגב גם נוטה למטה אם זה קשור) יש לי כל מיני שברים.
אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש רוצה לדעת אם זה קשור למשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי בפורום מחלות עור ומין
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסאביהו13/09/2010
שלום,
רציתי לשאול האם בדיקת איידס לאחר שלושה חודשים הנה ודאית ב- 100% או שעליי לעשות בדיקות נוספות?
אני מדבר על בדיקה בבית חולים בלינסון (ככל הנראה אלייזה).
במידה ולא תוך כמה זמן אתה מציע לעשות בדיקת איידס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 ואחרי 6 חדשים
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ב STD ממגע אוראליאייל13/09/2010
לאחר מספק מגעים אוראליים לא מוגנים הופיע פצע שטחי (לא פרונקל) בפין שעבר לאחר מספר ימים. הרופא אליו הגעתי (הפצע כבר עבר עד שקיבלתי תור אליו) שלח אותי לבדיקת syphlis AB ELISA בלבד.
האם זו הבדיקה היחידה למחלות המועברות במגע מיני אוראלי לא מוגן (וכן לתופעה זו ספציפית)?
האם כדאי להיבדק בבדיקות אחרות ואילו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שסבלת מהרפס שחלף עצמונית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010...אך אין טעם לנסות לאבחן אותו או לטפל בו כוון שלא ניתן לרפא או למנוע את חזרת ההרפס על איבר המין. מאידך סיפיליס הנה מחלה ממושכת שפוגעת באיברים רבים למרות שהנגע הראשוני (המכונה chancre) מחלים עצמונית ללא צלקת. לכן בחר הרופא אליו הגעת לבצע את הבדיקה ולוודא שלא נדבקת בסיפיליס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן 3013/09/2010
שלום
כבר הרבה זמן (לפחות שנתיים-שלוש) שהעור של כיפת איבר המין שלי נראה מאוד מיובש (עור לא חלק). בנוסף אני מרגיש בחלק מהזמן (פעם פחות ופעם יותר) גירוי באזור החלק העליון של האיבר.
האם זה יכול להציע על מחלה מסויימת? לאיזה רופא עליי לפנות או אילו בדיקות לבקש? (לפי הודעות שראיתי בפורום, אני מבין שבאזור המגורים שלי אין "מרפאת מין")
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לבדיקת רופא עור
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים וכחולים על איבר המיןאנונימי13/09/2010
לפני יומיים קיימתי יחסי מין פרועים יחסית עם בחורה שאיני מכיר. מייד לאחר מכן הופיע לי כתם אדום שחור על איבר המין. אני לא חש כול כאב אך מודאג מה זה אומר. מאוד אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
אנונימי13/09/2010חשוב לציין כי הייתי עם קונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שמדובר בחבורה עקב דימום....
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010...תחת עור איבר המין אך לצורך איבחון וודאי ויעוץ מוסמך עליך לפנות לבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחים - שאלהתותי12/09/2010
לפני כשבוע עברתי לופ של כריתת חלק קטן מצוואר הרחם,
זאת לאחר שאובחן אצלי לצערי וירוס הפפילומה.
יש לי חבר מזה כמה חודשים ואני נוטלת גלולות.
התחלנו לקיים יחסי מין מלאים עוד לפני שידעתי שיש לי את הוירוס.
עכשיו אני לא יודעת מה הסיכויי שחבר שלי נדבק ממני.
אני רוצה לדעת, מה הסיכויים שהוא נדבק ממני (אם בכלל) והכי חשוב -
האם קיים סיכוי חוזר שהוא ידביק אותי חזרה בוירוס, אין לי כל רצון
לעבור שוב את מה שעברתי ולהידבק שוב.
אודה לכם על תשובתכם, חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה - מה עם חבר שלי?
תותי13/09/2010איך חבר שלי יכול לבדוק אם הוא נדבק ממני בזמנו?
יש בדיקה לגברים של HPV ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעלי
אחד שיודע13/09/2010מה שלומך
אני סבלתי בעבר מHPV, ולי היו נגעים בפי הטבעת ועברתי ניתוח לייזר להסרתם וזה נעלם ברוך השם , הניתוח היה בלתי נסבל וההחלמה גם.
לפי מה שאני יודע אי אפשר לרפא את הוירוס הוא יכול להישאר שנים בגוף.....הוא נעלם לבד....
לגבי הדבקה חוזרת......תראי......לי יש בנזוג ..ואנחנו עושים את זה בלי קונדום.....ועד היום לא ראיתי אצלו נגעים כל כך........ראיתי אחד מממש ממש ממש קטן ועוד אחד.
זה לא כזה משנה........אצל גברים זה פחות מסוכן...ויש בדיקות לזה.
לגבי הפחד אם הוא ידביק אותך - כן זה קיין ומזה תזהרי כי הנגיף לא נעלם אחרי שמסירים את הנגעים.....הנגעים הם רק סימפטומים שלו.
הם יכולים להופיע לבעלך בכל מקום....גם בפי הטבעת או על האשכים או על הפין או על הטוסיק.
לפי דעתי תעשו את זה בינתיים עם קונדום....ותקחי אותו לבדיקה.....בכל מקרה את נושאת את הנגיף.....זה כבר בעיה...תחכו עד שיעבור ותשאלו רופא.
אל תשאלי פה...זה פורום....עניין כזה מצריך מומחה.
בהצלחה וכל טוב
אחד שיודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מירית14/09/2010לאחד שיודע- לפי מה שאני יודעת ניתן להעלים את הוירוס לתמיד באמצעות טיפול בלייזר וניתן לבדוק אם קיים הנגיף או לא בגוף.
אם קיים ויודעים מזה לא שוכבים בלי קונדום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
מירית14/09/2010חחח מסכנה איזה תגובה קיבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV בגברים
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010שלום,
כוון שאברי המין של גברים הנם חיצוניים ניתן בקלות לאבחן נגעים של HPV שמופיעים על עור אברי המין הגבריים. מעקב עצמי תקופתי ומעקב לעיתים רחוקות יותר אצל רופא עור יאפשר זיהוי מהיר של הנגעים וטיפול בם למניעת דינמיקת הדבקה חוזרת במנגנון "פיגנ פונג"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה לאחר מסג'טלטל12/09/2010
שלום רב,
אני בחור צעיר שמרגיש כאילו חרב עליו עולמו אני נמצא בלחץ עצום כבר כמה זמן ואשמח לתשובה.
ביקרתי בתאילנד ולצערי הרב נפלתי, הלכתי למכון מסג' והבחורה עשתה לי מסג' עם שמן ולאחר מכן הביאה לי ביד עד שגמרתי (האמת זה היה מס' שניות).
הבחורה הייתה לבושה ולא היה מגע עם נוזלי המין שלה (לפחות היא לא נגעה בהם כשאני קיבלתי מסג').
רציתי לשאול האם אני נמצא בסיכון למחלה מסויימת? אני נמצא בלחץ עצוםםםםםםםםםםם אני פשוט מרגיש שבא לי למות בעיקר מהטעות ומהבושה וגם מהפחד הרב.
יכול להיות שזה נובע מלחץ ואולי גם לא אבל היום (כשבועיים לאחר המקרה) הופיעה לי כמו נקודה בצבע העור עם אולי טיפה לבן, דומה במקצת לחצקון מתחת לכיפה בצד האחורי של איבר מיני (כלומר לא הצד שפונה לגוף)
יכול להיות שקרה לי משהו??
האם השתתפתי באקט עם סכנה?
מודה מאוד מאוד מאוד על התשובות תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לפצע שתיארתי
טלטל12/09/2010הפצע עבר מעצמו תוך יום-יומיים וזה היה כמו מין נקודה לבנה לא כואב ולא מציק ולא כלום
זה לא סימן לכלום נכון"??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון להידבקות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010...במחלת מין בעקבות ה"טיפול" שעברת נמוך עד אפסי.
לגבי הנגע - פנה לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי מושג מה קורה כאן?ענת11/09/2010
בס"ד
לד"ר שלום רב.
הסיפור שלי החל לפני כשנתיים, כאבי בטן עם הפרשות ירוקות הובילו אותי למיון, שם האבחנה pid.
קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד חמישה ימים ובבית עוד 10 ימים.
אך המצב רק החריף. החלפתי בית חולים גם שם אבחנה לדלקת באגן, שוב אנטיביוטיקות ללא הקלה.
הוחלט על לפרסקופיה, שם ניצפו הידבקויות קשות מאוד ונוזל עכור. הרופא טען כי היה תהליך זיהומי חריף.
מאז אין לי איכות חיים.
תחושת חולי בגוף, לסירוגין תחושת בחילות, עייפות, כאבי אגן סירוגין, תכיפות במתן שתן.
מה קורה פה?
מה עלי לעשות? אני כבר שנתיים שרצה מרופא לרופא.
עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוכים של PID
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/2010שלום ענת,
לצערי סבלת מאירוע חריף של זיהום מוגלתי של חלל האגן הקטן. הסיבוכים הידועים של תהליך כזה הנן הידבקויות שמפריעות להחלמה למרות טיפול אנטיביוטי ממושך.
איני בטוח שריפוי מלא של בעייתך אפשרית. בכל מקרה מדובר במחלה גינקולוגית ואני - כמומחה למחלות עור ומין איני בקיא בפרטיה ואיני יכול לייעץ לך באופן מפורט.
המלצתי: מצאי לעצמך רופא נשים שאת סומכת עליו ויודעת שיעשה את המיטב עבורך, מלאי אחר המלצותיו ונסי להפיק מהחיים את המירב והמיטב בתנאים הקיימים
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיםתותי11/09/2010
לפני כשבוע עברתי לופ של כריתת חלק קטן מצוואר הרחם,
זאת לאחר שאובחן אצלי לצערי וירוס הפפילומה.
יש לי חבר מזה כמה חודשים ואני נוטלת גלולות.
התחלנו לקיים יחסי מין מלאים עוד לפני שידעתי שיש לי את הוירוס.
עכשיו אני לא יודעת מה הסיכויי שחבר שלי נדבק ממני.
אני רוצה לדעת, מה הסיכויים שהוא נדבק ממני (אם בכלל) והכי חשוב -
האם קיים סיכוי חוזר שהוא ידביק אותי חזרה בוירוס, אין לי כל רצון
לעבור שוב את מה שעברתי ולהידבק שוב.
אודה לכם על תשובתכם, חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר16/09/2010הסכוי להדבקה הוא 25% בכל מגע מיני אבל למה לנחש? ניתן לבדוק את מצבו של החבר בבדיקת PCR לנגיפי HPV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בהרפס גניטלינטעיה11/09/2010
שלום,
לפני כשבוע הופיע לי פצע באיזור השפתיים החיצוניות באיבר המין. הפצע לא נראה כמו בועית אבל אני חוששת שזה הרפס.
יש לי הרפס מסוג 1 בשפתיים בפנים כבר כמה שנים, בחצי שנה האחרונה הוא נוטה להתפרץ פעם בחודש, חודשיים. ההתפרצות האחרונה הייתה כשבועיים לפני שהופיע הפצע באיבר המין.
מעולם לא קיימתי יחסים ללא קונדום.
יתכן שהדבקתי את עצמי? האם זה יכול לקרות?
ומה אני עושה עם זה הלאה?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
נועה16/09/2010הדבקה עצמית מהרפס סוג 1 שבשפתיים לאיבר המין אפשרית בהחלט.
הטיפול הוא בזובירקס בכדורים אם זה עוד לא עבר לך כבר,
לכי לרופא/ת עור ותבדקי את זה,
הלאה זה פשוט לטפל בעת התקף ולשמור על מין בטוח, בעת התקף את מדבקת במיוחד,
גם במגע של האצבע וגם ביחסי מין.
ניתן לעשות בדיקת נוגדנים בדם אבל מאחר ואת כבר יודעת שיש לך הרפס 1 בשפתיים הבדיקה תצא בכל מקרה חיובית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/09/20101. הדבקה עצמית לא שכיחה אך תיתכן
2. אמנם לא שכיח, אך הדבקה תיתכן גם מבן זוג שאינו סובל מנגעים פעילים (השלה א-סימפטומטית של וירוס ההרפס)
3. לצורך איבחון וטיפול פני בהקדם לבדיקת רופא עור או רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)