מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין*****02/06/2010
שלום...אני בן 14 ושקלתי ללכת לזונה...עכשיו רציתי לדעת איזה מחלות מין אני יכול לקבל מלהיות איתה...ואיך אני יכול להתגוננן מכל מחלה....תודה...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010כל מחלות המין ואין דרך מוחלטת להימנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל02/06/2010
בזמן האחרון יצאו לי כמה פצעונים בישבן. השאלה שלי היא האם זהיכול להיות מחלת מין מסוג כלשהו או בעקבות החום או הזעה.
מה ניתן לעשות על מנת לטפל בזה כיוון שזה גם מגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010נסה לקבל אצל רופא העור איזו משחה. זה לא מחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירה קטנה בתחילת מתן שתןסער02/06/2010
שלום,
בשבוע וחצי האחרון, מדי פעם, בתחילת השתנה, יש דקירה שכזאת. תחילה חששתי כי מדובר בזיבה, אך שללתי זאת מיד עקב זוגיות עם בן זוג קבוע (שסיפרתי לו כמובן על המקרה) ובנוסף עקב העובדה שהעסק לא מחריף כלל ואין תסמינים שמזכירים מחלת מין כלשהי...ובכל זאת, לעיתים אין דקירה כלל ולעיתים מורגשת דקירה קלה ממש בתחילת מתן שתן.
יש לציין שגם בן זוגי הרגיש בזה רק פעם אחת בלבד, כיום יומיים לפני- וזה עבר לו מיד. יתכן שגם לי זה יעבור , רק חשבתי לשאול מה זה יכול להיות. (זה לא כזה נורא)
שנינו היינו בטיול בשטח במשך מספר ימים (הגיינה) ,יתכן שזאת הסיבה,למרות שטיילתי בחיי המון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010נסה חמוציות וכדומה ושתיה מרובה. אולי זה יעבור. אם לא אז תעשה אולי מספר בדיקות שתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, אגב,- מה השערתך? משהו
סער02/06/2010ויראלי קל? זיהום? או סתם משהו מיקרוסקופי ש"תקוע" בקצה הפין?
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה דחופהמאיה02/06/2010
איפה ניתן לערוך בדיקות למחלות מין ? דחוף ולמה בדיוק אני מבקשת אבקש בבקשה
לדעת את שמות הבדיקות , בבקשה תעזרו לי אני סובלת מכאבים עזים אפשר מס טלפון או המלצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010בקופת חולים במעבדות משרד הבריאות וגם אצלנו. אנחנו עושים את הבדיקות לכל מחלות המין כולל כלמידיה וזיבה וקונדילומה ועגבת ועוד ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה הבדיקות האלה ?
מאיה02/06/2010ותוך כמה זמן מקבלים תשובות ? האם צריך לצום לפני ? תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010אין צורך לצום ושאר הפרטים ניתן לברר במרפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקבעי תור לרופא מין
שלי02/06/2010ותבקשי הפנייה לבדיקות למחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףמאיה02/06/2010
מזה כמה שנים אני סובלת מבעיות בדרכי השתן , כאבים , קושי בזרימת השתן , ולחץ , אני נגד כדורים ולא תמיד הסכמתי לקחת אנטיביוטיקה , וטיפלתי בדרך אלטרנטיבית , טיפות סיניות , וכו
ותמיד תמיד זה חזר , זה תוקף אותי המון , ממש עכשיו יש לי כאבים עזים בבטן התחתונה בצד שמאל ואני לא יודעת מה לעשות , לקחתי כדור נגד כאבים וזה לא עזר , כמו כן יש לי מעין פריחה בכל מיני חלקים בגוף , ברגליים , וביידים , ובצאוור , אני לא יודעת מה זה , אשמח אם תעזרו
נ.ב - חשוב לי לציין שאני סובלת לא מעט מכאבים באיבר המין ממש כאב חד , שמשפיע על התפקוד היום יומי שלי .(התזונה שלי לקויה )
האם מדובר במחלת מין ? בעברי לקחתי סיכונים כמה פעמים עם גברים שלא הכרתי מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010שפע הסימנים שלך לא מתאים למחלת מין. אם לא יעבור אני ממליץ לפנות לרופא כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה בעיות שיש לי...חסוי01/06/2010
קודם כל שלום אני בן 15
שמתי לב שיש לי נקודות מאחורי הפין וגם בלילות לפעמים יוצא לי לבד שפיך ואפילו גם כשאני לומד יוצא לי טיפה שפיך...(לא בטוח אם זה שפיך אבל רוב הסיכויים)
וכשאני מעונן לא יוצא לי שפיך
וכשניסיתי להשתמש בחומר סיכה "דורקס" זה בקושי השפיע רק הוציא טיפה או שתיים מפתח איבר המין...
מה אפשר לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010לרוב נקודות אלו הן נורמליות. תוכל לשלוח צילום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי..?
חסוי03/06/2010ומה לגבי זה שאני לא מצליח להשפיך ואפילו גם אם דורקס לא מצליח..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה...
ד``ר שרגא וקסלר04/06/2010ממליץ שתפנה לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת STD7 ועוד שאלות בנושאאלה01/06/2010
שלום רב,
כבר מזה שלושה חודשים בערך, אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה וגם ממש מעל המפשעות מימין לשמאל, נמוך נמוך. ממש כמו מעין חגורה של כאבים.
זה לא משהו יום יומי.... אבל בהחלט זה כבר הסב את תשומת ליבי ושל הגניקולוג שלי.
הוא ערך לי אולטראסאונד והכל תקין. אמר שבמידה וזה ימשיך, שאבוא שוב. כך קרה. באתי והוא נתן לי לעשות את הבדיקה הנ"ל. מהי הבדיקה הזאת? אני יודעת שהיא מגלה 7 מחלות מין. האם תוכל למנות עבורי? הוא חושש שאולי זה קנדילומה, זיבה. אגב, בדיקת פאפ עשיתי ממש עכשיו והכל תקין. אני חוששת מאוד. האם אפשר להידבק במחלת מין כלשהי ממין אנאלי ללא קונדום? האם גם מאוראלי? האם יש מקום אחר חוץ ממכון רוזנבלט בת"א שעושה את הבדיקה הנ"ל? הם מנצלים שם את הנושא הזה וגובים 490 ש"ח עבור הבדיקה.
ישנה דרך אחרת? כמובן שאם אין ברירה, אעשה זאת שם. חשוב לציין שכשלא לקחתי גלולות הרגשתי הרבה יותר גרוע עם הכאבים הללו אבל לאחרונה כשחזרתי לגלולות הכאבים פחתו אך עדיין קיימים. משהו נוסף. עשיתי אתמול את החיסון הראשון של סרטן צוואר הרחם (הסדרה של המבוגרות יותר). במידה ואעשה את בדיקת ה-STD7, בימים אלו, האם תהיה השפעה של התוצאה בגלל החיסון? סליחה על ה"מגילה" ורב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/2010מהי הבדיקה הזאת? אני יודעת שהיא מגלה 7 מחלות מין. האם תוכל למנות עבורי?
^^איני יודע אלו מחלות היא כוללת אבל בוודאות לא את הקונדילומה.
האם אפשר להידבק במחלת מין כלשהי ממין אנאלי ללא קונדום?
^^כן
האם גם מאוראלי?
^^כן
האם יש מקום אחר חוץ ממכון רוזנבלט בת"א שעושה את הבדיקה הנ"ל?
^^זה המחיר בשאר המעבדות שאני מכיר.
האם תהיה השפעה של התוצאה בגלל החיסון?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמירית01/06/2010
האם הורדת שערות מהפסעה יכולה לגרום להתקף הרפס ?
אם אני מוציאה בעזרת היד שערות מהשורש במקומות שונים במפסעה אני יכולה להעביר את ההרפס ממקום למקום ?( כשאין התקף)
ניתן להעביר את ההרפס שיש באיבר המין באמצעות נשיקה ? ובמין אנאלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות...
ד``ר שרגא וקסלר02/06/20101] לא
2] לא
3] כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בכניסה לנרתיקמעיין31/05/2010
שלום,
שמי מעיין אני בת 21.
בימים האחרונים גיליתי נפיחות בכניסה לנרתיק.
הנפיחות גדולה ולא מאפשרת כניסה אפילו של אצבע.
לא קיימתי יחסי מין לאחרונה, לעיתים הטמפונים שאני משתמשת בהם מעוררים
גירוי בנרתיק ואחרי יום יומיים של שימוש בטמפונים אני לא יכולה להחדיר אותם יותר.
השתמשתי בטמפונים לאחרונה לפני שבוע בערך.. אני לא יודעת אם זו הסיבה לנפיחות.
בכל אופן, הנפיחות מכסה את כל פתח הנרתיק אני אקבע תור לגניקולוג בימים הקרובים אך אני אשמח לדעת אם יש השערה במה מדובר זה מעט מלחיץ
..
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2010אולי ציסטה על שם ברטולין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?פרטי31/05/2010
גירודים, עיקצוצים וכאבים בנרתיק צלווה בנקודות לבנות קטנות (מחוסנת נגד סרטן צוואר הרחם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2010יש צורך בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןשמעון30/05/2010
1) האם בדיקת PCR לבדיקת קונדילומה היא בדיקת דם או שתן?
2) האם הבדיקה (PCR) בודקת רק קבוצה מסויימת של וירוסים, אם כן כמה? או, שבודקת את כל מגוון הווירוסים הגורמים למחלה.
3) מדוע מומלץ לבצע חיסון לגברים ("גרדסייל" אם אני לא טועה בשם) רק כאשר אין את הנגיפים בבדיקת PCR ? מה הסכנה לבצע בכל זאת את החיסון גם אם אני לא יודע אם נדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/20101) האם בדיקת PCR לבדיקת קונדילומה היא בדיקת דם או שתן?
^^לא בדיקת דם. זוהי בדיקת שתן וכן איסוף תאים באמצעות מטוש מכל אברי המין ופי הטבעת מבחוץ ומהפה.
2) האם הבדיקה (PCR) בודקת רק קבוצה מסויימת של וירוסים, אם כן כמה? או, שבודקת את כל מגוון הווירוסים הגורמים למחלה.
^^המעבדה איתה אני עובד בודקת את הנגיפים שנתגלו עד כה בעולם.
3) מדוע מומלץ לבצע חיסון לגברים ("גרדסייל" אם אני לא טועה בשם) רק כאשר אין את הנגיפים בבדיקת PCR ? מה הסכנה לבצע בכל זאת את החיסון גם אם אני לא יודע אם נדבקתי?
^^חיסון בעת שישנם נגיפים חושף את המתחסן להתפרצות המחלה ומוריד את יעילות החיסון באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים על איבר המין...גלעד30/05/2010
צהריים טובים!
עד לפני כחודש קיימתי באופן קבוע יחסי מין עם בחורה שהייתה לטענתה בתולה.
לאחרונה החלו להופיע לי כתמים אדומים ורגישים על איבר המין- בקצה הפין אבל לא רק. כמו-כן ריח רע לעיתים בדומה לריח שהיה לנרתיק של הבחורה.
הנקודות האדומות רגישות, אך מדובר בעיקר במטרד אסטטי.
מכיוון שאני ידוע כאיפוכוטנדר, הייתי רוצה לדעת האם יש משחות או טיפול מקדים שאני יכול לבצע בעצמי לפני שאני הולך לבדיקה וההשפלה (האישית) שכרוכה בכך...
ואם בכל זאת אני זקוק לייעוץ רפואי, לאן אני פונה? לאיזה סוג של רופא אני צריך לפנות?
בתקווה לימים טובים יותר,
גלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2010תוכל לפנות לרופא המיומן בתחום.
אוכל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלותטל30/05/2010
האם יש סיכוי להידבק במחלות המועברות ביחסי מין אם בן הזוג בתול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שלי30/05/2010לדוגמא : יש אנשים שיש להם הרפס בפה והם יכולים להעביר אותו כאשר הוא יורד לך.
יש מחלות מין שלא מועברות באמצעות מין בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcr חוזר לכלמידיהאדריאן30/05/2010
שלום רב,
לאחר שנודע לי נדבקתי בכלמידיה, נטלתי אזיתרומיצין ZETO - 250 (באופן חד פעמי, 4 כדורים בבת אחת, סה"כ 1 גרם). כעבור כמה זמן מסיום האנטיביוטיקה הזו עליי לבצע pcr חוזר על מנת לוודא כי המחלה אכן מוגרה ועל מנת לקבל תשובה מהימנה? כעבור שבועיים בלבד? או כעבור 24 יום (כאילו להתייחס ל-1 גר' אזיתרומיצין שנלקח חד פעמי כאל נטילת דוקסילין 100 מ"ג למשך
10 ימים)?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר30/05/2010ליתר בטחון עשה את הבדיקה שבועיים אחרי גמר הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס הריוןרונית29/05/2010
שלום, אני בשבוע 7 ולילדי בן 4 יש כנראה הרפס בפה (יצא לו בעבר וכעת יש לו על החניכיים). האם זה מסוכן להריון? האם עלי לבצע בדיקות מיוחדות? תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010את לא צריכה לעשות בדיקות ורק סביב הלידה לוודא שאין לך התקף הרפס באברי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)