מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד באיבר המיןולדימיר גולרו29/05/2010
קיימתי יחסי מין לא מוגנים והרגשתי חום וגרוד באיבר המין חום נוראי וחולשה כללית בכל הגוף חוסר תפקוד של הגוף כולל איבר המין
לאחר מכן ירד החום אך תחושת החולי בכל הגוף אינה פוסחת עברתי בדיקות דם ונאמר לי שזה בסדר האם יש בדיקות מיוחדות להרפס -מחלה שהבנתי שקשה לאבחן בבדיקות דם
הייתי אצל אורולוג לא זיהה דבר חוץ מוריקוצלה
אני אובד עצות לרגל המצב מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010אי אפשר לאבחן ממה אתה סובל על פי תאורך. יש צורך להגיע לפגישה ולבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס ומחלות מין אחרותאלמונית29/05/2010
שלום, ברצוני לדעת תוך כמה זמן מהרגע שקיימתי יחסי מין לא בטוחים אני עשויה(חלילה)לגלות שנדבקתי במחלה כלשהיא,כמו איידס למשל? במידה וערכתי בדיקות דם כשבוע לאחר קיום יחסי המין, ניתן כבר לראות זאת במידה ויש?
תודה מראש, ו' .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010שלום, ברצוני לדעת תוך כמה זמן מהרגע שקיימתי יחסי מין לא בטוחים אני עשויה(חלילה)לגלות שנדבקתי במחלה כלשהיא,כמו איידס למשל?
^^חודשיים
במידה וערכתי בדיקות דם כשבוע לאחר קיום יחסי המין, ניתן כבר לראות זאת במידה ויש?
^^לא לגבי איידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה על העטרה יום לאחר יחסי מיןר28/05/2010
שלום רב,
אמש (27.5.2010) קיימתי יחסי מין, או ליתר דיוק, שפשפתי את איבר מיני
על איבר מינה של זוגתי (החדשה).
*לא הייתה חדירה וייתכן והשפשוף היה אגרסיבי יחסית.
בנוסף היא ביצעה בי מין אוראלי, ואני בה.
לא ראיתי שום סימנים על שפתיה או באיבר מינה.
בנוסף ה"בליטה" הופיעה אך ורק במקום המצולם ולא בשום מקום אחר.
שאלתי היא האם הבליטה היא פצע מהחיכוך או משהו נורא יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי אין לי כאבים במקום
ר28/05/2010או משהו בסגנון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010למרות שניסיתי לאבחן לא הצלחתי. יש להגיע לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאסנת27/05/2010
הי
היו לי פצעים קטנים למספר ימים על הצד הימיני של השפתיים בשבוע שעבר, כעת מתחילים שוב עיקצוצים חזקים וכאב כמו חתך בחלק התחתון של הנרתיק
גיליתי את התקף ההרפס הראשון באיבר המין לפני כ-4 חודשים
1.האם זה יתכן שיהיה התקף של הרפס באיברי המין שבוע אחרי שבוע
2.האם יתכן כי זה יהיה בצד אחר של איבר המין ולא בדיוק באותו איזור
יש לציין שאני עוברת תקופה לחוצה מאוד כעת
נבדקתי למחלות מין אחרות והכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר29/05/20101.האם זה יתכן שיהיה התקף של הרפס באיברי המין שבוע אחרי שבוע
^^כן
2.האם יתכן כי זה יהיה בצד אחר של איבר המין ולא בדיוק באותו איזור
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!אאננוימיי27/05/2010
נפגשתי עם בחורה מזדמנת שאין לי כל היכרות איתה ויצא שהיא רק עשתה לי ביד עם הרוק שלה(סליחה על הבוטות)ומאז אני קצת בחששות כי היא נראית לי אחת שהיתה עם הרבה גברים מאז אני מרגיש שבסיס איבר המין מגרד לי ולפעמים מעט צריבה שלא במתן שתן בפתח השופכה והשאלה היא האם יש סיכוי להידבקות במשהו או שאני סתם היפוכונדר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010לרוב אין מקום לדאגה במצב כזה. ליתר בטחון ניתן לבצע בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מחלות מיןדיצה26/05/2010
בן זוגי לשעבר קיים יחסי מין עם אשה אחרת ללא אמצעי מניעה בזמן שהיה איתי. הוא הראה לי שעבר סדרת בדיקות מקיפה ונמצא שאין לו מחלות מין. אני עדיין חוששת למצבי ומעוניינת להבדק בעצמי. מה תמליצו לי לבדוק? האם יש סיכוי כלשהו שהוא לא נשא ולא חולה בשום מחלת מין אך אני אולי כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010בן זוגי לשעבר קיים יחסי מין עם אשה אחרת ללא אמצעי מניעה בזמן שהיה איתי. הוא הראה לי שעבר סדרת בדיקות מקיפה ונמצא שאין לו מחלות מין. אני עדיין חוששת למצבי ומעוניינת להבדק בעצמי. מה תמליצו לי לבדוק?
^^תוכלי למצוא באתר שלנו את רשימת כל מחלות המין הניתנות לבדיקה.
האם יש סיכוי כלשהו שהוא לא נשא ולא חולה בשום מחלת מין אך אני אולי כן?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומה ורופאדני26/05/2010
כמה זמן לאחר סקס ללא קונדום עם אישה החולה בקנדילומה אני אראה את היבלות על איבר המין?
האם אני צריך לרוץ כבר עכשיו להיבדק והאם בכללל ניתן לעשות משהו בשלב זה כשרק עבר זמן מועט? האם חייבים רופא פרטי או שניתן לפנות לכל רופא לבדיקה וטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010בד"כ לוקח 3 שבועות ויותר עד להופעת נגעים של קונדילומה לאחר הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינאליניצן26/05/2010
שלום..
הודיעו לי שנדבקתי בהרפס וגינאלי..
רציתי לדעת כיצד זה ישפיע עלי בקיום יחסי מין
האם ניתן לבצע מין אוראלי, כגון"ירידות וכד' כאשר ההרפס עובר?
וגם,האם אחרי שבוע מאז קיום יחסי המין הנגיף מתפרץ, או שהוא יכול להתבשל בגוף ואז פתאום להתפרץ?
מכיוון שקיימתי יחסי מין לפני שבוע ויומיים שאני סובלת
אשמח לתשובה
תודה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
שלי26/05/2010אני יענה לך על השאלה השנייה כי את התשובה אליה אני יודעת.
אפשר להדבק בנגיף והוא יופיע אחרי הרבה זמן בתור התפרצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס...
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010רציתי לדעת כיצד זה ישפיע עלי בקיום יחסי מין
^^לא צריך להשפיע
האם ניתן לבצע מין אוראלי, כגון"ירידות וכד' כאשר ההרפס עובר?
^^כן אך זה לא משנה כי זה מדביק תמיד גם שלא בהתקף.
וגם,האם אחרי שבוע מאז קיום יחסי המין הנגיף מתפרץ, או שהוא יכול להתבשל בגוף ואז פתאום להתפרץ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ניצן30/05/2010ואם אני לוקחת תרופה בשם אציקלו וי 200
למניעה
עדיין אני מדביקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד...
ד``ר שרגא וקסלר31/05/2010כן. היא למניעת התקפים אך משום שהנגיפים בגוף את ממשיכה להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות וגינליות חוזרותטל26/05/2010
מזה חצי שנה אני סובלת מדלקות וגינליות חוזרות של גרד.
שאלתי היא איך אפשר לבדוק אם בעלי מדביק אותי כל פעם מחדש?
התופעה חוזרת על עצמה אחריי קיום יחסיי מין רגילים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות..
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2010במספר בדיקות פשוטות ניתן לדעת ממה את סובלת ואז לברר אם בן זוגך נושא אותן מחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לדרכי הדבקות במחלות מיןבן26/05/2010
שלום רב
1. האם יש סיכון להדבקות(הגבר) במחלת מין כל שהיא על ידי החדרת אצבעות לנרתיק האישה?
2. בהמשל לשאלה 1 אם הגבר נוגע אחר כך באיבר המין שלו,האם יש סיכון להדבקות ?
3. האם יש סיכון בהדבקות במחלת מין (לגבר) בקיום יחסי מין אורליים עם קונדום כאשר האשה מלקקת גם את האזורים החשופים של איבר המין ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/20101. האם יש סיכון להדבקות(הגבר) במחלת מין כל שהיא על ידי החדרת אצבעות לנרתיק האישה?
^^אם העור שלם- לא.
2. בהמשל לשאלה 1 אם הגבר נוגע אחר כך באיבר המין שלו,האם יש סיכון להדבקות ?
^^יש מחלות שיכולות לעבור כמו זיבה.
3. האם יש סיכון בהדבקות במחלת מין (לגבר) בקיום יחסי מין אורליים עם קונדום כאשר האשה מלקקת גם את האזורים החשופים של איבר המין ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומות וPCRיוליה25/05/2010
שלום רב! לפני חודשיים גילו אצלי קונדילומות, השתמשתי בקונדילוקס והכל ניעלם.
1.אני בקופת חולים "מכבי" אם אפשר לעסות PCR דרכם?
2. היו לי יחסי מין רק אם בן זוג שלי ,אז 100 אחוז ש יש לו ווירוס? איזה בדיקות הוא צריך לעשות?
3. לא הבנתי לגבי החיסון ,אני צריכה לחקות עד ש בדיקות שלי בPCR יהיו בסדר, זאת אומרת שווירוס הזה זמני בדם ויכול ניעלם? כמה זמנ זה לוקח בערך ומתי מומלץ לעשות בדיקה PCR לאחר שנעלמו קונדילומות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010שלום רב! לפני חודשיים גילו אצלי קונדילומות, השתמשתי בקונדילוקס והכל ניעלם.
^^האם נבדקת בקולפוסקופ?
1.אני בקופת חולים "מכבי" אם אפשר לעסות PCR דרכם?
^^איני יודע
2. היו לי יחסי מין רק אם בן זוג שלי ,אז 100 אחוז ש יש לו ווירוס?
^^סיכוי ההדבקה 25% בכל מגע מיני
איזה בדיקות הוא צריך לעשות?
^^קולפוסקופיה ובדיקת PCR
3. לא הבנתי לגבי החיסון ,אני צריכה לחקות עד ש בדיקות שלי בPCR יהיו בסדר, זאת אומרת שווירוס הזה זמני בדם ויכול ניעלם?
^^חיסון עושים כאשר אין את הנגיפים בבדיקת PCR [לא בדם]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפי הטבעת ובמפשעותלי25/05/2010
שלום רב, אני אישה בת 28- בקשר זוגי מונוגמי כבר למעלה משלוש שנים. בשנתיים האחרונות אני סובלת מגרד כרוני בפי הטבעת. לאור שינויים במתן יציאות ודימומים עברתי קולנוסקופיה שהינה תקינה. הופניתי לפרוקטולוג שראה כיב. הופניתי לרופא עור- והוא שלל את קיומו של הכיב.
במקביל און ואוף חשתי גרד במפשעות. לא נמצאה פטרייה, וגם עברתי ביופסיה מהאזור כדי לשלול התפתחות של תאים סרטניים. הגניקולוג חושב שמדובר בתסמונת ליכן (ניוון עורי). משחה שנתן סייעה באופן מקומי אך הגרד חזר. לאחרונה, יצאו שתי בליטות באזור שפתי הפות- מעין בליטות פנימיות. ייתכן שכתגובה לגירוד.
עד עתה לא קישרתי בין שני האזורים: מפשעות ופי הטבעת מאחר ולא הופיעו יחד, לא תמיד נפסקים יחד וכו'. עם זאת, מקריאה של חומר בתחום של מחלות מין מתחיל להתעורר בי החשד שאולי מדובר במחלת מין שמופיעה בשני מוקדים.
בדיקת פאפ שעשיתי לפני פחות משנה יצאה תקינה.
קבעתי תור לגניקולוג, אך אשמח אם תתנו כיוון- איזו מחלת מין מצטיירת לכם ממה שכתבתי?
הסיבה לכך שהגניקולוג שלי כל הזמן אומר שזה ליכן, ולא עושה לי בדיקות נוספות.
תודה, לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010קבעתי תור לגניקולוג, אך אשמח אם תתנו כיוון- איזו מחלת מין מצטיירת לכם ממה שכתבתי?
^^אי אפשר לדעת ללא בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףעזרה !!!25/05/2010
לפני מספר ימים היה לי צריבה במתן שתן , יום לאחר מכן ראיתי שיוצא לי הפרשה דלקתית מהפין כמו מזערית . הלכתי לסופר פארם קניתי אבקת נגד צריבה .
ההפרשה יצא לי 3 פעמים אבל בכמות מזערית מאוד ....
לעיתים יש לי עדין צריבה ......
האם זה דלקת בשתן שיגרתית או משהו מעבר לכך מחלת מין וכו ????
שחייגתי לרופא עור ומין ניקבע לי תור לאחר שבוע וחצי שאלתי אם זה מירה דחוף המצריך טיפול מידי לרופא עור ומין דחוף !!!!!
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בעטרת הפיןפיני25/05/2010
שלום רב,
לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש גרד באיזור העטרה בעת ביצוע חדירה בקיום יחסי מין.
עקבתי אחרי המקום וגיליתי שיש איזור קטן שלעיתים הוא נראה קצת יבש ואדום (התסמינים הופיעו במידה קטנה ביותר! במבט מהיר קשה לזהות את האיזור הבעייתי). האיזור הבעייתי הוא בבליטה ההיקפית של תחילת העטרה. מדובר על איזור של כסמ"ר אחד, מתוחם ודי סימטרי. שוב אני מציין כי רוב הזמן אני לא ממש יכול לזהות ולהגדיר את האיזור.
כיום בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין ולעיתים כשאני מתקלח במים מאוד חמים האיזור הופך למגורה. עם זאת, לעת עתה אין החמרה במצב.
חשוב לי לציין שיש לי בת זוג קבועה ולא ידוע לנו על פטריה או בעיה כלשהי אצלה.
האם יש סיכוי שזו פיטריה? אם כן, ממה יכולתי להידבק?
ומעל הכל, אשמח לשמוע אם יש מישחה מסויימת שאני יכול לנסות להיעזר בה לפני שאני פונה לרופא לצורך בדיקה יותר מקיפה.
תודה רבה,
פיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010האם יש סיכוי שזו פיטריה? אם כן, ממה יכולתי להידבק?
^^ללא בדיקה אין לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוף על אבר המיןשלומי25/05/2010
אני גבר בן 64 לאחר שבתי במגע עם אשה לאחר יומיים הרגשי שפוף ואודם על אבר המין וזה מאוד מציק לי האם יש צורך בבדיקה רפואית ואם גם בת הזוג צריכה בדיקה אני מודאג אנחנו חברים כחודש והיה בננו מגע מיני אבל לא הרגשתי כלום והיום זה מדאיג תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשוף...
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2010שפשוף ואודם על איבר המין מצדיקים בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)