מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס 2מירית28/04/2010
אך האם זה יכול להיות שההרפס לא יופיע יותר לאחר תקופה של נטילת כדורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר29/04/2010הכל אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת קונדילומות בפי הטבעתנעה, 3528/04/2010
שלום; שמי אריק ואני בן 18.
עברתי ממש כעת (הבוקר) ניתוח להסרת קונדילומות בפי הטבעת.
הניתוח עצמו לא ממש כאב.
הרופא אמר שהיו לי הרבה יבלות, גם על פני הרקטום וגם בתוכו אותן הוא שרף.
כרגע אני שרוי בכאבים בינוניים ונסבלים.
אני רוצה להחיש את ההחלמה ורציתי לשאול הכיצד?
מה עליי לעשות?
ומעבר להאצת ההחלמה, רציתי לשאול איך אני מחטא את המקום שחס וחלילה לא יווצרו דלקות או זיהומים..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אני משתמש בפסטה דרמגרן.
מאחל לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת + ציפרודקס....בבקשה תעזרו ליאמיר27/04/2010
שבוע שעבר החלה הפרשה מאיבר המין
הייתי אצל אורולוג שנתן לי לעשות בדיקות ובמקביל נתן לי ציפרודקס.
יש לי שתי שאלות:
1. מאז שהתחלתי לקחת את הכדור יש לי שלשולים וגזים, אני יודע שזה חלק מתופעות הלוואי אך מה אני אמור לעשות כדי להתמודד עם זה? להפסיק עם האנטיביוטיקה?
2. בתוצאות שקיבלתי מהבדיקה נראה כי הכל בגדר הנורמה (או שלילי) מלבד Leucocytes בודדים בספירת הזרע וחלבון גבוה (50)
איזה מחלה נראה שרלוונטית?
בבקשה תעזרו לי אני לחוץ ודי אובד עצות....
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת...
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אם יש תופעות לואי מומלץ להחליף טיפול.
לגבי האבחנה - לא נראה לי שעברת את כל הבדיקות הנדרשות לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2שלי27/04/2010
אם יש לי הרפס ואני שומרת (לא שוכבת כשיש סמפטום פעיל ולא תחת טיפול תרופתי)מה הסיכוי של בן זוגי העתידי להדבק בנגיף ? מה הסיכוי להדבק כשהספטום אינו פעיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010הסכוי להדבק בין 10% ל 25% בכל מגע מיני בין אם יש את הפצעים ובין אם לאו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה או זיבה?אנונימי27/04/2010
בסופש האחרון קיימתי יחסי מין עם אמצעי מניעה מלאים, אך ביצעתי אוראלי לבן זוגי ללא אמצעי מניעה , לאחר יומיים קיבלתי ממנו שיחת טלפון שיש לו חשש לזיבה או כלמידיה מפני שיש לו הפרשות מהפין וצריבה בשתן, לי לא היו שום סימפטומים, בבוקר מוקדם הלכתי לבדיקות תרבית של כלמידיה וזיבה, האם אני אשמה? האם הדבקתי אותו דרך אורלי באחת מהמחלות הללו? (הוא לא ביצע אוראלי), אשמח לתשובה בהקדם , תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה...
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אם יש לו אזי את צריכה לקבל טיפול ובהקדם ללא קשר לתחושותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפי הטבעת בא בהתקפות.בדוי26/04/2010
יש לי תופעות מוזרות בגוף למשל כאבים בפי הטבעת לא תמיד לפעמים זה תוקף
לפעמים יש ימים לילות שלמים שזה לא מופיע .
גירודיםבכל הגוף תמידים באים והולכים.
לפעמים אני מרגיש כאבים פנימים באזור החזה גם באזור בית השחי הימני
יש לי על הרגלים לא בכפות פצעים עם ראש לבן כמו חררה
כל הזמן אני תולש שערות מהגוף
מרגיש גם שלעומת שנים עברו גם מחשבתי נפגעה קצת
היתי בבדיקות בעבר היה לי מחלות מין כמו זיבה או יבלות על אבר המין
האים הבדיקות האלו בכלל אמינות ?
האים אפשר להעריך מה יש לי פחות או יותר ?
אודה מאוד על תשובה !!! בכבוד רב !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים...
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אין אפשרות לקבוע מה שיש לך.
הבדיקות למחלות מין אמינות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מאיבר המיןG26/04/2010
אני בן 21, בריא בדרך כלל, פעיל מינית
לפני מספר ימים התחלתי לחוש צריבה קלה בעת מתן שתן, בעיקר בבוקר.
לפני יומיים הבחנתי לראשונה שבנוסף לצריבה יש הפרשה מקצה איבר המין בכמויות קטנות מאוד. ההפרשה חסרת ריח וצבעה בין שקוף לצהוב.
הבנתי שזה יכול להיות זיבה או דלקת בדרכי השתן, אבל אני רוצה לטפל בזה דחוף כי זה מלחיץ אותי מאוד!!!
1. מהם הסיבוכים האפשריים של מצב כזה והאם יש טיפול יעיל נגדו או שעכשיו אושבת מפעילות מינית לחודשים ואף לשנים??
2. האם לפנות לאורולוג או לרופא מין?
3. אני צריך לראות ומוכן לשלם עבור רופא פרטי (כולל בדיקת שתן במעבדה) - אני חייל ולא הולך לרופא צבאי עם כאלה בעיות!!!האם יש מרפאות שתקבלנה באופן פרטי באזור ירושלים?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה...
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010איני יודע באיור ירושלים. תוכל גם אלי להגיע ורצוי בהקדם - הן לבדיקה והן לטיפול. יש לשלול זיבה כלמידיה ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2מירית26/04/2010
קראתי שליזין 100 מ"ג ומולטיויטמין של חברת now הפחיתו את התפרצויות ההרפס אצל הבחור הכתב את ההודעה להתפרצות אחת בשנה. האם זה יכול להיות ?
האם טיפול הומאופטי גם יכול לעשות זאת ?
האם אתה ממליץ על תרופה\טיפול מסויימים ?
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אין לי נסיון עם תרופות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס 2
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2010אין לי נסיון עם תכשירים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס 2מירית26/04/2010
שמעתי שניתן לקחת טיפול תרופתי מונע ואז לא יופיע ההרפס יותר לעולם. האם ישנם אנשים שבאמת לקחו כדורים לתקופה וההרפס לא חזר אליהם ? ואם הוא יחזור- האם זה יכול להיות פעם בשנתיים אפילו ? בתודה
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אכן כדורים מועילים למניעת ההתקפים.
כנראה שיש לי הרפס. השאלה שלי היא אם ההרפס שיש לי הוא קטן וחיצוני ונמצא דיי קרוב לדגדגן אבל יש שניים -שלושה סנטימטרים מרחק בינו לבין הדגדגן והוא נמצא רחוק עוד יותר מהשפתיים של איבר המין,כלומר לא בשפתיים של איבר המין-תהיה לי בעיה ללדת ככה לידה וגינאלית ?
אם ההרפס אינו פנימי. נ.ב יכול להיות שההרפס מופיע גם על איבר המין ואני לא יודעת את זה? בהנחה שקיימת אפשרות כזאת, אני מדברת על ההרפס שאני מודעת אליו שהוא חיצוני וקטן.
האם ניתן ללדת גם אם יש הופעה שלו סמוך לזמן הלידה או בזמן הלידה לידה טבעית ? ללא חשש?
מקווה שהשאלה שלי מובנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אם לא יהיה התקף הרפס בזמן הלידה אז הלידה תהיה רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- post herpatic neuroglea questiongaia25/04/2010
four months ago i had genital herpes ,ever since i feel stabbing pain and burning skin sensations.2 questions:1. does the burning sensation must be limited to groin or it can appear around the body to consider to be post herpatic neuroglea? and 2 . the pains and burns fluctuate , one week fine the other very painful or burn is it typical to post herpatic neuroglea?
i did blood tests+ vitamins test and it all was normal.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HERPES
ד``ר שרגא וקסלר28/04/20101. LIMITED
2/ IT IS TYPICAL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג'שי25/04/2010
שלום רב,
לאחרונה הלכתי לעשות מסג' ובסופו המעסה עשתה לי ביד ותוך כדי האקט היא שלחה את היד שלה לאזור הישבן ומן הסתם לאיבר המין.
אני מאוד חושש מזה.
האם אפשר להידבק ככה במחלות מין למניהן ואפילו באיידס?
תודה, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג'
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכןדליה25/04/2010
אני בגיל 55,בעקבות גרד באבר המין החיצוני התגלה אצלי ליכן.קיבלתי משחה והמצב נירגע.מה שמעניין אותי הוא האם תופעות אחרות קשורות לכך והאם הליכן פורץ כאשר קיימת קנדידה בגוף?
יש לי תופעות בחצי השנה האחרונה כמו נפיחות בטן עליונה,גרד ביד אחת,כאבי ראש,יש לי תחושה שהרופאים לא מקשרים בין הבעיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן
ד``ר שרגא וקסלר28/04/2010אין קשר לליכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות?חני25/04/2010
דר. שלום
אני נושאת את וירוס הפפילומה. בעלי לא נבדק אבל הבנתי שכל הסיכויים הם שהוא נדבק ממני.
הענין הוא שאני יוצאת גם עם גבר נשוי.
אם אני אדביק אותו הוא ידביק את אישתו ואז תהיה מהומה גדולה...
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר29/04/2010מומלץ לכן להבדק כראוי וניתן להתרפא ולהתחסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס והריוןענת25/04/2010
האם טריכומונס מהווה סיכון בהריון? עלול לגרום למומים/פגיעה בעובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס...
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)