מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע על האיברמה זה משנה07/05/2010
אחרי ששכבתי עם בחורה מסויימת גדל לי פצע קטן ולא כואב על הפין זה לא חצ'קון עם מוגלע זה כאילו תת עורי כזה.. יש סיכוי שזה היתפתחות של מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010ללא בדיקה אין לדעת. כדי שתבדק בהקדם מחשש של עגבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנים בפורוםמירית07/05/2010
אם הייתם מגלים שלחברתכם יש הרפס מה הייתם עושים ?
האם זה היה מונע מכם להיות עם אשה שאתם אוהבים ?
אשמח לתשובות כנות... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קשה
מה זה משנה07/05/2010תלוי באמת כמה אני אוהב אותה... ותאמת תלוי אם היא מספקת בצורות אחרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010לרובנו יש הרפס אז ממה אתה עושה ענין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה ודחופהדניאל07/05/2010
שלום.
קיימתי יחסים עם בחורה שמסתבר שיש לה ברקע קונדילומה.
רציתי לדעת מתי נדבקים?
האם זה שאין לה כרגע והיה לה לפני שנתיים זה משפיע או לא?
איך אני בודק את זה?
מה הטיפול ומה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010רציתי לדעת מתי נדבקים?
^^בכל מגע מיני 25% סיכויי הדבקות אם היא נושאת את הנגיפים
האם זה שאין לה כרגע והיה לה לפני שנתיים זה משפיע או לא?
איך אני בודק את זה?
^^גם םאתה וגם היא מומלץ שתעשו בדיקת PCR לגלוי נגיפי HPV
מה הטיפול ומה אפשר לעשות?
בהתאם לממצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לקיום יחסים ללא קונדוםאילן06/05/2010
שלום
הייתה לי קונדילומה, הייתי בטיפול וצרבו לי את כל הנגעים הנראים לעין בחנקן נוזלי.
עכשיו אני רוצה לחזור לקיום יחסי מין עם חברה שלי בלי קונדום, ואני חושש להדביק אותה.
שכחתי לשאול את המטפל לגבי זה, מה הנוהל? מותר? אסור? האם אחרי הצריבה זה אומר שזה נעלם לתמיד? האם יש סכנה שאדביק אותה?
חשוב לציין שלפני האבחון האחרון סבלתי מנגעים אלו קרוב ל4 שנים אך הם נשארו קטנים ואובחנתי בצורה שגויה אצל רופא עור גרוע שבגללו סחבתי קונדילומה 4 שנים בלי לדעת מזה. רק עכשיו נפטרתי מהם.
תודה רבה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה
לירון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010שכחתי לשאול את המטפל לגבי זה, מה הנוהל? מותר? אסור? האם אחרי הצריבה זה אומר שזה נעלם לתמיד? האם יש סכנה שאדביק אותה?
^^לאחר גמר טיפול יש לבחון בקולפוסקופ את כל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם הפה והעינים ואם לא רואים נגעים אזי לעשות בדיקת PCR לוודא שאין נגיפיםפ ואז אם אין נגיפים - עושים חיסון.
עד שלא עושים חיסון ניתן להדבק שוב אם כי בשל בדיקת ה PCR התקינה - לא מדביקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לגברים?
אילן10/05/2010חשבתי שהחיסון הוא רק לנשים בשלב זה... אשמח לפרטים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה על חיסון לגברים
אילן16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש פירוט על החיסון !!
אילן20/05/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010תוכל לקרוא מספר כתבות על החיסון באתר שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון...
ד``ר שרגא וקסלר20/05/2010מדובר באותו חיסון כמו של הנשים ותוכל להרחיב ידיעותיך אם תקרא על חיסון באתר שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפין והפרשותמשה!!!06/05/2010
שלום רב...מיזה כמה חודשים אני חש בצריבה קלה בפין וכמו כן בהפרשות קטנות של חומר שקוף (אולי זרע אני לא יודע) אני מקיים יחסי מין מזדמנים אין לי חברה קבועה אבקש לדעת על פי נסיונך מה החשש לזה איזו מחלה מפרישה תופעות לויי כגון זה,ואבקש לדעת אם יש סיכוי למחלת איידס הזמנתי תור לאורולוג ואני רוצה לבצע בדיקות ליפני אך איני יודע למי ליפנות ואיזה בדיקות עליי לעשותאבקש בתודה תשובה מעמיקה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו אולי מכיר את התופעה זה חשוב..
משה!!!08/05/2010אם מישהו מכיר את התופעה אני ישמח לשמוע ולהוריד לחץ תודה,הפרשות כמו זרע שקוף וצריבה בפין...מה זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירית08/05/2010אני לא יודעת והרופא יאמר לך שלא ניתן לדעת ככה , תלך להבדק אם כמה שזה מלחיץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
משה!!!08/05/2010כן אני חושב כמוך אבל זה סתם מציק אני מקווה שזה לא חמור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירית08/05/2010גם אני... נשמע שזה לא חמור כל כך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010הבעחיה אינה איידס אלא מחלות יותר בנליות כמו כלמידיה אוררופלסמה וזיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאניי מודה לך ד"ר ....
משה!!!09/05/2010אני מודה לך על התשובה הכנה אני עושה יום חמישי בדיקות שתן ודם אני מקווה להיתייעץ איתך לטיפול יעיל במידה ואני ידע במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?דנה06/05/2010
מה אתה מציע לי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדנה06/05/2010
אני שוקלת להתאבד. נדבקתי בוירוס של הרפס ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה, ההורים שלי לא ממש עוזרים לי. ואני באמת רוצה להתאבד כבר. קשה לי עם המחשבה שאני אדביק את בן זוגי
לי אישית זה לא מפריע אבל אני לא רוצה לשקר ולהסתיר במערכת יחסים ולפי מה שאתה אומר סביר להניח שהוא ידבק בסוף. למרות שזה לא כל כך חשוב. עדיין זה גורם לי לרצות למות. אני לא יודעת מה לעשות. איך אנשים מתמודדים עם הנגיף המודרני ? ןלמה לעזאזל לא מצאו לזה עדיין תרופה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר i know its ashock found out my self
gaia06/05/2010few month ago, killing your self is not the answer. its really hard but it suppose to get better and maybe even will not come again. but it is very depressing i agree. i fight it with sport, and work but still it sucks. hope u will feel better
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דנה06/05/2010איך קיבלת את זה ? את יודעת ?
אני לא חושבת שזה כל כך נורא... איך זה אצלך ?
למזלי(אם אפשר להגיד מזל) זה פצע קטן ומופיע לא הרבה...
בכל אופן ,יש הרבה סטיגמות על זה ובגלל זה זה נוראי. כמו לזונות.
אבל רק שתדעי שחקרתי הרבה ורבע מהאוכלוסייה נושאת את הנגיף ! רבע מהעולם!
:( אז אנחנו ברבע הזה... בכל אופן , כל בן אדם אינטיליגנטי ולא פרימיטיבי יחשוב שזה לא נורא.
כמובן שאין צורך לספר ... אבל זה רק פצע קטן ולא מזיק.
מה את חושבת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
דנה06/05/2010סליחה טעות.
כל אישה רביעית נושאת את נגיף ההרפס
וכל גבר שישי כך שזה עושה את זה חמישית עולם !
זה וירוס נפוץ מאוד
לי אישית זה לא מפריע !!! מפריע לי המחשבה על להדביק אחרים...
ומה יהיה כשאשכב עם בן זוגי בלי קונדום ?
אני מקווה שלא יהיה פרימיטיבי ויאהב אותי ואז לא כל כך יפחד מוירוס.
מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהi dont realy know where i got it
gaia06/05/2010but its nothing to do with zonot or not, it can be just bad luck to sleep even with one guy that didnt know he has it..its stupid stigma..if u have a partner and he loves you i'm sure he will not mind and there are ways i think im not 100% sure to avoid it or at list to reduce chances to hadbaka.
i got it really bad because it went to my nerves and thats the real pain it still pain here and there and i guess some more doctor visit are needed to take care of it, especially when not all are very educated about it..so my advice also to my self, go to doctor that is good and can answer ALL your question and take you seriously, to calm you down. and as you asked before its very old disease and somewhat surprising there is no cure, but i guess it because it doesnt kill..so they dont bother.. best thing to do is to not let it control you and your life.
good luck to us:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
מירית07/05/2010אני מאוד מצטערת לשמוע שזה גרוע. ומצטערת שחטפת את זה . את מארצות הברית נכון ?
בכל אופן, הרופא אמר לי שיש לי זכות מוסרית מלאה לא לספר. את לא צריכה לספר. זו לא אשמתך. זו אשמת החברה... אני תמיד הייתי זהירה ולא הייתי עם הרבה אנשים. אפילו מעט מאוד :(
בכל אופן חשוב - להיות חזקה\ות !!! יש מחלותץ הרבה יותר גרועות זה רק פצע שיוצא באיבר המין. זה הכל. אם זה היה באוזן לא היינו מייחסים\ות לזה כל כך הרבה חשיבות.
אני באמת מצטערת שזה כואב לך... אני מקווה שלי זה לא יכאב גם.
ואולי אם אני אקח כדורים זה ייעלם.
תרגישי טוב ! :***** אני שולחת לך נשיקות והבנה ותזכרי שאת בכלל לא לבד !!!
כל אישה רביעית נושאת את הנגיף......... וגבר שישי ( את אחד מנגיפי ההרפס)
זה קורה לטובים ביותר :) ושאלה יהיו צרותינו הגדולות ביותר ! 3> love* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
מירית07/05/2010סיפרת למישהו\י מהמשפחה? עוזרים לך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהyes everybody knows including best
gaia07/05/2010friends..everyone is supporting..i hope for you too,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פיןג'וני06/05/2010
היי
יש לי כאבים כשאני עושה פיפי ו גם מידי פעם בלי קשר לפיפי.
הכאבים הם בבסיס הפין ובקצה שלו בצינור.
כאב שורף ולא דקירות או משהו.
יש לפעמים הפרשות שדומות לזרע בצבע אבל בכמויות מאוד קטנות.
היום בבוקר היו קצת כאבי בטן תחתונה ועבר.
מקיים יחסי מין ולא עם מישהי קבועה.
מה יש לי?
אני יודע שצריך לעשות בדיקות ועשיתי, אבל אולי יש השערות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010אכן מומלץ שתעשה בדיקות למספר מחלות. נוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שרגא היקר !סיוון06/05/2010
שאלתי אותך ליפני מספר ימים שאלה לגבי הבן זוג שלי בשנתיים אחרונות (ניפרדנו סופית חודש אחרון)
שהיה לו מעין קשקשים לבנים באיבר המין . אמרת שייתכן שמדובר בפטרת או קונדילומה.
אם אני אלך לרופאת הנשים שלי ואספר לה זו ישנה בדיקה לבדוק אותי לראות אם חלילה הועברה אליי מחלת מין כזו או אחרת מאותו בן זוג ?
מה אתה אומר ? או שמא הדבר חסר טעם כי אלה מחלות שלא עוברות בקלות או שמא גם אם עוברות לא ניתנות לאיבחון (יש לציין שבדקתי את איבר מיני במראה ואיני רואה משהו חריג ) .
ד"ר שרגא אני מחכה לתגובתך
באם תאמר לי ללכת להיבדק אעשה זאת מייד
תודה רבה לך ושיהיה לך יום נפלא !!!!!!!!!!
סיוון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010לפני שאת נבדקת יש לאבחן מה יש לבן זוגך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה אקומינטהנטע05/05/2010
בבדיקה אצל כירורג אובחנתי כנושאת הוירוס קונדילומה אקומינטה ונקבע לי תור לניתוח להסרת פיסטולה אנאלית (כרגע זה רק בפי הטבעת). האם יש טיפול אחר חוץ מהניתוח? האם הניתוח יעיל? שכבתי עם שני גברים בחיי. הראשון היה בתול והשני (חברי כעת) היה עם נשים אחרות אך אין לו נגעים כמו שלי. יתכן שהוא רק נשא של זה? אם לא צמחו לי נגעים בפה ובנרתיק, יתכן שאם אמשיך לשכב איתו יצמח גם שם? האם אני עדיין צריכה לבצע בדיקת פאפ ולגשת לגיניקולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010ממליץ טיפול בפיסטולה אחרי הרפוי של הקונדילומה: עוד ממליץ קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין והסביבה ובינתים לנתק מגע מיני עם אחרות/ות. הטיפול היעיל לקונדילומה הוא הלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה - גלולותלירון05/05/2010
היי ד"ר וקסלר,
מזמן לא שיגעתי אותך עם שאלות לגבי איך מטפלים בפפילומה...
אני עדיין לא יודעת אם אני קודם נוסעת לחו"ל לכמה חודשים או קודם מגיעה אליך לכל הקולפו'-טיפול-PCR וכו'.
בכל מקרה - אני בהפסקה מגלולות יסמין כבר 9 חודשים (לקחתי קרוב ל-3 שנים).
האם יש איזשהו קשר בין זה לזה? אני יכולה להתחיל לקחת שוב גלולות או עדיף לא לגעת בזה עד שאגיע לטיפול בפפילומה?
(מבחינת קרישיות - עשיתי לא מזמן בדיקות מקיפות באיכילוב והכל תקין אין בעיה).
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לירון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפפילומה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010האם יש איזשהו קשר בין זה לזה?
^^אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיבר המיןרן05/05/2010
קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בת זוגתי לפני 4 ימים
ומאז אני סובל מגירוד באיבר המין ומאדמומיות.
יש לציין כי אנו שוכבים ללא אמצעי מניעה (היא לוקחת גלולות) יותר משנתיים.
בנוסף האקט עצמו היה ממושך משמעותית מהרגיל, הייתי מעריך כשעה.
האם עליי להיות מודאג?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010מודאג? לא
לגשת לבדיקה? בוודאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרון או זיבה?..05/05/2010
קצת מביך, אבל אני בת 24 והתחלתי לצאת עם בחור חדש. אני יודעת שזה לא אחראי מצידי, אבל אנחנו מקיימים יחסי מין ללא כל אמצעי מניעה. בימים האחרונים סבלתי מכאבי גרון, ולאחרונה גם מגרד באיבר המין. הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש לי דלקת גרון, אולם לא שיתפתי אותו בחששות שלי ממחלת מין (התביישתי). התחלתי לקחת רפאפן לגרון, ואני משתמשת באגיסטן לגרד באיבר המין. האם יכול להיות שיש קשרר בין הדברים ושמדובר במחלת מין?
האם אני צריכה לפנות לרופא שוב?
אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת...
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2010ממליץ לפנות שוב לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שרגא
..06/05/2010אחרי שקראתי קצת על המחלה אני מבינה שהטיפול הוא אנטיביוטיקה.. אם גם ככה התחלתי טיפול אולי מיותר ללכת לרופא שוב? כמו שכבר אמרתי אני די מתביישת להעלות את הסוגיה הזאת מול הרופא (שמכיר אותי מילדות). הדלקת הופיעה רק מס' ימים לאחר המגע המיני, וכבר מראה סימנים של שיפור בעזרת האנטיביוטיקה, ובן זוגי לא סובל משום סימפטומים. שנינו היינו ללא מגע מיני כחצי שנה לפני שהכרנו, והחלטתי להמנע ממגע מיני עד שהסימפטומים יעברו. האמת שכתבתי את זה כדי שתרגיע אותי ותגיד שמה שהרופא אמר זה נכון. אם אני אחכה שבוע עד שהאנטיביוטיקה והאגיסטן יעשו את פעולתם, ורק אז, במקרה שאין שיפור, אפנה שוב לרופא זה עדיין יהיה בסדר או שכבר יגרם נזק בלתי הפיך?
מצטערת אם אני קצת מציקה, אבל אני סובלת מדלקות גרון פעם בחודשיים,ואני כבר לא מתרגשת מזה. מה שכן, זו הפעם הראשונה שזה בא יחד עם פטריה או משהו בסגנון וזה קצת מלחיץ אותי.
שוב תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010עם בושה לא תגיעי רחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרהסיוון04/05/2010
שלום רב יש משהו שמטריד אותי אצל בן זוגי מזה 3 שנים !
שיש לו באיבר המין למעלה ומסביב כמו מין קשקשים לבנים .
זה מטריד אותי כי אנחנו שוכבים ללא אמצעי מניעה (רק גלולות ) ואני פוחדת שחלילה אני לא אדבק.
ששאלתי אותו מה זה אמר לי שזה נורמלי (לי לא נראה שזה נורמלי )
וכששאלתי אותו אם בדק זאת השיב שלעיתים תכופות הולך לרופא לבדיקה ואף פעם לא נאמר לו שיש לו מחלה באיבר המין או משהו דומה .
אז השאלה שלי מה זה יכול להיות ? האם זה נורמלי והאם יש סיבה לדאגה ?
אשמח על תגובה כנה
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה...
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2010קשה לאבחן ללא בדיקה ויתכן מצב שזה באמת שום דבר אלא יובש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי וסיכוןשירן02/05/2010
אני אשה בת 52 . קיימתי יחסי מין עם קונדום, אך יחסים אורליים לא היו עם קונדום.שאלתי היא באיזה מחלות אפשר להדבק במין אורלי ללא קונדום ?האם יש הבדל בין המקבל לנותן מבחינת הדבקות במחלות.?אם עשיתי בדיקת איידס גם אלייזה וגם קומבו שבועיים וחצי אחרי מין אורלי לא מוגן האם תוצאה שלילית מספקת או יש צורך בעוד בדיקה.?לגבי עגבת אם לפני חודש היה לי מין אורלי לא מוגן( גם נתתי לגבר וגם קבלתי ) ובנוסף גם לפני שבועיים וחצי קבלתי מין אורלי מגבר, האם בדיקת עגבת שיצאה שלילית מספקת האם היא מהימנה מבחינת זמנים כלומר אחרי שבועיים וחצי כפי שתארתי ? אגב נבדקתי גם לעוד מחלות דרך השתן אך אין עדיין תשובה. הרבה תודה על העזרה ותשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין...
ד``ר שרגא וקסלר04/05/2010מין אוראלי הוא כמו מין גניטלי. בדיקות אפקטיביות למחלות מין הן PCR ואיני יודע אילו בדיקות את עשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)