מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כך אני אמנע הדבקות?רונית10/05/2010
יש לי וירוס פפילומה ובן זוג חדש.
אני רוצה לא להדביק אותו ויהי מה.
אם נקפיד על שימוש בקונדום וחדירה זהירה רק באזור שהקונדום מכסה, האם הדבר ימנע הדבקות? ומה לגבי מין אנאלי באותה השיטה?
כמו כן איך זה שהוירוס מדביק את הפין אבל לא אצבעות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010אם נקפיד על שימוש בקונדום וחדירה זהירה רק באזור שהקונדום מכסה, האם הדבר ימנע הדבקות?
^^ממליץ לא לקיים יחסי מין בשום צורה עד שלא יהיו נגעיןם ובדיקת PCR תהיה תקינה, כולל יחסי מין אנלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומותלינוי10/05/2010
שלום
בת 28
לפני חצי שנה מצאו לי CIN 1 לאחר קונדילומות מפושטות חיצונית.
לפני מספר ימים מצאתי קונדילומות על איזור השפתיים - בחלק הפנימי (הקרוב לנרתיק). רופא עור שרף לי בקרח ואני מחכה שזה יירד.
רציתי לדעת: א. האם זה מצביע על החמרה ב CIN1? כי אף פעם לא היו לי קונדילומות פנימיות ורק חיצוני.
ב. האם ניתן בעוד מספר ימים לקיים יחסי מין למרות שזה לא יירד לגמרי? יש לציין שאני מנסה כבר מספר חודשים להיכנס להריון... ג.איזה טיפול פרט לקרח אני יכולה לעשות לאיזור הזה אם זה לא יירד לגמרי? (קונדילוקס ביתי הוא לשימוש חיצוני בלבד לפי הרשום על הקופסא).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר באמצעות קולפוסקופ. בלעדי טיפול זה ברוב הסיכויים שהמחלה תשוב בכל פעם.
רציתי לדעת: א. האם זה מצביע על החמרה ב CIN1?
^^אין לדעת כי חסרה התמונה כולה.
ב. האם ניתן בעוד מספר ימים לקיים יחסי מין למרות שזה לא יירד לגמרי?
^^לא ממליץ כי את מדבקת.
יש לציין שאני מנסה כבר מספר חודשים להיכנס להריון
^^לא בטוח שתצליחי כל עוד שיש דלקת בצואר.
ג.איזה טיפול פרט לקרח אני יכולה לעשות לאיזור הזה אם זה לא יירד לגמרי?
^^הטיפול היעיל הוא הלייזר וקונדילוקס אסור בשימוש עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה דיי טיפשית....מירית10/05/2010
יש אפשרות להכיר במכוון מישהו שגם נושא את הרפס טייפ 2 ?
ממש לא נעים לי להדביק מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010כל ההתעסקות בהרפס היא מיותרתצ מכיון שלרוב האנשים בעולם יש הרפס וזה תמיד מדבק גם כשאין התפרצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית10/05/2010
כל מי שנמצא אצלו ננגיף זאת אומרת שיש לו נוגדננים להרפס 2 ?
נוגדנים אבל לא יכולים לצאת כמחלה נכון ?
לכל האחוזים הגבוהים יכול להיות הרפס פתאום ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010הנוגדנים בהרפס אינם מגינים בפני התפרצות המחלה. נא לקרוא באתר שלנו על הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך להצפה, הערה ! ושאלות :)שלי09/05/2010
אני רוצה להוציא את הבושה ממחחלות מין מהארון.
אנשים לא עושים מין ? עושים
האם זה בושה ? לא
כמובן ש"מחלות מין" זה אינו דבר נעים. והרבה בגלל הסטיגמות.
לרוב האוכלוסוייה יש והם אפילו לא יודעים את זה...
האם נוגדנים למחלה הם כמו לשאת את הנגיף עצמו?
האם כשיש נוגדנים זה נקרא שיש את הנגיף בגוף ?
למה להרפס שלי יש הופעה חיצונית?
האם זה אומר שנדבקתי ממישהו כשהיה לו את הפצע ?
אני חושבת שהגיוני שמי שהפצע שלו פעיל לא נדבק בוירוס רדום ולכן-
אם למישהו וירוס רדום הוא לא נדבק מפצע ? כי פצע אם הוא מדבק בהכרח יוצר פצע.
לכן אם אדביק את בן זוגי יבוירוס ש סיכויים גדולים שיהיה רק נשא של הוירוס ואפילו לא יידע על זה בחיים ? מה הסיכויים שזה לא י"יצא" אם הוא נשא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010האם נוגדנים למחלה הם כמו לשאת את הנגיף עצמו?
^^לא
האם כשיש נוגדנים זה נקרא שיש את הנגיף בגוף ?
^^במקרה של הרפס- כן.
למה להרפס שלי יש הופעה חיצונית?
^^זו המחלה.
האם זה אומר שנדבקתי ממישהו כשהיה לו את הפצע ?
^^לא בהכרח
אני חושבת שהגיוני שמי שהפצע שלו פעיל לא נדבק בוירוס רדום ולכן-
אם למישהו וירוס רדום הוא לא נדבק מפצע ? כי פצע אם הוא מדבק בהכרח יוצר פצע.
לכן אם אדביק את בן זוגי יבוירוס ש סיכויים גדולים שיהיה רק נשא של הוירוס ואפילו לא יידע על זה בחיים ? מה הסיכויים שזה לא י"יצא" אם הוא נשא ?
^^אין לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה ומין אוראליאור09/05/2010
אם היתה לי כלמידיה ושכבתי עם בן זוגי עם קונדום יש סיכוי שהוא נדבק??
ומה לגבי מין אוראלי? אם הוא עשה לי מין אוראלי הוא נדבק? האם החיידק שורד בבלוטות הרוק או שנדבקים רק דרך נוזל הנרתיק והזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010יש סכון להדבקות בכלמידיה בכל צורת סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות מתחת ל GLANSאייל09/05/2010
שלום דוקטור
אני בן 26 ויש לי 4 נקודות לבנות מתחת ל GLANS אחרי מגע מין
פניתי לרופא משפחה וביקשתי שיפנה אותי לאורולוג
אחרי שבדק אותי האורולוג , רשם לי - יתכן ודלקת בעבר = שבשלב רפוי
אבחנה בביקור : OBSERVATION - PATIENT UNDER OBSERVATION
GLANS BULLOUS INFECTION TREATED
סיכום והמלצות : מעקב
עברו מאז שנתיים והנקדות לא נעלמו אך התיפקוד המיני לפי מה שנראה לי בסדר
יש צורך להיבדק אצל רופא עור או רופא אחר?
אני בעוד כמה חודשים מתחתן , הם הדלקת/נקודות לבנות עלולות להדביק את בת הזוג במחלה כלשהי או לגרום לבעיות הריון ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור יש תשובה או אין?
אייל09/05/2010דוקטור יש תשובה או אין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו any body home
דני10/05/2010למה לא עניתם לי עד עכשיו זה חשוב לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות...
ד``ר שרגא וקסלר24/05/2010זהו מצב נורמלי ואינו מצריך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
אייל21/06/2010רופא עור אמר לי שזו קונדילומה
הוא הוריד לי אותן בחנקן נוזלי אחרי חודשיים הופיעו לי נקודות שחורות מזה יכול להיות
למי להאמין לרופא עור או לאורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/06/2010לשאלה כזו אין לי תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות מופרזת ופורנוחסוי08/05/2010
האם אוננות מופרזת בשילוב של פורנוגרפיה קבועה יכולה לגרום לזיקפה חלשה? פגיעה במערכת העצבים? בעיות עור וזרימת דם? בקיצור להזדקנות והתקרחות מהירה?
למה יש כלכך הרבה חילוקי דעות בנושא? יש רופאים שיגידו שכן ויש שלא?
אישית אני מאמין שכן ואני כבר מנסה להפסיק אחרי 9 שנים ברצף אני גם לא מתכוון לחזור אל מצבי הקודם אך אשמח לדעת אם כל הסימפטומים שרשמתי בתחילת ההודעה קרו בגלל האוננות או לא
ואם אפשר תשובה מורחבת ומספקת.
אם זה לא שייך לפה תפנו אותי לפורום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010האם אוננות מופרזת בשילוב של פורנוגרפיה קבועה יכולה לגרום לזיקפה חלשה? פגיעה במערכת העצבים? בעיות עור וזרימת דם? בקיצור להזדקנות והתקרחות מהירה?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ק שרגאשלי08/05/2010
כמה אחוזים מהאוכלוסויה נושאית של נגיף ההרפס ? אני לא בטוחה בדיוק.
של שפה, ואיברי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010קשה לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010יש עבודות שמדברות על 60% של HSV2 ושל עד 90% HSV1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- הרפסמירית08/05/2010
האם כאשר מישהו מגלה בבדיקת דם שיש לו נוגדנים להרפס יכול להדביק גם ?
האם זה נחשב שלשנינו יש את הנגיף? ולכן לא ניתן להדביק אחד את השני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010האם כאשר מישהו מגלה בבדיקת דם שיש לו נוגדנים להרפס יכול להדביק גם ?
^^כן
האם זה נחשב שלשנינו יש את הנגיף? ולכן לא ניתן להדביק אחד את השני ?
^^את יכולה להדביק בזן 1 והוא יכול להדביק בזן 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבולבלת
מירית06/07/2010נוגדנים זה לא אומר שקיים גם הנגיף... לא סתם אני שואלת הרבה שאלות ( גם סתם) אבל התשובות לא ברורות.... אם יש נוגדנים זה לא בהכרח אומר שיש נגיפים חוץ מזה, נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כן
נועה06/07/2010אם יש נוגדנים זה אומר שמתישהו נדבקת בהרפס ולכן הגוף פיתח נוגדנים בניסיון להילחם בנגיף,
אם אין מחלה פעילה זה אומר שיש נגיפים במצב רדום בגופי העצבים,
אם יש מחלה פעילה זה אומר שיש המון נגיפים שהגיעו על גבי העצבים לעור.
בכל מקרה- אם יש נוגדנים- יש נגיפים בגוף.
לגבי הדבקה הדדית-
אם לך יש רק את סוג 1 (נדבקת בסוג האוראלי) זה לא יימנע ממך להידבק בהרפס הגניטלי, ולהיפך,
בבדיקת נוגדנים ניתן לבדוק גם עבור הרפס 1 והרפס 2 בנפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נועה
מירית06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך- באמת כמעט לכולם יש הרפס
מירית06/07/2010אבל כשהמחלה פעילה- ( פצע אל עור לא סגורה עדיין אם פגוע או שלם) סיכויי ההדבקה גדולים ביותר.. מעבר לזה קיימים סיכויי הדבקה,אבל פחות
נ.ב פצע אל עור פגוע או שלם ? או שזה לא משנה - אבל אם פגוע גם יותר סיכויים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית06/07/2010הייתי אופטימית לרגע.. קצת עבר לי ( לא לכולם יש ) אבל להרבה... עוד שאלה-
אם המחלה רדומה ( אצל מי שיש התפרצויות ) ואצל מי שאין, סיכויי ההדבקה שווים או שונים להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה06/07/2010ברגע שיש פצע על העור, במגע ישיר איתו יש סיכוי גבוה להדבקה,
השלפוחיות מכילות חלקיקי וירוסים בכמויות אדירות,
אין לך מה להתעסק עם פצע פתוח/סגור כי ברגע שיש לך מגע ישיר עם השלפוחיות רוב הסיכויים שיהיה לך מגע עם הנוזל בתוכן.
לא כ"כ הבנתי את השאלה השנייה שלך
האם שאלת לגבי הסיכויים שאת תדביקי מישו עם הרפס שאינו בהתקף כרגע מול סיכוי להדביק אדם שאינו נשא?
אם כן אז הרי לבחור עם ההרפס שאינו פעיל כבר יש הרפס בלי שום קשר אלייך,
ואם הכוונה לסוג הרפס שאין לו (נניח שלו יש הרפס2 ולך 1) אז סיכויי ההדבקה שווים.
ואם התכוונת למשו אחר אז תסבירי.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית07/07/2010לפי מה שהבנתי לכווול מי שיש נוגדנים, יש גם נגיפים בגוף ( חוץ מהנוגדנים) אפילו אם אין לו הרפס פעיל... 1. השאלה שלי היא אם אדם שיש רק נוגדנים (בלי התפרצויות) יכול להדביק בהרפס באותה המידה שאני יכולה להדביק... ( כשאין לי התפרצות).. או שאני מדבקת יותר , גם כשאין לי התפרצויות ? או שלשנינו הוירוס רדום ולכן ההדבקה היא בעלת סיכויים שווים.. ?
אני יודעת בוודאות שלהמון אנשים יש נוגדנים.. הרי ל 90-60 אחוז יש נוגדנים של הרפס טייפ 1,
לכן את בעצם לא יכולה להדביק את כל אלה... נכון? ( כי לכל מי שיש נוגדנים יש גם נגיפים, חוץ מהנוגדנים - ולכן יש את הוירוס) אני לא יודעת איזה סוג יש לי.. אני אבדוק
אבל אם יש לי סוג 1 אני יכולה להדביק רק מי שאין לו , לא נוגדנים ולא התפרצויות ? כאילו מי שאין לו כלום ? כנראה שהתשובה לשאלה זו היא כן, אבל לראשונה (1 למעלה ) אני לא בטוחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית07/07/2010אם אין שלפוחויות ומוציאים את כל הנוזל , ומחטים באלכוהול למשל ( מיץ לימון ואנערף מה עוד..)
בקיצור- אם אין שלפוחויות אז זה לא מדבק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מירית07/07/2010אם למישהו יש כבר נוגדנים אבל אין לו התפרצויות, אני יכולה להדביק אותו שוב פעם באותו הוירוס- ככה שכן יהיו לו התפרצויות ( כמובן שהכוונה לא מפצע) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נועה07/07/2010לפי מה שהבנתי לכווול מי שיש נוגדנים, יש גם נגיפים בגוף ( חוץ מהנוגדנים) אפילו אם אין לו הרפס פעיל... 1. השאלה שלי היא אם אדם שיש רק נוגדנים (בלי התפרצויות) יכול להדביק בהרפס באותה המידה שאני יכולה להדביק... ( כשאין לי התפרצות).. או שאני מדבקת יותר , גם כשאין לי התפרצויות ? או שלשנינו הוירוס רדום ולכן ההדבקה היא בעלת סיכויים שווים.. ?
- כן, גם לך כשאין התפרצויות יש רק נוגדנים, זה אותו הדבר בדיוק.
אני יודעת בוודאות שלהמון אנשים יש נוגדנים.. הרי ל 90-60 אחוז יש נוגדנים של הרפס טייפ 1,
לכן את בעצם לא יכולה להדביק את כל אלה... נכון? ( כי לכל מי שיש נוגדנים יש גם נגיפים, חוץ מהנוגדנים - ולכן יש את הוירוס) אני לא יודעת איזה סוג יש לי.. אני אבדוק
אבל אם יש לי סוג 1 אני יכולה להדביק רק מי שאין לו , לא נוגדנים ולא התפרצויות ? כאילו מי שאין לו כלום ? כנראה שהתשובה לשאלה זו היא כן, אבל לראשונה (1 למעלה ) אני לא בטוחה..
- נכון, אם יש לך סוג 1 את לא תדביקי אדם שיש לו סוג 1 כבר, את יכולה להדביק מי שאין לו הרפס או מי שיש לו הרפס סוג 2.
- לגבי חיטוי השלפוחיות- אין דבר כזה, כשהמחלה פעילה יש המון וירוסים בעור, צאי מנק' הנחה שמחלה פעילה=את מדבקת ואל תנסי למצוא קיצורי דרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית07/07/2010כשהייתי אצל הרופא הוא אמר לי שאני יכולה לקיים יחסי מין אם אני שמה נגיד פלסטר גדול על הפצע.. ( אז הוירוסים הם ממש בכל העור כי רק שם ?) אם אני מקיימת מין אנאלי או אוראלי, גם אז הסיכויים להדבקות גבוהות ? מצטערת עם אני "חופרת" יותר מדי ככה זה עוזר לי להתמודד עם זה
למרות שכמובן - אין משהו כרגע שיעלים את זה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
נועה07/07/2010כשהייתי אצל הרופא הוא אמר לי שאני יכולה לקיים יחסי מין אם אני שמה נגיד פלסטר גדול על הפצע.. ( אז הוירוסים הם ממש בכל העור כי רק שם ?) אם אני מקיימת מין אנאלי או אוראלי, גם אז הסיכויים להדבקות גבוהות ? מצטערת עם אני "חופרת" יותר מדי ככה זה עוזר לי להתמודד עם זה
למרות שכמובן - אין משהו כרגע שיעלים את זה ...
- אם אין שום מגע עם הפצע הסיכוי שתדביקי נמוך, הוירוסים לא נמצאים בכל העור, הם נודדים חזרה על גבי העצב בו הם נמצאים בדר"כ עד שמגיעים לאותו איזור בעור עליו אחראי העצב ושם תראי את השלפוחיות. אני במקומך הייתי נמנעת מיחסי מין בכמה ימים של ההתקף- זה עדיף מאשר לייסר את עצמך בלי סוף אם הדבקת או לא (מה שאת עושה גם ככה).
- אם הפצע הוא גניטלי (באיבר המין), את יכולה לקיים מין אוראלי, אין קשר. לגבי אנאלי- לפעמים יש פצעים שמגיעים גם קרוב לפי הטבעת אז תהיי מודעת לזה- כל מגע עם פצע יכול להביא להדבקה.
- נכון, כרגע אין תרופה תמידית להרפס, אני לא שופטת אותך או משו חלילה-
אבל תשימי לב כמה זמן חייך נסובים סביב ההרפס הזה, את נותנת לזה הרבה הרבה הרבה יותר תשומת לב ממה שראוי וחבל. אין לך מה להתעסק ולחשוש מזה בלי סוף- תזהרי וזהו.
זה לא אות קלון שעכשיו נגזר עלייך לחיות חיים אומללים של בדידות והתנזרות- אוקיי, נדבקת, זה מבאס, תנקטי בצעדי זהירות הדרושים (כמו אי קיום יחסים בזמן התקף), תטפלי בעצמך בזמן ההתקף ותמשיכי לחיות את חייך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית07/07/2010לא רוצה. אני רוצה תרופה. זה הוירוס הכי מעפן שיש ועוד לא מצאו לו תרופה... במקום זה מתעסקים עם דברים אחרים בלי סוף.. אז שיתעסקו גם בזה עד שימצאו תרופה סופית.... בגלל שזה לא מסכן חיים (טפוטפו) העיסוד בזה נמוך מאוד ולא מספק. בקצב הזה ימצאו תרופה עוד מלאא זמן
אני לא לומדת רפואה אחרת הייתי עוסקת במחקר של זה.. וזה כן חשוב. זה גורם לאנשים להרגיש לא טוב עם עצמם ולא לפתח קשרים ודברים אחרים....
אני לא נותנת לזה כל כך הרבה מקום ( כל זה בין ההפסקות של הלימודים ) עם כל הכבוד יש לי עוד בחיים חוץ מוירוס מעצבן
וכמובן שאמנע מקיום יחסיי מין, אבל אם יווצר מצב (וכבר קרה) שהייתי בסוף התפרצות עם מישהו ( ועשינו מין אנאלי שאני פחות אוהבת) והוא רצה מקדימה ולא נתתי כי לא רציתי שיידבק...(צדיקה שכמוני ;) למרות שרציתי
ואני מקטרת כי אני רוצה שימצאו תרופה, אני לא יודעת למה בכלל קיבלו פרס נובל על האציקלוויר כי באותה מידה היה אפר גם להשתמש בתרופות סבתא... ( כמובן שזה עוזר טפו טפו למי שיש המון התקפים) אבל יאללה שימצאו כבר תרופה הגיע הזמן ( עכשיו שלי יש את זה... ) דרך אגב- היה לי את זה לפני כמה שנים ולא הטריד אותי ולא ידעתי מזה.. מאז היו עוד כמה פעמים שזה הופיע אבל עד שלא הלכתי לרופא לא ידעתי מזה בכלל ולאחשבתי שיש כזה דבר הרפס.. כזה שלא עובד אף פעם
וזה כן סוג של קלון נפשי ( אני מוציאה כל מה שאני חושבת בצד "האפל" כן..) אנייודעת שזה כולה וירוס. הרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית07/07/2010כי שרגא אמר שאפשר להדביק גם במין אוראלי באיבר מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס...
ד``ר שרגא וקסלר07/07/2010כדאי לקרוא כתבות די מפורטות על ההרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זי............... על ההרפסמירית08/05/2010
זי................ על ההרפס :
ונחמד לדעת שיש את זה ל 60 אחוז מהאוכלוסיה (במין) ו90 אחוז גנטיאלי...
אני לא אתן לנגיף מטומטם להשתלט לי על החיים...
ולה לעזאזל הרופאים עוד לא פיתחו תרופה ?!?
אם יש את זה לכל כך הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זי....
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010עובדים על החיסון ה- "עזאזל הרופאים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי שימצאו חיסון עוד שנתיים...
מירית10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושהוא יהיה גם לכל מי שכבר "תפס"
מירית10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע כמו שלפוחית על האיבראלי07/05/2010
שלום, כבר כמעט שלושה שבועות יש לי כמו שלפוחית קטנה ויחידה בבסיס של איבר המין שקצת כואבת שאני נוגע בה... עכשיו התחיל להתפתח גם יובש אדום מסביב וזה מגרד קצת...
מישהו יכול להגיד לי מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010אולי מולוסקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע להרפס- דחוף !! :((((מירית07/05/2010
1.אם אני נשאית של הוירוס, יש אפשרות להדבק עוד פעם באותו הטייפ ? ואם נניח לקחתי כדורים ואין לי התקפים יש אפשרות להדבקה חוזרת שתגרום שוב להתקפים גרועים יותר ?
2.כמה אחוזים נושאים את הנגיף ?
3.האם יש פורום הכרויות לנשאים של מחלות מין ?למרות שזה נשמע מגוחך,אבל אני לא רוצה להדביק מישהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/20101.אם אני נשאית של הוירוס, יש אפשרות להדבק עוד פעם באותו הטייפ ?
^^לא
ואם נניח לקחתי כדורים ואין לי התקפים יש אפשרות להדבקה חוזרת שתגרום שוב להתקפים גרועים יותר ?
יכולה להיות שוב התפרצות ואין צורך בהדבקות נוספת.
2.כמה אחוזים נושאים את הנגיף ?
^^בין 60 ל 90אחוז מהאוכלוסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין אוראלי -- בבקשה לא לדלג!כנסו בבקשה07/05/2010
שלום,
יש לי חברה אני בן 16 וגם היא בת 16, אנחנו דיברנו והגענו להסכמה שאני ירד לה והיא תרד לי
כאילו מין אוראלי שנינו בתולים פעם ראשונה שלנו D:
מה הסיכוים שאני יקבל מחלה? מלרדת לה, או שהיא תרד לי?
בבקשה תגובה :
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו באמת
מירית07/05/2010מה נראה לך ?! אני בכלל לא חשבתי על זה . זה היפוכונדרי ואתה יותר מידי דואג.
ברור שכמעט אין סיכוי..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות נוספות בבקשה
משה09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מבקש עוד תגובות ? יש לזה
שלי09/05/2010קשר להודעות שלי ? אני יודעת שכתבתי הרבה אבל .. למה אתה אומר זאת ? ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010אם שניכם ראשונים - לרוב אין סכוי אבל אפשר ל"תפוס" מחלות מין לא רק ביחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אנסח את השאלה אחרתמירית07/05/2010
אם אתם עם מישהי הרבה זמן...(נגיד שנתייים) וחושבים להתחתן,
או שכבר התחתנתם ואתם מגלים את זה אחרי הריון ראשון לדוגמא
מה תעשו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני...
ד``ר שרגא וקסלר09/05/2010ראי תשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)