מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה אני לחוץ מאוד!!רונן20/04/2010
לפני כשבועיים צרכתי שירותי מין בתשלום ובאמצע מין אנאלי נקרע הקונדום וגמרתי בלי לשים לב.
באותו הרגע הלכנו אני והבחורה לבדיקה בוועד ויצאנו שנינו שליליים לאיידס. (אני מודע לחלון) הבחורה גם עשתה בדיקת איידס לפני חודש וגם יצאה שלילית.
אתמול התחילה לי מין צריבה בחלק העליון הפנימי של האיבר וקצת צורך לתת שתן בתדירות לא רגילה.
אני מאוד מאוד לחוץ מה זה יכול להיות והאם יש לזה קשר לאיידס?
אני רוצה לעשות בדיקת קומבו וגם בדיקות למחלות מין אחרות
היכן אפשר לעשות את הבדיקות האלו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה...
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2010תוכל לברר בועד למלחלמה באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על כלמידיהאנונימית20/04/2010
שלום,
קיבלתי היום תוצאות של בדיקות שתן:
Chlamyd. Trachomatis
וגם
Ureapl. urealyticum
יצאו חיוביות.
1. האם ניתן לדעת כמה זמן החיידק קיים?
2. תוך כמה מתפתחים סיבוכים? (עבר הרבה מאוד זמן מאז שהייתי עם מישהו...)
3. האם ניתן לבדוק האם נעשה נזק לפוריות?
4. האם צריך להודיע לכל מי שהייתי איתו?
5. כיצד בודקים האם התפתחה דלקת בלחמית העין? האם האנטיביוטיקה פותרת את הבעיה?
6. עד כמה עלי להיות מודאגת?...
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות...
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2010שלום,
קיבלתי היום תוצאות של בדיקות שתן:
Chlamyd. Trachomatis
וגם
Ureapl. urealyticum
יצאו חיוביות.
איזה סוג בדיקות עשו לך?
תרבית? נוגדנים? PCR ? אנטיגנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR
אנונימית01/05/2010בדיקת שתן PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות...
ד``ר שרגא וקסלר04/05/20101. האם ניתן לדעת כמה זמן החיידק קיים?
^^לא
2. תוך כמה מתפתחים סיבוכים? (עבר הרבה מאוד זמן מאז שהייתי עם מישהו...)
^^אין זמן מוגדר ולרוב אין סיבוכים
3. האם ניתן לבדוק האם נעשה נזק לפוריות?
^^לא
4. האם צריך להודיע לכל מי שהייתי איתו?
^^כן
5. כיצד בודקים האם התפתחה דלקת בלחמית העין?
^^הרופא בודק
האם האנטיביוטיקה פותרת את הבעיה?
^^כן
6. עד כמה עלי להיות מודאגת?...
^^כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלות מיןג'סיקה19/04/2010
שלום, לפני מספר ימים הייתי עם גבר ללא קיום יחסי מין, הגבר אונן ולאחר שגמר הוא ניגב את ידו ואז החדיר את האצבעות שלו לתוכי,לתוך הנרתיק.
תוך כדי החדרת האצבעות כניראה ניפצעתי כי התחלתי לדמם.
שאלתי היא האם יש מצב/סיכוי שנידבקתי באיזה מחלת מין בעקבות החדרת האצבעות שלו לתוכי לאחר שהיה עליהם נוזל הזרע ?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2010קלוש עד לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה ופוריותקארין19/04/2010
שלום רב,
הפורום הזה עוזר לי ולרבים אחרים מאוד ואני רוצה להודות לדר' שרגא וקסלר על עבודתו
בסרט "סקס קטלני" שהופעת בו נאמר כי יש קשר ישיר בין כלמידיה ובעיות פוריות לאחר מספר שנים.
אני החלמתי מכלמידיה (בטיפול אנטיביוטיקה) לפני כשבוע. אני בת 25, אין לי כוונה כרגע להיכנס להריון אך מקווה בעוד מספר שנים.
אני בחרדה נוראית שנגרם לי נזק. האם יש בדיקה/משהו שאוכל לעשות כדי לוודא שהחצוצרות תקינות ושלא נגרם לי נזק בלתי הפיך או שמא רק כשאחליט להיכנס להריון אני אדע?
האם המחלה מנבאת לי בעיות פוריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה...
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2010אני החלמתי מכלמידיה (בטיפול אנטיביוטיקה) לפני כשבוע. אני בת 25, אין לי כוונה כרגע להיכנס להריון אך מקווה בעוד מספר שנים.
^^קודם כל אבקש לדעת איך נקבעה אבחנה של כלמידיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נפטרים מפפילומה?סיגל18/04/2010
יש לי וירוס פפילומה.
האם יש דרך כלשהי להפטר מזה?
הכוונה היא באופן מהיר ולא לחכות שזה יעלם תוך מספר שנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010בשלב ראשון יש לעבור קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות באשכיםתמיר17/04/2010
יש לי יבלות באיזור האשכים
אני קטין ואני לא יודע מה לעשות
הבעיה העיקרית שאני מתבייש מההורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010לא ניתן לטפל בך ללא ידיעת ההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נשא HIV ולאחרונה הכרתי בחורירון16/04/2010
נשא HIV וגם נשא הפטאיטיס B
השאילה שלי אם אני מחוסן נגד הפטיטיס B האם יש סכנה להדבק מנשיקות " צרפתית "
נשיקות ארוכות? !
מה חוץ ממין לא מוגן יכול לסכן אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010מצבך הוא כזה שהמחלות יכולות להתפרץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לא אני הנשא הפטיטיס B החבר שלי
ירון18/04/2010הוא הנשא בהפטיטיס B ונשא נגיף HIV
שאלתי אם אני מחוסן ויש לי נגדונים האם בכל זות אני יכול להדבק בהפטיטיס B מנשיקות ארוכות מחבר שלי שיש לו את הפטיטיס B
אגב אני נשא HIV בריא עם מערכת חיסונית תקינה
ועומס נגיפי מתח לסף הגילוי
ושאלתי מה חוץ ממין לא מוגן יכול להדבק בהפטיטיס B
בבקשה תן לי תגובה יותר ברורה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסרונן16/04/2010
לפני 8 חודשים בחורה ביצעה בי מין אורלי.אין לי סימנים לכל מחלה אבל ליתר ביטחון נבדקתי במרפאת לוינסקי לhiv עגבת זיבה וכלמידיה והכל יצא שלילי האם יכול להיות שנדבקתי במחלה אחרת שאין סימנים כרגע ויכולים להופיע מאוחר יותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רונן16/04/2010האם הרפס יכול לפרוץ אחרי תקופה כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010אכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינלילילי16/04/2010
שלום,
אני בת 25, לחבר שלי יצא הרפס על השפה העליונה,הוא השתמש במדבקות שכיסו את הפצע.
שבוע וחצי לתוך המחלה, עם המדבקה על הפצע(שנראה כבר יבש), הוא העניק לי מין אוראלי, המין היה לפני כשבוע וחצי.
במהלך אותו הזמן סבלתי מדלקת קלה בדרכי השתן שהייתה מלווה בגרד, כמה ימים לאחר מכן התחלתי טיפול אנטיביוטי עם ציפרופלוקסצין למהלך 3 ימים, הדלקת נעלמה, אך נשאר גרד קל ותחושה מוזרה של צריבה באזור איבר המין מבחוץ, הנחתי שזו פטריה שליוותה את הדלקת ומרחתי קלוטרימזול, שלא כל כך עזר,והיום הרגשתי צריבה בחלק העור המפריד בין האנוס לאיבר המין והייתה הכתמה קטנה מאוד של דם על הנייר, שבחנתי את האזור הוא נראה קצת אדום ולא נפוח עם שחיקות עור קטנטנות באזור השורף שקשה להבחין בהם, והגרד כמעט ופסק.
האם יש סיכוי שנידבקתי בהרפס שלו(אני יודעת כמובן שיש סיכוי,במיוחד שיש תסמינים של מחלה פעילה), אך האם לפי התמונה שתיארתי יש סיכוי כי זה משו אחר? והאם בדיקה סרולוגית לגילוי נוגדים להרפס 2 תהיה יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010יש סכוי שנדבקת והזמן הוא קצר לבדיקה סרולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שחור מוזר על איבר המיןרונן15/04/2010
לפני מספר חודשים קיימתי יחסי מין עם ילדה מארגנטינה, הילדה שכבה עם עוד כמה גברים בארץ
לאחרונה הייתי חולה יותר מידי פעמים.. ולפני מספר דקות במקלחת גילי שהיה לי משהו שחור על איבר המין זה היה כמו חצ'קון פוצצתי אותו ויצא מין גוש חום קשה עם גרעין שחור
מזה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה?
לירון15/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010איני יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש כיוון - לחוץ ומיואשnzk15/04/2010
שלום!
אני סובל מכל מיני בעיות אורולוגיות כבר שנתיים ואני לא יודע בדיוק מה יש לי ומה לעשות בשביל לצאת מזה. הייתי עד היום אצל המון רופאים, ועשיתי המון בדיקות. הכל התחיל לפני שנתיים כשכל שבועיים שלוש התחילו לי צריבות בפין, ולאו דווקא בזמן מתן שתן. כמובן שכל פעם שזה קרה רצתי לעשות בדיקות וכל פעם כלום. (כולל בדיקות למחלות מין). בשלב מאוחר יותר התחילו לי הפרשות שקופות ודביקיות (כמו ריר) בזמן מתן שתן ובזמן גירוי מיני. ואח"כ התחילו גם כאבים באשכים. אחרי 8 חודשים בערך הייתי אצל רופא ששלח אותי לעשות בדיקה לכלמידיה ונמצא שיש לי כלמידיה, לקחתי 3 סוגי אנטיביוטיקה (זיטו, דוקסולין ופלאגיל) ושום דבר לא השתנה, חוץ מהעובדה שיותר לא נראתה אצלי כלמידיה.
לפני כשנה הלכתי לרופא שנתן לי דוקסולין פעמיים ביום למשך חודש, את האמת שהגבתי טוב, אבל שוב זה חזר. במהלך עוד בדיקו שעשיתי התברר שיש לי וריקוצלה בינונית בצד צשאל וציסטה מיזערית (פחות מ1 מ"מ) בצד ימין. ולפני שנה בדיקת זרע שעשיתי היתה נמוכה.
אני לא יודע לאן לפנות מכאן, ואני רוצה למצוא פיתרון אני כבר כ"כ בלחץ ובחוסר שלווה שכבר אנ י לא ישן בלילות ובשלב מסוים בשנתיים האלה כבר ניסיתי להתאבד מתוך יאוש.
אני רוצה להתחתן בעוד כחצי שנה, ואני לא יודע מה לעשות כי אני נרא חושש האם אני ידביק את בת זוגתי (אנחנו לא מקיימים יחסי מין) וגם איך אני יתחתן איתה אם אני לא אוכל להביא לה ילדים.
בבקשה מכם, תכווינו אותי, תייעצו לי עח טיפול, מה אני יכול עוד לעשות???
אני ישמח לשמוע מכם בהקדם
תודה מראש!!!
אני מוכן לעשות הכל העיקר לסיים עם זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010אני ממליץ בדיקה ל 14 מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במין אוראלירונן15/04/2010
הי
קיימתי יחסי מין אורליים עם בחורה שהתברר לי שנושאת וירוס של פפילומה.
כל הענין האורלי היה דקה או שתיים (היא לי)
מה הסיכוי שנדבקתי ממנה?
לא היה קשר מיני נוסף מעבר לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010הסכוי - 25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שקופות מאיבר המיןטום14/04/2010
שלום
ביולי 2008 היה לי התקף של הזעה, כאב והפרשות מאבר המין, דופק.. התגלה אוריאופלזמה אוריליטיקום. טופלתי בזריקת רוצפין 500 מ"ג וטבליות דוקסילין 200 מ"ג ליום ל-10 ימים. כמות ההפרשות קטנה משמעותית והחיידק הזה נעלם, אך עדיין נותרו הפרשות שקופות מעטות. לעיתים קיים כאב עמום באשכים.
לאחר הטיפול הנ"ל, ביצעתי הרבה בדיקות עם תוצאה שלילית, וקיבלתי לא מעט תרופות, לסירוגין.
הבדיקות שעשיתי הן:
תרבית (4פעמים), משטח ישיר - בקטריולוגיה (3 פעמים), בדיקת הפרשה לגונוריה (פעמיים), הפרשות לכלמידיה (3 פעמים), בדיקת זרע (פעמים), שתן לגונוריאה וכלאמידיה, בדיקת 4 כוסות, UltraSound של הערמונית, בדיקת דם - סרולוגיה לכלאמידיה.
הרופאים שראו את התוצאות אמרו שהן בעצם שליליות. למרות ש:
בבדיקת 4 כוסות היה:
Coagulace negarive staphylococcus
בבדיקת בקטריולוגיה היה: Bacteria-g
בבדיקת דם סרולוגיה היה:
Mycoplasma ab IgM – negative
M. pneumoniae - POSITIVE
בתקופה הזו, הטיפולים שעשיתי הם:
ציפרודקס 1 גרם ליום ל-10 ימים
דוקסילין - 100 מ"ג ליום ל- 3 חודשים
ציפרודקס 1 גרם ליום לשבועיים
רוליד 300 גרם ליום ל10 ימים (ניתן בעקבות שפעת)
רוליד 300 גרם ליום ל-13 ימים (טיפול של 21 יום הופסק לפני הזמן עקב המלצת רופא אחר)
זטו (אזיטרומיצין) 1 גרם - נלקח באופן חד פעמי.
שני רופאים אורולוגים ורופא עור ומין אחד אמרו שאני בריא. רופאים אחרים נתנו טיפולים לאחר מכן..
ההפרשות עדיין קיימות (בעיקר בבוקר, שקופות, מעטות, ללא ריח), וגם לעיתים רחוקות כאב עמום באשכים שהייתי יכול לחיות איתו (לא מטריד יותר מדיי). ההפרשות לא היו לפני כן, והם לא נובעים מחלומות רטובים!
אני אובד עצות. האם אני בריא? מה זה יכול להיות? מה לעשות?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010בשל רבוי הפרטים ומורכבות הענין אני ממליץ פגישה עם רופא פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לזהות הרפס גם במשטח או רקנועה13/04/2010
בבדיקות דם?
לקחו לי לפני שבועיים משטח ממה שהרופאה זיהתה כהרפס,
זוהתה פטריה אך לא הגיעה תוצאה להרפס,
ברור לי שבבדיקת דם יהיו נוגדנים להרפס מאחר ויש לי הרפס type 1 בשפתיים,
האם, במידה ומה שהיה לי היה הרפס, הייתי אמורה לקבל גם תוצאה של זה במשטח?
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי משחה בשם תריאלון
נועה14/04/2010על התוויות המשחה כתוב לא לקחת אם יש הרפס (שזאת היתה האבחנה),
נשלחתי לבדיקות נוגדנים להרפס 1 ו-2 (ומאחר ואני בתולה עם שנים הרפס 1 בשפתיים לא אתפלא מהתוצאות שכמובן לא יגידו לי כלום על הנגעים שהיו לי בשבועיים האחרונים).
האם למרוח את המשחה? הכיבים השתפרו מאוד וחלפו שבועיים מהופעתם,
אבל בכל זאת ההתוויות נגד מוזרות לי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה את ההודעה- אם אפשר בבקשה
נועה16/04/2010מחכה לתשובה... המצב לא משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...
ד``ר שרגא וקסלר18/04/2010במשטח לא מקבלים תוצאת הרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לי?ענת12/04/2010
בס"ד
שלום רב.
אני בת 32 עד הסיפור הזה בריאה בד"כ.
הסיפור שלי החל לפני כשנתיים, לפני מחזור כאבי בטן תחתונהצד שמאל בלבד ובהמשך הפרשות ירוקות.
מאז ישתנו חיי.
רופאת הנשים שלחה אותי לאולטרסאונד דופלור מאחר שראתה ממצא ציסטי לא צלול (עכור) בשחלה שמאל.
הבדיקה תקינה. המשכתי עם כאבי הבטן התחתונה בבית החולים אבחנו pid קיבלתי טיפול חמישה ימים אנטיביוטיקה ושוחררתי. המצב רק המשיך להחמיר.
חזרתי לבית החולים ערכו סיטי בטן שהיה תקין פרט לממצא בשחלה שמאל שדורש המשך בירור.
הוחלט על לפרסקופיה (בבית החולים החלו הקאות, בדיקת דם סטיה קלה שמאלה)
בניתוח ניצפו הדבקויות קשות, חסימת חצוצרות, בשחלה שמאל נוזל עכור.
אבחנה תהליך זיהומי חריף.
מאז כאבי הבטן ממשיכים פניתי שוב לרופאי נשים רבים הוחלט לאחר שנה נוספת על ביצוע ניתוח נוסף. האבחנה אנדומטריוזיס כאשר אבחנת הביופסיה:
התקבל בפורמלין קטע רקמה בלתי סדיר, אפור חום צהוב.
fragment of fibrotic tissue with focal chronic inflammation and vascular congestion/
לא ניתן לזהות רקמת שחלה.
מאז מעט כאבים בגוף, תחושה של חולי בגוף, אין חשק לכלום. רק בוכה כל היום.
בדיקת פאפ תקינה.
crp תקין
שקיעת דם 10
כימיה - תקינה
מה יש לי? שנתיים של חולי מאז הדלקת באגן או אנדמטריוזיס.
יש לציין כי היו לפני הניתוח הראשון הפרשה נוזלית ירוקה.
סליחה על האריכות אך אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה...
ד``ר שרגא וקסלר14/04/2010מה יש לי?
^^ללא הכרות ושיחה ועיון בבדיקות ועו ד ועוד לא ניתן להשיב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)