מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה באמצעות שתןחיים30/03/2010
באיזה מחלות מין ניתן להידבק באמצעות שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010זיבה, כלמידיה, קונדילומה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנפש30/03/2010
אני בחור בריא לחלוטין, בן 22, ובתחילת השבוע שמתי לב לקיומו של גוש באשכים. קראתי באינטרנט על תסמינים שונים, אך אין לי אף אחד מהם. הגוש לא מחובר לאחד האשכים, לא אדום, לא כואב, לא שורף וכולי. למען האמת, בקלות יכולתי שלא לשים לב אליו תקופה ואני לא יודע כמה זמן זה קיים.
מה זה יכול להיות?
ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה בהקדם לבדיקת אורולוג!....
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/04/2010...הערה: אם הקשרית קיימת על עור כיס האשכים - פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס ודלקת בשלפוחית השתןמיה30/03/2010
לפני כשבועים הובחנה אצלי דלקת בשלפוחית השתן וניתנה לי אנטיביוטיקה אותה לקחתי 7 ימים והיה שיפור כשלושה ימים אחרי הכדור האחרון ויום אחרי מגע מיני חזרו הסימפטומים בנהם צורך במתן שתן דחוף, אי נוחות בשלפוחית ...
אמנם הפעם לא הופיע גם תחושת צריבה, חזרתי לרופא והוא הזמין תרבית בנתיים אני כבר שבוע על סדורל
האם יש סיכוי שמדובר בטריכומונס? הבנתי שלא בדיוק מדובר בחיידק ולכן אולי טיפול אנטיביוטי לא מתאים לא מטפל אם זאת לא הופיעו שום שינויים בפתח אבר המין.. והאם זה יופיע בתרבית שתן?
תודה
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס הנו טפיל של רירית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/04/2010...הנרתיק. למיטב ידיעתי אינו גורם לסימפטומים הכרוכים בהטלת שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת באיבר המיןשרון29/03/2010
האם יבלת באיבר המין, ובמקרה שלי- באזור פי הטבעת, בהכרח נגרמת מהידבקות בוירוס הפפילומה?
ונניח שנדבקתי בוירוס הפפילומה- האם הוא ישאר בגופי לנצח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת...
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2010הגורם הוא נגיף הפפילומה האנושי ובטיפול נכון הוא מסולק לעד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בלשוןדוד29/03/2010
לפני 5 ימים הופיע לי הרפס בלשון ובגרון בפצעים קטנים כבר הי לי פעם הרפס זוסטאר האם במשך המחלה שבערך כ 10 ימים אין לי חוש טעם בלשון שאני אוכל או שותה אם זה חלק מהמחלה ומה אפשר להרגיע בפה מהמחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2010נא לפנות לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות חוזרות לכלמידיהרון28/03/2010
שלום דר שרגא וקסלר
תוך כמה זמן מסיום הטיפול האנטיביוטי בכלמידיה, אתה ממליץ לבצע בדיקת pcr חוזרת לבדוק שהמחלה עברה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות.
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש....אני28/03/2010
לפני כמספר חודשים ביצעתי מין אוראלי לגבר בלי קונדום, נוזל הזרע שלו בא במגע עם הפה שלי.. האם יש סיבה לדאגה בהדבקות במחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת...
אני28/03/2010אם לבן זוג היו בעבר יבלות על איבר המין שטופלו עם משחה ועברו לו בסופו של דבר... זה אומר שאין לו מחלת מין או שזה כבר משהו שעבר ונשכח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגונוריאה עלולה לפגוע גם...
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/04/2010..בריריות הלוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני04/04/2010ויש עוד משהו שיכולתי להדבק בו בסיטואציה שתיארתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו העיקרית שעלולה להיות סמויה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...הרפס הנה אפשרות נוספת אך לרוב גורמת לסימפטומים ואינה סמויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך!
אני06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהמודאגת28/03/2010
הי קימתי יחסים (עם קונדום)וגם יחסים אוראלים עם מישהו שיש לו קונדילומה
נבדקתי אצל רופא נשים ואף אוזן גרון ונאמר לי שזמן הדגירה יכול לקחת שנה, כלומר למרות הבדיקות רק אז אדע בודאות אם נדבקתי
שאלתי היא האם במידה וחלילה נדבקתי אני יכולה להדביק אחרים גם בזמן הדגירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2010ניתן לדעת אם נדבקת 24 שעות לאחר המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה לומר לי לגבי בדיקות
מודאגת02/04/2010תוכל לומר לי בבקשה אילו בדיקות אני צריכה לבקש ומאילו רופאים בשביל לדעת זאת? (החשיפה היתה כאמור בפה, ויחסי מין עם קונדום אך היה מגע לפני לפישת הקונדום) עשיתי בדיקת משטח צוואר רחם בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010לגבי מחלות מין הבדיקות היעילות ביותר הן בשיטת PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלילת מחלות מין - היכן ???אורית28/03/2010
שלום וברכה,
אשמח מאוד לדעת היכן ניתן לבצע בהקדם האפשרי בדיקות לשלילת מחלות מין.
ידוע לי על מרפאת לוינסקי בתל אביב אולם התורים שם מאוד רחוקים ואני מתקשה להשיג שם מענה ?
האם ניתן לבצע את הבדיקות במרפאות קופת חולים - ואם כן למי ניתן לפנות ??
אודה מאוד על תשובתך
בברכת חג שמח !!
אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלילת...
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2010בקופ"ח בודקים חלק מהמחלות וחלק מבדיקות אלו לא יעיל. ניתן לבצע במכון שער 03-6956867 מהיום להיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה במתן שתןמודאג27/03/2010
דוקטור שלום
לפני כיומים פגשתי מישהי והיא ביצעה בי מין אוראלי
לאחר מספר שעות התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן
וצורך תכוף בהטלת שתן
האם יכול להיות שנדבקתי במחלה כלשהיא
אני מודאג מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר01/04/2010כן ויש בדיקה לכל המחלות האפשריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בשפתייםקרן26/03/2010
שלום רב
שמתי לב שבשלושה חודשים האחרונים יצא לי הרפס בפה בשפה העליונה מימין וזה יצא אחרי מחזור האם יש קשר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010יש קשר לכל מצב של מתח או לחץ נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות עגולות בולטותאלמוני25/03/2010
הבחנתי לאחר כיום מגע מיני כי מסביב לפות הופיעו הרבה נקודות שחורות ((( כמו נקודות דם מתחת לעור ) מה זה יכול להיות האם יתכן שנוצרו בגלל השיפשוף או שזה מחלת מין
בתודה
ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010זה יכול להיות גידולי כלי דם לא ממאירים, התרחבות כלי דם וקונדילומות. ממליץ קולפוסקופיה לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זידובל גלשיר25/03/2010
קיבלתי את המשחה כטיפול מניעה לקראת הלידה ( אני בתשיעי, ובלידה הקודמת היה לי זיהום)
האם מותר לקיים יחסי מין בתקופת נטילת הגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זידובל...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010כן מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה קונדילומהzvi25/03/2010
האם במשך חמישה חודשים שיש לי תחושות לא טובות בקצה הפין עם תכיפות לשירותים
וכל הבדיקות PCR תקינות כולל סיפיליס , קלמידה , גונוריאאה , מיקופאלסמה , יורופלאסמה ועוד
ואין סטמנים חיצונים או הפרשות ישנהעוד סיבה שיכולה להיות לתחושות אלו?
האם קונידולמה מתפתחת ברגע שמתחילה או יכולה להישאר סמויה שנים ??ז"א במידה ולפני חמישה חודשים התחילה התחושה ולא רואים כלום אזי אין פפילומה ?
האורולוג טוען שאין כלום והכל נורמלי אבל התחשות ממשיכות ...
בנסוף לתחשות הללו יש לי כאבי פרקים בכפות הידיים והואורולוג אומר שזה אורטראיטייס לא ספציפי וזה ייקח זמן שיעבור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה...
ד``ר שרגא וקסלר25/03/2010האם במשך חמישה חודשים שיש לי תחושות לא טובות בקצה הפין עם תכיפות לשירותים
וכל הבדיקות PCR תקינות כולל סיפיליס , קלמידה , גונוריאאה , מיקופאלסמה , יורופלאסמה ועוד
ואין סטמנים חיצונים או הפרשות ישנהעוד סיבה שיכולה להיות לתחושות אלו?
^^ממליץ לעשות קולפוסקופיה
האם קונידולמה מתפתחת ברגע שמתחילה או יכולה להישאר סמויה שנים ??
^^גם וגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הבהרה בבקשה
zvi26/03/2010האורולוג לא שולח לקולופסקופיה כיוון שלא רואה כלום וטוען שאם עד עכשיו לא התפתח כלום שניתן לראות בעין אזי אין כלום..
האם עלי לדרוש בכל זאת כיוון שיכול להיות שזה כך כבר כמה חודשים וזה גורם לתחושות לא נוחות בקצה הפין ? או שזה רק לייתר ביטחון שאין גם את הפיפלומה בנוסף לתחושת הללו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף יבלת בכף היד
zvi27/03/2010האם יבלת חדשה בכף ביד בצבע צהב מחזקת את החשד ..או אין קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק...
ד``ר שרגא וקסלר08/04/2010רוב הגידולים אינם ניתנים לאבחון בעין הרגילה ולכן יש צורך בקולפוסקופ, מכשיר שלא נמצא בידי רופאי עור או אורולוגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתאמים אתך אישית בביקור בארץ
zvi08/04/2010אני לא מצליח לארגן כאן בדיקות קולופוסקופיה
אני אפגש עם מומחה מחלות מין אני מקווה השבוע .
אהיה בביקור בסוף החודש בארץ ליומיים - האם ניתן לארגן באחד הערבים ( סוף היום או ככל שניתן יותר מאוחר) בדיקות קולפוסקפיה ...
אילו בדיקות להכין מראש מכאן ליפני שאני מגיע על מנת להיות יעיל ..
איך פונים אליך אישית ......?
אנא נסה להתעמק בכל הסיפור הארוך שלי על פני האתר ותן לי הימע מה להכין ליפני שאני מגיע אליך במידה ואפשר כמובן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה גנטית לוירוס פפילומה
zvi09/04/2010נשלחה היום בדיקה
HPV DNA SCREN
האם קודם לחכות לתשובות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה...
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2010איני יודע כמה זנים בודקים לך ואם לא בודקים את כל הזנים בעולם [למעלה מ 200] אז אין טעם בבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני אתקשר לתאם
zvi11/04/2010תודה אני אתקשר השבוע לתאם ...
המומחה כאן לקח עם מברשת קטנה מתוך איבר המין ושלח ל בדיקה למרות שהוא לא סבור שזה העניין בגלל מה שאני מתאר וכיוון שזה החל 5 ימים לאחר מגע חשוד וכו וכו
לפי התשובה שלך הם אני מבין נכון ? אתה בכל מקרה של תחשות בקצה הפין ששאר הבדיקות תקינות עושה בדיקה תחת הקולוסקופ ובמידה ואתה רואה משהו ממנו אתה לוקח דגימה לבדיקה ?
האם לא יכול להיות שיש לי כל מיני סוגים הרבה שנים מההסטוריה של היותי צעיר יותר ? אולי רוב האנשים יש איזה סוג כל שהוא ....
שאלה נוספת - יש לי שבועות רבים תחושת כאבי מרפקים באצבעות הידיים ו בברכיים מיד פעם פריחות בבטן אדומות שנעלמות , הזעות רבות בלילה , היה לי דלקת גרון קשה לפני כמה שבועות , הופיע לע פטירסס רוסאה לפני כמה שבועות ...
האם כל הסימנים הללו לא מצביעים על משהו מסויים ? או מערכת חיסונית חלשה או מחלה מסויימת ?
זכור כל הבדיקות שעשיתי PCR למחלות השונות כולל סיפיליס ואיידס ( פעמיים בדיקות ) יצאו תקינות ( שלחתי לך בעבר ואכן אישרת שלפי מה שאתה קורא הכל תקין )
אני פשוט לא נמצא בארץ ורוצה לחסוך זמן ולבצע כל בדיקה שתאמר לי לבצע מראש כך שביומיים בארץ נוכל לגבש דרך פעולה ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך...
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2010אין צורך בהכנה וצלצל 03-6956867 לתיאום כל יום משעה 09:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןלירון25/03/2010
למעשה את החיסון לסרטן צוואר הרחם עושים רק אחרי שמקבלים בבדיקת PCR תוצאה שלילית (שהוירוס אינו נמצא בגוף)?
איך בכלל מביאים למצב שהוירוס יעבור מהגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון...
ד``ר שרגא וקסלר25/03/2010ראשית מסלקים את המחלה באמצעות קולפוסקופ ולייזר. חיים רגועים ואנרגיה נכונה מסייעת למערכת החיסון להשמיד את הנגיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)