מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית או אבסס בבסיס הפיןאלכס24/01/2010
ד"ר שלום,
אני מקיים יחסי מין מוגנים בלבד, והפעם האחרונה היתה לפני כארבעה שבועות. לפני מספר ימים הופיעה אצלי שלפוחית כואבת, כמו פצעון בגרות גדול או זיהום משערה כלואה בנקודת החיבור בין הפין לשק האשכים (רובה על שק האשכים).
אחרי שלחצתי עליה היא ניקזה מוגלה (שוב כמו פצעון בגרות) אחרי כמה ימים של הטבה יחסית השלפוחית גדלה מאד (אורך של כ סנטימטר וחצי) , היא כואבת, העור של שק האשכים שלידה אדום, מגורה וכואב. ניקזתי ממנה מוגלה היום כמה פעמים.
אלמלא זה היה על בסיס הפין, הייתי מתייחס לזה כאל אבסס קטן או פצעון מלא מוגלה (יש לי כאלו על הירכיים או בשיפולי הבטן מידי פעם) וזהו. בשל המיקום אני שואל את עצמי האם תפסתי משהו ממחלקת מחלות המין. אודה לך על תשובתך
אלכס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית...
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2010האם תפסתי משהו ממחלקת מחלות המין?
^^יתכן זיהום ע"י מולוסקום ואולי אבצס שנגרם ע"י חיידק. יש לבדוק ובהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשרשימי24/01/2010
בין נטילת אנטיביוטיקה לזרע צהוב?
בבדיקה התגלה אצלי staph.heamolyticus
האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה בשם מקרודנטין,
3 פעמים ביום למשך 10 ימים,
היום אני אחרי היום השלישי של נטילת הכדורים ויש לציין כי עדיין יש לי הפרשות מהפין.
כמו כן שמתי לב אחרי גמירה שהזרע שלי בצבע צהוב...
האם זה בגלל החיידק או בגלל האנטיביוטיקה ? האם זה מצב תקין ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם...
ד``ר שרגא וקסלר24/01/2010זה הזיהום ולא האנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הבנתי עוד שאלה ברשותך...
שימי25/01/2010האם האנטיביוטיקה הזו יעילה מול החיידק?
והאם אתה ממליץ לי לא לאונן בתקופה הזו עד שיעבור בע"ה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי...
ד``ר שרגא וקסלר25/01/2010יש לראות את הרגישויות לאנטיביוטיקה. אין קשר לאוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ עזרה
שימי01/02/2010המקרודנטין לא עזר לי והיום הלכתי לרופא וקיבלתי דוקסילין 100 אני מאוד מוטרד כי כבר אנטיביוטיקה שלישית שאני לוקח והשניים האחרות לא עזרו....
האם החיידק staph.heamolyticus זו מחלת מין או סתם דלקת? ולמה הוא יכול לגרום במקרים קיצוניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ...
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2010חיידק זה אינו מוגדר כחיידק מחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רציניתבחורה23/01/2010
שלום..
ליפני כמה ימים...היה לי גרד בפות...גיליתי והיו שם גם חלקיקים לבנים כאלה..
ללא ריח. ליפעמים זה היה סמיך כזה בצבע לבן. שתפתי את איבר המין בכל מיני סבונים וזה רק שרף
מיפני שגירדתי.היום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי..וליפני החדירה הכנסתי אצבע , והיא היתה בחומר הלבן הזה...כאשר קיימנו יחסי מין שרף לי מאוד בשפתיים הפנימיות אך לאחר מס' דק' זה עבר..
אך עדין כאשר אני הולכת לשירותים כואב לי לנגב או לעשות פיפי (שורף).
אני בת 16 ומיתביישת מכך שאמי תדע שהיתי אצל גניקולוג..
יש אפשרות לימנוע ממנה?
הרי רואים בכרטיס של קופת החולים איפה ביקרתי..לא?
תודה רבה,באמת תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה...
ד``ר שרגא וקסלר23/01/2010נסי טיפול בפתילות אגיסטןם לנרתיק . יתכן שהבעיה תיפטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה?
בחורה23/01/2010קונים את זה?
ומה שיש לי זה לא מחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ועוד שאלה
בחורה23/01/2010האם זה מדבק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה...
ד``ר שרגא וקסלר24/01/2010קונים בבית מרקחת ללא מרשם וזה לא מדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הטריכומונסגלית23/01/2010
אני ובעלי מקיימים יחסים כשבעלי משתמש תמיד בקונדום.
עקב כאבים עזים אשר באו בגלים אצלי ,וגם להפרשה,פניתי לגינקולוג והוא איבחן שיש לי חיידק אשר נקרא טריכומונס והוא אשר גורם לכאבים וההפרשות הנ"ל.קיבלתי כדורים של מטרוג'יל,נרות ומשחה והתבקשתי להפנות את בעלי גם לקבל טיפול.
רציתי בעצם לדעת...
1.איך בעצם נדבקתי בחיידק הזה אם אנו מקיימים יחסים רק עם קונדום אשר אמור להוות גם כאמצעי מניעה כמובן וגם כמגן מפני מחלות מין וכדומה כמו החיידק הנ"ל?
2. האם אפשר להידבק בחיידק זה גם שלא באמצעות יחסי מין,ואם כן מה הסיבות שעלולות לגרום לכך?
3.האם הגיינה אישית יכולה גם להיות גורם לכך?
4.איך אפשר לדעת אם בעלי גם נושא חיידק זה שכן הוא לא סובל משום תסמינים?והאם גם הוא חייב לקבל טיפול עקב כך?
שאלותיי אלו נובעות מפני שמזה כמה שנים אנו מקיימים יחסים רק עם קונדום ולפי מה שהבנתי נדבקים בחיידק רק באמצעות יחסי מין ,או שיש גורמים אחרים לכך?
תודה,גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק...
ד``ר שרגא וקסלר23/01/20101.איך בעצם נדבקתי בחיידק הזה אם אנו מקיימים יחסים רק עם קונדום אשר אמור להוות גם כאמצעי מניעה כמובן וגם כמגן מפני מחלות מין וכדומה כמו החיידק הנ"ל?
^^על זה נאמר: "עובדה" הפרזיט עובר ביחסי מין ויתכן שהוא אצל הבעל שנים רבות ובאופן בלתי מורגש.
2. האם אפשר להידבק בחיידק זה גם שלא באמצעות יחסי מין,ואם כן מה הסיבות שעלולות לגרום לכך?
^^לא
3.האם הגיינה אישית יכולה גם להיות גורם לכך?
^^לא
4.איך אפשר לדעת אם בעלי גם נושא חיידק זה שכן הוא לא סובל משום תסמינים?והאם גם הוא חייב לקבל טיפול עקב כך?
^^ניתן לבדיקה בקלות בבדיקת PCR שגם אנחנו מבצעים במרפאתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המין שלא עוברחגי20/01/2010
לפני חודשיים בערך נדבקתי בהרפס סימפלקס 1 באיבר המין זאת ההתפרצות הראשונית
הרופא הביא לי מרשם ל15 טבליות acyclovir ג'ל virumerz ומשחת biofonzil
השתמשתי בתרופות והן נגמרו אך ההרפס לא עובר עדיין כבר חודשיים ממה זה נגרם ומה לעשות?
כמו כן אני חיב לציין שהגרד באיבר המין ממשיך ונוצרו עליו כל מיני כיבים בקפלים שלו והשלפוחיות שהתפתחו בתחילת ההתפרצות נשארו ולא נעלמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר21/01/2010יתכן שיש זיהום משני שמחייב טיפול אנטיביוטי: מה פרוש ש"ההרפס לא עובר?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפצעים והכיבים נשארו רק השלפוחיות
חגי21/01/2010הפצעים והכיבים נשארו רק השלפוחיות פחות אן יותר נעלמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפצעים...
ד``ר שרגא וקסלר21/01/2010יש לבחון אם נדרש טיפול לפצעים שנותרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד למחלהאבי20/01/2010
שלום
אני אתן רקע קצר ואז אשאל שאלה
אני מקיים יחסי מין עם בחורה אחת ללא קונדום כבר כחצי שנה. היא לא עשתה בדיקות אבל אני עשיתי לפני כמה ימים בדיקת איידס שנמצאה שלילית. מעבר לכך אני מקיים יחסי מין עם פרטנריות שונות אך ורק עם קונדום. מין אוראלי ביצעתי רק בבחורה הקבועה לפני כשבוע וחצי. לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם קונדום והקונדום לא נקרע כמובן. למחרת התחילה לי צריבה קלה במתן שתן והפרשות לבנות סמיכות וטיפ טיפה ירוקות.היום (לאחר 4 ימים) הלכתי לרופאת משפחה ששלחה אותי לכ-7 בדיקות דם +משטח+איידס ואחרות שאני אמור לעבור מחר.
השאלה שלי היא כזאת
דבר ראשון האם יש לי סיבה לדאגה מבחינת מחלת מין כרונית או מחלה שתגביל אותי בביצוע יחסי מין בעתיד?
לגבי הפרטנריות שהשתמשתי בקונדום איתן יש סיבה לדאגה?
ומה לגבי הפרטנרית ללא הקונדום?
אשמח לתגובה...ותודה רבה על קיום הפורום הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד...
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2010דבר ראשון האם יש לי סיבה לדאגה מבחינת מחלת מין כרונית או מחלה שתגביל אותי בביצוע יחסי מין בעתיד?
^^ניתן לדעת רק אחרי תוצאות בדיקות למחלות מין
לגבי הפרטנריות שהשתמשתי בקונדום איתן יש סיבה לדאגה?
^^קונדום מועיל אך לא מונע לגמרי מחלות מין
ומה לגבי הפרטנרית ללא הקונדום?
^^כנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה! חשד למחלת מין.דור20/01/2010
אני גבר, בן 22. בד"כ בריא. לא סובל מרגישות לתרופות או אלרגיות. מעשן קל(3 סיגריות ביום) ושותה פעם בשבוע. אציין שאני ממש לא מקפיד על תזונה בריאה ונכונה ולרוב אוכל גאנק פוד. בנוסף אני מתגורר בהולנד.קיימת היסטוריה של סרטן השד במשפחה ובנוסף חליתי במהלך שירותי הצבאי במחלת הנשיקה. נחתי חודשיים וחזרתי לתפקד כרגיל.
לפני 4 חודשים עשיתי סקס לא מוגן(החדירה הייתה רק לזמן קצר, בין 4-1 דקות) ומאז אני מאוד לחוץ ומאוד פרנואידי בקשר למצבי הרפואי בשל מספר תסמינים שמופיעים אצלי אשר מעידים על מחלות מין כאלו ואחרות.
1- אני סובל זה מספר חודשים מהפרשות שקופות ולבנות לסירוגין מאיבר המין בתדירות משתנה,פעם בשלושה ימים או לפעמים אפילו פעמיים ביום. לרוב אני מגלה את הפרשות אלו בבוקר שאני מתעורר.
2- כמו כן שאני מחרבן אני מפריש מהפין מין נוזל בצבע לבנבן או שקוף בתדירות מאוד גבוהה אך בכמות קטנה יחסית,הייתי אומר שזה קורה לפחות כל 2/3 חרבונים.
3-מרקם הזרע שלי השתנה. הדרך הכי טובה לתאר את המרקם היא לומר שהזרע מורכב משילוב של ג'לי-אי אפשר לקרוא לזה נוזל. ממש חתיכות דביקות וגמישות שמזכירות ג'לי אכול. שמעורבבות עם זרע במרקם נורמטיבי.
4-לפני כשבוע נוזל לבן יצא לי מהפין לאחר מתן שתן . הנוזל היה בצבע לבן חזק(כמו חלב) רק שהיה בנוי בצורה מוזרה כמו נקודות לבנות קטנות שגובשו יחד לנוזל. הפרשה מסוג זה קרתה פעם אחת ומאז לא חזרה על עצמה באותה תצורה. כמות הנוזל הלבן שיצא באותו מקרה היתה גדולה מאוד ביחס להפרשות אחרות שחוויתי והתבצע ממש בצורה של הטלת שתן ולא בתצורה של הפרשה לא מורגשת ולא נשלטת. (יכול להיות אבנים בכליות?)
5-שינוי צבע העור בצידו הימיני והעליון של הפין. העור נהפך לכהה יותר ובנוסף התווסף לו באותו המקום קמט שנראה נורמלי יחסית. אציין שהפין נמתח(זקפה)לא ממש מרגישים את שינויי הצבעים ולא את הקמט.
6- עיקצוצים ושרפה בזמן התלת שתן בתדירות נמוכה מאוד. קרה פעם או פעמיים בארבעה חודשים האחרונים.
7- תחושת גרד קלה שתופת אותי מספר פעמים ביום. בד"כ באזור הבטן החזה וגם הרגליים לפעים.(לא מזהה פריחות עור למיניהן) אני לא מגרד גם כי התחושה יחסית קלה וגם כדי לא לגרום לפריחות או סיבוכים אחרים.
כמו כן בחודשים האחרונים אני סובל מנזלת קלה באופן יום יומי כמעט. סבלתי משפעת קלה כמו כן לפני שלושה או ארבעה חודשים. השפעת/צינון נפרסה על תקופה של שבועיים וטופלה עם שתייה מרובה ולקיחת כדורים בסגנון אדויל.
אני במצוקה רבה וזאת מפני שאני חיי כאן ללא ביטוח רפואי ככה שאין לי איפה להיבדק ואין לי עם מי להתייעץ.
אני מאוד מעוניין לדעת על מה יכולים להעיד תסמינים אלו ומה עלי לעשות?
תודה מראש, מחכה לתגובות
דור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דור, אמנם תיאורך אינו מצביע....
ד''ר אריה י. ליפשיץ20/01/2010...בבירור על מחלת מין אך לא ניתן לשלול מחלה כזו או בעיה אורולוגית אחרת אצלך רק על סמך המידע המפורט כאן בפורום האינטרנטי ולכן עליך לפנות לבדיקת רופא.
למרות שאין לך ביטוח רפואי, קיימות, במדינות רבות, קליניקות לטיפול במחלות מין מטעם המדינה בן ניתן הטיפול בחינם. אני ממליץ לך לברר על אפשרויות כאלה במקום שהותך הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ליפשיץ
דור20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין אנאליםנטלי18/01/2010
מדוע לאחר קיום יחסי מין אנאלים התנפח איזור פי הטבעת בצורת שקד? האם הדבר מסוכן ומה אפשר לעשות בנידון מאחר וממש קשה לי לבצע פעולה הכוללת תנועה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום...
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2010כי המקום לא תוכנן מבחינה אנטומית לשפשופים שכאלו. נסה אמבטיות ישיבה בסבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסגל18/01/2010
שלום,
השאלה שלי היא כזאת, אם היה לי התקף אחד של הרפס גניטלי, האם זה אומר שמהיום כל פעם כשאני מקיימת יחסי מין או יחסי מין אוראליים (כשאין לי את ההתפרצות) אני יכולה להדביק את בן זוגי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרכומההיסטריה18/01/2010
שלום, קיבלתי תשובה חיובית בבדיקת דם שאני נשאית של כלמידיה מסוג טרכומה. קיבלתי טיפול אנטיביוטי במשך שבועיים ואני רוצה לדעת אם המחלה הזו חולפת או שהיא רק מורדמת ועלולה לחזור? וגם תוך כמה זמן המחלה הזו עלולה לגרום לנזקים בגוף ומהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרכומה...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010המחלה חולפת אך הבדיקה הנכונה לדעת אם המחלה עברה היא לא בבדיקת דם אלא בבדיקת הפרשה נרתיקית/צוארית ושתן. ניתן לקרוא על כלמידיה באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק שהתגלה בבדיקותאלון18/01/2010
בוקר טוב
שמי אלון, בן 17
בבדיקות מפתח השופכה נמצא אצלי החיידק
Ps. STUTZERI
מלבד חיידק זה הכל תקין, ובדיקת השתן סטרילית.
חוויתי צריבה בעת מתן שתן, ובנוסף הפרשות קלות מפתח השופכה.
האם להמשיך את השימוש בדוקסילין 100? ומהו החיידק הזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010מדובר בחיידק נדיר שמגיב למעט סוגי אנטיביוטיקה וביניהם לדקוסילין שאתה מקבל ולכן המשך בו עד סוף התוכנית הטיפולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד החיידק מועבר?
אלון19/01/2010סביר להניח שהועבר ממין אוראלי?
וישנו שיפור משמעותי שישה ימים מתחילת הטיפול בדוקסילין.
ההפרשות נעלמו לחלוטין והצריבות הצטמצמו כמעט לאפס.
יש צורך בבדיקה נוספת בסיום הטיפול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד...
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2010תרבית חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק תוכל לאמר לי איך הוא מועבר
אלון20/01/2010ואם לשלוח את חברה שלי לבדיקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד...
ד``ר שרגא וקסלר20/01/2010כן, אחרי הטיפול נדרשת בדיקת תרבית חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני יחסי מיןרעות18/01/2010
אני רוצה לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי, העניין הוא שהוא היה מאוד מאוד פעיל מינית ואני רוצה לשלול אפשרות של מחלות מין. על איזה בדיקות אני צריכה להתעקש? בנוסף, נאמר לי שאי אפשר לבדוק פפילומה אצל גברים, האם יש בכל זאת דרך להיות בטוחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010ניתן לבדוק 18 מחלות כולל פפילומה אצל גברים וכולל כלמידיה ועגבת וזיבה וטריכומונס והפטיטיס ועוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיה - טיפול לא עוזרשי18/01/2010
שלום
אובחן אצלי החיידק לפני יותר מחודש
מאז קיבלתי זריקה של רוצפין ומיד אחרי אנטיביוטיקה לעשרה ימים במהלכם הופסקו ההפרשות, לאחר בדיקת שתן, קיבלתי תוצאה עדיין חיובית לכלמידיה.
קיבלתי עוד סבב של אנטיביוטיקה ושוב עדיין חיובי
מה עוד אפשר לעשות, הרופא שהפנו אותי אליו אומר שאין עוד מה לעשות ואני ממש לא מקבל את זה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010אלו בדיקות אתה עושה לגלוי הכלמידיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהreply
shai01/03/2010Hello
My doctor had me to do urine tests (first morning urine) and came out positive twice
for chlamidya
sorry for the english.. not in israel right now
Thanks* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהREPLY...
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010WHICH TEST?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר02/03/2010אובחן אצלי החיידק לפני יותר מחודש
^^איך אובחן?
מאז קיבלתי זריקה של רוצפין ומיד אחרי אנטיביוטיקה לעשרה ימים במהלכם הופסקו ההפרשות, לאחר בדיקת שתן, קיבלתי תוצאה עדיין חיובית לכלמידיה.
^^איזו בדיקה
קיבלתי עוד סבב של אנטיביוטיקה ושוב עדיין חיובי
^^איזו בדיקה
מה עוד אפשר לעשות, הרופא שהפנו אותי אליו אומר שאין עוד מה לעשות ואני ממש לא מקבל את זה!!
^^אדע רק אחרי קבלת התשובות לשאלותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות , על הפין.דוד17/01/2010
שלום אתמול אני וחברה שלי שכבנו ,(לא פעם ראשונה שלנו)
והיום הפין שלי גירד טיפה, הסתכלתי וראיתי שיש עליו מן נקודות אדומות על ראש הפין ..
ממה זה נובע? ומה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010לשם האבחנה יש להגיע לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בידסימה17/01/2010
ביום שישי לפני כשבוע החלו לי כאבים בכף היד. ביום שבת בצוהריים יצאו לי שלפוחיות וביום ראשון
השלפוחיות הפכו לשלפוחית אחת גדולה המלווה בכאבי תופת והגבלה בשימוש ביד, הרופאה נתנה לי זובירקס בכדורים.
עכשיו שבוע אחרי סיימתי את הכדורים אך השלפוחית עדיין קיימת וגם נוצר מתחתיה סימנים של שטפי דם. לאורך השבוע לא היה לי חום.
מצורפות 2 תמונות בהתחלת השבוע ואתמול.
סף הכאב ירד קצת אך כף היד עדיין כואבת ביום שלישי ניסיתי לפוצץ את השלפוחית יצא ממנה נוזל אך איננה התרוקנה ואחרי יום חזרה חהיות נפוחה אבל פחות,מה עושים עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה עדכנית מאתמול
סימה17/01/2010תמונה עדכנית מאתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה...
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2010זה לא הרפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה?
סימה17/01/2010אז מה לדעתך יש לי?
לקחתי לשווא את הזובירקס?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
ד``ר שרגא וקסלר18/01/2010ניגשים לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)