מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי באפריקהאלי28/12/2009
דוקטור שלום לפני כשבועיים כשהייתי באפריקה קיימתי יחסי מין מזדמנים עם בחורה מקומית האקט עצמו בוצע עם קונדום אך האקט המקדים שכלל מין אוראלי שהיא ביצעה בי נשיקה צרפתית ואולי גם חיכוך בין אברי המין היה ללא קונדום היום שבועיים אחרי יש לי חום חולשה בכל הגוף ושעול יבש ביצעתי בדיקה לשפעת שיצאה תקינה ואני מאוד חושש.. האם והיכן ניתן לבצע בדיקת קומבו אנונימית? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין...
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2009נסה את המרכז לאיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקנדולימהרונה28/12/2009
היי,
לבעלי יש קונדולימה מזה 3 שנים והוא בטיפול מתמיד, אל הנגיף עדיין לא עבר.
אני קיבלתי חיסון נגד סרטן צוואר הרחם, ורק לאחר שקיבלתי את החיסון התחלנו לקיים יחסי מין לא מוגנים.
אם אנחנו רוצים להיכנס להריון- האם יש בעיה אם הוא עדיין נושא את הנגיף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון...
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2009בבדיקת PCR ניתן לדעת אם נושא עוד את המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי השפיכה ...המשך ..דניאל לוי28/12/2009
היי שוב ..לצערי השפיכה עדיין בצבע זהוב/צהוב בדומה לשתן.. קבעתי תור לרופא עור למחר... האם יש חשש לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2009לרוב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה על הפיןטל27/12/2009
שלום,
לפני מספר רב של חודשים, גיליתי בליטה קטנה מתחת לעור על פין באיזור הורוד שמתחת לכיפה. היא לא כואבת וניתן לחוש אותה כמעט תמיד רק בעת זיקפה. כפי שכבר אמרתי, הבליטה קיימת כבר למעלה משנה ולא כואבת בכלל, יש צורך לבדוק את זה? מה זה יכול להיות?
תודה,
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה...
ד``ר שרגא וקסלר28/12/2009אי אפשר לאבחן ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה /נוזל צהוב שאלה חשובה ...דניאל לוי26/12/2009
היי
היום הייתה לי שפיכה/נוזל בצבע זהוב מוזר... שלא כמו בדר"כ (לבן/שקוף..) אתמול בלי קשר (או שכן..) קיבלתי מכה קטנה באשכים.. היתכן כי יש פה קשר בינהם?... מקווה שזה קשור אחרת אצטרך להבדק אני מניח...
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה...
ד``ר שרגא וקסלר28/12/2009שים לב מה קורה בשפיכה הבאה ודווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- can fever and lymph come towardsnoa25/12/2009
the end of the herpes attack?is it normal?thank u very much for answer.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר can...
ד``ר שרגא וקסלר26/12/2009אין חום בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בפיןרון25/12/2009
ולא רק במתן שתן האם קיים חשש למחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף...
ד``ר שרגא וקסלר26/12/2009יש מצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי24/12/2009
האם קילוף בעור של הפין כתוצאה מקשיי חדירה לנרתיק, יכול להעיד על מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר26/12/2009יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,שאלה לרופאלי23/12/2009
היי ד"ר.
אני קראתי באתר שלך והוא נורא מעניין ,אך באמת התחלתי לחשוב שלקיים יחסים זה לעיתים נחמד אך עם כל המחלות והחיידקים המסוכנים שיש זה פשוט פחד אלוהים.
לי באופן אישי גם ככה יש בעיות בנרתיק-חיידקים בנרתיק שעושים לי דלקות,ואני אומרת שה פשוט מפחיד,למשל גם שיהיה לי חבר קבוע 4 שנים זה לא אומר שאני מוגנת מהחיידקים שלו.
במיוחד על ה hpv ,איך אני אדע להשמר מזה והאם בבדיקת צוואר הרחם ניתן לראות אם נמצא החיידק?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...
ד``ר שרגא וקסלר26/12/2009ניתן לבדוק לפני תחילת יחסי מין שאתם נקיים ממחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה!!!!!!!!לי23/12/2009
שלום,
גילו לי דלקת באגן והרופא רשם לי אופלודקס 200 מג ודלאצין 150 מג.
המינון שהוא נתן לי הוא -בבוקר 2 אופלודקס ו2 דלאצין
צהריים 3 דלאצין
ערב 2 אופלודקס(אחרי 12 שעות)
ולילה 2 דלאצין..
האם המינון הזה תקין?
אני כבר לא מרגישה טוב בכלל ,עייפות ,סחרחורות ,הרגשה רעה במיוחד בבוקר כאילו הלב שלי בקושי פועם..
מה אתה חושב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר26/12/2009איני יכול להתייחס למינון היות שאני לא מכיר את חומרת מחלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "דקירה" בקצה הפין רק בעת חדירה מלאהשלי23/12/2009
שלום,
כאשר אשתי ואני מקיימים יחסי מין, ברגע שאני מרגיש בקצה הפין את הרחם שלה, אני מרגיש הרגשת דקירה בקצה הפין (נגיעה קלה וזה כואב).
אין כלל הרגשה לא נוחה מסוג זה או אחר בזמן מתן שתן או שפיכה או אוננות או נגיעה בקצה הפין. זה מופיע אך ורק כאשר אני חודר.
לא יודע אם זה קשור - אנחנו משתמשים בהתקן תוך רחמי ועד להכנסתו לא היו לי בכלל כאבים. מאז בכל פעם יש כאבים. הלכנו לבצע אולטרסאונד והרופא אמר שההתקן נמצא במקום הנכון.
מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה...
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2009אכן הסיבה לדקירה היט חוט ההתקן יש לגשת לרופא שיקצר את החוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו אצל רופא נשים
שלי23/12/2009הרופא אומר שהחוט כלל לא בולט מצואר הרחם, אלא נהפוך הוא, הוא נבלע בפנים.
האם התחושה דיקרה/צריבה יכולה להיגרם עקב הפרשות באיזור הרחם שנוצרו עקב ההתקן?
אנחנו ממש חסרי אונים,
תודה,
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו...
ד``ר שרגא וקסלר29/12/2009ההסבר לא נראה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בפיןרון23/12/2009
קימיי ייחסי מין עם בחורה עם קונדום לאחר חמישה ימים אני מרגיש ששורף לי בפין באזור החיצוני בן העורלה לפין יכול להיות שנדבקתי במחלת מין כלשהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף...
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2009יש מצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- genitals herpes help pleaselena22/12/2009
is new blister after taking acyclovir for 1.5 days normal?i got first visible outburst after 7 years?what does that mean?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GENITAL...
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2009זהו מהלכה הטבעי של המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה,דחופהחן22/12/2009
אני בחורה בת27 ובזוגיות מספר שנים,בתחילת הקשר גילינו שלבן זוגי יש hpv
אך שאני הלכתי לרופא הנשים שלי הוא טען שאינו רואה שם דבר.
עכשיו בן זוגי בטיפולים אך הפרופסור טען שאני חייבת להיבדק ולטפל בו זמנית במחלה.
-לפני ימי המחזור יוצא לי מין פצע סביב איזור פי הטבעת,האם זה קשור?
-למי עליי ליפנות?
והאם שלושת החיסונים שעשיתי נגד צוואר הרחם מנעו את המחלה?
בבקשה שמישהו יעזור לי,אני רוצה להיכנס להריון ולא יודעת האם זה מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני...
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2009את צריכה לעבור קולפוסקופיה לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם הפה והעינים ואם תקינה אזי בדיקת PCR לכל הזנים. אם זה תקין אפשרי לקחת חיסון ואין בעיה בהריון בתנאי שגם אצל בו הזוג שתי בדיקות אלו תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בדילמה משהו מפחידד תעזרו ליילא חשוב שמות.21/12/2009
תקשיבו....שכבתי היום עם ילדה בבית שלי..
ולפני שהלבשתי את הקונדום גם הכנסתי בהתחלה קצת גם בלי הקונדום..אבל לא הכל ..העברתי אותו על הכוס שלה פשוט ואז עשינו את זה עם קונדום
השאלה שלי היא אם יש סיכון להידבק במחלה אם קיימת לה מחלה?אני מכיר אותה כולה יום אחד..
תמיד אני שם קונדום בהתחלה הפעם לאא..
ועוד שאלה
נגיד ויש לה הרפס או משהו [אין לי מושג אם יש לה או לא] אבל עכשיו לא היה לה...ועשינו גם מין אוראלי יש מצב להידבקות ?
תודה לעוזרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בדילמה...
ד``ר שרגא וקסלר23/12/2009קיים סיכון קטן להדבקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)