מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקטיראל וגינוזיסשירן13/12/2009
שלום רב,
בשבוע שעבר פניתי לרופא נשים בחר"פ עם תלונות על "ריח דגים" בזמן מתן שתן, אשר מתגבר אחרי קיום יחסי המין. חשוב לציין שהוא לא ציין שם או סיבה לריח הדגים פשוט נתן מרשם לטיפול בנרות דאלאצין במשך שישה ימים (אתמול היה הנר האחרון).
לפי מה שקראתי נראה כימדובר בוגינוזיס ורציתי לדעת אם יש צורך לגשת לבדיקה נוספת, על מנת להבטיח שהטיפול עזר?!
תודה מראש, שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקטיראל וגינוזיס
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009ודאי משום שיתכנו מספר מצבים הגורמים לריח דומה ולכל אחד טיפול אחר. יש בדיקה שמאבחנת כל מצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם הבדיקה?
שירן16/12/2009אשמח לדעת את שם הבדיקה על מנת לבקש מהרופא לבצע אותה.
תודה מראש,
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם הבדיקה?
ד``ר שרגא וקסלר18/12/2009יש תרבית ויש PCR ועוד. לרופא שיודע לא צריך להגיד איזו בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטות שומניות על השפתיים הגדולותסיגל13/12/2009
שלום,
לפני מספר ימים הבחנתי במעין בליטות שומניות, הדומות לפצעי בגרות על הפנים, באזור השפתיים
הגדולות. אני לא מרגישה בצריבה, שריפה או כל מיחוש אחר. זה התגלה לי במקרה אגב הצצה.
מה זה אמור להיות? האם מסוכן וכיצד יש לטפל?
אודה לתשובתכם המהירה. (אני ממש בפאניקה!!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות שומניות על השפתיים הגדולות
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009יש לראות לצורך מתן תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע לנרתיקאבי11/12/2009
מה סיכויי ההידבקות עם החדרתי אצבע לנרתיק והיה לי פצע קטן שלא הגליד לחלוטין על האצבע החודרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצבע לנרתיק
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009קטן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים כושליםאחד העם11/12/2009
שלום! לפני שנתחיים בערך התחלתי להרגיש גירוד במפשעה, עוד כשהייתי במזרח, הלכתי לרופאים שם והוצאתי את מירב כספי אך ללא הועיל.
כשהגעתי לישראל זה המשיך ואף הטיפולים בישראל לא הועילו לפני כחודש חברה שלי נדבקה מאותו הדבר והיא סבלה מאוד.
מאוד לא נעים לי עם המטרד הלא חולף ויותר מכך שאחרות ומכך גם אחרים יסבלו בגללי.
המשחה האחרונה שקיבלתי (לפני 5 חודשים בערך ומאז אני משתמש בה באופן קבוע) היא ציקלודרם-C.
הייתי מוכן לשלם את מיטב כספי כדי לחזור לתפקד כרגיל ולא להרגיש חרא שאחרים יסבלו בגללי.
אנא חווה דעתך המקצועית והמלץ על מקום שיוכל לפתור אותי מכך.
תודה מראש
אחד העם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים כושלים
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009ניתן לתת חוות דעת לאחר בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאיידסאמיר11/12/2009
שלום עברתי בדיקה לאיידס והתשובה שלי הייתה שלילית אבל הפעם האחרונה שלי של סקס לא מוגן הייתה כ חודשיים ושבוע לפני הבדיקה האם הבדיקה מהימנה ?
אודה על תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאיידס
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009איני יודע איזו בדיקה עשית. בגדול התשובה היא חיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליקוקי פיטמותMIKE11/12/2009
הי
האם ליקוקי פטמות של אישה לגבר יכולים לגרום מחלת מיך כלשהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקוקי פיטמות
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומהיסמין10/12/2009
שלום יש לי 2 יבלות באזור הנרתיק,שאני מגרדת אותן הן עוברות ואחר כך שוב חוזרות,לאחרונה גילתי יבלת נוספת בגרון על השקדים מה יש לי והיכן אני צריכה להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי
יסמין10/12/2009פפס תקין ישנם כאבים באזור הנגוע בנרתיק לאחר קיום יחסי מין ולפעמים אפילו חתך במקום היבלות נמצאות ליד הפתח של הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009ממליץ קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, לפי הטבעת וסביבותם ולפה. אני מנוסה בסילוקם בלייזר כולל מהפה [שקדים, לשון וכו]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןאדי08/12/2009
שלום אני אדי בן 25 הייתי שוקל בעבר כ 100 קילו לאחר מכן רזיתי עכשייו אני עומד על 73 ואני חש ברגע שאני מקיים יחסי מין עם החברה אני מרגיש שהאיבר שלי לא מספיק קשה יש זיקפה הכל אבל אני מרגיש שנפגע האם יש תרופה משהו לחיזוק האיבר המין בבקשה לעזור לי אני לא מרגיש שלם עם זה תודה מראוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר המין
ד``ר שרגא וקסלר09/12/2009יש לגשת למומחה בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלבניתאי08/12/2009
שלום ד"ר,
מזה כמה שנים אני סובל מבלוטות חלב על החלק התחתון של הפין. בהתחלה הם לא הזיקו עד שהם התחילו להשריש שיערות ממש ארוכות, לכן בשנים האחרונות אני מסיר אותן עם פינצטה אבל לצערי התופעה רק מחמירה והבלוטות הופכות לגסות יותר ויותר (יש לי אפילו כמה "מנהרות" מתחת לעור שמהן יוצאות השיערות ובחלקן התפתחו מוגלות שהחלימו) והן מתרחבות לאיזורים אחרים בפין).
אני דיי אבוד ומאוד מתבייש. הייתי שמח אם היית נותן לי קצת מידע על הבלוטות ועל דרך הטיפול בהן (האם יש משחה?).
בתודה מראש, ניתאי (בן 16).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב
ד``ר שרגא וקסלר09/12/2009אין מידע בענין זה. אם מציק מציע לגשת לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידהמישהיייי07/12/2009
אם אני יורדת למישהו מבלי שציחצחתי שיניים קודם או אכלתי ליפני, יש סיכון כל שהו?
ואם הוא יורד לי עם פה לא נקי?? האם יש סיכון הזיהום כל שהו או חס וחלילה מחלה??
תענוו בבקשהה אני נורא לחוצההה :(
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה
ד``ר שרגא וקסלר09/12/2009אין קשר לפה נקי או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותמור מור07/12/2009
אני חרד ממשחקי לשון אנאליים שהענקתי וקיבלתי.
מה סיכויי ההדבקות באיידס
חלפו שבועיים
לא ישן בלילות
חייב תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד``ר שרגא וקסלר09/12/20091 ל 1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?סיגלית06/12/2009
הייתי עם מישהוא במגע מינית ליפני שנה.אחרי שבוע הופיוע לו סימנים-אפרשות ושרפה במתן השתן.אצלי לא הייה שום דבר.במשך השנה הזאת הייתי עם בן זוג אחר.לא הייה דבר לא אצלו ולא אצלי.ליפני חודש חזרתי לבנאדם שהייתי איתו ליפני שנה.ושוב אחרי מגע מיני הופיוע לו את אותם סימנים.הלכתי לרופא ועשיתי תרבית.היום קיבלתי תוצאות.לא נמצאו שום ממצאים.הבנאדם לא עשה בדיקות,אך רופא שלו נתן לו אנטיביאוטיקה שהעבירה לו את כל הסימנים.אני לא יודעת מה זה ו מה לעשות.האם הוא יכול לעשות בדיקה כלשהיא אחרי קורס אנטיביאוטיקה?התרבית שנלקחה לי נלקחה ב18-00 ונמסרה ב7-30 יום למחורת.האם זה יכול להשפיע לאיכות של הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות?
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2009האם הוא יכול לעשות בדיקה כלשהיא אחרי קורס אנטיביאוטיקה?
^^כן הוא יכול ולא רק תרבית אלא גם בדיקות PCR לגלות את כל מחלות המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...בן06/12/2009
השארתי את ההודעה הזאת בכמה פורומים שקש מפה כדאי לקבל חוות דעת שונות ובזמן יותר מהר..
אתמול אני חוזר מיציאה ומרגיש רטיבות ודביקות בתחתונים.. החלפתי חשבתי שזה סתם קמתי בבוקר עוד פעם..הרגשתי.. החלפתי ואז כל היום שמתי לב שיש לי הפרשות של זרע או לא יודע מזה...
בנוסף כבר כמה זמן ששורף לי שאני משתין.. וגיליתי גם נפיחות ליד הפין בצד שמאל...
זה ממש מעיק.. ואני מתפדח ללכת לרופא ביגלל זה..
תודה על העזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום...
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2009מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידסDUDI05/12/2009
היום כששיחקתי כדורסל שיפשפתי את כף היד שלי ונוצר פצע קטן המשכתי לשחק כי זה היה ממש קטן ולא ירד הרבה זמן וכן להט המשחק כו'. כשחזרתי הבייתה עלתה לי מחשבה אולי למישהו שם במגרש גם היה פצע איפשהו וגם הדם שלו הגיע איכשהו לכדור למרות שלא ראיתי דם על הכדור אישתי אמרה לי שאולי יש מצב להידבק מזה אפילו משריטה אפשר אז מדם שנוגע בדם גם אפשר האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???
אני שואל את השאלה הזאת כי רק לאחרונה עשיתי בדיקת איידס והתחלתי ממש להיות חרד מהעיניין הזה. אין הרבה דרכים מדעיות מקובלות להידבק אבל יש המון דרכים לא מקובלות שניתן לחשוב עליהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בעיקבות חרדה לגבי איידס
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2009האם אני עכשיו צריך לחיות בפחד ???
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי המקרה המדובר
DUDI08/12/2009האם יש סיכון בעיקבותיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פיספסת אותי ד"ר
DUDI09/12/2009בבקשה ממכה אני מבקש קצת חידוד של התשובה לגבי המקרה של הפציעה במשחק כדורסל האם יש איזשהו סיכוי להידבק במקרה כזה לא זכור לי שהיה דם על הכדור כך שלא בא דם אחר אם הפצע על היד שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי פיספסת אותי ד"ר
ד``ר שרגא וקסלר16/12/2009אין ברפואה תשובות שחור ולבן ואין תמיד ואין אף פעם ולכן אני שוב אומר - אין לך מקום לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת פטריה במין אוראלינועה05/12/2009
הייתי אצל גינקולוג והוא גילה אצלי פטריה.
נתן טיפול של נרות, כדורי פלוקאנול וקרם קומאגיס.
שאלתי אם בן הזוג שלי עשוי היה להידבק (ולכן להדביק אותי שוב אחרי שאבריא) והוא אמר שלא - שגברים לא מקבלי ם את זה.
טיפלתי בפטריה אבל עכשיו חשבתי שאולי זה עבר לבן הזוג כשעשה לי מין אוראלי, והוא ידביק אותי שוב בפעם הבאה.
האם ניתן לקבל מהגבר מין אוראלי בבטחון, או שפטריה שלא תעבור לגבר ביחסי מין עשויה לעבור אליו אוראלית, וצריך שהוא יעבור טיפול לפני המין האוראלי הבא?
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת פטריה במין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר08/12/2009האם ניתן לקבל מהגבר מין אוראלי בבטחון, או שפטריה שלא תעבור לגבר ביחסי מין עשויה לעבור אליו אוראלית, וצריך שהוא יעבור טיפול לפני המין האוראלי הבא?
^^מי קבע שזה פטריה? אולי זה משהו אחר? האם נעשתה בדיקת מעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)