מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מעל לאיבר המיןעדי21/11/2009
לחבר שלי גדלו מין פצעים אדומים מעל לאיבר המין, נראים כמו חצ'קונים ללא ראש לבן וגדלים עם הזמן.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מעל לאיבר המין
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2009מולוסקום, קונדילומה, סקין טג, אכימוזה ועוד............................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקהריטה19/11/2009
בשבועיים האחרונים אני מרגישה כאבי בטן חזקים,סחרחורות,בחילות,גזים והבטן שלי נפוחה. עברתי הרבה בדיקות והתוצאות האחרונות מראות את הדבר הבא:
Viral SerologyBH1
CMV Ab IgG AU/mL 170.0 Nonreactive: <6.0 AU/mL
Reactive: >=6.0 AU/mL
CMV Ab IgM Index 0.14 Nonreactive Nonreactive: <0.85 Index
Reactive: >=1.00 Index
EBV EBNA Ab IgG U/mL 510.0 (Pos:>20)
ממה שאני מבינה יש לי את מחלת הנשיקה, האם מהתוצאה ניתן לדעת מתי בערך נדבקתי והאם המחלה פעילה או רדומה כעט.
האם מחלת הנשיקה יכולה לגרום לי לכל התסמינים שהזכרתי למעלה או שיותר ייתכן שהתסמינים נגרמו מתת פעילות בבלוטת התריס שגם אובחנה אצלי בימים האחרונים.
האם תת פעילות של בלוטת התריס יכולה להיות סימבוך של מחלת הנשיקה?
האם אני צריכה לקבל טיפול, אם כן אז מהו?
תודה,
ריטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הנשיקה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2009אנא פני אל רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת הנשיקה + בלוטת התריס
אייל08/10/2010היי
אני חליתי באותו דבר בדיוק
1) בלוטת התריס לא תקינה אני לוקח אלטרוקסין
2) כאבי בטן תחתונה כל יום בבקור
3) התחיל אצלי סקרת
הסיוט הזה כבר שנתיים הרופאים לא יודעים מה הגורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנאור19/11/2009
שלום שמתי לב של לראש של איבר המין שלי יש קמטים כמו סדקים כאלה זה אמור להיות כך או שזה דבר לא נורמלי בבקשה תענו לי מה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2009ללא בדיקה אי אפשר להשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ureapl. urealyticumספיר18/11/2009
מה זה Ureapl. urealyticum? אם הממצא הוא חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ureapl. urealyticum
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2009חיידק שעובר במגע מיני ויש טיפול כנגדו. ניתן לקרוא עליו בהרחבה באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהron517/11/2009
לפי הסימנים הראשונים שנצפו קיבלתי טיפול לזיבה זריקה ודוקסילין לעשרה ימים השאלה שלי היא שבמקביל להופעת התסמינים לזיבה הופיע שיעול טורדני גירוי ואולי גם פצע קטן בשקדים איזה בדיקה עלי לעבור בכדי להבין אם יש קשר בין הדברים במסגרת קופת חולים תודה מראש לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מודאג
ron519/11/2009תענה לי בבקשה אני מאד לחוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה
ד``ר שרגא וקסלר19/11/2009אכן יש לוודא שאין זיבה בם בפה ובלוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PCRאבי15/11/2009
ד"ר שרגא וקסלר שלום,
רציתי לדעת האם בדיקת PCR שאתה מבצע במכון שער לגילוי HPV מתבצעת על שתן או שמתבצעת באמצעות מברשת ?
האם יש הבדל אם אני עושה את הבדיקה ל-HPV או לכל 14 מחלות המין ? (מבחינת התוצאה לגבי HPV)
ומדוע צריך לעשות גם בדיקת קולפוסקופיה?
אני חרד מזה מס' חודשים ולא יודע מה לעשות :( אני לא מבין איזו בדיקה עליי לעבור בשביל להיות שקט לגבי מחלות מין, ובעיקר HPV שמטרידה אותי רבות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PCR
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009רציתי לדעת האם בדיקת PCR שאתה מבצע במכון שער לגילוי HPV מתבצעת על שתן או שמתבצעת באמצעות מברשת ?
^^גם וגם
האם יש הבדל אם אני עושה את הבדיקה ל-HPV או לכל 14 מחלות המין ? (מבחינת התוצאה לגבי HPV)
^^כמובן
ומדוע צריך לעשות גם בדיקת קולפוסקופיה?
^^לראות אם ישנם נגעים
אני חרד מזה מס' חודשים ולא יודע מה לעשות :( אני לא מבין איזו בדיקה עליי לעבור בשביל להיות שקט לגבי מחלות מין, ובעיקר HPV שמטרידה אותי רבות.
^^PCR לנגיפי HPV, קולפוסקופיה וPCR ל 14 מחלות מין ואולי גם תרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה או פטריהמרגריטה13/11/2009
שלום. לחבר שלי הופיע פצעיון על פין והוא התלונן שלפני כשבוע היה לו לו מוגלה , הוא שם משחה וזה עבר לו מהר מאוד, לפני כמה ימים הופיע פצעון, לפי הבנתי זה כבר לא תטריה פשוטה לא מחלת מין, אני כבר לא מדברת על זה שהוא מאשים אותי שאני הבאתי לו את זה, כאשר היה מדובר בפטריה עוד אמרתי לו שאפשרי שזה ממני, למרות שאני לא מרגישה שיש לי, אבל מחלה באמת שלא מרגישה כלום, למרות שיודעת שלאישה בדרך כלל אין שום סימפטומים, מה עושים, האם זה באמת מחלה או שיכול להיות תופעות של פטריה?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה או פטריה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009מה עושים, האם זה באמת מחלה או שיכול להיות תופעות של פטריה?
^^יתכנו מולוסקום, אבצס, פוליקוליטיס, הרפס ועוד. ניתן לאבחן במדויק אחרי בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפיןרוני11/11/2009
שלום דר'
הופיעה נפיחות בפין מתחת לכובע של הפין ללא כאב אבל אדום טיפה
מה עלי לעשות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפין
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009להיבדק ורצוי באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהסיוון11/11/2009
יש לי חבר ואנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום
היום בשעת קיום היחסים הסתכלתי על איבר המין שלו
והיה לו כמסביב כמו מעין קשקשים לבנים ....
אין לו ברית מילה אז אני לא יכולה להגדי מסביב לכיפה למשל אבל מסביב שם .........
שבתי אוליי זה ליכלוך אבל זכור לי שהתקלח ליפני
אני מחכה לתגובה האם יש לי סיבה לדאגה או שזה נורמלי ?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009אני מחכה לתגובה האם יש לי סיבה לדאגה או שזה נורמלי ?
^^אולי פטרת ואולי קונדילומה ואולי מחלה אחרת או מצב נורמלי. יש צורך לעבור קולפוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסתם11/11/2009
שלום,
אני וחברי נבדקנו בדיקה כללית של כל מחלות המין. אצלו הכל יצא שלילי ואצלי כתוב כך:
הכל כתוב שלילי חוץ מ:
HEPATITIS Bs Ab- 1.02 negative
HERPES HSV2 IgG- < 0.50 negative
אז זה שלילי? אבל למה רשום מספר ליד? לא הבנתי את תוצאות הבדיקה.........
ועוד שאלה קטנה... לחבר שלי לפעמים יורד קצת דם מאיבר המין (בלי פצע) וזה כואב לו קצת... לא בזמן יחסי מין.. האם זה נורמלי? וממה זה יכול להיגרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009אז זה שלילי?
^^כן
לחבר שלי לפעמים יורד קצת דם מאיבר המין (בלי פצע) וזה כואב לו קצת... לא בזמן יחסי מין.. האם זה נורמלי? וממה זה יכול להיגרם?
^^מאיזה חלק של הפין יורד הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנטיביוטי וקיום יחסי מיןאריאל11/11/2009
אני וחברתי קיבלנו היום טיפול משולב חד פעמי נגד קלמידיה וגונוראה. האם ניתן לקיים יחסי מין בשבוע הקרוב? כמובן שעם קונדום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אנטיביוטי וקיום יחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009אני מציע יחסי מין רק אחרי בדיקה לוודא שנרפאתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעת מתן שתן ושפיכה מיניתנ.א.11/11/2009
שלום רב
זה שבוע שאני סובל מצריבה בעת מתן שתן ובעת שפיכה מינית. (משום כך אני מנסה להמעיט במגע מיני) (הצריבה היא סנטימטר מקצה הפין. בתוכו.)
קראתי שדלקת בדרכי המין (האם זה אותו הדבר כמו דלקת השופכה\אורטריטיס?) יכולה להיות זיבתית וגם עם הפרשה או בלי הפרשה וגם עם מגוון רחב של גורמים אפשריים.
בסיכום ביקור אצל רופא עור ומין (ביקור חטוף שנמשך בדיוק שתי דקות ממש לפני סגירת המרפאה)
הרופא ציין כך:
"בהעדר הפרשה אין עדות לאורטריטיס. מומלץ : בדיקת שתן כללית"
האם אין כאן רשלנות רפואית מסוימת? הרי אורטריטיס לא מחייב הפרשה או אפילו תסמין חיצוני.
בנוסף האם בדיקה למחלת מין לא מחייבת בדיקת שתן נרחבת יותר או בדיקת זרע בנוסף?
תודה רבה על הזמן וההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני להוסיף
נ.א.11/11/2009שיש לי רק פרטנרית אחת ליחסי מין ללא הגנה והיא חברתי מזה כמעט שנה
מעולם לפני כן לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בעת מתן שתן ושפיכה מינית
ד``ר שרגא וקסלר16/11/2009מומלץ תרבית שתן ובדיקת PCR ל 14 מחלות מין כולל זיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה
נ.א.17/11/2009הרופאה שראתה בתוצאות בדיקת שתן כללית שיש לי לויקוציטים 75 וכדוריות דם אדומות 10 שלחה אותי ל "Urine culture p" אולם לא נמצא דבר. (כלומר היה כתוב בתוצאות הבדיקה באינטרנט "אין צמיחה")
יש לציין שכאילו מגרד לי בתוך השופכה ובעיקר כואב לי שאני מסיים להשתין בקצה הפין.
האם כעת נותר לי אם כן לחזור לרופא מין ולדרוש שם בדיקת pcr?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהרחל10/11/2009
בס"ד
שלום רציתי לקבל מידע על נושא תזונה מתאימה לקנדידה,וגם על איך לנקות את הגוף מרעלים,
כרגע נודע לי שיש לי קנדידה,ומה לגבי יחסי מין האם זה מסוכן לבן זוגי ואני מתכוונת בנושא האוראלי
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
רחל10/11/2009איפה אני יכולה לטפל בזה באופן מקצועי.האם יש מרפאות מומלצות על הטיפול ועדיף באזור נס ציונה,ראשל"צ,רחובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2009אני לא עוסק ולא מאמין בנושא הקנדידה והתזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד באיזור בין האשכים לפי הטבעתאבי10/11/2009
לד"ר שרגא וקסלר שלום,
אני סובל בשנים האחרונות מגרד שמופיע 2-3 פעמים בשנה באיזור המחבר בין שק האשכים לפי הטבעת, ללא סימנים חיצוניים שאני רואה בעין.
הגרד מופיע ולאחר שימוש באלכוהול 70% לחיטוי פעמיים ביום (בוקר וערב) במשך כשבוע ימים נעלם למס' חודשים.
להלן שאלותיי בנושא:
1) האם ייתכן והגירוד באיזור זה קשור או נובע מ-HPV?
2) האם ייתכן ומדובר במחלת מין כלשהי (אחרת שאינה בהכרח HPV) ?
חשבתי להשתמש בסבון אסותא (מכיל חומר אנסיטפי) בכדי לחטות את המקום - אני מרגיש את הגירוד בעיקר בזמן שאני מזיע באותו אזור.
3) האם שימוש באלכוהול לחיטוי באותו אזור ו/או בסבון אסותא יכולים להטות את תוצאות הבדיקה שעושים אצלך במרפאה?
חידוד לשאלה 3 - האם עליי להפסיק שימוש באלכוהול לחיטוי או בסבון אסותא בטרם הבדיקה אם וכאשר אחליט לבצע ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד באיזור בין האשכים לפי הטבעת
ד``ר שרגא וקסלר10/11/20091) האם ייתכן והגירוד באיזור זה קשור או נובע מ-HPV?
^^אין לדעת ללא בדיקה
2) האם ייתכן ומדובר במחלת מין כלשהי (אחרת שאינה בהכרח HPV) ?
^^כנ"ל
3) האם שימוש באלכוהול לחיטוי באותו אזור ו/או בסבון אסותא יכולים להטות את תוצאות הבדיקה שעושים אצלך במרפאה?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בן האשכים לפי הטבעת
חן15/11/2009אבי אל תסתפק לעולם בתשובה קונבציונלית.
חפש בגוגל תמיד מידע.
חפש בגוגל את המשפט :
טיפול אלטרנטיבי במחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה האם זה מחלה???דנה08/11/2009
שלום
לפני כשבועיים יצאו לי פצעוניים (עם גוון לבן) בין איבר המין (מתחת לשפתיים )לפי הטבעת (לא עקב מריטת שיער/גילוח) יש מספר פצעונים כמו חצקונים שלא עוברים לי!
הם לא כואבים אבל מציקים נורא בנוסף יש פצעון אחד בשפתיים הפנימיות שהוא יחסית גדול...
האם זה מחלת מין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה האם זה מחלה???
ד``ר שרגא וקסלר10/11/2009ללא בדיקה אי אפשר לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)