מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה מהירה ל hivyaron03/02/2010
שלום לך רופא יקר
היה לי מגע אוראלי אם אישה נשואה לפני כחודשיים וחצי (גם אני ביצעתי מין אוראלי)
אתמול ביצעתי בדיקת רוק במרפאתך לבדיקת שני סוגי hiv ,תשובה שלילית !
האם אני יכול להיות רגוע , או צריך לחזור על הבדיקה בעתיד ואם כן מתי ?
בהזדמנות זו מודה לך על אורך הרוח והמענה שאתה מספק לכל הגולשים בפורום זה
בנוסף וסתם לידע כללי , האם אתה יודע מה המספר הרשמי של נשאי איידס בישראל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה...
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2010מומלץ לחזור על הבדיקה 4 חודשים לאחר המגע.
לגבי שאלתך השניה אנימציע שתבדוק באינטרנט. שם זה הכי מעודכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהממממ02/02/2010
לפני שאני לוקחת יום חופש ומתאמת תור למרפאתך ,
אני מעוניינת לדעת מהם אחוזי ההצלחה במטופלים שלך בהרחקת הקונדילומה לאלתר?
והאם אוכל לשוחח עימם על מנת לוודא שאכן זה הצליח והנגעים לא חזרו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2010אני מבטיח לרפא את המחלה ואם צריך טיפולים חוזרים באותו מקום את לא משלמת יותר אלא רק פעם אחת. אני מביא אותך למצב של PCR שלילי, שפרושו שאין יותר נגיפים בגופך ואז תקחי חיסון. תוכלי לקרוא חוות דעת באתר שלי [גולשים כותבים] ותוכלי לראות אותי בקרוב בעוד כשבועיים בערוץ 10 מדבר על נושאים אלו. לשוחח עם כאלו שעברו זה לא פשוט מבחינתם מבחינת אי הנעימות להיחשף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ממממ02/02/2010העניין הוא שכבר עשיתי את החיסונים (גרדסיל) בהמלצת הגיניקולוג שלי והרופאים המנתחים בבית החולים.
ובנוגע ל-PCR עושים אותו לאחר הניתוח ?
ואם הוא יהיה שלילי זאת אומרת שהנגיף כבר לא ימצא בגופי?
ולא אהיה מדבקת יותר ?
אשמח אם תענה לי על השאלות האלו,
נכנסתי לאתר שלך ולא מצאתי תשובות מפורשות לשאלות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ממממ02/02/2010העניין הוא שכבר עשיתי את החיסונים (גרדסיל) בהמלצת הגיניקולוג שלי והרופאים המנתחים בבית החולים.
ובנוגע ל-PCR עושים אותו לאחר הניתוח ?
ולא אהיה מדבקת יותר ?
אשמח אם תענה לי על השאלות האלו,
נכנסתי לאתר שלך ולא מצאתי תשובות מפורשות לשאלות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
ד``ר שרגא וקסלר03/02/2010ובנוגע ל-PCR עושים אותו לאחר הניתוח ?
^^כך מומלץ
^^נכון
ולא אהיה מדבקת יותר ?
^^נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדבקתי בהרפס גניטלי מבן זוגיד``ר שרגא וקסלר02/02/2010
שלום רב,
שאלתי היא כזאת: לפני כ3 שבועות נדבקתי בהרפס גניטלי מבן זוגי שאינו מודע בכלל שיש לו הרפס. האם כאשר אנו מקיימים יחסי מין אני יכולה להדביק אותו שוב או לעורר אצלו התפרצות למרות שאף פעם לא היתה לו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2010האם כאשר אנו מקיימים יחסי מין אני יכולה להדביק אותו שוב או לעורר אצלו התפרצות למרות שאף פעם לא היתה לו?
^^איך את יודעת שנדבקת ממנו? אם יש לו אז את לא מדביקה אותו כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מחלות לבדוקדנית01/02/2010
אני בת 19 ויש לי חבר בן 20, הוא לא בתול אבל ממה שהוא מספר הוא לא היה עם הרבה בחורות. לאחרונה התחלתי לקחת גלולות פמינט כדי לנקות את עור הפנים והוא עכשיו מדבר הרבה על להוריד את הקונדום ולהיות רק עם גלולות. אמרתי לו שבלי להבדק קודם אני ממש לא מוכנה והוא הסכים
עכשיו השאלה היא איזה בדיקות צריך לעשות ואיזה מחלות אפשר לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם!!!
עדי02/02/2010קונדום מונע מחלות מין כמו: צהבת, זיווה וכמובן איידס.
בגלולות שלך אומנם מונעות הריון ויכולות לעשות פנים חלקות, אבל הן ימנעו מחלות מין!
אז תתעקשי עד שהכל את רואה מתאים וכמובן בריא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה...
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2010מומלץ אידס, 2 נגיפי הפטיטיס, קונדילומה {HPV} ו 14 מחלות מין כמו זיבה, כלמידיה עגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- steatocystoma multiplexסיגל01/02/2010
שלום,
הרופאה אבחנה אצלי על השפתיים בפתח הנרתיק את התופעה הנ"ל, ואמרה שאין לזה טיפול. זה גנטי ולא מסוכן.
עד כמה הדבר אכן לא רציני, האם יש טיפול אפילו למטרה קוסמטית, ואילו סיכונים יש בעת קיום יחסי מין?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STEATOCYSTOMA...
ד``ר שרגא וקסלר02/02/2010צדקה הרופאה ואין סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה: Ureapl. urealyticumציפי31/01/2010
קיבלתי צותאות של בדיקות:
Mycoplasma hominis
0 Mycoplasma hominis
NEGATIVE Quantity Chlamyd. trachomatis
0 Chlamyd. trachomatis
NEGATIVE Quantity Mycoplasma genitaliu
0 Mycoplasma genitaliu
NEGATIVE Quantity Neisser. gonorrhoeae
0 Neisser. gonorrhoeae
POSITIVE Quantity Ureapl. urealyticum
0 Ureapl. urealyticum
NEGATIVE Quantity Trichom. vaginalis
0 Trichom. vaginalis
אני מנסה להיכנס להיריון ורציתי לדעת, מה הפירוש של הימצאות חיובית של Ureapl. urealyticum בכמות 0?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר31/01/2010יש לטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
ציפי31/01/2010תודה על התגובה. רציתי לדעת, מה זה החיידק הזה, מהו הטיפול המקובל, האם זה מדבק ולא ניתן לקיים יחסי מין במהלך הטיפול. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
ציפי31/01/2010תודה על התגובה. רציתי לדעת, מה זה החיידק הזה, מהו הטיפול המקובל, האם זה מדבק ולא ניתן לקיים יחסי מין במהלך הטיפול. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד...
ד``ר שרגא וקסלר31/01/2010הטיפול ממשפחת הטטרהציקלינים או אזניל. מדבק ביחסי מין. תוכלי לקרוא על זה בכתבה באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסלולה31/01/2010
יש לי הרפס ורציתי לדעת אפשר לעשות פעילות גופנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר31/01/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה לענות לי מהרשאלה חשובה30/01/2010
לפני שבועיים אני וחבר שלי הלכנו לנערת ליווי, כמובן ששכבנו איתה עם קונדום אבל היא ירדה לנו בלי קונדום, חבר שלי אחרי שבוע הרגיש צריבה בשתן והלך לרופא עור, הרופא הביא לו כדורים מסוימים והוא אמר לי שזה עבר לו. לי יש מיד פעם כאבים בביצים ובאיבר המין, כאבים שחולפים.
אני רוצה לדעת מה הסבירות שנדבקתי באיידס או במחלה אחרת ומה היא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה...
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2010הסבירות לאיידס נמוכה יחסית - 1 ל 1000 הסביערות למחלות מין אחרות כמו זיבה, קונדילומה אוראופלסמה ועוד גבוהה יותר ויכולה להגיע ל 1 ל 4:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץץ בקשה לעזורגלעד30/01/2010
הבדיקת קומבו שעשיתי הייתה כמעט 15 יום לאחר המקרה.כלומר שכבתי עם ההיא ביום שבת בשלוש בלילה וביצעתי את הבדיקה בשמונה בערב שבועיים אחרי. הבדיקה יצאה שלילית.האם זהו זמן לגיטימי לביצוע בדיקת הקומבו? או עדיף לגשת מחר לבדיקה לאחר שלוש שבועות(סורי זו שאלה אינפנטילית אבל סתם בשביל לדעת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ...
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2010היות שבדיקת הקומבו לא אמינה כמו הבדיקות האחרות ראוי לעשות בדיקה אמינה חודשיים אחרי המגע החשוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די דחופהיפ29/01/2010
לפני מספר ימים יצאה לי סוג של יבלת אחת לבנה בתוך השפתיים של הפות וכסנטימטר לידה עוד יבלת שהיא בנתיים חסרת צבע. זה לא מגרד, לא כואב וללא הפרשות.
כמו כן, לפני כשלוש שנים הייתי עם בחור שהייתה לו קונדילומה אבל שכבנו לא בזמן התפרצות, ועם קונדום.
לפי חיפוש שעשיתי זה דומה יותר להרפס בצורה אך לא בתופעות הלוואי. זה לא דומה לתמונות של קונדילומה שראיתי. בנתיים אין שינוי בגודל צורה או צבע.
מה זה יכול להיות לדעתך והאם להמתין לתור שנקבע לר' נשים לעוד 3 שבועות (כשאחזור מחו"ל)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2010ללא בדיקה בקולפוסקופ אין אפשרות לאבחן את מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הנשיקה???????דגנית29/01/2010
שלום רב
לפני כחודש וחצי אושפזתי בשל חום גבוה (40 מעלות) , כאבי פרקים ועוד... כשהשתחררתי הרופאים לא ידעו לומר מה יש לי ואמרונכי זו היתה שפעת קשה. לפני שבוע עשיתי בדיקות דם ונמצאו :EBV VCA_IgG 50 (חיובי) ו EBV VCA IgM קטן מ10.
CMV שלילי בשני הנוגדנים. הבנתי כי זה מראה על מחלת נשיקה שהיתה ועברה. אולם יש לי עדיין סימפטומים נוראיים של מחלת הנשיקה- אני עייפה בדרגות ועצמות שלא אפשריות!!!! כמו כן כאבי מפרקים (שפחתו אמנם בהרבה) שבדקתי אותם בבדיקות דם שיצאו תקינות, כלומר אין דלקת פרקים... האם ייתכן שאלו עדיין סימפטומיטם של מחלת הנשיקה או שאולי עלי לחפש תשובות אחרות? (אני גם לא אנמית בשום מדד, HB, פריטין ו B 12 )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת...
ד``ר שרגא וקסלר30/01/2010מצבך אכן עשוי להתאים למחלת הנשיקה והסימפטומים עלולים להמשך חצי שנה ויותר. עם זאת פני לפורום אחר שעוסק ישירות בתחום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בנרטיק דחוף בבקשהליאת28/01/2010
שלום,
כבר חודשיים אני סובלת משריפות בנרטיק חריפות . היה לי חיידק ECOLI בשתן שטופל באנטיביאוטיקה ללא שום שיפור.
עשיתי תרבית שתן אחרי הטיפול יצא שלילי , עשיתי תרבית נרטיק הבדיקה יצאה שלילית . ניסיתי טיפול נגד פיטריה שלא עזר בכלל ... אני עדיין מרגישה שריפות כל היום ומאוד סובלת , איזה בדיקות אני יכולה לעשות או טיפול בשביל להפסיק את השריפה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה...
ד``ר שרגא וקסלר28/01/2010בשלב ראשון אני ממליץ קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
מיקה03/02/2010מה זה הבדיקה הזאת ? רופאת נשים המליצה על וולווסקופיה כי אני עשיתי בדיקת PAP יוצא שלילי, האם אני צריכה לפנות לרופא עור ? מה אתה חושב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ד``ר שרגא וקסלר04/02/2010וולווסקופיה זה יופי וצריך גם קולפוסקופיה. עדיף גניקולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהממממ27/01/2010
לפני שלושה חודשים עברתי צריבת קונדילומות במחט חשמלית
כעת, הן חזרו.
לפי מה שהבנתי, אתה טוען שהטיפול שלך מרחיק את הנגיף חד משמעית,
אני לא מוכנה לעוד עשרות טיפולים בבית חולים ,
לא פיזית ובעיקר שלא נפשית.
אז , כמה יעלה לי אצלך טיפול הסרתן בלייזר?
פחות או יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר28/01/2010אנא בררי פרטים אלו במרפאה 03-6956867 כל יום משעה 09:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגלעד27/01/2010
לפני כשלוש שבועות קיימתי יחסי מין עם מישי עם קונדום ובשלב מסויים הוא נקרע.כול היחסים היו פחות מדקה וחלק מהדקה הייתי עם קונדום כמובן שלא גמרתי בפנים וגם היא לא גמרה. אני אישית מאמין שהסבירות שיש לה איידס או מחלה אחרת הוא גבוה. ביצעתי בדיקת קומבו כ15 יום לאחר המגע והבדיקה יצאה שלילית. חשבתי שאפשר להירגע כי למרות שאמרו שהבדיקה איננה אמינה לחלוטין, עדיין לא היה מקרה שבדיקת קומבו יצאה שלילית ובדיקת אלייזה יצאה חיובית(ככה הרופא שבדק אותי אמר).
בימים האחרונים אני לא מרגיש שום סימפטום של איידס חוץ מתחושה מוזרה שאני בולע. הסיבה שאני נלחץ היא שאני לא זוכר בשנים האחרונות שהייתה לי תופעה שכזו של תחושה מוזרה בבליעה. לא כואב לי שאני בולע אלא רק מרגיש מוזר כאילו יש שם משו. הבנתי שאחד התופעות של מחלת האיידס היא נפיחות בבלוטות הלימפה. השאלה שלי האם יש לי סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה...
ד``ר שרגא וקסלר27/01/2010לא.
תוכל להרגע לגמרי חודשיים מהמגע באמצעות בדיקה אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלאג'יללימור26/01/2010
שלום
יש לי סיפור ארוך של הפרשות מימיות ורבות וריח חזק אני קמה כל בוקר רטובה. כבר פעם שלישית שאני אצל רופא וכל פעם נותנים לי טיפול אחר . בפעם האחרונה נתנו לי ג'ל זידובל ולבן זוג נתנו פלאג'יל למשך 5 ימים פעמיים ביום . אחרי גמר הטיפול בזידובל חזר לי ההפרשות והריח החזק.( הייתי 4 שנים עם התקן שלא עשה בעיות אבל חשבתי שזה מיזה והוצאתי את ההתקן)
קבעתי תור לרופא אחר שאמר שיש לי ב 200% טריכומונס ואמר שהזידובל לא הספיק ואני והבן זוג צריכים לקחת ביחד פלאג'יל למשך 7 ימים פעמיים ביום שני כדורי.
ולי ביום הראשון 4 פעמים ביום 2 כדורים.
השאלות שלי הם
1. האים הכמות שהוא נתן לי ביום הראשון היא לא גבוהה כי אני יודעת שלוקחים את זה כמנה חד פעמית ולא עם המשך של שבוע ימים.
2. לפי מה שהבנתי זה בא ממגע עם כמה פרטנרים נוספים ואני שנתיים עם הבן זוג שלי ומקיימת רק איתו אז לפי מה שהבנתי ממנו (כאילו שהבן זוג משתולל ) האים זה נכון או שנידבקים מיזה בצורה אחרת?
3. מותר לקיים יחסי מין עם קונדום?
סליחה על האורך ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלאג'יל...
ד``ר שרגא וקסלר27/01/20101. האים הכמות שהוא נתן לי ביום הראשון היא לא גבוהה כי אני יודעת שלוקחים את זה כמנה חד פעמית ולא עם המשך של שבוע ימים.
^^תלוי מהי האבחנה ואני לא רואה שנעשתה לך בדיקה על מנת לדעת מהי האבחנה המדויקת של ההפרשה שלך. ניתן לדייק באבחנה זאת ואז לטפל בהתאם.
2. לפי מה שהבנתי זה בא ממגע עם כמה פרטנרים נוספים ואני שנתיים עם הבן זוג שלי ומקיימת רק איתו אז לפי מה שהבנתי ממנו (כאילו שהבן זוג משתולל ) האים זה נכון או שנידבקים מיזה בצורה אחרת?
^^יש מקום גם לבדוק את בן הזוג
3. מותר לקיים יחסי מין עם קונדום?
^^בהדר אבחנה מדויקת איני יודע מה להשיב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)