מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע לבן בפתח הנרתיקמיכל16/01/2010
אני קצת בלחץ, אתמול גיליתי קצת שמאלה ומעל פתח הנרתיק, על השפתיים הפנימיות, מין קרום לבן קשה, דק, מעט בולט באורך של ס"מ בערך, אני די לחוצה, מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע...
ד``ר שרגא וקסלר16/01/2010החל מסתם וגמור בקונדילומה. צריך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב .....מעיין15/01/2010
יודעת אם השאלה מופנת עלייך או לפורם אחר אך אשמח אם תוכל לעזור לי במידה ותוכל או להפנות אותי לפורם המתאים
מזה כמעט שנה אני סובלת מגרד אנאלי מסביב לפי הטבעת ובאזור כל האזור האחורי ונרתיקי פנימי וחיצוני בתחילה קבעו כי ישנה פטריה בשתי האזורים אשר תופלו בעזרת תכשירים (רופא פרוטולוג קבע שאין שום דבר באזור פי הטבעת לא טחורים לא פיסורה כניראה פטריה טופלה עבר וחזר שוב הגרד אך אין פטריה באזור יש לציין שלא היו יחסים בחודש וחצי האחרונים כך שאין קשר) אך הגרד עדיין ישנו יש לציין שהופנתי לפרופסור למחלות זיהומיות לברור אם זו קנדידה בבדיקת משטח שנעשתה וקיבלתי תשובה מידית נקבע כי בנרתיק אין הפרשות PH חומצי אמין שלילי משטח נקי לחלוטין אין רואים שמרים (עפ"י זה ההבחנה אין פיטריה והאזור נקי עשיתי פאפ יצאה תקינה ועשיתי חיסונים כך שהכל ברוך השם תקין ) הרופא קבע כי ייתכן לא בטוח כניראה זו אלרגיה יש להימנע מחומרים מגרים לשים מישחת אזרקאין בנרתיק (דבר שייצר נפיחות גדול באזור אודם וגרד בלתי ניסבל שמתי קימאגס ועבר ) אני כבר חודש וחצי אם תחתוני כותנה שמפו איפואלרגני ואבקת כביסה תינוקלין היה שיפור אך חזר גרד בזמן ווסת ועדין ישנו גרד מציק בנרתיק ופי הטבעת
שאלתי
1. היא אני צריכה לעשות ביופסיה לפי החלטת הפרופסור האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה כואב ויש ממה לחשוש ?
2. בנוסף היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו היות ובשאר הגוף אין אלרגיה .? יש לציין שלפני שבוע יצאו פצעים כמ ו עקיצות בכל אזור הישבן שהיו גם באזור המפשעות שגירדו מאווווד והייתה אי נוחות בהליכה אם גירדתי הן יתנפחו מעט אך הם ללא ראוש האם ישנוו קשר כיוון שרופא עור אומר שזו שפשפת/פצעי בגרות למרות שלא ניראה לי ?
3. .מה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ?
אשמח לעזרה או פניה לפורם המתאים/רופא מתאים להעזר ולקבל חוות דעת נוספת לאור התשובה של הפרופסור למחלות זיהומיות (האם רופא למחלות זיהומיות הוא גם רופא למחלות מין ?) כיוון שכבר אני די נואשת לקבל תשובה אשר תוכל לעזור לי ולתפקד כבר בצורה רגילה מצטערת על השאלות הרבות
תודה מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שאלה
מעיין15/01/2010האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה לבדיקה אם ישנם חלקים אלרגים באזור הנרתיק האם יש ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
ד``ר שרגא וקסלר16/01/20101. היא אני צריכה לעשות ביופסיה לפי החלטת הפרופסור האם ישנו דבר כזה לעשות ביופסיה כואב ויש ממה לחשוש ?
^^אכן לעתים יש צורך בביופסיה, גם כאשר יש חשש לאלרגיה. אני נוהג לעשות זאת לאחר הרדמה מוחלטת באמצעות ספריי כך שלא מרגישים דבר.
2. בנוסף היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו
^^יש להמתין לתוצאות הביופסיה.
3. .מה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ?
^^לא ברור לי איזה משטח עשו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך המשטח שנעשה ...
מעיין17/01/2010היה בכדי לבדוק אם ישנה פטריה בנרתיק בעזרת 3 מקלות צמר גפן גדולות לאחר שחזרתי לחדר הרופא אמר שאין פטרי בנרתיק לכן גם אין קנדידה האם ניתן לדעת אם יש םטריה או קנדידה לםי בדיקה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2010פטריה בודקים או במשטח ישיר או בתרבית או ב PCR. איני מבין ממה שכתבת איזו בדיקה נערכה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2010הצעדים הבאים המומלצים הם קולפוסקופיה ולאחריה להחליט אם לקחת דגימה או בדיקת PCR וכו. אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהאלמוני15/01/2010
שלום ד"ר יש לי צריבה מהשתן
והפרשות נקודות שחורות מהחלק העליון של הפין
הייתי אצל רופא משפחה ונתן לי דוקסילין ואופלודקס לאחר שבוע
אין שיפור
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר16/01/2010יש צורך בבדיקות נוספות לשם אבחון הבעיה. אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות הזרעיבגני15/01/2010
שלום לכולם האם דלקת בדרכי השתן משפיעה על איכות הזרע .והאם בזמן הטפיול בדלקת עדיף לא לקיים יחסי מין עם האשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות...
ד``ר שרגא וקסלר16/01/2010רוב דלקות השתן אינן פוגעות באיכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת טסטוסטרוןחזי14/01/2010
1. האם יש תרופה טבעית שמורידה את רמת הטסטוסטרון בדם?
2. האם קיום יחסי מין באופן תדיר (פעמיים ביום ומעלה) למשך תקופות של שנים גורם לעליה משמעותית ברמת הטסטוסטרון בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת...
ד``ר שרגא וקסלר15/01/20101. לא
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפין ,במתן שתן ובשפיכהאנונימי14/01/2010
שלום רב
יש לי צריבה מציקה בקצה האיבר וסיפטומים של כאב קל של צריבה במצן
שתן או שפיכה
התופעה החלה לפני בערך 11 יום
היה לי מין אוראלי עם אישה ב-13 לנובמבר
ביקרתי אצל רופא משפחה , ביצעתי בדיקות שתן וגם בדיקה שנקראית
go urine pcr
הכל נמצא שלילי למעט ערך קטן של 25 בבדיקת הליקוציטים
אני לוקח דוקסילין מזה כ- 9 ימים עם שיפור קטן
בבוקר הצריבה מציקה כאשר בשעות הערב היא נעלמת
אין לי שום הפרשות מוגלתיות או פצעים כלשהם
ביקרתי אצל רופאת עור ומין לפני כיומיים , היא טענה שאין לי ממה לחשוש
ושהמגע האוראלי שהיה לי הוא רחוק מיום הופעת התסמינים ( חודש וחצי)
היא המליצה לי להמשיך בדוקסילין 5 ימים מלאים מעבר ל-10 ולסיים את הטיפול במלואו
כמו כן ביקשה בדיקת שתן בתרבית שבועיים מיום סיום הטיפול והוסיפה בדיקת סיםפיליס.
urine culture
urine generl sus.UTI or folow up
שאלתי - כמה זמן לערך אמורה הדלקת להופיע בממוצע?
, האם אתם ממליצים על דבר נוסף ?
מה אם לאחר שבועיים התסמינים לא עוברים , האם צריך טיפול אנטיביוטי חלופי
אודה על תשובתכם המפורטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר14/01/2010לפני כל דיון יש לעשות בדיקות שתן נוספות [לא תרבית - PCR] כמו ל אורואפלסמה,מיקופלסמה טריכומונס ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דני16/01/2010שוחחתט עם הרופא הוא אמר שבמידה ובסיום הדוקסילין הצריבה
לא תחלוף תינתן זריקה מכיוון שיכול להיות חיידק \או טפיל שלא מגיב
האם עליי לחשוש או שמה שאני סובל ממנו שכיח וניתן לטיפול ?
אפשר כמה מילות הרגעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
ד``ר שרגא וקסלר16/01/2010יש לך דבר שכיח שבאבחון וטיפול נכונים עובר במהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
דני16/01/2010גם על המסירות וגם על התשובות המפורטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
דני19/01/2010היי
מכיוון שהיה שיפור לאחר דוקסילין אבל לא משמעותי , קיבלתי רוציפן 250MG
כבר אין לי צריבה במתן שתן , רק תחושת עיקצוץ וצורך דחוף לעשות פיפי
אני מבין שהרוציפן פועל בתחום קשת רחב
כמה זמן עליי להמתין ומה עם תחושת הצריבה לא תחלוף לאחר 24 שעות
אני מצטער מראש על כל הבלבול מוח
אבל ממש לחוץ מהקטע הזה
אנא הנחיותך בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב...
ד``ר שרגא וקסלר19/01/2010להמתין למה?
קורה שיש עדיין צריבה כמה ימים אחרי גמר הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי רוציפן
דני21/01/2010אני 48 שעות אחרי זריקה
תופעות של הרגשת צורך לעשות שתן ומתן שצן כל בערך שעתיים
אין לי צריבה כמעט במתן שתן
כמה זמן לדעתך עליי לחכות עוד כדי לבחון האם הטיפול עוזר ?
מפניש ציינת שיכולה להיות צריבה של כמה ימים אחרי גמר טיפול
האם עליי לפנות לאורולוג .
האם יכול להיות שאלו תופעות של פרוסטטיטיס
אנא המלצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי...
ד``ר שרגא וקסלר21/01/2010תופעות אלו יכולות להמשך גם שבוע אחרי. לצורך ההמשך נדרשת שיחה ובדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל מאותן תופעות
דני22/01/2010שלום
גם אני סובל מהרגשת דחיפות במתן שתן עם צריבה קלה
מטופל ברוציפן ודוקסילין
בנוסף יש לי כאבים באגן התחתון וצואה רקה כמו שלשול בתכיפות(לאחר אוכל)
האם תופעה של קיבה רקה וכאבים באגן הן תופעות מוכרות ששיכות
האם בנוסף לבדיקות השתן עלי גם לבקש בדיקת צואה .
האם אלו יכולים להיות סימפטומים של דלקת הערמונית
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם...
ד``ר שרגא וקסלר22/01/2010ראשית יש להשלים ולבצע את בדיקות השתן לכל המחלות ומדובר בבדיקת PCR לכלמידיה,מיקופלסמה [2 זנים] אוראופלסמה[2 זנים] ועוד]. התשובה תוך שבוע ואז מעריכים את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםגל13/01/2010
שלום,
אני בת 28 נוטלת גלולות. במשך החודשיים האחרונים לקחתי גלולות ללא הפסקה ולכן לא קיבלתי מחזור. החודש עשיתי הפסקה כמו שצריך ומש לפני המחזור הופיע לי פצע באזור איבר המין. עכשיו אני ביום השני של המחזור והיום גיליתי שיש לי כבר די הרבה פצעים באזור. אני לא יודעת אם יש לזה קשר למחזור או לא אבל אני מאוד מודאגת.בחיים לא היה לי דבר כזה. חשוב לציין שיש לי רק פרטנר אחד ובגלל שאני על גלולות איננו משתמשים בקונדום.
מה זה יכול להיות והאם זהו סימן למחלת מין כלשהי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר שרגא וקסלר14/01/2010ללא בדיקה לא ניתן לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מחלות מיןדנה13/01/2010
חבר שלי היה אצל רופא המשפחה שלו ושאל האם יש צורך שיעשה בדיקה של מחלות מין לפני שנשכב. אני בתולה והוא שכב עם 4 נשים. ממה שהרופא שלו שאל וראה הוא אמר שאין צורך (הוא עשה בדיקת איידס יותר מ3 חודשים אחרי הפעם האחרונה שהוא קיים יחסים והיא יצאה שלילית). השאלה שלי האם הבדיקה של רופא המשפחה מספיקה כדי לשלול את קיומן של מחלות מין אחרות? או שכדאי לי להתעקש איתו על בדיקה מסודרת?
האם מומלץ חיסון גרדסיל בכל מקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר14/01/2010מומלץ לעשות בדיקות ולכל המחלות שניתן [18] מומלץ חיסון ולדעתי אחרי בדיקת PCR לוודא שלא נושאים את נגיפי ה HPV. חיסון במקרה של נוכחות נגיפים עלול לגרום להתפרצות ולהחמרת המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אפשר להיבדק?
לילך17/01/2010אני מעוניינת שבן זוגי ואנוכי נבדק עבור כל מחלות המין שאפשר לזהות בטרם נוותר על שימוש בקונדום (אני לוקחת גלולות ולפני כחודש חוסנתי במנה ראשונה של גרדסיל).
אשמח אם תוכלו לפרט היכן אפשר להיבדק (ואילו מחלות מין זה כולל), האם כל קופת חולים מאפשרת בדיקות מקיפות (לא רק HIV) וכיצד יש לפנות לבדיקות אלו...דרך גיניקולוג או רופא משפחה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן...
ד``ר שרגא וקסלר17/01/2010אני יודע שקופ"ח עושה רק חלק מהבדיקות. פרוט של כל הבדיקות האפשריות ושאנחנו עושים נמצא באתר שלי סה"כ 18 מחלות:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסחן13/01/2010
קיימתי יחסי מין עם בחורה שהיה לה מן פצע בפה . שנראה כמו חצקון.
השאלות. שלי היא במידה וזהו הרפס . 1 האם זה יכול לעבור לי לאיבר המין מאחר והיא בצעה בי מין אוראלי . ו2. כמה זמן אחרי ביצוע יחסי המין אפשר ללכת להבדק כדי לשלול בוודאות הדבקות במחלה.
האם מספיק יום אחרי . או שצריך לחכות מעט זמן..
בתודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2010ניתן לבצע בדיקת PCR עשרים וארבע שעות לאחר המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות רפואיותמודאגת13/01/2010
אחותי נאנסה וקיימה יחסי מין רבים לאחר מכן. כיום היא חזר הבייתה.
כל שידוע לי הוא שביצעה בדיקה ששללה שחולה באיידס.
אילו בדיקות עליה לעשות בנוסף לכך ומפני אילו מחלות במיוחד? האם לבריאות המשפחה נשקפת סכנה כתוצאה משימוש באותם כלים, למשל פינצטה?
אלו דרכים אתם מכירים כדי לשכנע לבצע את הבדיקות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2010אנחנו עושים בדיקות ל 18 מחלות המועברות בדרכי המין.הבדיקות הן ברוק, שתן ודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ....אלמונית13/01/2010
אז ככה, כשהייתי קטנה הייתה לי דלקת בדרכי השתן וכתוצאה מכך (ככה אמא אומרת) השפה הימנית חיצונית שלי בנרתיק נפוחה יותר מהשנייה וגם הצבע שלה יותר כהה, זה נורא מביך ולא נעים כאשר אני מקיימת יחסי מין ואני מפחדת שהגבר שאיתי ירתע.
יש איזשהו ניתוח או טיפול כדי להוריד את הנפיחות מהשפה או משהו בסגנון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול...
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2010אני מבצע ניתוחים כאלו אך לא נראה לי שיש קשר בין דלקת השתן לצבע ולגודל השפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה!!רונן13/01/2010
שלום רה ותודה על הזמן שלך קודם כל.
אני בן 26,ולפני 8 ימים שכבתי עם מישהי שאני לא מכיר אבל יודע שהיא שוכבת עם כולם,עשינו את האקט עם קונדום אבל בהתחלה כשהתחלתי לשפשף לה היא ישבה עליי וזה נכנס לה לפוט לאיזה 3 שניות ללא גומי,ומהר הוצאתי,גם ליקקתי לה את פי הטבעת ואת איבר המין שלה,לאחר 4 ימים התחילו להיות לי כאבי גרון חזרים וכעבור יומיים יש לי מין שפעת כזאת,שיעול,ליחה,נזלת,תשישות וכאבי ראש.
אלה תסמיני השפעת של הדבקות באיידס?מה הסיכוי שנדבקי באיידס מדבר כזה?אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר13/01/2010לא כל כך מהר נדבקים מאיידס. סיכוי 1 ל 1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על וירוס הקנדילומהמודאגת12/01/2010
שלום,
אני נמצאת בקשר זוגי עם חבר קבוע, ואנחנו שוכבים ללא קונדום כבר קרוב לשנה (אני על גלולות).
לאחרונה גיליתי כי לבן זוגי יש מחלה שחוזרת ובאה כבר מספר שנים והוא לא סיפר לי עליה עד לא מזמן. יש לו מין משחה שנקראת קונדילוקס. בן זוגי אמר לי שהמחלה אינה מדבקת בימים בה היא לא בשיאה, כלומר כשלא רואים יבלות ממשיות (או שהן קטנות). בכל מקרה, קראתי על זה קצת באינטרנט ואני חייבת לוודא כמה דברים מול מישהו שיכול לתת לי תשובות.
התסמינים שמצאתי שעלולים להעיד על הימצאות המחלה:
-הפרשה צהובה וסמיכה(למרות שהבנתי שאלה דברים שקורים גם בימי ביוץ)
-דימום אחרי יחסי מין או סתם בלי קשר (למרות שלתופעה זו יכול להיות קשר לגלולות שלפעמים עושות דימומים באמצע לקיחת חבילה),
- כאבים בבטן התחתונה
-גרד
-כאב בזמן חדירה.
התסמין היחיד שלא הופיע הוא גידולים בצורה כלשהי. אני מפחדת שהוא יופיע בקרוב.
שאלותיי:
1. הבנתי שניתן לבצע בדיקה קולפוסקופית ולבסוף אבחון בבדיקת שכפול גנטי. הייתי שמחה לקבל עוד מידע על בדיקות אלה, מידת יעילותן ודיוקן ואיך בדיוק הן מתבצעות.
2. האם החיסון (גראדסיל) יעיל גם במידה שאני כבר נושאת את הנגיף?
3. האם מה שבן זוגי אמר לי נכון? (שהנגיף אינו מדבק כשאין סימנים ליבלות או סימנים מועטים בלבד?)
4. הבנתי שהרבה מאוד אנשים שנושאים את המחלה אינם יודעים שהיא קיימת בגופם. איך ניתן לבדוק האם אני נושאת את הנגיף, במידה ואין ראיות פיזיות לכך?
תודה רבה,
מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות...
ד``ר שרגא וקסלר12/01/20101. הבנתי שניתן לבצע בדיקה קולפוסקופית ולבסוף אבחון בבדיקת שכפול גנטי. הייתי שמחה לקבל עוד מידע על בדיקות אלה, מידת יעילותן ודיוקן ואיך בדיוק הן מתבצעות.
^^התשובה ארוכה מאד ולכן אנא קראי באתר או שתקבלי הסבר בטלפון 6956867
2. האם החיסון (גראדסיל) יעיל גם במידה שאני כבר נושאת את הנגיף?
^^לא ולא
3. האם מה שבן זוגי אמר לי נכון? (שהנגיף אינו מדבק כשאין סימנים ליבלות או סימנים מועטים בלבד?)
^^לא נכון
4. הבנתי שהרבה מאוד אנשים שנושאים את המחלה אינם יודעים שהיא קיימת בגופם. איך ניתן לבדוק האם אני נושאת את הנגיף, במידה ואין ראיות פיזיות לכך?
^^קולפוסקופיה ובדיקת PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה חוזרתירון11/01/2010
עברתי טיפול להסרת פפילומה בלייזר מספר פעמים , הרופא הקפיד לצרוב את כולן, אך הבעיה חזרה כל פעם מחדש. אני מרגיש יאוש שאף פעם לא אפטר מבעיה זו, ואף אולי שהטיפול מיותר לא יעיל ומכאיב ומשאיר צלקות ללא צורך.... מה עושים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה...
ד``ר שרגא וקסלר11/01/2010נוקטים בגישה שמבטיחה רפוי מלא: קולפוסקופיה מקיפה לכל האברים, לייזר מדויק ובדיקת PCR בסיום. זה הנסיון שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה ונקודת חן באיבר המיןמשה11/01/2010
שלום.
יש לי פריחה באיבר המין כבר 10 שנים.
עד עכשיו הסתרתי את הבעיה והתביישתי ללכת לרופא
זה התחיל מפריחה של נקודות לבנות על איבר המין,
אחרי כמה שנים גדלה גם נקודת חן גדולה על איבר המין (הפין)
ואם עומד לי הרבה זמן בגלל חירמון לפעמים יוצא לי הפרשה שקופה מאיבר המין
רציתי לדעת מה הבעיה.
האם זה סרטן הערמונית\האם זה מחלת מין?
אני חי בפחד כבר שנים.
אודה לתשובה מפורטת מה יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה...
ד``ר שרגא וקסלר11/01/2010סרטן ערמונית בוודאי שלא.
לגבי הפריחה - בלי בדיקה לא אוכל לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך בנוגע לפריחה על הפין
משה11/01/2010כמו שציינתי,
יש גם נקודת חן יחסית גדולה על איבר המין.
ציינת שבוודאי זה לא סרטן הערמונית
האם יכול להיות סרטן אחר? העור .?
האם הנקודת חן יכולה להווצר מלחץ נפשי או משהו כזה...?אני לא רוצה להשמע מטומטם אבל שמעתי על זה פעם.
כמו שאמרתי יש לי גם פריחה על איבר המין?
שהיום זה כמו פצעים יבשים ...(לא מוגלתי או משהו,רק כמו לבן על העור
אודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
ד``ר שרגא וקסלר11/01/2010ללא בדיקה לא אוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)