מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמין למחלת מין?גיא בראון10/08/2009
שלום דוקטור, אני בן 17.
החשש נובע משימוש באביזר מין שקניתי במקרה והוא משומש, אני בתול.
יש לי 5 ס"מ מעל איבר המין נקודה אדומה בגודל של עקיצת יתוש, לא מגרד ורק במקרה שמתי לב לזה, הנק' בצבע ורוד טיפה בדיוק כמו עקיצה רק לא מגרד ואין סיכוי שזאת עקיצה. כבר במשך כמה שבועות מאז שהבחנתי בנק' דבר לא השתנה.
מה אתה ממליץ לעשות??
יכול להיות שזה איזה משהו שאפשר לחשוש ממנו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמין למחלת מין?
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009ללא בדיקה אין אפשרות לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס סימפלקסאמיר10/08/2009
שלום לפני 3 חודשים הופיע לי הרפס באזור איבר המין מאז ההתפרצויות חוזרות בתדירות גבוהה האם עליי לקחת כדורי מניעה?
מה המינון?
האם אני אצטרך כדורים כל החיים?
עובדים על תרופה שתחסל את הנגיף?
האם ההתקפים יתמתנו עם הזמן?
אודה על תשובה מהירה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס סימפלקס
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009האם עליי לקחת כדורי מניעה?
זה יש להחליט עם רופא לאחר מפגש עימו
האם אני אצטרך כדורים כל החיים?
לרוב = לא
עובדים על תרופה שתחסל את הנגיף?
עובדים על חיסון
האם ההתקפים יתמתנו עם הזמן?
כן בד"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בפנים עקב מגע אוראליאלי10/08/2009
הייתי עם בחורה שרק הכרתי חזרנו לדירה שלי וקיימנו יחסי מין אוראלי לא בטוח יום למחרת קמתי עם כאב של צריבה אדיר על הפנים הלכתי למראה וראיתי שכל הפנים שלי עם פריחה אדומה שטפתי את הפנים עם מים עם קרח להוריד מעט מהלהט הכואב על הפנים הפריחה ירדה בהדרגתיות לאחר יומיים אני בטוח שזה נבע מהמין האורלי שקיימתי לילה לפני צריך עזרה בתודה מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפנים עקב מגע אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009מה הבעיה כרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה רצינית...09/08/2009
יש לי כיני בושת ואני נמצא בלונדון ואני לא יודע אנגלית תוכל לתת לי שם של תרופה שיש בכל העולם שאני יראה לרוקח את השם והוא יצן לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה רצינית
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009בכל מדינה השם שונה. אני בטוח שהרוקח יוכל להמליץ לך על טיפול נתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונסתומר09/08/2009
שלום,
לאחר כמה זמן מרגע המגע המיני ניתן לזהות בבדיקת שתן את המצאות הטפיל ?
האם ניתן להדבק בטפיל כשאוחזים באיבר המין כשהיד היתה מלאה בהפרשות מהנרתיק ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009בבדיקת PCR אחרי 24 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס שלא עוזבטלי08/08/2009
לפני חודשיים ( ביוני) אובחן אצלי טריכונס- קיבלתי מטרוג'יל 4 כדורים ביום למשך 5 ימים, זה עזר מעט. אחרי שבועיים קיבלתי מטרוג'יל ל7 ימים+ דוקסילין ל5 ימים+ נרות שאת שמם איני זוכרת= כל הנ"ל לא עזרו בכלל.
כעבור שבועיים הלכתי לרופא אחר שנתן לי פרוטוציד 4 כדורים ליום אחד, כנראה שהוא איבחן משהו אחר לחלוטין ( בקטריאל וגינוזיס).
ובקיצור לאחר חודשיים של כדורים , משחות ונרות נראה שזה עדיין לא עוזב אותי...
התסמינים הם- נפיחות ואדמומיות בפתח של הנרתיק, צריבה עזה, הפרשה צהובה-ירוקה...
האם הטפיל/חיידק פיתח עמידות כנגד האנטיביוטיקה? ואם זה לא המצב, מדוע זה לא עוזב ואיך אפשר להיפטר מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס שלא עוזב
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009לפני מתן תשובות יש לבצע בדיקות מעבדה מתאימות ורק אז להציע טיפול ותשובות.אולי זה לא טריכומונס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Clarithromycin בהריוןמישהי08/08/2009
שלום רב!
אני בהריון שבוע 5.
קיבלתי טיפול ב - Clarithromycin למשך שבוי פעמיים ביום. מבלי לדעת שאני בהריון.
האם אני חייבת לעשות הפלה?
מה השלכות על העובר?
רוצה לציין שזה הריון רצוי, אחרי שנתיים של נסיונות.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Clarithromycin בהריון
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009המידע בענין זה מתעדכן כל הזמן ולכן אני מציע שתתקשרי למרכב מידע תרופתי לקבל תשובה
תרופות בהריון ובהנקה
מרכז המידע התרופתי בבית חולים "אסף הרופא" עומד לרשותכם לספק לכם מידע על תרופות בהריון ובהנקה. טלפון: 9779309-08 פקס: 9779138-08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטיפול בהרפס?אלון07/08/2009
הופיע לי הרפס בשפה התחתונה לפני כמה ימיםם..
ועכשיו ההרפס מורכב מפצע גדול שמתחיל מהשפה ונכנס לפה ופצע קטן ליד..
מה הטיפול הטוב ביותר?
האם יש איזה סכנה למחלה רצינית?
אני בנתיים משתמש במשחת עיניים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הטיפול בהרפס?
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009נא לגשת לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףליאן ק07/08/2009
אני לא יודעת מה ואם תוכל לעזור לי.
רק שאני שוכבת עם חבר שלי שורף לי מאוד מאוד ובימיוחד אחרי ולאחר שעה זה עובר כיאילו אין כלום
ושהיסתכלתי יש לי אדמומיות ממש בצבע אדום ורוד חזק
מה אתה ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009להגיע לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להדבק באיידס משתן?איציק לוי06/08/2009
ישבתי על אסלה שהיה עליה שלולית כתם
האם אפשר להדבק מזה באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להדבק באיידס משתן?
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בפותספיר06/08/2009
אחרי בדיקה אצל רופא נשים התברר לי כי נדבקתי בהרפס.
כשלושה שבועות לפני שנדבקתי שכבתי עם גבר וכשבוע לפני ההידבקות שכבתי עם גבר אחר.
האם נדבקתי מהגבר האחרון ששכבתי איתו?
שני הגברים לא הבחינו בשום סימן של הרפס אצלהם.
האם אפשר להידבק מסדינים מזוהמים או שרק דרך מגע עור בעור?
אחרי שהנגעים יעברו אצלי ובמידה ואני שוכבת עם גבר, הוא יכול עדיין להידבק ממני?
תודה על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס בפות
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009אין לדעת ממיי נדבקת בהרפס. ההדבקות היא ממגע מיני ולא מסדינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפיןאבי05/08/2009
היי.
אני חש לאחרונה שיש לי צריבה בפין (באיזור הכיפה) בנגיעה , כאשר משפשים לי , וכאשר אני מורח סבון על זה , זה ניהיה יותר גרוע , אם אני מורח משהו שמחליק את זה יש לי תחושה של מתן שתן כזה כמו צריבה , ואני לא יכול להנות ככה
מה יכול להיות הבעייה ? זה מחלה או משהו, זה פטרייה?(למרות שאני לא רואה פריחה?
יש לציין שלא שורף בשתן בכלל , וזה רק במגע .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי
בדוי05/08/2009יש לך יובש חיצוני , תשתמש בקרם לחות מתאים ותראה אם המצב משתפר תוך יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בפין
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2009לצורך אבחנה יש צורך בבדיקה כולל בקולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים שמדי פעם מגרדים במשפעהאנונימי05/08/2009
שלום
אני בן 16 ויש לי במשפעה קבוצה של פצעים שנראים כמו נפחויות באור והם מעט אדומים
ופעם בכמה זמן הם מאוד מגרדים וכאילו אי אפשר להפסיק לגרד
אני חושב שזוהי פטרייה רק רציתי להיות בטוח שזה לא משהו אחר
ומה אני יכול לעשות בנידון כי זה לא אסתטי וגם מאוד מציק כשזה מגרד.
אני יכול לעלות תמונה של האזור אם יש צורך..
וחשוב לציין שעוד לא קיימתי יחסי מין, ככה שאני לא חושב שזוהי מחלת מין.
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים שמדי פעם מגרדים במשפעה
ד``ר שרגא וקסלר05/08/2009תמונה יכולה להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להדבק בהרפס גניטלי דרך הפהאלי04/08/2009
1. האם ניתן להדבק בהרפס גניטלי דרך הפה או דרך מגע עם העור?
2. אם קיים חשש שנידבקתי בהרפס (גם זה של הפה), האם טיפול תוך ימים ספורים מרגע ההדבקות יעיל?
3. אם נדבקתי, מה הזמן המינימלי הלוקח להתפרצות המחלה?
4. האם סיכוי ההדבקות עולה כאשר המחלה מתפרצת אצל הרדם איתו באת במגע?
תךודה מראש,
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להדבק בהרפס גניטלי דרך הפה
ד``ר שרגא וקסלר04/08/20091. האם ניתן להדבק בהרפס גניטלי דרך הפה או דרך מגע עם העור?
^^אם התכוונת לHSV2 - כן.
2. אם קיים חשש שנידבקתי בהרפס (גם זה של הפה), האם טיפול תוך ימים ספורים מרגע ההדבקות יעיל?
^^כן
3. אם נדבקתי, מה הזמן המינימלי הלוקח להתפרצות המחלה?
^^3-5 ימים
4. האם סיכוי ההדבקות עולה כאשר המחלה מתפרצת אצל הרדם איתו באת במגע?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין אוראלי לאישה8903/08/2009
אם מישהו מבצע בי מין אוראלי האם אני יכולה להדבק במחלות? אם כן אילו
האם רצוי להיבדק ?
האם הוא גם יכול להדבק במחלות?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין אוראלי לאישה
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2009כן וכן ועל שמות המחלות תוכלי לקרוא במאמרים רבים באתרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)