מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בלי פתרון?אביה13/10/2009
שלום רב,
אחייני בן ה-5 סובל זמן מה מגירוד באיזור איבר המין.
הוא לא התלונן שמגרד אך אנחנו שמנו לב שהוא מרבה למשוך את המכנס מהאיזור הזה כלפי מטה והילד ממש סובל..זה לא נעים גם לו וגם לנו .
אחותי לקחה אותו לרופא עור כמדומני וגם לאורולוג ולא מצאו שום בעיה. אך הבעיה העיקרית היא שהילד ממשיך לסבול מהתחושה הלא נעימה ומהמשיכות מכנס החוזרות ונשנות.
גם אנשים אחרים שמים לב לכך וזה גורם לילד מבוכה.
ברצוני לדעת האם יתכן שזהו משהו שאולי רופא לא יכול לאבחן אולי משהו נפשי אולי הילד מתוח או משהו אינני יודעת אני ממש רוצה לקבל פתרון אפשרי לבעיה.
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בלי פתרון?
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009לפני שמגיעים לענינים נפשיים הייתי מציע בדיקת קולפוסקופיה לשלול בעיות אורגניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעים מהנרתיק-לאיזה רופא אנייעל13/10/2009
יש לי ריח לא נעים מהנרתיק ורציתי לדעת לאיזה רופא אני צריכה לפנות: רופא נשים או לרופא עור ומין ?
יש לציין שלאחרונה נבדקתי ע"י רופא נשים בחו"ל והבדיקה הגיניקולוגית היתה מקיפה ותקינה אך לבדיקה זו אין תיעוד בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח לא נעים מהנרתיק-לאיזה רופא אני
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאיבר המיןמירב13/10/2009
בן זוגי סובל מזה זמן מהפרשות צהובות מאיבר מינו. הוא טופל באמצעות זריקה ולאחר מכן באנטיביוטיקה למס' ימים. אכן ההפרשות נרגעו לזמן מה אך מאז חזרו חדשות לפרקים.
לאחרונה חש במין גוש המפריע לו בצינורית השופכה ולאחר אוננות יצא הגוש והתברר שהיה זה גוש של דם. בסיום השפיכה גם כן הופיעה טיפת דם.
שאלתי: מה זה???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מאיבר המין
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009אין מנוס מלהגיע לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פאפ כפי שביקשתדנה11/10/2009
Specimen Adequacy Satisfactory for evaluation
Endocervical cells absent
Negative for intraepithelial lesion or malignancy
Fungal organisms morphologically consistent with candida species
Reactive cellur changes associated with inflammation or repair
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות פאפ כפי שביקשת
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009הפאפ מצביע על זיהום פטרייתי וכן מצב של דלקת או מצב של רפוי מדלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתדניאל10/10/2009
לפני חודשיים וחצי הייתי בטיול במזרח הרחוק
קיימתי יחסים מוגנים והקפדתי על קונדום בכל מגע מיני, מלבד במין אוראלי
בימים הראשונים של הטיול גדל לי פצע קטן בבטן התחתונה - לא יחסתי לו יותר מידי חשיבות. הפצע היה קצת מוגלתי, כמו אקנה. אחרי כמה ימים התחילו כאבים עזים מהפצע אך זה עבר. לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, אפילו שזה אף פעם לא קרה לי
לפני שבועיים הפצע גדל שוב באותו מקום, והתחילו לי כאבים ברגל... אתמול שמתי לב שנהיו לי קצת כתמים אדומים כאילו של פריחה על אחת הרגלים (בחלק העליון שלהם)
נכנסתי לקרוא קצת על מחלות מין וראיתי שהתסמינים דומים לזה של עגבת. הלכתי מיד לרופא עור, סיפרתי לו הכל, הוא הסתכל בפצע עם מכשיר כזה כמו מיקרוסקופ והסתכל על האדמומיות ברגל ושלל מיד אפשרות של עגבת. הוא אמר שאין לי מה לדאוג ושזה שום דבר, ובכל זאת אני עדיין דואג.
השאלה שלי היא כזאת.
האם הרופא יכול לקבוע בצורה חד משמעית על פי ראייה של הפצע ושל הרגל, ועל פי התסמינים שסיפרתי שאין לי חשש לעגבת??? אין צורך לעבור בדיקה כלשהי כדי להפיג את החשש?
הרופא בהחלט הסיר לי אבן גדולה מהלב, אבל עדיין יש בי פחד קטן שאכן נדבקתי בעגבת.
אודה לך על התשובה!
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגבת.
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009ממליץ על ביצוע קולפוסקופיה לאבחון מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קרה מקרה דומה
חיים06/02/2010קיימתי יחסי מין עם ידידה טובה שלי .. ולאחר שבוע הופיעו לי פצעים כמו פריחה באזור המפשעה ויורדים לכיוון הרגל וקצת עולים לבטן .. הלכתי לרופא מלחץ .. והוא בדק אותי ואמר לי שזו אקזמה והביא לי משחה למרוח פעמיים ביום..
גם אני קצת מוטרד מהדמיון בתסמינים .. מה ההבדל בתסמינים בין אקסמה לעגבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם...
ד``ר שרגא וקסלר07/02/2010יום ולילה ואם ישנה דאגה נא לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בהסכמתךמודאג09/10/2009
ערב טוב ,
ברצוני לשאול מספר שאלות שעלו במשך אסיפת מידע בפורום ובאינטרנט בקשר למחלות מין ואיידס .
השאלות הן ככה:
- כאשר אתם אומרים שהסיכוי להדבקה באיידס דרך מין אוראלי הוא 1:1000 , האם הסיכוי במין אנאלי או וגינאלי הוא זהה ? כלומר גם 1:1000 או שהוא יותר גבוה .
- איך נקבע הערך 1:1000 ,והאם כאשר יש יובש בשפה העליונה שנפתח מידי פעם אבל באותו המגע האוראלי היה סגור, האם הערך משתנה ? למשל : 1:800 ? או האם למשל שיש שפיכה של נוזל זרע בפה אז הסיכוי שוב פעם משתנה ? שאלה חשובה בבקשה .
- הבנתי ממקורות שונים , שאפילו וכשאר פגשת נשאית איידס הסיכוי להידבק נישאר נמוך . מה הוא הסיכוי ?
אשמח לקבל את דעתך בנושא בפירוט ,ותודה על עבודת הקודש שהינכם עושים כאן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות בהסכמתך
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2009- כאשר אתם אומרים שהסיכוי להדבקה באיידס דרך מין אוראלי הוא 1:1000 , האם הסיכוי במין אנאלי או וגינאלי הוא זהה ? כלומר גם 1:1000 או שהוא יותר גבוה .
^^תלוי במידת החיכוך והשפשוף וההגנה.
- איך נקבע הערך 1:1000 ,והאם כאשר יש יובש בשפה העליונה שנפתח מידי פעם אבל באותו המגע האוראלי היה סגור, האם הערך משתנה ? למשל : 1:800 ? או האם למשל שיש שפיכה של נוזל זרע בפה אז הסיכוי שוב פעם משתנה ? שאלה חשובה בבקשה .
^^איני מבין מה השאלה?
- הבנתי ממקורות שונים , שאפילו וכשאר פגשת נשאית איידס הסיכוי להידבק נישאר נמוך . מה הוא הסיכוי ?
^^לא ברורה השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אני מבועת~~!!!!!!!!!!!!!!!!1מישהו09/10/2009
גיליתי כיני ערווה במפשעה(אני בן 18 בתול)
שאלתי?
האם ייתכן שהם הגיעו לי לראש?!?!
מה הסבירות?
כיצד לבדוק את זה?
(יש לי שיער ארוך)
הם הגיעןו לי לבטן!!!!!!!
מה הדרכים להידבק?
האם הסבירות שנדבקתי ממגבת גבוהה?
ואם ניגבתי איתה את הראש עלי לחשוש!?!?!??!
אני רוצה למות!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אני מבועת~~!!!!!!!!!!!!!!!!1
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2009לראש הן לא תגענה.
ממליץ לקרוא בכתבה על כיני ערווה כאן או באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה הכתבה?!
מישהו11/10/2009ותודה רבה רבה על התשובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בשופכה (בקצה הפין)אסף08/10/2009
שורף לי בעת מתן שתן בקצה הפין, פעם בשבוע בערך.
לאחרונה סיימתי טיפול באורופלסמה (דוקסילין) ועשיתי בדיקת PCR שהראתה שהכל תקין אחרי הטיפול.
מה יכולה להיות הסיבה ?
אתמול בלילה ממש התעוררתי משינה מרוב ששרף לי, בלי שעשיתי שתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף בשופכה (בקצה הפין)
ד''ר נפתלי צוקר08/10/2009אולי ישנם אורגינזמים נוספים שלא נבדקו כמו מיקופלסמה או כלמידיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ביצים לאחר קיום יחסים?נעמה07/10/2009
זו כבר פעם שנייה שעשינו סקס לא מוגן (ללא קונדום) וכמה שעות אחרי התחילו לבן זוגי כאבים חזקים בביצים? מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ביצים לאחר קיום יחסים?
ד''ר נפתלי צוקר08/10/2009אולי דלקת באשכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בנושא תשובה בדיקת pap lbcדנה07/10/2009
ערב טוב.
שמי ענבר בת 36 , הנני מודאגת מתשובה שקיבלתי היום מתשובת pap ,
ע"פ רופא הנשים שלי מדובר בפטרייה בצוואר הרחם, קיבלתי טיפול של 2 נרות אגיסטן בהפרש של חודש כל אחד
יש לציין כי במהלך השנה האחרונה הופיע אצלי גרד באיבר המין ומעין יבלת קטנה באזור השפתיים ( התחתונות)טופלתי בפלוקנול לפני כחצי שנה ובשל כך נאלצתי לעבור הפסקת הריון תרופתית בשבוע שישי עקב חשש עתידי למום בעובר, לפני כחודש הופיע שוב גירוי באיזור הנרתיק ודקירות בצד ימין של הבטן התחתונה שבאות וחולפות לסירוגין, רופא הנשים מסר לי זה כנראה עקב חיכוך ולא נראה לו שזו פטרייה באותו היום ערך לי בדיקת פאפ שגרתית לאחר שלא עשיתי במשל 3 שנים
ואלו היו התוצאות שציינתי.
האם יכול להיות שהנני סובלת ממחלת מין? מה עליי לעשות?
יש לציין כי בחצי השנה האחרונה יצא לי סוג של חיספוס,יובש,נקודות לבנות על שפתיי העליונות
בעיקר על השפה העליונה.
ויש לי ליחה קבועה בגרון ואינני מעשנת
אנא עיזרו לי אני בחרדות קשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בנושא תשובה בדיקת pap lbc
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2009יש מצב שיש לך קונדילומה אך קודם כל את צריכה להיבדק באמצעות קולפוסקופ. אנא העתיקי את כל תשובת הפאפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלימודאג07/10/2009
דבר ראשון ,חג שמח דוקטור .
לפני יומיים הייתי אצל נערת ליווי(יחסית נקייה אבל אי אפשר לדעת ) , היה מין מוגן והכל .
הבעיה ביצעתי בה מין אוראלי למשך 2-3 דקות ואיך שהכל נגמר נפל לי האסימון . הבנתי שאיפשר להידבק ככה ממחלות מין(לא עלינו) שכולל גם איידס . רציתי לשאול אותך מספר שאלות :
1. מה הסיכוי להדבקה של איידס ? הבנתי שנמוך . השאלה אם יש מיקרים כאלה בספרות הרפואית .
2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ? כי לפי מיטב ידיעתי ,כמה שיותר מהר מטפלים ככה אחוזי ההחלמה גבוהים יותר .
ומה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?
3. אין בדיקות שיכולות לשלול האם נדבקתי במחלה כלשהי כמה ימים או שבוע לאחר המגע ?
ואם כן , יש מרפאות בירושלים שאתה יכול להמליץ עליהם .
4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ? כי חלון ההזדמנויות הולך ונעלם .
תודה מראש,מודאג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד''ר נפתלי צוקר08/10/20091. מה הסיכוי להדבקה של איידס ?
^^ 1 ל 1000
2. אני חייל,הלכתי לביקור רופא , ושם נאמר לי לחכות חודש ואז לבצע בדיקות מקיפות ולהיות עירני למקרה שיופיעו סימני מחלה שונים . השאלה אם חודש זה לא יותר מידי והמחלה תחמיר בזמן הזה ?
^^חוץ מ איידס שאר המחלות ניתנות לגלוי בבדיקת PCR אחרי 24 שעות.
מה הסימנים שעליהם אני אמור להתייחס אם וכאשר ?
^^פה התשובה ארוכה מאד ולכן כדאי שתיעזר בכתבות באתר זה ובאחרים.
4 .ידוע לי שישנם כדורים מסויימים שנותנים בבתי החולים לאנשים שחשודים שנדבקו באיידס בתווך של 72 שעות מההדבקה . מה הסיכוי שרופא יאשר את זה ?
^^נותנים רק במקרה של מגע עם חולי איידס ידוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות המין הקיימות ..
מודאג09/10/2009ד"ר רציתי לשאול האם יש בעיה שחייל יגיע למרפאתך לצורך בדיקות מקיפות של כלל מחלות המין הקיימות ?
בנוסף,אני יודע שלא מתאים לדבר על עניין הכסף,אבל אנני חייל ותקציבי מוגבל,רציתי לשאול כמה יעלה בדיקות לכל מחלות המין האפשריות שיכולות לעבור בסוג מגע שכזה(אוראלי) . אני אשמח אם תשאיר אימייל שאוכל ליצור איתך קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות למחלות המין הקיימות ..
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009מחירים מבררים במרפאה
03-6956867* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם כבר נדבקתי בוירוס הפיפלומה, האםמיכל07/10/2009
בשלב הזה אפיק תועלת מהחיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כבר נדבקתי בוירוס הפיפלומה, האם
ד``ר שרגא וקסלר11/10/2009חס ושלום. את עלולה להחמיר מצבך. חיסון אני ממליץ לעשות אחרי שתשובת PCR היא תקינה ובוודאי לא בעת מחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווירוסמישהיייייייי06/10/2009
אם יש לי ווירוס רגיל.... עם כאב גרון... ואני ירדתי לחבר שלי.. והזיין שלו נגע בגרון שלי.
יש סיכוי למחלה כל שהי אצלו חס וחלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווירוס
ד''ר נפתלי צוקר08/10/2009מה זה וירוס רגיל? שפעת?
אם כן אז אין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאנונימית06/10/2009
ד'ר שלום,
יש לי כמה שאלות:
1. אני נוטלת כרגע את החיסונים נגד וירוס הפיפילומה. אני בת 21, ועדיין בתולה. ברצוני לדעת אם מותר לי לקיים יחסי מין לפני קבלת הזריקה השלישית (כמובן עם קונדום). כמה הסיכונים גבוהים?
2. האם לפני קיום יחסי מין יש בדיקות שבן זוגי יכול לקיים על מנת לבדוק אם הוא נושא את הוירוס? הבנתי שאפשר לבצע בדיקות במרפאה שלך?
3. אם הוא היה עליי כששנינו עם תחתונים ולא היה שום מגע בין אברי המין שלנו - יש סיכוי להידבק במשהו?
4. אם נגעתי קלות באיבר מינו (עם היד) לכמה שניות בלבד - יש סיכוי להידבק במשהו?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר שרגא וקסלר11/10/20091. האם מותר לי לקיים יחסי מין לפני קבלת הזריקה השלישית (כמובן עם קונדום). כמה הסיכונים גבוהים?
^^את לא מוגנת בפני נגיף ה HPV.
2. האם לפני קיום יחסי מין יש בדיקות שבן זוגי יכול לקיים על מנת לבדוק אם הוא נושא את הוירוס?
^^כן, בדיקת HPV PCR
הבנתי שאפשר לבצע בדיקות במרפאה שלך?
^^כן
3. אם הוא היה עליי כששנינו עם תחתונים ולא היה שום מגע בין אברי המין שלנו - יש סיכוי להידבק במשהו?
^^סיכון קלוש ביותר.
4. אם נגעתי קלות באיבר מינו (עם היד) לכמה שניות בלבד - יש סיכוי להידבק במשהו?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאורנה02/10/2009
אם יש לי הרפס בשפתיים אז אני עלולה להדביק את בן זוגי?
ואם זה כך, אז האם בקיום כל מגע מיני בינינו אומר שיהיה גם את ההרפס באיברי המין?
אם כן מה הפתרון של זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר05/10/2009פתרון למה?
הרפס מדבק לעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)