מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מת מפחדבוב27/08/2009
אתמול הייתי במסיבת רווקים וקיבלתי מין אוראלי אם קונדום מאחת הבחורות במקום (אחרי הכל 75 יום ללא ולאחר 5 בדיקות שליליות שנעשו כ 60 עד 75 יום בעיקבות מקרים קודמים שגם היו מוגנים אשכרה חזרתי להיות בתול בגיל 26 וכשה--- עומד השכל ב--- ככה זה כשאתה רווק עדיין מה שבא ברוך הבא) מיד לאחר המקרה תפסתי את הראש ופשוט נבהלתי מעצמי. אני מטופל אצל פסיכולוגית אבל נראה לי שהיא כבר מיואשת ממני לכן החלטתי לטפל בחרדה הזאת בעצמי ולכן אני שואל אתכם בתור חרד האם כדאי לבצע בדיקת קומבו בעוד כשבועיים כי אני באמת רוצה להיפתר מדפוסי החרדה האלו אבל לפני כן אני רוצה להסיר את כל החששות ואי וודאויות שיש לי בתחום הרפואי ורק לאחר מכן אני אעשה חשבון נפש בכל הקשור לעצמי וחיי המין שלי. בקיצור מה שרציתי לשאול
1.האם יש איזשהו סיכון ולו הקטן ביותר מהמקרה הזה?
2.האם בדיקת קומבו לאחר שבועיים 14-15 יום היא מספיק אמינה ? (תנו תשובה חותכת בבקשה)
3.האם יש באיזור הצפון מרפאות פרטיות שבהן אפשר לבצע בדיקה בצורה אנונימית פרטית(לא ב"ח)? כי אני מוצא את עצמי כל הזמן מגיע לת"א על מנת לבצע את הבדיקות זה אמנם יקר מאוד אבל אני מוכן לשלם הרבה כדי לישון טוב בלילה
השארתי הודעה דומה גם בפורום איידס פשוט אני רוצה לקבל כמה שיותר דעות מרופאים בתחום המחלות הזיהומיות איידס
מתנצל על כל התיאורים אם פגעו במישהו הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מת מפחד
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009האם כדאי לבצע בדיקת קומבו?
^^לא אמינה
1.האם יש איזשהו סיכון ולו הקטן ביותר מהמקרה הזה?
^6כן
2.האם בדיקת קומבו לאחר שבועיים 14-15 יום היא מספיק אמינה ? (תנו תשובה חותכת בבקשה)
^^לא
3.האם יש באיזור הצפון מרפאות פרטיות
^^איני יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב נראה לי שאזדקק לפירוט
נילס אולגרסון28/08/20091.מין אוראלי שניתן לי עם קונדום (חדש שלא נקרע או נחבל) האם באמת יש סיכוי רציני שנידבקתי?
2.ישנם דיי הרבה רופאים שטוענים שבדיקת הקומבו היא דיי אמינה לאחר כשבועיים ויכולה להרגיע מאוד לפי הפורום של מרפאת STD אמינות הבדיקה הזאת היא כ 95-98 % מדוע אתה טוען אחרת ?
3.לפי מה שראיתי בפורום האיידס גם שם הן טוענות שהשילוב של בדיקת הקמבו יכול בהחלט לתת
אינדקציה טוב ונית בהחלט לקבוע לפיה אם אדם נדבק או לא אבל לא לתת תשובה רישמית מכיוון שמשרד הבריאות מחייב בבדיקה לאחר כחודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף תודה וסליחה אם פגעתי
נילס אולגרסון29/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני ממתין בלחץ
נילס אולגרסון30/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנמל על שינוי השם
נילס אולגרסון02/09/2009פשוט הפורום האיידס מישהו נכנס גם אם השם אור אז בחרתי דמות מהילדות מי היה מאמין נילס אולגרסון בפורום מחלות מין בכל מקרה זה כבר כמה ימים שאנו מחכים לתשובות אנא מכם אני ממש רוצה לשמוע את תשובתכם ואת דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש גישות שונות וכן תוצאות מחקרי
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009אני עוסק במחלות מין למעלה מ 25 שנה.
אכן יש גישות שונות וכן תוצאות מחקרים שונים כולל בתחום האיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ואיידסהילה27/08/2009
שלום,
לאחרונה יצאו לי כמה פצעים בחלק החיצוני הגבוה של הירך. הם כואבים, ואחד גם גירד ל מאוד..
לא זכורה לי תופעה כזאת בעבר.
המגע המיני החשוד שלי היה לפני כשלושה חודשים (אציין שלא הייתה שפיכה בפנים).
האם ייתכן כי הפצעים הללו הם תסמינים לאיידס?
האם זה יכול לנבוע גם כתוצאה ממתח ולחץ נפשי גדול? (אני שרוייה במתח נפשי גדול לאחרונה )
אודה לתשובה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ואיידס
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009יש לבדוק על מנת להשיב ואולי זה רק מולוסקום למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם זונהמני27/08/2009
מה הסבירות להידבק מזונה בקיום יחסי מין עם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מני27/08/2009והאם ניתן לראות סימנים ברורים שהיא חולה?
ותוך כמה זמן אני יכול להיות בטוח שלא נדבקתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין עם זונה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009עד 25% בכל מגע מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
מני28/08/2009ומה בקשר לשאלה השנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה השאלה השניה
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009מה השאלה השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה לתוצאות קולפוסקופיהמיכל26/08/2009
שלום,
לפני חודש עברתי בדיקת קולפוסקופיה+ פאפ, התוצאות עדיין לא הגיעו.
האחות אמרה לי שההמתנה אורכת בין חודש לחודש וחצי, מה שנראה לי קצת מוזר מאחר שהרופא קבע בדיקה חוזרת לאחר חודש (כלומר בשבוע הבא).
האם המתנה של חודש זה זמן סביר במקרים כאלה או שצריך להתחיל לדאוג?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה לתוצאות קולפוסקופיה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009בקולפוסקופיה - התוצאה מיידית ולגבי פאפ - כל רופא או קופח וזמן ההמתנה שלהם. לדוגמא אצלי תשובה מגיעה תוך 4-6 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמהאסף25/08/2009
שלום רב.
הרופא והוא שלח אותי לבדיקת דם ושתן.
כל תוצאות הבדיקות יצאו תקינות למעט :
CHLAM.PNEU.IgG עם תוצאה 1/64
Ureapl. urealyticum עם תוצאה positive
מה המשמעות של הממצאים והאם יש צורך לקבל טיפול ?
כמו כן, האם זה מדבק ביחסי מין ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009לגבי כלמידיה זאת לא הבדיקה לקבוע אם צריך טיפול.
לגבי אוראופלסמה- איזו בדיקה נעשתה? תרבית? PCR? נוגדנים? אנטיגנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה
אסף30/08/2009תודה על תשובתך.
לגבי האוראופלסמה, מצאו את החיידק בבדיקת שתן PCR.
האם עלי לקבל טיפול?
האם גם בת זוגי צריכה להבדק?
והאם זה יכול לפגוע בפוריות של שנינו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009האם עלי לקבל טיפול?
^^כן
האם גם בת זוגי צריכה להבדק?
^^כן
והאם זה יכול לפגוע בפוריות של שנינו?
^^דעות חלוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס HPVקטיה24/08/2009
שלום,
יש לי 2 שאלות.
האחת, האם ישנה בדיקה לגילוי הנגיף אצל הגבר?
השנייה, באם קיימתי מין אוראלי עם גבר (הוא עשה לי)- בהנחה שהוא נושא את הנגיף- האם מפעם אחת אפשר להידבק? מה הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס HPV
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009כן.
כן - 25% בכל מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום שנשאר בתוך האיבר המין הנשירוני24/08/2009
קיימתי יחסי מין לפני כחודש בערך.. בסיום היחסים הקונדום נשאר באיבר המין של האישה עימה שכבתי ..
האם יש לי ממה לחשוש בקשר למחלות מין כלשהם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום שנשאר בתוך האיבר המין הנשי
ד``ר שרגא וקסלר28/08/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה די דחוףשירי23/08/2009
לפני חודש גיליתי שיש לי קונדולימות ולפני שבוע הלכתי לטיפול שריפה בלייזר בזמן שהייתי חולה בדלקת גרון - ללא אנטיביוטיקה אך עם חום של 37.5- הרופא מאוד התלבט אם לעשות ובסופו של דבר הוא עשה ליזר לחלק מהקונדילומות - כי מסתבר שבשפתיים הפנימיות יש ריכוז גדול(שעליהם אני מורחת אלדרה יום כן יום לא)- לאחר הטיפול התעלפתי(הם אפילו לא אמרו שצריך להתלוות צישהו או למרוח משחת רדמה לפני הטיפול - כמו שקראתי בעלון - ממש על הפנים) ונשארתי להשגחה- למחרת כבר התחיל לשרוף ולא יכלתי ללכת כי הכוויות הן יותר לאזור השואה ומשתפשפות אחת בשניה- אני מצמידה להם גזה רפואית שתמנע את השפשוף ועושה אמבטיות שלוש פעמים ביום- זה בסדר לשים על זה גזה?.
בנוסף לשריפה שלא עוברת- אני גם לא יכולה לשבת אפילו באמבטיה זה שורף. שמתי לב שיש לי חור קטן שמדמם ממש בסוף השפתיים ליד הכוויה הגדולה - כנראה רקמה שנפגעה מהלייזר ומדממת- האם זה מדבק? בנוסף לפני יומיים הקדים לי המחזור בשבוע וחצי!!!! כנראה מכל התהליך- אני משתמשת בטמפונים - זה בסדר? האם יש משחה שמזרזרת את ההחלמה? או כדורים חוץ מאופטלגין שיקלו על הכאב- אני גם בקושי מצליחה לישון מהכאב ומתעוררת כל הלילה
יש לציין שלא נלקחה ממני דגימה וע"י רופא הנשים נעשתה רק בדיקה רגילה - הפאפ שעשיתי בתחילת השנה היה תקין אומנם אבל לא צריך לבדוק את זה? מה לגבי החיסון? האחות זרקה לי משו לגבי זה שיש חיסון ספציפי לזה. אני לא רואה שאני ממשיכה בטיפולי הלייזר כי זה פשוט כואב מאוד וממש השאיר אותי בטראומה יש משהו אחר שיעיל במידה הזו?
ניסיתי להתקשר למרפאת הנשים - הקו שם תפוס כל הזמן - אני אפילו לא במצב להתארגן ולצאת מהבית לרופא ? מה לעשות? זה לא עובר...
סליחה על האורך ואשמח לקבל תשובה-תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה די דחוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009האם יש משחה שמזרזרת את ההחלמה?
^^יש אבל במצבך קודם כל צריך לראות אותך ורק אז להמליץ על טיפול לזרוז ההחלמה של הכוויות.
יש לציין שלא נלקחה ממני דגימה וע"י רופא הנשים נעשתה רק בדיקה רגילה - הפאפ שעשיתי בתחילת השנה היה תקין אומנם אבל לא צריך לבדוק את זה?
^^מומלץ לקחת ביופסיה
מה לגבי החיסון?
^^רק אחרי הרפפוי המוחלט ותוצאה תקינה של PCR.
אני לא רואה שאני ממשיכה בטיפולי הלייזר כי זה פשוט כואב מאוד וממש השאיר אותי בטראומה יש משהו אחר שיעיל במידה הזו?
^^טיפול לייזר נכון כפי שאני עושה הוא רק לעומק 0.8 ממ לא יוצר כוויות כאלו וההחלמה של הפצעים היא תוך ימים בודדים.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירי25/08/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה , אתמול הצלחתי להשיג את המרפאה ואף הייתי אצל הרופא שטיפל בי מסתבר שהמרשם לא היה נכון וקיבלתי משחה אחרת שדומה בריכוזים -עכשיו עןם המשחה יש הקלה מסוימת למרות שעדין קשה ללכת ולשבת ואני גם עושה אמבטיות מלח וקומפרסים של תה שחור
רציתי רק לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי? והיכן נערכים הטיפולים?
האם עליי לחשוש מצלקות? ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק? האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה?
תודה רבה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
שירי28/08/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה , ביום שני הצלחתי להשיג את המרפאה ואף הייתי אצל הרופא שטיפל בי מסתבר שהמרשם לא היה נכון וקיבלתי משחה אחרת שדומה בריכוזים (ביאפן)-עכשיו עם המשחה יש הקלה מסוימת למרות שעדין קשה ללכת, לשב, אפילו להתפנות כי זה ממש שורף
אני גם עושה אמבטיות מלח- האם זה אמור לכאוב כך גם כמעט שבועיים אחרי טיפול- הרופא גם יצא לחופש אז אין את מי לשאול ...
רציתי לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי? והיכן נערכים הטיפולים?
האם עליי לחשוש מצלקות? ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות? אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק? האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה? יש לי עדין כוויה שנפתחת מדי פעם ומדממת גם ממש שורפת- האם מגע של דם בעור ידביק לי את האזור שוב? אני לא רוצה להשים על זה תחבושת כי היא נדבקת ובזמן ההורדה (גם אם ע"י מים) הפצע נפתח שוב .
תודה רבה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אתם לא עונים??
שירי01/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
ד``ר שרגא וקסלר07/09/2009רציתי לדעת האם אתה עובד מול התחייבויות של מכבי?
^^לא
והיכן נערכים הטיפולים?
^^במכון שלנו בת"א
האם עליי לחשוש מצלקות?
^^לא בטיפול שלנו
ואיך כרגע אני מונעת התפשטות של היבלות?
^^ע"י טיפול נאות בלייזר באמצעות קולפוסקופ
אני מחליפה מגבות ושוטפת ידיים אחרי מגע באזור אך האם זה מספיק?
^^יש להרתיח לבנים ומגבות. אולי תקראי כתבות באתר שלי הנותנות מענה לכל השאלות בנושא.
האם יש משהו שמונע את הגירוד מהאלדרה?
^^הטיפול באלדרה אינו יעיל ולכן איני ממליץ עליו.
יש לי עדין כוויה שנפתחת מדי פעם ומדממת גם ממש שורפת- האם מגע של דם בעור ידביק לי את האזור שוב?
^^יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוףדנה22/08/2009
שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות..זה נראה כמו פריחה אך זה עדיין מדאיג אותי מאוד.האיזור לפעמים מגרד לי (ממש לפעמים..ויש ימים שזה בכלל לא מגרד) והגירודים קלים עד לא מורגשים.
קצת רקע: אני נמצאת במערכת יחסים עם אותו גבר במשך 4 שנים ומעולם לא היו לי בעיות ולא הצטרכתי ללכת לרופא נשים. מעבר לזה, ב-4 חודשים האחרונים סבלתי מפיסורה כרונית בפי הטבעת והייתי אמורה לעבור ניתוח. כתוצאה משטיפות רבות (4-5 פעמים ביום אמבטיות ישיבה ואמבטיות רגילה) ומריחת משחות שונות (השתמשתי בערך ב-5 משחות שונות לאיזור) הפיסורה התחילה להחלים עד שעברה לגמרי...עכשיו יש לי עדיין רגישות קלה בפי הטבעת, אבל אני לא מייחסת לזה חשיבות כל כך. האדמומיות באיזור חיץ הנקבים וליד פתח הנרתיק מלחיצים אותי מאוד.יש לציין שזה מעולם לא קרה לי.
האם יש קשר בין האדמומיות הזו לבין העובדה שבמהלך הטיפול בפיסורה שטפתי את האיזור 4-5 פעמים ומרחתי משחות מסוגים שונים?
תודה רבה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות מסביב לפתח הנרתיק- דחוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009שלום דוקטור. לפני כמה ימים הסתכלתי עם מראה באיזור הנרתיק וגיליתי אדמומיות קלה ליד פתח הנרתיק ובאיזור חיץ הנקבים..והבחנתי ב-2-3 נקודות אדומות קטנות ושטוחות
^^יש צורך בקולפוסקופיה על מנת את הנקודות הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דחוףמימי21/08/2009
היי אני בת 21 ויש לי דלקת בדרכי השתן..אני וחבר שלי מקיימים יחסים כבר חצי שנה ופתאום לפני שבועיים קיבלתי את הדלקת ..עשרה ימים אני לוקחת אנטיביוטיקה לזה. וכל העשרה ימים אני וחבר שלי לא עשינו כלום. האם עכשיו שסיימתי את הכדורים אני יכולה לקיים יחסי מין מבלי לפחד שזה יגרום לי נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
יעל22/08/2009היי
אם את מרגישה שהסיפטומים של הדלקת עברו - צריבה במתן שתן וכו כנראה שהאנטיביוטיקה לגורם הזיהומי אצלך ואת יכולה כבר לקיים יחסי מין ( כמובן שתמיד רצוי ולדעתי הכרחי עם קונדום)
כל זאת הבתנאי שבן זוגך לא מראה סימנים של דלקת ואם כן היה לו או שהוא טופל או שרק אחרי ששנכם תבריאו
בכל מקרה 10 אנטיביוטיקה - בטוח חיסלה את הזיהום אם האנטיביוטיקה התאימה וזה אומר שאפר לחזור לקיים יחסי מין אגב( איזה אנטיביוטיקה נתנו לך ? עשית תרבית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דחוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009מה תשובת התרבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף!!אייל20/08/2009
שלום רב,
אני מתנצל מראש שזה ארוך אני מנסה למסור כמה שיותר פרטים.
לפני כשבוע הופיע לי נפיחות מלווה בכאבים בחלק האחורי של הפה. לאחר כיומים זה עבר והתחיל באותו מקום בצד השני וגם כן עבר לאחר יומיים. לאחר מספר ימים התחילו לי כאבים בצד הפנימי של הלחי באזור בלוטת הרוק שמתי לב שבלוטת הרוב נפוחה ובאזור הקרוב לחניכיים העליוניות החלה אדמומיות שמלווה בכאב.
לאט לאט האדמומיות החלה להפוך לפצע דמוי אפטה קצת מוגלתי. הלכתי לרופאה שלי ולטענתה לא מדובר בהרפס אלא בדלקת בבלוטות הרוק (מכיוון שבלוטת הרוק נפוחה) ורשמה לי אנטיביוטיקה במקביל ביקשתי ממנה לעשות בדיקת דם לגילוי הרפס והבנתי שהיא נתנה לי לעשות את הסוג ה-1 וה-2.
אחרי שיצאתי מהרופאה התחילו לי גירודים מסביב לעיניים, ומתחת לאחת העינים החלה אדמומיות וגם באחת האוזניים.
חשוב לציין שבתקופה האחרונה הייתי אם מספר נשים שאני לא מכיר אמנם קיימתי מין עם קונדום אך מין אורלי ללא קונדום.
אני ממש ממש מפחד שמדובר בהרפס החמור יותר או במשהו גרוע יותר ושהרופאה טעתה באבחון.
מה עלי לעשות?
האם בדיקת הדם שעשיתי תתן תמונה נכונה לגבי האם זה הרפס?
שוב מצטער על התיאור הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף תוצאות הבדיקה
אייל21/08/2009< 0.50 negative HERPES HSV2 IgG
< 0.50 negative HERPES HSV 1+2 IgM
האם אני יכול להיות רגוע שאין לי הרפס ושכנראה מה שיש לא זה באמת איזושהי דלקת?
האם יהיה צורך לעשות את הבדיקה שוב בזמן אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול להיות רגוע
יעל22/08/2009אין לך הרפס!!!!..התוצאות לא משקרות
מה שכן אם עדיין אין שיפור , תיגש לרופא אף אוזן גרון ולא לרופאת משפחה- הם המומחים בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי גם
יעל22/08/2009בנוסף תקח בחשבון את האפשרויות האלה :
אם יש דלקת בשיניים, חניכיים - עשית טיפול ? יש כאבי שיניים
דלקת אוזניים
אולי אפילו אלרגיה למשהו...( בגלל שהעניים גם מגרדות לך..)
אני מאמינה שזה זיהום שיעבור והרפס בטוח לא - בדכ ילדים כשנדבקים בפעם הראשונה הסיפטומים הם קשים פצעים בלשון ובחלל הפה אבל אחכ הם קלים פצע אחד בדכ ) ולך אין את זה יקירי..... אגב , רבים מאיתנו נושאים נוגדנים להרפס 1 כלומר כאילו כבר נדבקנו במחלה והגוף מוכן ומזומן להתקיף אותו כשיבוא שוב ...והגורם לזה הוא מחלת האבעבעות שהיתה לנו כשהיינו קטנים הגורם הוא גם זן של הרפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה קטנה
אייל22/08/2009היי
המון תודה על התשובה המהירה.
ד"א עברו לי הגירודים שהזכרתי :)
אחרי שכתבתי לך ולמרות שאני לוקח אנטיביוטיקה (מוקסיויט פורטה) שרשמה לי הרופאה עכשיו יצאה לי נפיחות אדומה בכניסה לגרון ללא מוגלה רק אדום נפוח וכואב.. עושה רושם שהאנטיביוטיקה אינה מועילה.
יש לך רעיון אולי מה יכול לגרום למה שאני מתאר?
שוב המון תודה מראש.
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
אייל22/08/2009שזה מלווה בכאבי ראש עזים שלא עוברים לי, לא משנה איזה סוג כדורים לקחתי הכאב ראש רק נחלש אך לא עבר לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף!!
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009האם בדיקת הדם שעשיתי תתן תמונה נכונה לגבי האם זה הרפס?
^^כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים כתוצאה מעיבוי +מיקופלסדנה מנתניה19/08/2009
החבר שלי סובל כבר כמה חודשים מכאבים ורגישות באיזור האשכים, מהפרשה שקופה . טיפטוף של שתן או אי יציאת שתן ברצף בבדיקת זרע נמצא מיקופלסמה +אוריאופלסמה חיובי , בעקבות כך הוא החל טיפול בדוקסילין , אולם הכאבים לא הוטבו -אלה רק החמירו. אורולוג שלח אותו לעשות בדיקה במרפאת לווינסקי שם כל התוצאות למחלות מין היו שליליות . אתמול הופננו למיון והאורולוג אמר שנוצר עיבוי בצינור ,או אולי דלקת כרונית והחליף את הדוקסילין לציפרודקס והמליץ לפנות לאורולוג מומחה. עליי לציין שחברי נדבק לפני יותר משנה בהרפס2 והיתה לו התפרצות אחת.
הוא בן 26 .
. שאלותיי הן
1 האם כדאי להתחיל הטיפול עוד לפני פגישה עם מומחה
2 האם יכול להיות שהיתה זיבה ועקב הטיפול בדוקסילין התשובות יצאו שליליות .
3. מה המשמעות של הדלקת או העיבוי
4 האם מצב זה נוצר מהזנחה של איזו מחלת מין שלא עלו עליה בזמן (כיוון שכרגע הכל שלילי)
5 האם אוכל לקבל שם של אורולוג מומחה שיפתור לו את הבעיה (דרך כללית מושלם)
6 האם אני צריכה גם לקחת ציפרודקס או להשאר בדוקסילין . (אצלי יש הטבה כאשר אני נוטלת דוקסילין אולם מרגע שיש בינינו מגע מיני הכל חוזר (דימום שתן, ריח חריף בשתן ,כאבים ביחסי מין )
בתודה מראש . דנה מנתניה המיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באשכים כתוצאה מעיבוי +מיקופלס
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009השאלה מורכבת ואינה ברת פתרון באינטרנט. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות ליחסי מין ללא קונדוםיניב19/08/2009
ד"ר שלום,
אני יוצא עם מישהי קבועה 5 חודשים, אנו מעוניינים לקיים יחסי מין ללא קונדום (היא לוקחת גלולות).
האם בדיקת איידס מספיקה? אילו בדיקות צריך לעשות לזיהוי מחלות מין? האם מרופא משפחה אפשר לקבל הפנייה לבדיקות הללו?
שאלה נוספת: האם הרפס בשפתיים מרמז על הרפס באיברי המין?
תודה מראש,
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יקירי ...
יעל19/08/2009בדיקת איידס אינה מספיקה לטעמי
לא חסרים היום לצערנו מחלות שאין להם סיפטומים בולטים לעין
אניי לא רוצה להלחץ אותך אבל אם חיי המיתרנות של היום לדעתי כדאי עוד כמה מחלות שאין להם סיפטומים בולטים
כמו :
צהבת B ו C , בדיקות דם - הפנייה מייוחדת ( יש חיסון לצהבת B שמומלץ לעשות)
כלמידיה
כדאי מאוד שהבחורה תבצע בדיקת PAP שיכולה לרמוז על נוכחות HPV
ושאתה תבדוק את עצמך שאתה בלי קונדילומות ואם יש לצרוב לייזר
יש זיבה ועגבת - שבדכ יש סיפטומים ( עגבית: פצעים , זיבה הפרשה צהובה - אבל גם לא מחייב
הרפס המין מתבטא בפצעים באיבר המין - סיכוי ההידבקות רק שיש התפרצות של המחלה - דהיינו פצע
הרפס בפה אינו שיש גם הרפס באיבר מין - הוירוס מתיישב נקודתית ולא מערכתית
יש סיכוי טוב להדביק מישהו או מישהי בהרפס באיבר מין כאשר מבצעים בו\ה מין אוראלי כאשר יש פצע על השפתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל19/08/2009רופא משפחה נותן הפנייה להכל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות ליחסי מין ללא קונדום
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009האם בדיקת איידס מספיקה? אילו בדיקות צריך לעשות לזיהוי מחלות מין?
^^ניתן לבדוק 15 מחלות ורק את חלקן עושים בקופח. ניתן למצוא את שמות כל המחלות הנל בכתבה שלי על בדיקות למחלות מין
שאלה נוספת: האם הרפס בשפתיים מרמז על הרפס באיברי המין?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא התייחסותכם - לא עניתם קודם לכןרון מודאג18/08/2009
הייתי עם בחורה והייתה לה פטריה ליד איבר המין (צמוד ממש, אך על הירך).
לכן נמנעתי מלקיים עמה יחסי מין, אך ידי נגעה בירכה, ומעט באיברה (ולא בפטריה שליד איבר המין) והיא ביצעה בי מין אוראלי.
1. האם מכך ניתן להידבק במידה ומדובר בקונדילומה?
2. האם ייתכן שמה שהיה לה זה לא קונדילומה? האם ייתכנו פטריות בעור שאינן קונדילומה? (זו ייתה ממש פטריה קטנה, צורה עגולה ובולטת מעל העור, מעין פלולה בצבע חום כהה)
מצטער על הפירוט הרב שבמצבים האינטימיים, אך איני ישן בלילות בשל כך מאחר ואני חושש שהדבקתי מישהי אחרת בשל כך :(.
בבקשההה התייחסותך ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה היא לא פלולה
יעל19/08/2009פטרייה היא מחלה שטחית ואינה מצמיחה פלולות , סביר להניח מאוד שמה שהיה לבחורה הינו קונדילומה - אם לא היית במגע עם הקונדילומה הסיכויי להידבק הוא אפשי , מה גם שהקונדילומת מהמשפחה הזאת בדכ צומחות במקומות מסוימים בגוף - כמו שיפולי הבטן , איבר מין , רקטום -ולעליתים נדירות בחלל הפה וכל זה רק אם היה מגע ישיר!
אבל .....יכול גם להיות ( אלא אם כן שאלת את הבחורה " מה הנגע הזה " ...יכול להיות שזו נקודת חן או גדילה של עור שלפעמיים קוראת בשיפולי העור כתוצאה משיפשוף חוזר ונשנה באזור שרופא העור מוריד וכמובן שזה לא מדבק
...בקיצור פטרייה זה לא
והסיכוי להידבק הוא נמוך ללא מגע ישיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
יעל19/08/2009חום כהה לא אופייני לקונדילומה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא התייחסותכם - לא עניתם קודם לכן
ד``ר שרגא וקסלר23/08/20091. האם מכך ניתן להידבק במידה ומדובר בקונדילומה?
כן
2. האם ייתכן שמה שהיה לה זה לא קונדילומה? האם ייתכנו פטריות בעור שאינן קונדילומה?
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ..רווני18/08/2009
אתמול אני וחבר שלי שכבנו
ללא אמצעי מניעה
היום הרגשתי בריח רע ועל החתחתון היו הפרשות כאלה טיפה צהובות
והריח היה ממש מגעיל
מה יכול להיות ?
וגם המחזור מאחר לי בשבועיים
עשיתי בדיקת הריון שיצא שלילית
ועוד לפני חודש ככה היה תריח המגעיל אחרי ששכבנו מהנרתיק
יש לי הרבה הפרשות לבנות !
למה המחזור מאחר?
ומימה הריח ?
מה יכול להיות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגשי לרופא נשים
יעל19/08/2009יכול להיות הרבה דברים וגם יכול להיות כלום
אבל אם יש ריח חריף- רצוי להיבדק
האפשרויות יכולות להיות ( בלי להלחיץ - להכל יש טיפול) - פטרייה , זיבה _ שמאופיינת בנוזל צהוב ( האם לבן זוגך גם יש הפרשות ?) כלמידיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף..
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2009מה יכול להיות ?
^^טריכומונס? המופילוס וגינליס? גרדנרלה? ועוד
למה המחזור מאחר?
^^ ממליץ שתיגשי להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)