מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אחרונה וחביבהעליזה19/09/2009
אם הבדיקות דם שלי יצאו מצויינות זה אומר שאני בריאה?ושלא נדבקתי בכלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה וחביבה
ד``ר שרגא וקסלר23/09/2009המסקנה אינה נכונה משתי סיבות: בדיקות הדם אינן בודקות את כל מחלות המין ובחלק מן המקרים הן מצביעות על זיהום בעבר אך לא בהווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משגל נסוגנתנאל17/09/2009
האם יש סכנה להידבקות באיידס כאשר מקיימים משגל נסוג במין מזדמן ומקפידים לגמור בחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משגל נסוג
ד``ר שרגא וקסלר22/09/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין?שון16/09/2009
ד"ר שלום יש לי שאלה שאני קצת מתבייש לדבר על זה...
לפני כ15 שנה היתי עם בחורה והשתמשתי עם קונדום,לא היה חדירה,רק מגע של גוף,
היום אני נשוי עם ילדים,וקראתי כתבה שערערה אותי,יצא לי באשכיים מין נקודות מכוספסות לבונות מאז ולא התייחסתי לזה , זה נראה כמו חררה .
יש מצב שזה סוג של מחלת מין?
אני די חושש ונלחץ .
האם יש סיבה לדאגה
מחכה לתשובה דחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין?
ד``ר שרגא וקסלר22/09/2009לרוב זה בלוטות חלב חסרות משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשירה16/09/2009
שלום,
רציתי לדעת אם אפשר להדבק במחלה במין אוראלי. (לא מוגן)
ואם כן מה אני צריכה לעשות, למי לפנות, מכוון שנודע לי על המחלה אצל בן הזוג
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר22/09/2009כן, אפשר.
אוכל לעזור לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהאמיר14/09/2009
שלום לפני כחודשיים הבחנתי על איבר המין פלולה קבעתי תור אצל רופא עור והוא צרב לי את זה עם חנקן שאלתי אותו האם זה ניראה לו כמו פפילומה והוא אמר לי שהוא לא יכול להבחין שאלתי אותו איזה בדיקה אני יכול לעשות כדי לדעת אם יש לי פפילומה הוא אמר שאין בדיקה כזאת ושאני צריך לעקוב במידה ויש עוד פלולות לגשת אלו בחזרה
האם באמת אין בדיקה כזאת איך אני יכול לדעת אם יש לי את זה האם אני צריך לשלוח את חברה שלי להיבדק?
ואם כן איזה בדיקה היא צריכה לעבור ?
האם יש טיפול כנגד הפפילומה ?
אודה לך עם תענה לי על כל התשובות כי אני ממש בלחץ
תודה מראש אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה
ד``ר שרגא וקסלר15/09/2009האם באמת אין בדיקה כזאת איך אני יכול לדעת אם יש לי את זה האם אני צריך לשלוח את חברה שלי להיבדק?
ואם כן איזה בדיקה היא צריכה לעבור ?
^^בודאי שיש בדיקה לקונדלומה -מ קולפוסקופיה ואם היא תקינה אזי PCR. אפשר לקרוא בכתבות שלי.
האם יש טיפול כנגד הפפילומה ?
כן - לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסהדס4413/09/2009
שלום רב,
ברצוני לדעת מה המשמעות כאשר תוצאה של בדיקת HERPES HSV1 IgG היא LOW POSITIVE
ושל בדיקת HERPES HSV 1+2 IgM היא POSITIVE?
האם זה ניתן לטיפול ואם כן אז איך??
תודה מראש,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009הפרוש - הרפס פעיל ואני מציע שתיגש לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לגילוי HPVאבי13/09/2009
ד"ר וקסלר שלום
רופאת עור ומין בקופ"ח טוענת כי אין בדיקה לגילוי נגיף HPV וניתן לאבחן במבט בלבד אם ישנן יבלות על איבר המין.
הבנתי שבמרפאה שלך ניתן לבצע בדיקות לגילוי הנגיף.
שאלותיי:
1) איזו בדיקה אתה מבצע לגילוי הנגיף אצל גבר? (שאלתי בטלפון במרפאה שלך אצל אחת מהבנות אך לא הבנתי - נאמר לי כי קיימות כמה בדיקות, כולל אפשרות לביופסיה, בדיקות מעבדה ועוד - כיצד אדע איזו בדיקה אני צריך?)
2) מה אמינות הבדיקה?
3) האם ניתן לבצע בדיקה זהה בקופ"ח?
4) מדוע הרופאה טוענת כי לא קיימת בדיקה לגילוי הנגיף?
תודה רבה ושבוע טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לגילוי HPV
ד``ר שרגא וקסלר15/09/20091) איזו בדיקה אתה מבצע לגילוי הנגיף אצל גבר?
^^לגילוי הנגעים קולפוסקופיה ולרוב גם ביופסיה ולגלוי הנגיף - PCR
2) מה אמינות הבדיקה?
^^אמינות של איזו בדיקה?
3) האם ניתן לבצע בדיקה זהה בקופ"ח?
^^הם לא עושים PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
אבי29/09/2009מה אמינות הבדיקה מסוג PCR?
מה ההבדל בין בדיקת PCR ל-14 מחלות מין לבדיקה רק ל-HPV?
האם יש צורך ב-2 הבדיקות?
אני מאוד מבולבל
אני רוצה אולי לבצע את הבדיקה הכוללת בשביל השקט הנפשי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וקסלר
אבי06/10/2009ראיתי שביקרת בפורום, אם תוכל בבקשה לענות לשאלה שלי מ-29/9.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009אמינות ה PCR היא הגבוהה ביותר וכמעט 100%.
באמצעות ה PCR בודקים אורגניזמים רבים, כולל מחלות מין וכולל HPV.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפססגם הכבוד עזב11/09/2009
לפני שבוע נהיתה לי חברה ולפני יומיים התחיל לי הרפס על השפתיים קיצר שאלתי אותה היום מתי היה לה והיא באמת אמרה לי שלפני שבוע
אני לא יודע כלום על זה בחיים לא שמעתי מי צריך את זה בכלל
מה זה לא עובר אף פעם???? מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפסס
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009נשאר לעד ואין מה להיכנס ללחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקונדוםמישהו11/09/2009
שלום,
לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים בפעם הראשונה (ללא חדירה), והתעקשתי (מבורות או שלא מבורות) על שימוש בקונדום.
לטענת בן זוגי, הגזמתי, שכן, הסיכוי להידבק במחלות משמעותי רק כאשר ישנה חדירה.
האם הצדק היה איתי? באופן כללי, מתי באמת הכרחי להשתמש בו ומה הסיכוים להידבק באמת כאשר לא מתבצעת חדירה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקונדום
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009מומלץ תמיד להשתמש כי הדבקה יכולה להיות גם מהפה או רק ממגע חיצוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, שאלה בקשר לחיסון ולזניםיעל10/09/2009
שלום,
אני ממש אשמח אם תסביר על הזנים שהחיסון מונע את הופעתם חוץ מהזן שגורם לסרטן צוואר הרחם.
לא מדוברת בפטריות אלא ביבלות נכון?
מקווה שהשאלה שלי ברורה ותודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, שאלה בקשר לחיסון ולזנים
ד``ר שרגא וקסלר15/09/2009מה השאלה כי לקרוא למען ההשכלה אפשר בכתבות הרבות שלי בנושא כאן ובאתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזיבהגיא10/09/2009
רציתי לדעת מהו הטיפול הנכון בזיבה?
רופא המשפחה המליץ על זריקת 1 גרם KEFFTRIAXON
ולמחרת לבוא לקבל עוד זריקה כזו כדי להיות בטוח שזה התרפא
האם יש חובה לקבל עוד זריקה?אני לא מעוניין לקבל סתם אנטיביוטיקה
אני יודע מההעבר שהיה לי את זה לפני כמה שנים, שקיבלתי כדורים ליום אחד וזהו
אשמח לתשובת מומחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
גיא10/09/2009האם אסור לשתות אלכוהול אחרי הזריקה כמו כדורים או שרק לשעות בודדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בזיבה
ד``ר שרגא וקסלר15/09/2009אפשר לקרוא בכתבה שלי.
הטיפולך המומלץ:
זריקת 1 גרם וכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסמודאגת09/09/2009
שלום רב
יש לי כמה שאלות שנורא מדאיגות אותי בקשר להרפס באיבר המין
1-האם זה שכיח שההתקפים מגיעים בתדירות של כשבועיים?? ואם לא, האם זה אמור להדאיג?
2-האם ההתקף חייב להיות מאד כואב ומלווה בשלפוחיות? אצלי הוא ממש כמו נקודות קטנות שנראות כמו בלוטות שומן, מגרדות יותר מאשר כואבות, וחולפות כעבור כמה ימים..
3-במידה וזה לא הרפס, מה זה יכול להיות? עברתי בדיקות לכל מה שאפשר, והכל שלילי
4- האם זו יכולה להיות קנדידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה...
מודאגת11/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד''ר נפתלי צוקר14/09/20091-האם זה שכיח שההתקפים מגיעים בתדירות של כשבועיים?? ואם לא, האם זה אמור להדאיג?
^^לא שכיח ולא מדאיג ויש טיפול מניעתי. גש לרופא
2-האם ההתקף חייב להיות מאד כואב ומלווה בשלפוחיות? אצלי הוא ממש כמו נקודות קטנות שנראות כמו בלוטות שומן, מגרדות יותר מאשר כואבות, וחולפות כעבור כמה ימים..
^^אולי זה לא הרפס.
3-במידה וזה לא הרפס, מה זה יכול להיות? עברתי בדיקות לכל מה שאפשר, והכל שלילי
4- האם זו יכולה להיות קנדידה?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מודאגת15/09/2009עברתי עכשיו בזמן ה"התקף" בדיקת דם, IgG -יצא נורא גבוה.. כנראה שזה בכל זאת הרפס לא?
ובנוגע לקנדידה-איך ניתן לאבחן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר שרגא וקסלר15/09/2009כנראה שזה בכל זאת הרפס לא?
^^אולי
ובנוגע לקנדידה-איך ניתן לאבחן?
^^יש בדיקות כמו מיקרוסקופיה ישירה, תרבית, PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאייל09/09/2009
דוקטור שלום,
האם התפרצות ראשונית של הרפס סימפלקס יכולה להתאפיין בשקדים מוגלתיים, חום למשך יממה ושלפוחית בפה (באזור החיך הרך ) שיצאה וחזרה 3-4 פעמים. החום והשקדים המוגלתיים כיומיים וחצי לאחר מגע. השלפוחית כארבעה ימים אחריו ושוב חזרה לאחר מס' ימים פעמיים שלוש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אייל09/09/2009עלי להוסיף כי השלפוחית יצאנ כל פעם באותה נקודה בדיוק. שלפוחית בודדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009כן יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי דחוף!יש לי בעיה!צליל מעוז08/09/2009
אתמול קיימתי יחסי מין עם חבר שלי במשך 8 שעות ואחרי זה איבר המין שלי התנפח ונהיה אדום מאוד והיום אני מגלה שיש מוגלה ולפני כצמה שעות עוד פעם עשיתי וזה עבר..אבל עכשיו פתאום יש לי גירוד וצריבות חזקות באיבר המין.האם להמשיך לעשות סקס כי זה מאוד מרגיע אותי ועושה לי תחושה נעימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
יעל09/09/20098 שעות!!!... יש גבול חביבי ...סתאם בצחוק - תהנה ! סביר מאוד להניח שהיה לו קשה ואלה הסיפטומים עכשין ,,,,,כמובן רצוי ללכת להיבדק במידה וזה ממשיך עוד שבוע
אתה יכול להמשיך בשלך !!! אבל רק מוגן....נקודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופא אבל
גיא10/09/2009אם ההפרשות ימשיכו אז בהחלט תיגש לרופא כי אולי יש לך זיבה
מה שיש לי כרגע וזה לא נעים
אם כי אני לא מאמין שזיבה תפרוץ למחרת המגע,בדרך כלל לוקח כמה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי דחוף!יש לי בעיה!
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009גש מיד לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאייל08/09/2009
האם יתכן קשר בין המטוריה לhiv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר נפתלי צוקר14/09/2009נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)