מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה בהריוןגלי26/07/2009
ד"ר שלום!
אני בשבוע 17 להריון, אובחנו אצלי כלמידיה בדםIgA1/60 IgG1/40... אני נמצאת בשליחות עם בעלי ברוסיה. זהו הטיפול שהומלץ לי ע"י רופא נשים המקומי. JOSAMYCIN, נרות TERGYNAN ו- GENFERON. האם הטיפול הוא יעיל? האם יש סכנה לעובר מכלמידיה? אם כן אז איזה? כיוון שהתקשתי למצוא תשובה באינטרנט!!!
האם יש טעם לשקול הפלה?
מודה לך על תשובתך.
בלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה בהריון
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009הבדיקה בדם כמעט חסרת משמעות ואין לשקול הפלה חס וחלילה.
יש לעשות בדיקת PCR מצואר הרחם ואז לפעול לפי התוצאות.
כרגע אין צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרהעינב26/07/2009
חליתי בהרפס גניטלי לפני כשבוע הגעתי למיון עם כאבי תופת שלא יכלתי ללכת עם פצעים חיצוניים, פחדתי ללכת לשרותים כי כל כך שרף לי. טופלתי באציקלו-וי 200 5 פעמים ביום. נשלחתי הביתה לאחר יומיים המצב החמיר והפצעים התפשטו בכל אזור הפות והכאבים היו בלתי נסבלים, חזרתי למיון ואושפזתי למעקב לראות שלא נוצר זיהום. לאחר יומיים שוחררתי הביתה עם הגדלת המינון ל 400 5 פעמים ביום. הפצעים נעלמו אבל עכשיו יש לי לחץ חזק באזור האגן שמקרין לרגליים.
אני לא יכולה לשבת לשכב לעמוד, הכאבים הם פנימיים ,הרגליים גם מגרדות ויצא לי סימן כחול.
לפני מספר חודשים יצא לי פצע בבטן שמאוד גירד ועם הזמן גרד לי כל פעם במקום אחר בבטן ובירכיים ולאחר כמה ימים מצאתי סימן כחול כל פעם במקום אחר (במקומות שגירד לי).
הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.
אשמח לתשובה מהירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין הדברים ואם הכאבים שיש לי עכשיו ברגליים קשור גם הוא להרפס.
^^הקשר קלוש ביותר ואני מציע שתפני לנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה למחלות מיןגלעד26/07/2009
שלום,
אני מעוניין לעבור בדיקה למחלות מין (כולן..)
האם אפשר להיבדק אצל כל רופא עור דרך קופהח (כללית ?)
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009בקופח לא עושים בדיקה לכל מחלות המין אלא רק לחלקן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות מטרידות..דנה24/07/2009
דר' שלום רב..
לפני ככמעט שנה נדבקתי בקונדילומות שבעצם התפשטו והסרתי אותם בניתוח בלייזר.
אמרו לי שבעצם נדבקתי במחלת מין אציין שבמהלך היחסים הרגשתי מן כאב וצריבה ומהר מאד הופיעו היבלות.. עשיתי גם בדיקת קולונוסקופיה משטח רחם ואמרו שהיא תקינה.
לאחר ככמה חודשים הופיעו שוב וישר פניתי לקבל טיפול לפני שיתפשטו עם קונדילוקס וזה עזר והם נעלמו.
לאחר מכן המשיך גירוד והייתה לי דלקת ופיטריה המשכתי לטפל וגם הפנו אותי לעשות בדיקת דם להרפס ויצא שלילי.
*לאחר הצריבה בלייזר עשיתי את החיסון גרדסיל האם הייתי צריכה לעשות אותו בכל מקרה?אבל כששאלתי אמרו שאם נדבקתי בוירוס הזה זה לא יועיל הרבה ..
השאלה שלי בעצם היא האם לאחר שנדבקתי בוירוס יחזרו ויופיעו להם הדברים הלא נעימים האלה?יש לזה פיתרון?ואם כן אז מה?והאם כשאהיה עם מישהו אני עלולה להדביק אותו איך אדע שזה מסתיים אם זה מסתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות מטרידות..
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2009*לאחר הצריבה בלייזר עשיתי את החיסון גרדסיל האם הייתי צריכה לעשות אותו בכל מקרה?
^^אני מקווה שאת הטיפול בלייזר עשו באמצעות קולפוסקופ שאפשר זיהוי של נגעים מיקרוסקופיים. אני גם מקווה שבדקו את כל האזורים בהם הנגיף עלול לפגוע ז"א פה, עינים, אברי המין ופי הטבעת וסביבותם. אני עוד מקווה שאחרי שלא ראו נגעים עשו לך בדיקת PCR לאשר שכבר אין נגיפים ואז יש טעם ולא לפני כן, לעשות את החיסון.
אבל כששאלתי אמרו שאם נדבקתי בוירוס הזה זה לא יועיל הרבה ..
^^אם PCR שלילי אז זה מראה שאין כבר נגיפים בגופך.
השאלה שלי בעצם היא האם לאחר שנדבקתי בוירוס יחזרו ויופיעו להם הדברים הלא נעימים האלה?יש לזה פיתרון?ואם כן אז מה?והאם כשאהיה עם מישהו אני עלולה להדביק אותו איך אדע שזה מסתיים אם זה מסתיים?
^^בעצם עניתי לכל אלו בשורות למעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בזמן שתן וכאבי ביציםחיים24/07/2009
קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני חודשיים ,עכשיו בזמן שאני משתין יש לי צריבה באיבר מין
ואני עדיין מרגיש שלא סיימתי להשתין,אני מנסה לסיים להשתין אבל לא מצליח
ובזמן האחרון לפעמים יש לי גם כאבי ביצים,מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בזמן שתן וכאבי ביצים
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2009ממליץ להתחיל בתרבית שתן וכן בבדיקת שתן למחלות מין [בדיקת PCR ל 12 מחלות].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בווסתמירית24/07/2009
קיימתי עם החבר שלי יחסי מין בימים האחרונים של סוף המחזור שהמחזור כבר הפך לגוון צהבהב.
אני והוא בריאים מבחינה של איידס. כי נבדקנו!
אבל קיימנו יחסים על חוף הים ולא נכנסנו למים!
ואחרי כמה שעות רק בבית התקלחתי.
.אבל הוא גמר לי בפנים .ועדיין היה לי מחזור
איידס יכול להיווצר לבד?
אני פוחדת.
ואציין עם אפשרי להכנס גם להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בווסת
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009כבר עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסכרמל23/07/2009
שלום רב,
לחבר שלי יש הרפס בשפתיים. העניין הוא שקיימנו יחסי מין (אוראליים) ביום שההרפס התפרץ. עברו יומיים ואני לא מרגישה דבר באיבר המין שלי כיוון שבחיים לא היה לי הרפס לא בשפתיים ולא באיבר המין. השאלה שלי היא האם ניתן לאבחן כרגע אם נדבקתי במחלה ואם כן אז איך? האם כיום יש טיפול שמונע את ההרפס לגמרי?
אודה מאוד לתגובה מהירה כי אני די לחוצה בנושא.
תודה מראש,
כרמל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009היא האם ניתן לאבחן כרגע אם נדבקתי במחלה ואם כן אז איך?
^^ניתן לאבחן בבדיקת דם
האם כיום יש טיפול שמונע את ההרפס לגמרי?
^^לא לגמרי ולא קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהאלף23/07/2009
לפני כשבוע איבחן רופא עור שיש לי פיטרייה אל ראש הפין
זה נירא כמו חתיכת עור קטנה אל ראש הפין
הרופא אמר לי לימרוח מישכה נגד פיטריות במשך 10 ימים כבר עברו 7 ימים ואיני רואה
שיפור במצב
האם יכול להיות שהרופא טעה באבחון?
מה דעתכם אל מיקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009לא נראה לי שמדובר בפטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות?
אלף27/07/2009אז מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה יכול להיות?
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2009ניתן לאבחן אחרי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בפי הטבעתזאב23/07/2009
בשבועות האחרונים הטריד אותי גירוד בפי הטבעת במשך רוב היממה. לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות, אבל זה ממש הציק ולכן הלכתי למראה בחדר, פישקתי רגליים והבטתי. חשכועיניי: מסביב לפי הטבעת יש מעין פיסות עור אדומות, משהו באמת נורא. במה מדובר? האם זו מחלת מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בפי הטבעת
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009יתכן שמדובר בקונדילומה.
תוכל לקרוא על כך בכתבות שלי במיוחד באתר שלי שם הן מפורטות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים בווסת.מירית22/07/2009
קיימתי עם החבר שלי יחסי מין בימים האחרונים של סוף המחזור שהמחזור כבר הפך לגוון צהבהב.
אני והוא בריאים מבחינה של איידס. כי נבדקנו!
אבל קיימנו יחסים על חוף הים ולא נכנסנו למים!
ואחרי כמה שעות רק בבית התקלחתי.
.אבל הוא גמר לי בפנים .ועדיין היה לי מחזור
איידס יכול להיווצר לבד?
אני פוחדת.
ואציין עם אפשרי להכנס גם להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים בווסת
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009איידס יכול להיווצר לבד?
^^לא
ואציין עם אפשרי להכנס גם להריון ?
^^כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות טרום יחסי מין לא מוגניםאלון22/07/2009
שלום
אני רווק בן 28 - היסטורית פעיל מבחינה מינית (בנות זוג רבות).
אני מעוניין להתחיל לקיים יחסים לא מוגנים - אילו בדיקות עליי לבצע?
חשוב לציין כי תמיד הקפדתי על קונדום בעת חדירה אך לא במגע אוראלי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות טרום יחסי מין לא מוגנים
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009בדיקות להפטיטיס, HIV, כלמידיה ועוד. תוכל לראות את רשימת הבדיקות בכתבה שלי על בדיקות למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?!בן22/07/2009
שלום,
לאשתי גילו לאחרונה קונדילומה יחידה (מעין פיסת עור חרוטית) בפי הטבעת שהוסרה בליזר.
הגניקולוג שלה אבחן על איבר מיני מספר קונדילומות שנראות כנקודות עור זעירות שיש לי אותן לפחות 15 שנים ואינן מתפשטות והמליץ על הסרה בחנקן או לייזר.
מעיון בפורומים קראתי שמטרת ההסרה היא בעיקרה אסתטית משום שאינה מחסלת את הוירוס.
האם אני בעצם הולך להחליף נקודות זעירות באפשרות לצלקת ללא ערך רפואי ברור?!
מהו הטיפול המומלץ באזור זה? האם עדיף לא עשות דבר?
האם עדיפה בכלל אלדרה?
רופא עור שהתייעצתי איתו אמר לי שרק אלדרה יכולה ב-50% הצלחה
להשמיד את הוירוס עצמו ולכן זוהי המלצתו.
האם ייתכן שקיימות יבלות ישנות אבל כבר ללא נגיף?
תודה,
בן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?!
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009כבר עניתי שהטיפול היעיל ביותר הוא הלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מתי לחשוד שמדובר במחלת מיןפולה21/07/2009
שלום רב
אני בחורה בת 28. לא קיימתי יחסי מין בשנה האחרונה. תמיד קיימתי יחסי מין מוגנים (עם קונדום) חוץ מעם בן הזוג האחרון שהיה לי.. (וכאמור נפרדנו לפני שנה)
לפני שבוע הופתעתי לגלות פצעון בחלק הפנימי של השפתיים של איבר המין שלי.
הדבר מדאיג אותי מאוד...
מצד אחד אני חושבת שאין לי סיבה לדאגה, ומקוה שזהו "סתם פצעון" כי בעבר לא היה לי דבר כזה וכאמור לא קיימתי יחסי מין לאחרונה ו גם לפי הידוע לי בן הזוג האחרון לא סבל ממחלה כלשהי
מצד שני אני תוהה האם יתכן שמדובר במחלת מין שרק עתה התפרצה ושאין לדעת כמה זמן "היא איתי"???
כמו כן עלי לציין שאיני סובלת מכאב כלשהו מגרד או מסימפטומים אחרים (אלא רק מדאגה)
אשמח לדעת האם זה נשמע לכם כמו משהו שצריך לדאוג בגללו?? ואשמח עוד יותר אם תוכלו להרגיע אותי ולומר לי שאין ממה לחשוש....
אודה מאוד על תשובתכם
ניקול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מתי לחשוד שמדובר במחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009ללא בדיקה אי אפשר לאבחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח וייעוץדנה מנתניה21/07/2009
לפני כשנה התגלה אצלי הרפס 2 היתה התפרצות ראשונה ) ולא היתה עוד התפרצות . אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
לפני כשנה נמצאתי שלילי לTREPONEMA .
שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
אני מיואש המצב הזה כבר כמה חודשים אני עם בת זוג קבועה .כאשר נסינו סקס עם קונדום הרגשנו שניינו שריפה במפשעה . מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך החסרתי כמה פרטים
דנה מנתניה21/07/2009בנוסף אני סובל מכאבי פרקים לעיתים , ירידה במשקל . בדיקת איידס היתה שלילית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיענוח וייעוץ
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009אולם מאז אני סובל מהפרשות מהפין צריבה לעיתים כן ולעיתים לא כאב במפשעות וזרע בצבע ובמראה מוגלתי .נשלחתי לבדיקת זרע ושם נמצא חיידק בשם /חיובי mycoplasma hominis ו-ureapl urealyticum חיובי ,הנני מטופל בדוקסילין כבר יותר מחודש ימים וללא הטבה .
^^יש לבדוק אורגניזמים נוספים
שאלותי הן1האם שפיכה מותרת? (הומלץ לא לקיים יחסים )
^^כן
האם ישנו טיפול אחר מתן זריקה או דומה לזה ?
^^כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אני ובן זוגי מעולם לא קיימנו...טל20/07/2009
יחסי מין מלאים בעבר, יש סיכוי כלשהו שאנחנו נושאים מחלות מין? אנחנו חושבים על להתחיל לקיים יחסים ורוצים לדעת אם אפשרי לעשות זאת בלי קונדום בכלל (ועם גלולות כמובן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני ובן זוגי מעולם לא קיימנו...
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009גם ביחסים חלקיים אפשר להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)