מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש באשךדלית25/10/2009
לבעלי יש גוש בשק האשך לאיזה רופא אנחנו צריכים לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש באשך
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009ראשית לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על איבר המיןאבי25/10/2009
שלום
אני גבר בן 38 מקיים יחסי מין עם אשתי בלבד
בימים האחרונים יש לי פצעים על איבר המין כמו פצע שיפשוף על העור שבתהליך ההבראה נהיה גלד
כך מסביב לפין בכמה שורות מבסיס הפין ובהמשכו
מה זה יכול להיות
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על איבר המין
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009יש צורך לבדוק כולל בקולפוסקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמהדני24/10/2009
אני בן 35 ובריא.
בבדיקת STD שעשיתי עקב אי נוחות בהטלת שתן נמצא כי יש לי מיקופלסמה ואוראלפלסמה.
רופא המשפחה נתן לי אזניל גרם 1 ואכן חל שיפור מסויים אם כי לאחר מספר ימים חזרו שוב הסימפטומים ואף החמירו במידה מסויימת (צריבה גם ללא הטלת שתן) וגירוי תכוף יותר.
עליי לציין שאני אובחנתי בעבר בפרוסטאטיטיס.
ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009ברצוני לדעת האם יש קשר בין הדברים?
אפשרי
איזו אנטיביוטיקה אמורה לטפל בבעיה מהר יותר?
יש כמה סוגים ולעתים צריך לעבור מאחת לשניה. תוכל לקרוא על כך בהרחבה במאמר באתר שלי בין השאר.
האם ייתכן מצב של הישארות המחלה כמצב כרוני?
כן אך לא שכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
דני26/10/2009תודה על התשובה המהירה.
שאלה נוספת ברשותך.
רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
האומנם?
בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר01/11/2009רופא המשפחה טען שהמיקופלסמה זה לא בדיוק מחלת מין ושעלי להתעלם מהנוכחות שלה.לדבריו הבדיקה בכלל לא הייתה אמורה לבדוק זאת.
האומנם?
^^מוטב לרפאה ויפה שעה אחת קודם.
בנוסף בימים האחרונים חל שיפור מהיר במצבי ונראה שמחלה עברה לפחות בסיפטומים.מתי עלי לעבור בדיקת וידוי הריגה למחלה?
^^יממה אחרי גמר טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרכי הדבקות המחלות מיןמייקל23/10/2009
1.הבנתי שאם אני מקבל מין אוראלי כמעט ואין סיכוי לקבל איידס. האם זה נכון?
ואילו מחלות כן יש סיכוי סביר לקבל כאשר אני מקבל מין אוראלי?
האם יש להן חיסון?
2.אילו מחלות מין אפשר לקבל משהייה משותפת עם בחורה באמבטיה?
3.אילו מחלות מין אפשר לקבל מנשיקה צרפתית עם בחורה?
תודה מראש
מייקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי הדבקות המחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009c1.הבנתי שאם אני מקבל מין אוראלי כמעט ואין סיכוי לקבל איידס. האם זה נכון?
לא נכון
ואילו מחלות כן יש סיכוי סביר לקבל כאשר אני מקבל מין אוראלי?
כל המחלות
האם יש להן חיסון?
לרובן - לא
2.אילו מחלות מין אפשר לקבל משהייה משותפת עם בחורה באמבטיה?
תלוי מה עושים
3.אילו מחלות מין אפשר לקבל מנשיקה צרפתית עם בחורה?
כולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקוםגיא21/10/2009
לפני כחצי שנה נדבקתי במולוסקום
הבנתי מעדויות שממש לא כדאי לצרוב אותן עם חנקן נוזלי או לייזר כי הן מתפשטות עוד יותר
איך נפתרים מהסיוט הזה?!?
משחה? כדורים? משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולסקום
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009מנסיוני- לייזר הוא היעיל ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדורים? או משחה?
גיא21/10/2009ולא קיימת איזו משחה שיכולה לקלף את העור העליון?
כי הנתי שרצוי ליצור קילוף בכדי להתיש את הוירוס הזה
או כדורים שיכולים לטפל הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדורים? או משחה?
ד``ר שרגא וקסלר26/10/2009היעיל ביותר זה לייזר. כדורים אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבדת STDאפי20/10/2009
רציתי לשאול האם קיימת מעבדה לבדיקת מחלות מין. מעבדה שמתעסקת רק בגילוי מחלות מין מסוגים שונים. אשמח לתשובתך.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבדת STD
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיתי19/10/2009
מה הסיכוי להידבקות באיידס כאשר בחור מבצע מין אוראלי בבחורה כשהיא בעת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009אם הבחורה חולת איידס - 1 פרומיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בוגינהנטלי19/10/2009
יש לי בן זוג קבוע והחודש הוא היה בחול לשבועיים
כאשר הוא חזר וקיימנו יחסי מין התחיל לי גירוד וצריבה בנרתיק.
נבדקתי אצל קניקולוג שטען שזוהי פטריה וקבלתי טיפול שלא כל כך עזר ולאחר שבועיים זה עבר
במהלך השבועים נשלחתי לעשות בדיקת תרבית לנרתיק דרך רופא המשפחה
במהלך השבוע לבן זוגי הופיעה אדמומיות על הפין והוא קיבל משחה ע"י האורולוג
היום הלכתי לרופא כי כאב לי הגרון ויש לי חידק וקבלתי את התשובה לתרבית
vaginal culture: strep gr b
הרופא אמר שנטפל בגרון ובוגינה יחד ע"י רפאפן. (למרות שהוגינה כבר לא ממש כואבת)
השאלה היא מאיפה זה הגיע החידק הזה?
האם זה סימן שבן זוגי בגד בי? כי הרופא אמר שזה עובר רק דרך יחסי מין
יכול להיות שזה יגיע סתם ככה לא דרך יחסי מין?? והאם זה מדבק ובגלל זה יש לו את האדמומיות?
אשמח לקבל תשובה במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בוגינה
ד``ר שרגא וקסלר21/10/2009חיידק זה הינו תושב קבע בנרתיק ואינו מצריך כל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקסרוני18/10/2009
שלום!!!הרופא גילה לי דלקת בנרתיק ורשם לי אופלודקס ל5 ימים..ראיתי שהתרופה מיועדת בכלל לדברים אחרים..האם הרופא טעה במרשמו?אשמח תשובה מהירה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009יש מצב שהטיפול בדלקת נרתיק הוא באמצעות אופלודקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בהיר באיבר מיןא18/10/2009
שלום רב,
לפני כמספר ימים התחיל לי גרד באיזור השפתיים הפנימיות קרוב לנרתיק.
הנגע נראה בהיר יותר מהעור וממש מעט בולט, הוא אינו עגול אלא יותר אליפטי אך אינו סימטרי בערך 3 ס"מ וישנה צריבה קלה כאשר נוגעים, מסביב ישנה אדמומיות, טיפה נפיחות, גרד עז בכל איבר המין.
קניתי שלשום אגיסטן למריחה וזה לא עוזר בנוסף חשוב לציין כי יש לי בן זוג קבוע כבר מספר שנים ואני בשנות ה20.
מכיוון שהתור שלי לרופא רק בעוד 3 שבועות ברצוני לדעת מה זה יכול להיות ומה אני יכולה לעשות על מנת להרגיע איזה האיזור בעיקר מהגרד שמוציא אותי מדעתי- כמו תמיד אני מקפידה על היגיינה והתחתונים אינם צמודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בהיר באיבר מין
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009נגע בהיר בולט יכול להיות סתם בליטת עור או קונדילומה או מולוסקום ועוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך,
א19/10/2009האם יש מחלה מהמחלות שציינת שעלולה לבוא בקורלציה עם מחלה אוטואימונית? יש לי לופוס עורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קראתי עכשיו
א19/10/2009על קונדילומה.....אני עברתי את סדרת 3 החיסונים לפני כשנתיים, זה לא מחסן נגד הפפילומה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם קראתי עכשיו
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009מחסן ב 90% בתנאי שלא היית נגוע בנגיף לפני החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה ברשותך,
ד``ר שרגא וקסלר20/10/2009אני מציע שתברר ענין זה עם הרופא שבודק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע מיני ידניאנונימי18/10/2009
האים ניתן להידבק במשהו לאחר מגע מיני ידני במכון עיסוי (בלי יחסי מין או מגע אורלי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע מיני ידני
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009נדיר עד כדי - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי , כן
דודו20/10/2009במכונים הללו יש המון חיידקים , לחות גבוהה. מגע של הבחורה באיבר מין קודם או נשאר במגבת לא נקייה + אתה בחור רגיש. כן נדבקים. הדבר הטוב , זה לא מחלת מין , אבל , מרגיזה.
נסיון אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גלי חוםרמי17/10/2009
מדי פעם בחודשים האחרונים תוקפים אותי גלי חום .
פעם אני מרגיש את זה ביד ,פעם בחזה ....ופעם בכל הגוף .
אין לי חום .
בדיקות הדם יצאו בסדר .
מה יכולה להיות הסיבה ? האם זה קשור באיזה אופן כלשהוא למחלות מין /
אני נבדקתי בבדיקות למחלות והכל תקין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על גלי חום
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009אני מציע שתפנה לרופא המשפחה בענין גלי החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים לאחר מגע מיני לא מוגןפלוני16/10/2009
ד.נ.
לפני למעלה משבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים בעקבותם נדבקתי כ"כ הנראה בכלמידיה וגם בהרפס גניטלי.
שלשום, בנוסף לסממנים האורוגניטלים, הופיעה אדמומיות בעיין ימין והפרשה נוזלית, התופעות בעיין הלכו והחמירו עד שהיום יש לי עיין מאוד נפוחה ואדומה שלא מפסיקה לנזול, כאבים חדים ותחושת שריפה.
נבדקתי ע"י רופא עיניים בקופ"ח שתחילה נתן לי משחת טטרמיצין עקב החשש לכלמידיה בעיין אך אז התברר שלא מייצרים תרופה זאת כבר כחצי שנה, לאחר מכן הרופא המיר לאריטרומיצין לעיין אך תרופה זאת לא מיובאת לארץ.
היום הרופא הודיע לי שאין לו מה לתת לי ובכלל הוא כבר חושב שזאת דלקת ויראלית ולכן כל מה שנותר לי הוא להמתין עד שהיא תעבור תוך כחודש וחצי!
אך המצב מחמיר, אני לא מסוגל לפתוח את העיין והכאבים עזים בלתי נסבלים!
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים לאחר מגע מיני לא מוגן
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009ראשית לשלוח את הנוזל לבדיקת PCR ע"מ לדעת את סוג האורגניזם שנמצא בעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגינאליתעינב15/10/2009
הי
לפני חצי שנה התחלתי לקיים יחסי מין קבועים עם חבר שלי ומאז אני סובלת בפטרייה בנרתיק ודלקת בנרתיק (שהייתה ונרפאה). טופלתי על ידי רופא נשים שנתן לי תרופות לנרתיק בצורת נרות ומשחה למריחה מקומית. בפעם האחרונה שהייתי אצלו הוא אמר שהפטריה לא עברה ונתן טיפול נוסף. אני עם הטיפולים האלה כבר זמן לא קצר וזה לא עובר. מה אפשר לעשות? יש לציין שגם פעמיים הייתה לי דלקת בשתן. מחליפה את מקום מגורי לאריאל שם לא תהיה לי ככ גישה וזמן להתעסק עם זה.... קראתי בפורומים ואתרים רבים על דיאטות מסוימות וכל מני קפסולות טבעיות. למה לא מציעים את זה בקופות חולים. חייבת עזרה כי אני כבר מיואשת מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה וגינאלית
ד``ר שרגא וקסלר18/10/2009מהי תוצאת תרבית הנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למחלות מיןאיתי14/10/2009
שלום, ביצאתי במישהי מין אוראלי, יש לי כמה שאלות:
1.תוך כמה זמן מרגע האקט המיני כדאי לעשות את בדיקת הדם לאיידס?
2.יש לי הרפס מסוג 1 בדם. ברגע ביצוע האקט המיני אמנם לא היה לי פצע על השפתיים אבל אחת לשנה בערך יוצא לי פצע. האם עובדה זו יכולה להגדיל את הסיכוי להידבקות במחלת מין?
3.האם יש איזשהו טיפול מונע לאיידס שאני יכול לקחת? (כבר עבר חודש מאז בוצע האט המיני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר18/10/20091.תוך כמה זמן מרגע האקט המיני כדאי לעשות את בדיקת הדם לאיידס?
חודשיים
2.יש לי הרפס מסוג 1 בדם. ברגע ביצוע האקט המיני אמנם לא היה לי פצע על השפתיים אבל אחת לשנה בערך יוצא לי פצע. האם עובדה זו יכולה להגדיל את הסיכוי להידבקות במחלת מין?
כן
3.האם יש איזשהו טיפול מונע לאיידס שאני יכול לקחת? (כבר עבר חודש מאז בוצע האט המיני).
טיפול זה ניתן בבתי חולים רק לאלו שקיימו מגע עם חולה איידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)