מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- STREPTOCOCCUS GROUP Bימית08/07/2009
שלום רב לד''ר הנכבד.
בבדיקת תרבית אחרונה התגלה הממצא הבא STREPTOCOCCUS GROUP B
לפני כן בבדיקת תרבית אחרת התגלה GBS
נדמה לי שזה אותו הדבר.
בכל אופן מס' שאלות:
1. האם כאשר גבר יורד לי זהו אותו STREPTOCOCCUS GROUP B, שעלול ליצור אנגינה?
2. האם יש סכנה של ''פינג פונג'', העברת החיידק הזה לבן זוגי ומבן זוגי בחזרה אליי גם כשאתרפא?
3. איך בכלל מתרפאים מחיידק כזה?
4. מהם מקורות החיידק ז''א כיצד קיבלתי אותו לדעתך? בן זוג?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STREPTOCOCCUS GROUP B
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009בבדיקת תרבית אחרונה התגלה הממצא הבא STREPTOCOCCUS GROUP B
לפני כן בבדיקת תרבית אחרת התגלה GBS נדמה לי שזה אותו הדבר.
^^זה אותו דבר.
1. האם כאשר גבר יורד לי זהו אותו STREPTOCOCCUS GROUP B, שעלול ליצור אנגינה?
^^יש כמה תת זנים ואחד מהם גורם גם לאנגינה.
2. האם יש סכנה של ''פינג פונג'', העברת החיידק הזה לבן זוגי ומבן זוגי בחזרה אליי גם כשאתרפא?
^^כן
3. איך בכלל מתרפאים מחיידק כזה?
^^אנטיביוטיקה
4. מהם מקורות החיידק ז''א כיצד קיבלתי אותו לדעתך? בן זוג?
^^בן זוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה לגברמישהייי08/07/2009
האם יש סיכון בירידה ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה לגבר
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009כן, זה יחסי מין לכל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענה דחוף היום !!רווני07/07/2009
מחר יש לי בדיקה בבית חולים אצל פילסקופ לבדוק אם יש לי קונדומליה לא יודעת איך רושמים את זה כל כך ...
אמרתי לאמא שלי שלא קיימתי יחסי מין !!
אבל שבאתי במגע מיני עם בחור (עם האיבר שלו)
אפשר להידבק במחלות מיןן כמו קונדומליה רק במגע מיני בלי יחסי מין מלאים ???
בבקשה תענה לי דחוף!!!!!
וגם הרופא רשמה לי בפתק ארוזיה בצוואר הרחם .
בספק קונלדומיה זה גם אפשר בלי יחסי מין מלאים?
בקשה תענה לי דחוף בקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענה דחוף היום !!
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009אפשר להידבק במחלות מיןן כמו קונדומליה רק במגע מיני בלי יחסי מין מלאים ???
^^אפשר וגם כתוצאה ממגע עם מכשירים מזוהמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוזיה בצוואר רחם מה זה?רווני06/07/2009
הלכתי להיבדק אצל רופאת נשים
והיא נתנה לי דף הפניה למרפאת צוואר הרחם
ובדף רשום צוואר עם ארוזיה מה זה אומר בספק קונדילומה קטנה מה זה אומר????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוזיה בצוואר רחם מה זה?
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009הפרוש - דלקת בצואר רחם ויתכן שהגורם הראשוני לכך הוא קונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להידבק במחלות מיןרווני06/07/2009
האם ניתן להידבק במחלות מין גם ללא חדירה מלאה ?
דחוף בקשה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להידבק במחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדומליה איך אשלא כותבים את זהרווני06/07/2009
הייתי אצל הרופת נשים והיא אמרה שכנראה שיש לי קונדמליה משו כזה ..
אני רוצה לדעת אם אפשר להידבק ממחלה זו רק על ידי מגע מיני בלי יחסי מין מלאים ובלי חדירה?
ואם נדבקתי זה אומר שגם בן זוגו יש לו את זה ?
היא שלחה אותי להבדק אצל מישו שיש לו מיקרסקופ ואמא שלי באה איתי
רואים אם אני לא בתולה או כן בתולה?
בבקשה עזרהדחוף תענה לי עד יום רביעי שלישייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדומליה איך אשלא כותבים את זה
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009קונדומליה איך אשלא כותבים את זה-
^^קונדילומה
אני רוצה לדעת אם אפשר להידבק ממחלה זו רק על ידי מגע מיני בלי יחסי מין מלאים ובלי חדירה?
^^גם במגע מיני וגם במגע במכשירים מזוהמים
ואם נדבקתי זה אומר שגם בן זוגו יש לו את זה ?
^^שיעור ההדבקה 25%
היא שלחה אותי להבדק אצל מישו שיש לו מיקרסקופ ואמא שלי באה איתי
רואים אם אני לא בתולה או כן בתולה?
^^כן ולמיקרוסקופ קוראים קולפוסקופ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהאמיר05/07/2009
שלום
לאחר צריבה והפרשה לבנה
ביצעתי בדיקות דם וכלימידיאה שיצאו תקינות
יום לאחר הטיפול דוקסילין וזריקה חד פעמית הרגשתי טוב
ירד הלחץ משלפוחית השתן הצריבה עברה והרגישות באשכים גם נעלמה
מה יכול להיות שהיה לי?
האם זיבה מגלים בבדיקת כלימידאה או מיקרופלזמה?
האם היום כשאני מרגיש טוב ובלי התופעות שהיו לי אני יכול להיות רגוע שאין לי מחלת מין נוספת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009נראה שהיה לך זיבה.
זיבה בודקים בבדיקה ספציפית לזיבה.
כדאי עכשיו לבדוק גם זיבה וגם עוד מחלות לראות שאין לך אותם.
קיימת בדיקת שתן פשוטה לכל המחלות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהא04/07/2009
שלום,
טופלתי נגד כלמידיה וקונדילומה לפני שנה וחצי, ועכשיו, אחרי שנה וחצי לבשתי את אותו הבגד ים שלבשתי כשהיתה המחלה.
האם בדרך זו המחלה יכולה לעבור שוב פעם ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009מאד לא שכיח אבל ניתן לבדוק זאת בבדיקת PCR פשוטה לשתי מחלות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרון אדום ורגישקצת נואש04/07/2009
שלום
כבר לפני יותר משנה, בין יומיים לשלושה אחרי סטוץ, התחיל לי כאב הגרון, חשבתי שפשוט נדבקתי מהפרטנר בדלקת גרון פשוטה אך הדלקת הפכה לרגישות שלמעשה לא נעלמה עד היום (אין יום אחד שהגרון שלי לא רגיש ואדום באיזושהי רמה וזה כבר בלתי נסבל),
עשיתי בדיקות דם לנוגדני סטרפטוקוק שיצאו שליליות ואני מתחיל לחשוב ברצינות שאולי מדובר בכלל באיזו מחלת מין.
אני כבר די נואש, אם מחלת מין במה יכול להיות מדובר ומה עלי לעשות כדי לאבחן את זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון אדום ורגיש
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009אין לדעת איזו מחלת מין זה יכול להיות אך ניתן לבדוק זאת בפשטות. אני יודע שד"ר וקסלר מבצע בדיקות לכל מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלב על איבר המיןשלומי04/07/2009
יש לי מין בליטות כאלו קטנות נקודתיות על חלק מהאיבר והיתי אצל רופא עור והוא אמר לי שזה זקיקי שיערות וזה נורמלי בגיל ההתבגרות
האם יש דרך להסיר אותם כי זה ממש מפריע לי מבחינה אסתטית
והאם בלוטות אלו נמצאות רק בתקופת גיל ההתבגרות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חלב על איבר המין
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009ניתן להסיר בלייזר. אני מציע שד"ר וקסלר יענה גם הוא משום שזאת המומחיות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהקובי03/07/2009
שלום אני צריך עזרה דחופה
אתמול בערב עשיתי שטות וקיימתי יחסי מין לא מוגנים.
ידוע לי שיש מאין טיפול מונע שלוקחים תרופות של חולי איידס למניעה
עד 72 שעות אחרי המגע הלא מוגן.
א. האם זה נכון
ב. איפה ניתן לקבל את הטיפול הכי קרוב למקום מגורי (אזור השרון)
אנא עזרו לי.
תודה. קובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009בחדר מיון של בית חולים ולמיטב ידיעתי הם מטפלים כאשר ישנה ודאות שלבן זוגך יש איידס. אנא ברר זאת גם בועד למלחמה באיידס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס על העורלהרון01/07/2009
אני לא נימול ואובחנתי עם הרפס על העורלה. עם עכשיב אני עוסה ברית מילה ומוריד את האורלה - האם זא יעלים את ההרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס על העורלה
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין עקום...קון30/06/2009
שלום לך דוקטור.. אני בן 22 ויש לי איבר מין דיי קטן עם נטיייה ממש בולטת שמאלהה...
אני נורא מתבייש בזה וממש רוצה לפתור את הבעייה..
קראתי על המכשיר האנדרו פניס שמגדיל את איבר המין בכמה סנטימטרים ואפילו מתקן את העיקום..
מה דעתך על המכשיר האם הוא יעזור?.. או אם יש לך אפשרות אחרת לעזור לי אשמח מאוד..
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר מין עקום
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009כדאי שתיפנה לאורולוג המתמחה בבעיה מסוג זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהרטאטוי30/06/2009
שכבתי עם זונה.
השתמשתי בקונדום.
בנקודה מסוימת לפני שהלבשתי קונדום הזונה ירקה על ידה ונגעה באיבר מיני.
מהן המחלות והבדיקות שעלי לעבור?
אודה לתשובה מהירה כי אני אוכל סרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמישהו יגיב
רטאטוי01/07/2009חברים בבקשה אם מישהו יכול לתת את תעתו בנושא,
אני יומיים לא ישן.
הבנתי שאי אפשר לדבק באידס ע"י מגע ברוק על איבר המין אך מבדיקה באינטרנט הבנתי שיש שלל של מחלות בהם יכולתי לדבק.
האם יש לי סיבה לחשוש? ואם כן אילו בדיקות עלי לעבור?!
הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תרגע
אמיר05/07/2009לפי כל מה שלמדתי על מחלות מין
אז כן נדבקים ממגע של רוק
מה שמרגיע כאן זה שיש טיפול למחלות כאלה והטיפול אנטיביוטי
צריך ללכת למרפאת מחלות מין תברר דרך רופא המשפחה שלך ותבצע שם את כל הבדיקות שניתן לעשות בכדי להיות בטוח ורגוע
אני באותו הסיפור אחי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה בבקשה
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009כדאי לבדוק את כל מחלות המין משום שגם שימוש בקונדום אינו מונע הדבקה למשל בקונדילומה שסכויי ההדבקה שלה הם 25%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לבנותסוניה29/06/2009
היי,
אני בת 27 עם בן זוג קבוע.
בימים האחרונים יש לי הפרשה לבנה צמיגית, רירית מהנרתיק.
וגם אני מרגישה גירוד.
האיזור אדום.
אני אמורה לקבל מחזור עוד 5 ימים, אני לא יודעת אם זה קשור.
ממה יכולה לנבוע הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לבנות
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009תיתכן פטרת או דלקת חיידקית של נרתיק או צואר רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שהיה לי....
אביבית16/07/2009והתברר שזה היה זיהום חיידקי וגינאלי. ניסיתי למרוח אגיסטן שלא עזר ובסוף המליץ לי רוקח בסופרפארם על נורמפלור- טבליות ויטמין C להחדרה לנרתיק וזה עבד להפליא. יודעת שהן שומרות על אוכלוסיית החיידקים הטובים בנרתיק. ממליצה בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)