מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה בעומק פי הטבעתאבי05/06/2009
שלום רב,
בעבר היה לי קונדילומה סביב פי הטבעת ועברתי טיפול בלייזר לצריבת היבלות. כעת, שנה אחרי, גיליתי שיש לי בתוך פי הטבעת, כ-4 ס"מ בפנים, שוב 2 יבלות.
מה ניתן לעשות במצב כזה? איך מגיעים לעומק כזה בעזרת לייזר? או שיש ניתוח אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה בעומק פי הטבעת
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2009אין בעיה, לפחות לא לי, להגיע לתוך התעלה האנלית ולטפל בלייזר [שהוא הכי יעיל]. אני עושה את זה בהרדמה מקומית בספריי. משתחררים אחרי דקות ללא צורך במנוחה או בטיפול מיוחד. אין דימום לאחר מכן או כל הפרעה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאני1#05/06/2009
פניתי לרופאת נשים כי הרגשתי בליטה בין השפה החיצונית לפנימית.
היא אמרה שזה נראה כמו יבלת.. והפנת אותי לבדיקה.
את הבדיקה עדיין לא ביצעתי, אני בצבא והתור שלי נקבע לעוד 3 שבועות.
יש לי כמה שאלות:
הבנתי שיבלת "חיצונית" נגרמת בד"כ מהנגיף ה"חלש".. אם נדבקתי ממנו ע"י יחסי מין לא מלאים האם זה עדיין יכול להשפיע על הרחם?
אם קיימתי עם בן זוגי יחסי מין ומין אוראלי, האם בטוח שהוא נדבק?
מכיוון שאני בצבא ואני רואה שהתהליך לא הולך להגמר בחודשיים הקרובים, האם הוירוס יכול לגרום להחמרת המצב במידה וגיליתי את היבלת לפני חודש?
האם אפשר לפנות למרפאה פרטית כדי לבצע את הבדיקה, ואם כן איך עושים זאת דרך הצבא וכמה זה בערך עולה?
האם רצוי לותר על יחסי מין עד שלא נפתרים מהיבלות לגמרי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אני1#
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009הבנתי שיבלת "חיצונית" נגרמת בד"כ מהנגיף ה"חלש"
^^גנגיפים "חזקים" יודעיןם ליצור יבלות.
אם נדבקתי ממנו ע"י יחסי מין לא מלאים האם זה עדיין יכול להשפיע על הרחם?
^^לא על הרחם אלא על צואר הרחם ושאר אברי המין ופי הטבעת.
אם קיימתי עם בן זוגי יחסי מין ומין אוראלי, האם בטוח שהוא נדבק?
^^סכנת ההדבקות היא 25% לכל מגע מיני.
מכיוון שאני בצבא ואני רואה שהתהליך לא הולך להגמר בחודשיים הקרובים, האם הוירוס יכול לגרום להחמרת המצב במידה וגיליתי את היבלת לפני חודש?
^^שאלה לא ברורה.
האם אפשר לפנות למרפאה פרטית כדי לבצע את הבדיקה, ואם כן איך עושים זאת דרך הצבא וכמה זה בערך עולה?
^^כן זה אפשרי ועלויות את צריכה לברר בטלפון.
האם רצוי לותר על יחסי מין עד שלא נפתרים מהיבלות לגמרי?
^^בהחלט - עד שכל הנגעים מוסרים ותשובת PCR חוזרת תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןבר04/06/2009
במידה ופרטנר שלי נקי ממחלות ואני מקיימת איתו יחסי מין אנאליים, אז אני יכולה להידבר במשהו?
אותו השאלה לגבי בליעת הזרע שלו?
ושאלה כללית האם אני יכולה להידבק במשהו במידה ואני מקיימת יחסי מין עם קונדום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009אם אין לו מחלות מין אז לא תדבקי במחלות מין שאין לו כולל במגע אוראלי או אנאלי או גניטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009קונדום אינו מגן ב 100%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלתשירה04/06/2009
לבן זוגי י(בן זוג חדש) ש יבלת אני מניחה שזו קונדילומה באיבר המין. מה עלינו לעשות כדי להיפטר מהבעיה. והאם הסרת הנגע תמנע ממני להידבק בעתיד או שהוא עדיין יהיה מסוגל להדביק אותי.
עד כמה מסוכן לקיים יחסים ללא קונדום. והאם יש הבדל בין מין רגיל לאנאלי או אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009מה עלינו לעשות כדי להיפטר מהבעיה
^^קודם כל לאבחן את הבעיה אולי זה לא קונדילומה?
והאם הסרת הנגע תמנע ממני להידבק בעתיד?
^^להסרת כל הנגעים יש לעשות בדיקת PCR ואם היא תקינהז"א אין נגיפים בגוף אזי רק אז אי אפשר להדביק
עד כמה מסוכן לקיים יחסים ללא קונדום
^^מסוכן הרבה
. והאם יש הבדל בין מין רגיל לאנאלי או אוראלי.
^^לא מבחינת הדבקות במחלות מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות במחלת מין עם קונדוםיעל04/06/2009
שלום,
באילו מחלות מין ניתן להדבק בקיום יחסי מין עם קונדום ובאיזו סבירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות במחלת מין עם קונדום
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009אין תשובה מדויקת לשאלה זו. אפשר להדבק בכולן למרות הקונדום אם כי באחוזים נמוכים יותר מאשר ללא קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות במחלות מין עם קונדום
יעל05/06/2009ברור לי שקונדום אינו מונע ב-100% מחלות.
השאלה שלי היא האם ישנן מחלות שידוע שקונדום לא מונע כלל הדבקות בהן, או מונע בסבירות מאוד נמוכה.
תוכל להפנות אותי אולי גם לכתבה בנושא?
תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות במחלות מין עם קונדום
ד``ר שרגא וקסלר08/06/2009תוכלי לקרוא כתבות שלי הן על קונדום והן על מחלות מין.
נגד זיבה הוא יעיל יותר מאשר נגד קונדילומה למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכבסה ציבוריתלי02/06/2009
שלום רב,
התקלקלה לנו בבית מכונת הכביסה ורציתי לדעת האם יש סכנת הדבקות בפטריות /יבלות /דלקות מכביסה במכבסה?
(אני לא בטוחה אם הם לא מערבבים כביסה של כמה אנשים יחד ובכלל האם זה יכול לעבור מהמכונת כביסה עצמה)
תודה
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכבסה ציבורית
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009אם מכבסים ב 95 מעלות אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכביסה בהרתחה
לי15/06/2009היי, בהמשך לשאלה, אני חושבת שמכבסים ב-90 מעלות, האם זה מספק? או שחייבים 95?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכביסה בהרתחה
ד``ר שרגא וקסלר21/06/2009רצוי 100 ואם 95 אז גם טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מיןלי02/06/2009
שלום רב,
ביקשתי מהחבר שלי לעשות בדיקות לכל מחלות המין אבל הרופא שלו בקופ"ח נתן לו רק כמה בדיקות דם. ממה שהבנתי זה לא מספק כדי לדעת אם הוא נושא את הוירוס שגורם לסרטן צוואר הרחם. לחברה שלי לאחרונה גילו תאים טרום סרטניים ולכן אני רוצה לדעת שהוא לא ידביק אותי בוירוס. האם יש דרך לדעת האם הוא נושא את הוירוס? ואיך עושים בדיקה מקיפה מספיק למחלות מין?
תודה רבה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות למחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009זה פשוט לעשות בדיקות לכל מחלות המין. חלק מהבדיקות נעשות על שתן, חלק על הפרשת צואר ונרתיק וחלק בבדיקת דם.אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה, ומרחיבה
ליל09/06/2009גם אני ביקשתי מחברי לעבור בדיקת דם.
יש לי שתי שאלות נוספות:
איזה רופא אמור לתת הפניה לבדיקות הדם (מספיק רופא משפחה או שיש צורך ברופא עור(או כל רופא אחר?)
והאם הרופא מפנה לכל סוגי הבדיקות שציינת, או שיש לבקש זאת ממנו במפורש?
אשמח לתשובתך.
יום נפלא
ליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה, ומרחיבה
ד``ר שרגא וקסלר11/06/2009כל רופא ואת צריכה לבקש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפי הטבעתאריק, אשדוד31/05/2009
אחרי שקיימתי יחסי מין חד-מינייום (הומוסקסואלים), הפרטנר גמר על פי הטעבת שלי ואחרי 5 ימים יצא לי שם גבשושית.
רציתי לדעת מה הדבר עשוי להיות והאם זה נעלם לבד או שצריך לגשת לרופא
תודה רבה לכל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפי הטבעת
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009אני מציע שתיגש לבדיקה. עדיף מראה עינים המתוגברות בקולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות ביבלותלי29/05/2009
ראשית אני רוצה לשבח את הפורום הנהדר שלכם!!
ולשאלה:
לחבר שלי יש יבלת בכף הרגל. הבנתי שיבלת בכף הרגל יכולה להגרם ע"י ה-HPV ורציתי לדעת האם אותו זן שגורם ליבלות בכף רגל יכול לגרום לקונדילימה או יבלת באיבר המין?
והאם יש משהו שצריך להיזהר ממנו (הוא כמובן לא נוגע בי ישירות עם כף הרגל, אבל הוא דרך לי בלי כוונה על התחתונים).
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין (תוספת להודעה)
לי29/05/2009שהיבלת היא בצורה מוזרה (אני חושבת שראיתי איפשהו באינטרנט תיאור הולם: מזכיר כרובית)
זה כאילו תולעת כירסמה קצת בתוך כף הרגל שביל...
ויש יבלת אחת בגודל בינוני ועוד אחת קטנטנה
ושוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות ביבלות
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2009מדובר על זנים שונים שאינם פוגעים באברי המין והפוך ולכן אין ממה להיזהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום :)
לי29/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעאלי28/05/2009
בתקפוה האחרונה לאחר שקיימתי יחסים אנאלים עם חבר שלי נהיה לי גושים בזרע וזרע דמי טופלתי באנטיביוטיקה אך אנינני יודע איזה בדיקה צריך לעבור החבר על מנת לזהות את החיידק שקיים אצלו במעי הגס שגרם למחלה זו שלי הרופא אמר שנדבקתי מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בזרע
ד''ר נפתלי צוקר29/05/2009קודם כל תעשה אתה תרבית שתן ותרבית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלי29/05/2009עשיתי ויצא צמיחה מרובה לכן טופלתי באנטיביוטקה אני שואל על החבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר שרגא וקסלר29/05/2009יש לעשות שוב תרביות, בגמר טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלי31/05/2009עשיתי הכול בסדר
אבל אני חושש להדיבק שוב מהחבר כמו שקרה בפעם הקודמת
לאיזה בדיקה עליי להגיד לו ללכת על מנת לאתר את החיידק שבגופו?
הוא עשה בדיקות דם רגילות +צואה והכול יצא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר שרגא וקסלר05/06/2009תרביות ובדיקת PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה בנרתיק והידבקות דרך הבגדיםאילנה27/05/2009
שלום,
בבדיקה התגלה אצלי חיידק אוראופלסמה בנרתיק, אני מטופלת באנטיביוטיקה.
רציתי לשאול האם ישנה אפשרות להידבק מהחיידק דרך הבגדים (מכנסיים /תחתונים /מגבת משומשת), האם כביסה עדינה הורגת את החיידק?
האם וכמה זמן הוא יכול לשרוד מחוץ לגוף ?
ועוד שאלה לגבי בן זוגי- איזו בדיקה עליו לעשות בשביל לדעת אם נדבק?
תודה רבה
אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד''ר נפתלי צוקר29/05/2009@@האם ישנה אפשרות להידבק מהחיידק דרך הבגדים (מכנסיים /תחתונים /מגבת משומשת)?
^^ לא
@@, האם כביסה עדינה הורגת את החיידק?
^^כן
@@האם וכמה זמן הוא יכול לשרוד מחוץ לגוף ?
^^לא שורד
@@ועוד שאלה לגבי בן זוגי- איזו בדיקה עליו לעשות בשביל לדעת אם נדבק?
^^בדיקת PCR לשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן כתוצאה מיחסי מיןליאורה26/05/2009
שלום, אודה מאוד על העזרה:
מזה שנה יש לי בן זוג קבוע ויחד איתו הגיעו גם הדלקות בדרכי השתן. כל בדיקת מעבדה שעשיתי (בערכך פעם בחודש) יצאה תקינה. כולל גם תרבית וכלמידיה.
הוא בדק כלמידיה - תקין. אם משתמשים בקונדון - אין דלקת.
אין לו שום סימפטומים של אוראופלזמה - האם יתכן שיש לו וזה משפיע עלי? איך עדיך לבדוק את זה - זרע או שתן?
אם הוא מקיים יחסי מין עם אישה אחרת (אשתו...) ללא אמצעי הגנה - האם יתכן שלמרות שהכל תקין אצלו ואצלה, עדיין "ערבוב חיידיקים" שונים גורם לדלקת דווקא אצלי??
הסיטואציה לא פשוטה ואין לי כל כך אפשרות להביא את כולם לאותו רופא ולפתור את זה אחד ולמתיד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי!!! תודה
ליאורה26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן כתוצאה מיחסי מין
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2009יש צורך לעשות בדיקות למחלות נוספות וכן לעשות קולפוסקופיה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלזמה+מיקופלסמהטלי24/05/2009
לפני מספר שבועות ביקרתי אצל רופא נשים של קופ"ח, הרופא איבחן בקטריאל וגינוזיס ללא תרבית אלא על סמך התבוננות בלבד, בנוסף לא נתן טיפול לבן הזוג (למרות שקראתי בפורומים אחרים שבעיה זו מאובחנת בתרבית וגם מומלץ לטפל בבן הזוג). נטלתי את התרופה שניתנה לי אך לא היה שום שינוי. (או ייתכן שהיה שיפור מינורי בכמות ההפרשה אך לא בכאב ואז אחרי קיום יחסי מין בפעם הראשונה אחרי הטיפול הכל חזר לקדמותו).
חזרתי אל הרופא והוא שוב ביצע בדיקה וסירב לעשות בדיקות מעבדה, הפעם הוא איבחן אוראופלזמה מיקופלסמה בביטחון מלא ונתן לי מרשם לדוקסיציקלין.
אני מתלבטת האם ליטול שוב אנטיביוטיקה על סמך איבחון שכזה (שגורמת לי לרוב לשלשולים ופטריה) או לחפש חוו"ד נוספת.
אציין שהסימפטומים הם הפרשה צהבהבה סמיכה, כאב לא חריף ואי נוחות בעת קיום יחסי מין וצריבה מידי פעם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלזמה+מיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2009לא אוכל להגיע לאבחנה ומימלא לטיפול רק על סמך תאורייך. יש צורך בשיחה ובבדיקה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרפאתי מקונדילומהרוית24/05/2009
לכל הסובלים ממחלת הקונדילומה, הממאנת להעלם למרות טיפולם האינטנסיבי של רופאי קופות החולים, יש לי המלצה אחת,
גשו לד"ר שרגא וקסלר, גניקולוג ומומחה למחלה זו.
מתוך נסיון אישי אומר כי אין מתחרים למקצועיות, לידע, לנסיון ולטיפול ה י ס ו ד י והאינטנסיבי שלו.
לאחר שלוש שנים בהן סבלתי מהמחלה והייתי מטופלת אצל גניקולוג של קופ"ח, ללא הצלחה כמובן, הצליח ד"ר שרגא וקסלר לרפא אותי לחלוטין, תוך מספר מועט של חודשים.
תודה לך דוקטור, תבורך, מלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרפאתי מקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר25/05/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה באיבר המין + תמונותמיואש22/05/2009
לפני 3 חודשים הייתי אצל נערת ליווי (מין מוגן) בפעם הראשונה והאחרונה ... כשבוע בערך לאחר מכן הופיע לי פריחה באיבר המין כשהמפשעה מגרדת עם המון פצעים באיזור ואילו כרגע הבעיה במפשעה כבר לא קיימת אך הפריחה באיבר המין מסרבת להיעלם... מדי פעם היא מתחלשת אך תמיד קיימת
כשהפריחה מאוד חזקה ראש הפין נהיה יבש...
יש לציין שזה לא מגרד לא שורף ואין כאב בזמן מתן שתן
הייתי אצל רופא אך בזמן הזה הפריחה הייתה מאוד חלשה והוא לא ראה דבר... אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות הבעיה לא נפתרת ונראה שחייב טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
מיואש22/05/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה באיבר המין + תמונות
ד``ר שרגא וקסלר27/05/2009ראיתי את התמונה. זה מחייב בדיקה כולל בקולפוסקופ. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)