מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרה בקשה ..שיר14/05/2009
שלום , יצא לי בנרתיק משו מאוד מוזר
חיספוסים קטנטנים קטנים בצבע העור על אזור השפתיים של איבר המין
בצד אחד יש קצת יותר חיספוסים קטנים ובצד שני יותר
סבלתי מפטריה בנרתיק
ושהיה לי תפטריה היה לי את זה גם יכול להיות שהפטריה חזרה?
אבל לאחר שלקחתי נרות אגינסטן ומרחתי מישכה הכל עבר
לפני כשבוע הייתי חולה בדלקת בגרון היה לי סטרפוקקים
והשתמשתי באנטביוטיקה והרגשתי גירוד בנררתיק
הסתכלתי וראיתי תנקודות האלה
אני מורחת מישכת אגינסטן כבר כמה ימים וזה לא עובר
מה זה יכול להיות ?
אני נורא מפחדת ללכת לרופא כי אני רק בת 16
וכן אני מקיימת יחסי מין לא מוגנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה עזרה בקשה ..
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2009ושהיה לי תפטריה היה לי את זה גם יכול להיות שהפטריה חזרה?
^^פטריה לא עושה חיספוסים כפי שתארת. יש לבדוק לשלול מצבים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצא לי פצע מוגלהאלמוני14/05/2009
בתוך השפתיים זה סתם פצע או הרפס איך אפשר לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצא לי פצע מוגלה
ד''ר נפתלי צוקר17/05/2009לפנות לבדיקה הרופא יאבחן בראיה או יקח משטחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מחלת מין דרך אביזר מיןגיא14/05/2009
שלום דוקטור.
לפני שבועיים השתמשתי באביזר מין אנאלי, המוצר כאמור היה חדש ושטפתי אותו לפני החדירה, אך עדיין אני חרד נורא שמה קיים חשש להדבקות במחלת מין כל-שהיא במקרה והמוצר היה נגוע בחיידק.
אין לי שום סימנים למחלות, יש חשש כלשהו להדבקות במחלה דרך האביזר?
והאם כן אותה מחלת מין יכולה לעבור דרך הרוק\ במגע עם רוק למשל שתיה מאותה כוס??
תודה על זמנך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מחלת מין דרך אביזר מין
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2009אביזר חדש שלא היה בשימוש - אינו מדבק. לגבי הרוק - ברוב המקרים אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב14/05/2009
קיימתי יחסי מין הומוסקסואליים מלאים ולא מוגנים (כולל חדירה) ומין אוראלי (הוא לי) עם אדם בעל בדיקת antinuclear antibody חיובית.
קראתי בINFOMED שבדיקה חיובית כזאת עלולה להצביע על מחלת איידס.
האם יש לי סיבה לחשוש יותר מעבר לטעות שעשיתי בקיום יחסים לא מוגנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2009הבדיקה שציינת אינה יחודית לאיידס ולכן אני מציע שתעשו בדיקת נוגדנים ל HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בשק האשכיםמתן13/05/2009
שלום, אני היום נער בן 17 ובערך בגיל 13 הופיעו לי על שק האשכים כתמים בהירים , בהתחלה חשבתי שזה אולי נגרם כתוצאה מגירוד יתר באזור אבל הכתמים נשארו אותו דבר מאז ולא מראים סימן של העילמות, הדבר המטריד בהם זה המראה אין לי שם רגישות או משהו כזה זה פשוט נראה כאילו יש לי כתמים באזורים שונים על שק האשכים.
בנוסף לכך האם צריך להיות מסביב לאשך השמאלי "חוטים עבים" ? אני לא זוכר מאיזה גיל שמתי לב שיש לי את זה או אם בכלל נולדתי עם זה אבל לא מצאתי שום מידע שהחוטים האלה אמורים להיות שם וזה קצת מדאיג אותי. במיוחד אחרי מקלחת זה מרגיש כמו וריד נפוח שמתחבר אל האשך השמאלי שלי, היה לי שם כאב חד פעמי בעבר אבל מאז זה לא חזר על עצמו אבל עדיין הגושיות באשך השמאלי שלי דיי מדאיגה אותי.
אני מאוד ביישן בנוגע לאיבר המין שלי ואולי תגובה מרופא תעזור לי לקבל החלטה מה לעשות, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בשק האשכים
ד''ר נפתלי צוקר17/05/2009לפנות להבדק לא ניתן להגיב בלי לראות במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה . דחוףשיר13/05/2009
קודם כל תודה על זה שאתה נותן לי מענה על כל השאלות
שאין לי את מי לשאול תודה רבה.
עכשו לפני כמה ימים החיספוים בצבע העור בנרתיק על השפתיים הופיעו עכשו אחרי כמה ימים הם מתחילים להעלם לאט לאט וכבר לא מגרד כל כך
ואתמול שעשיתי פיפי שרף לי
אבל לעומת זאת היום לא הרגשתי משו שורף בכלל ...
מה יכול להיות שיש לי ?
החיספוסים האלה משגעים אותי אני חייבת לדעת מה זה..
יש לך אולי מושג?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה דחוף
ד''ר נפתלי צוקר17/05/2009צריך לבוא להבדק
קימות כל מיני אפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין ממין אוראליאביב13/05/2009
אני בן 26 אולי קצת היסטרי אבל מעדיף לברר.
כבר פעמיים שמתי לב היום שכשאני מתאמץ להשתין (אני צריך קצת להתאמץ, נמצא בבירור) יש לי הפרשה שקופה מן הפין כמו PRE CUM.
לפני יומיים קיים בי גבר זר מין אוראלי לא מוגן
1. מה הסבירות כי מדובר במחלת מין?
2. איזו מחלות באות בחשבון עפ"י התיאור והתסמין החשוד פרט לזיבה וקלמידיה?
3. האם מין אוראלי באופן עקרוני חייבים לקיים עם קונדום?
חשוב לציין כי בינתיים זה היה לי רק היום , כפעמיים - שלוש , ללא הכתמה של התחתונים, ללא חום, צריבה או כאבים
וזה רק לפני השתן ואולי טיפונת אחרי, שקוף וצלול אך עם מרקם קצת דביק.
אח"כ אין הפרשה גם לא בעת ניסיונות "סחיטה" ממרכז הפנים כלפי חוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי :(
מישהו13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מין ממין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר18/05/2009לפני יומיים קיים בי גבר זר מין אוראלי לא מוגן
^^האם הוא ירד לך?
כי אם זה המצב אתה עלול להדבק במגוון מחלות מין וניתן לבדוק את כולן.
3. האם מין אוראלי באופן עקרוני חייבים לקיים עם קונדום? כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PCRאביב13/05/2009
איפה אפשר לעשות בדיקות שתן למחלות מין ב PCR באיזור חיפה?
האם הבדיקה שוות ערך למשטח ישיר מהפרשות מהשופכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR
ד``ר שרגא וקסלר13/05/20091] איני יודע
2] אינה שוות ערך אלא עדיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותאביב12/05/2009
בסקירת STD שביצעתי בעבר , לא הבנתי למה מכוון שתי בדיקות בדו"ח התוצאות, אודה לכם אם תוכלו להסביר.
הבדיקות הינן:
mycoplasma hominis
ו -
ureapl urealyticum
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר שרגא וקסלר13/05/2009מיקופלסמה ואוראופלסמה הינם שני אורגניזמים שעוברים במגע מיני. ניתן לקרוא עליהם בכתבות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאיםב12/05/2009
כשבועיים לאחר קיום יחסי מין לא זהירים חליתי במחלת חום ופריחה שחלפה לאחר כארבע ימים ביצעתי בדיקה איידס בקפלן שיצאה שלילית (כשלושה חודשים לאחר המגע) כרגע החלו אצלי בחילות בעיקר בשעות הלילה שלשולים ופצעים בפה ובנוסף חולשה מטורפת שאלתי היא כזו 1)האם עליי לבצע בדיקת איידס שוב 2)אלו עוד מחלות זיהומיות (לאו דווקא שקשורות במין) יכולות להתאים לסימפטומים הללו. אני כבר אובד עצות אפילו רופאת המשפחה שלי לא יודעת כבר במה מדובר והיא רוצה לשלוח אותי לבדיקת גסטרו בשבוע הבא שממנה אני חושש לא פחות מאשר בדיקת האיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים
ד''ר נפתלי צוקר13/05/20091)האם עליי לבצע בדיקת איידס שוב
**עדיף 2 בדיקות על פני אחת
2)אלו עוד מחלות זיהומיות (לאו דווקא שקשורות במין) יכולות להתאים לסימפטומים הללו.
**אולי מחלה הפוגעת בכבד כמו הפטיטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה .שיר12/05/2009
אתמול אחרי שקיימתי יחסי מין
קמתי בבוקר והרגשתי צריבה במתן השתן
החיספוסים הקטנים בצבע העור שבנרתיק על השפתיים לא נעלמו
מה יכול להיות שיש לי ?
אני פוחדת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה
ד''ר נפתלי צוקר13/05/2009צריבה בשתן עשויה לנבוע או מדלקת גרכי השתו או מדלקת בפות או בנרתיק.
אין תחליף לבדיקה לצורך האבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שלוםאביב11/05/2009
לפני כחודשיים חליתי בוירוס ה-ebv לאחר כשבוע החלמתי לחלוטין אך עם זאת שבוע לאחר מכן הרגשתי תחושות שלא חוויתי מעולם כמו עייפות קיצונית שלשול כרוני יובש בעור והתפרצויות חוזרות ונשנות של הרפס הרופא שלי המליצה לי על מנוחה ותזונה נכונה עד יעבור זעם שאלתי היא כז האם לתופעות הנגיף עלולות להיות השלכות לטווח הארוך כמו פגיעה במערכת החיסון בטחול או בכבד בנוסף כמה עוד זמן ימשך החרא הזה (סלח לי על השפה הגסה) חשוב לי לציין שאני מושבת ממש וסובל גם מידי פעם מכאבי גרון שחולפים מעצמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שלום
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2009החולשה והעייפות יכולים להימשך גם 6 חודשים. לגבי שאר התופעות כדאי שתפנה לרופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד וחיספופים אדומים על איבר המיןשיר11/05/2009
לפני כמה ימים יצאו לי בנרתיק בין השפתיים מין חיספוסים כאלה קטנים בצבע העור וזה מגרד ושנועים בזה גם שורף מימה זה יכול להיגרם ? והאם זו מחלה? היו גם הפרשות לבנות אבל לא הרבה..
זה כבר היה לי פעם ועבר ומרחתי על זה אגינסטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד וחיספופים אדומים על איבר המין
ד''ר נפתלי צוקר11/05/2009יש צורך לגשת לבדיקה יכול להיות שמדובר בהרפס?
אני לשרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לחיספוסים
שיר11/05/2009ראיתי תמונה שמישי סמה פה למטה ורשמת לה שיתכן שיש לה גידול אקנדומלי משו כזה מה זה ?
וזה נראלי דומה למה שיש לי ..
אבל לי יש בשתי הצדדים
וכבר היה לי זאת פעם וזה עבר ואם זה הרפס איך ניתן לטפל בזה?
הבדיקה עולה כסף ?
איפו אפשר להיבדק..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יכולה לשפוךנועה בבו11/05/2009
ברצוני לברר איך אני מגיעה לשפיכה . אני מגיעה לאורגזמה ונהנית מהסקס אבל בעלי מבקש ממני לשפוך לא מצליחה לשפוך יש פיתרון לזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייך אני יכולה לשפוך
ד''ר נפתלי צוקר11/05/2009אצל האשה האורגזמה מפעילה שרשרת תגובות הורמונאליות עם שיחרור אנדורפינים שמספקים את תחושת ההנאה + הרטבת דפנות הנרתיק ע"י הפרשה של בלוטות מיוחדות בנרתיק -הפרשה זאת הינה הרטיבות המורגשת באוגזמה שאת קורא לה שפיכה-מאוד אידיוידואלי בין אשה לאישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףדניאל10/05/2009
יש לי אדמומיות וצריבה עם קילוף העור באיבר המין,
מה זה יכול להיות ואל תגיד לי שצריך לבדוק, אלא באופן כללי, מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2009אקזמה, פטרת ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)