מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס ומין אוראלינטע20/07/2009
שלום, שמי שלי, ואני מתכננת לקיים מין אוראלי עם בחור 'מנוסה' מאוד,(עבר לא מעט נשים)
קראתי בחלק מן המקומות שאיידס לא עובר במין אוראלי, ובחלק מן המקומות שיש סיכוי שכן, אם יש פצע בפה וכו'. אני ביחסים פתוחים עם אימי וזה דבר שחשוב לי לציין מפני שהיא לא מרשה לי לקיים את אותם יחסים ללא קונדום, אך אמרו לי שהדבר מקלקל את ההנאה ואני מניחה שעלול לגרום לו להתחרט. ברצוני לדעת בתשובה חד משמעית אם נחוץ קונדום או לא.
בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס ומין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009נחוץ קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מתבצעות הבדיקןתיעל20/07/2009
שלום ,
כיצד מתבצעות הבדיקות ל כלמידיה, מיקופסלמה, אוראופלסמה?
שתן ? דם ? גם וגם ? ...רופאת המשפחה מפנה לבדיקות?
תודה
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד מתבצעות הבדיקןת
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009למחלות אלו מספר שיטות מעבדה. הנמדוייקות ביותר הנן PCR ואת חלקן הקטן ניתן לעשות בקופ"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CRPיעל19/07/2009
שלום
עשיתי השבוע בדיקת CRP והתוצאה היתה 0.69 כשהגבול העליון הוא 0.5
אני חוששת שנדבקתי באיזהי מחלת מין , איזה בדיקות עליי לעשות????
סימפוטימים חיצוניים לא נראים
תודה
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזהרתי אותך
דנה מנתניה20/07/2009הזהרתי אותך ממנו לא הקשבת לי ...חבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי שנזהרתי
יעל21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת CRP
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009הקשר בין CRP למחלות מין קלוש ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהדינה19/07/2009
שלום, יש לי 2 שאלות:
1) אני מקיימת יחסים עם בן זוג קבוע ויחיד, גם בן זוגי לא קיים מגע מיני עם אחרת מלבדי, האם ניתן להידבק בוירוס למרות זאת?
2) מדוע לא כדאי לקבל את החיסון אחרי גיל 26?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה
ד``ר שרגא וקסלר19/07/20091] אפשר להידבק למרות כל הנ"ל
2] כדאי לקבל את החיסון אחרי גיל 26 וגם אחרי גיל 40* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מיןרותם16/07/2009
יש לי על העבר מין(בולבול) איזור קטן של עור קשה שאני נוגע בזה אני מרגיש שזה כמו ציפורין קשה וחלק האם זה מחלת מין ואם כן איך קוראים לה ומה לעשות אני גר בחול בתודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009יתכן ומדובר בקונדילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה - חזרה של החיידק מלווה בהפרשותרונית16/07/2009
שלום, לפני כשנה מצאו לי את חיידק האוראופלסמה ,מאז קבלתי שני טיפולים אך החיידק תמיד חזר ומלווה בהפרשות תמידיות וריח לא נעים של שתן. הרופא אמר שאין מה לעשות ונעשה טיפול ממש לפני הכניסה להריון בגלל השכיחות להפלות. שאלתי:
1. האם באמת אין מה לעשות ואני אשאר עם החיידק כל החיים?
2. האם אני יכולה להדביק את הבן זוג?
3. אפשר להשתמש בקונדומים?
4. האם זו מחלת מין?
5. מאוד מלחיץ אותי עניין ההפלות ,כמה זה שכיח?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009שלום, לפני כשנה מצאו לי את חיידק האוראופלסמה ,מאז קבלתי שני טיפולים אך החיידק תמיד חזר ומלווה בהפרשות תמידיות וריח לא נעים של שתן. הרופא אמר שאין מה לעשות ונעשה טיפול ממש לפני הכניסה להריון בגלל השכיחות להפלות. שאלתי:
1. האם באמת אין מה לעשות ואני אשאר עם החיידק כל החיים?
^^יש מה לעשות
2. האם אני יכולה להדביק את הבן זוג?
^^כן
3. אפשר להשתמש בקונדומים?
^^כן
4. האם זו מחלת מין?
^^כן
5. מאוד מלחיץ אותי עניין ההפלות ,כמה זה שכיח?
^^לא שכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת..
רונית21/07/2009תודה על תשובותיף.
האם תוכל להסביר לי איזה דרכי טיפול מחסלות את החיידק לצמיתות? הרופא הפרטי שלי אמר לי שאין דרך להיפטר ממנו אלא רק לזמן קצוב (חודש והוא חוזר). האם כדאי להחליף רופא? (הוא מומחה).
המותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת..
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009מנסיוני אין לי אדם שנותר עם הזיהום לאורך זמן. אצל כולם הוא עבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהא15/07/2009
שלום
האם קנדידה משפיעה על כניסה להריון ?
האם כשיש קנדידה זה מונע כניסה להריון ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009לא ולא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
א20/07/2009אז לא הבנתי מדוע הרופא שלי אמר לי כשיש איזשהו זיהום בנרתיק או ברחם אזי לא ניתן להיכנס להריון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ד``ר שרגא וקסלר23/07/2009זיהום ברחם או בצואר הרחם אכן עלול להפריע להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על איברי המיןאנונימי14/07/2009
אני בן 15 ואפעם לא קיימתי שום סוג של מגע מיני שקשור באיברי המין, כבר הרבה שנים ששק האשכים שלי מלא בפצעונים וגם על הפין יש לא מעט לאורכו ומסביב לכיפה, לאחרונה ניסיתי לקלף אחד מהם או ללחוץ עליו ויצא ממנו משהו כמו מוגלה קשה, ממש מוצקה כמו המוגלה באף ובעיניים רק יותר קשה ולא נוזלית. מזה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים על איברי המין
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009יתכן מולוסקום. תוכל לקרוא על כך בכתבות שלי. ראוי שתגיע לבדיקה לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהאלון13/07/2009
שלום,
בת זוגתי עברה בדיקת פאפ שחזרה לא תקינה. היא הופנתה לקולפוסקופיה והוחלט לקחת לה ביופסיה שהתבררה כלא סרטנית ונקבעה לה בדיקה חוזרת לעוד כמה חודשים. האם עצם כך שהופנתה לבדיקות המשך אלו משמעותה שהיא נגועה בוירוס עצמו ? במידה וכן, האם זה אומר משהו בשבילי ? קראתי שיש זנים מסויימים, כמה מהם יחסית נפוצים שעלולים לבוא לידי ביטוי אצל הגבר בנגעים על גבי איבר המין שלו.
אנחנו ביחד כבר כמה שנים בקשר מונוגמי ומקיימים יחסי מין באופן קבוע. מעולם לא נתקתי בתסימינים כלשהו אצלי.
האם צריך לתת את הדעת בנושא ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009בת זוגתי עברה בדיקת פאפ שחזרה לא תקינה. היא הופנתה לקולפוסקופיה והוחלט לקחת לה ביופסיה שהתבררה כלא סרטנית ונקבעה לה בדיקה חוזרת לעוד כמה חודשים. האם עצם כך שהופנתה לבדיקות המשך אלו משמעותה שהיא נגועה בוירוס עצמו ?
^^מה היתה תשובת הפאפ?
במידה וכן, האם זה אומר משהו בשבילי ?
^^אם יש לה את הנגיף גם עליך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הפאפ
אלון19/07/2009ASCUS.
תשובה מביופסיה - דלקת "רגילה" בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר זה הגיע לדף הבא
איתן23/07/2009אפשר אולי תשובה בכל זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון ..אני אענה לך
יעל26/07/2009אין מה להילחץ!.....פאפ יוצא לפעמיים לא תקין לא רק בגלל הימצאות וירוס הפפילומה , יש דלקת וזהו , הדלקת יכולה להעלם אם הבחורה תשתמש הנרות פולידין שרוכשים בבית מרקחת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת הפאפ
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2009ASCUS אינה אומרת דבר ונדרשת בדיקת קולפוסקופיה. לרוב אין קשר בינה לבין נגיף הפפילומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו כמה שיותר מהראילנה13/07/2009
יש לי הפרשות לבנות מהנרתיק, וגם קצת מגרד באזור הזה, ושורף בכל פעם שיש פיפי
האם זה תסמינים למשהו מסויים או דלקת בשלפוחית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו כמה שיותר מהר
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009תיתכן דלקת בנרתיק שגורמת לצריבה בכל פעם שאת נותנת שתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לאחר קיום יחסי מיןmichal13/07/2009
שלום,בעת ולאחר קיום יחסי מין יש לי כאבים חזקים בבטן התחתונה,תחושה של לחץ הכאבים מאוד חזקים ומשתקים,האם אני צריכה להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן לאחר קיום יחסי מין
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009אכן כדאי שתבדקי. יתכנו למשל ציסטה שחלתי או דלקת באברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהשלום12/07/2009
אני סובל כ 4 שנים ממתן שתן מרובה בשעות היום, כשזה התחיל לפני 4 שנים בשבועיים הראשונים זה היה ממש סיוט (איזה 30-40 ביום הייתי עושה פיפי),וגם גילו שיש לי דלקת בשתן לקחתי תרופה והדלקת עברה, אך הצורך במתן שתן לא עבר עד היום והפך להיות כרוני, בכל הבירורים האורולוגים הכל יצא תקין, האורולוג אמר שאני צריך להמעיט במשקאות משתנים וכן באכילת מזון חריף, ואכן שאני לא אוכל מזון חריף אכן יש שיפור , אך התופעה לא לגמרי נעלמה (יש עליול ומורדות- ואיך שהוא למדתי לחיות עם זה).
באחד המפגשים עם האורולוגית שאלתי האם יכול להיות שיש לי מחלת מין , היא טענה שלזיבה יש תסמינים מיוחדים ולי אין אותם , ולכלמידיה עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילית
שאלתי היא כזו: האם יש סיכוי שאכן נדבקתי בזיבה , ולאחר 4 שנים עדיין אין תסמינים מובהקים של המחלה, ובעית השתן שאני סובל ממנהנובעת מהדבקה בזיבה או מחלה אחרת,או שהאורולוגית צודקת ואני סתם מדבר שטויות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שלום12/07/2009לאחרונה גילו לי דליפה במסתם אאורטלי בלב, האם יכול להיות קשר כלשהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009שאלתי היא כזו: האם יש סיכוי שאכן נדבקתי בזיבה , ולאחר 4 שנים עדיין אין תסמינים מובהקים של המחלה, ובעית השתן שאני סובל ממנהנובעת מהדבקה בזיבה או מחלה אחרת,או שהאורולוגית צודקת ואני סתם מדבר שטויות....
^^במקרה כזה הייתי מתחיל עם בדיקה ל 10-12 מחלות מין, כולל זיבה ומתקדם לפי התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שלום13/07/20091.תוכל למקד אותי לאיזה מחלות בדיוק, כי הגישה בקופת חולים בה אני נמצא היא שאני סתם מתלונן ושאין לי כלום ואין הרבה מה לעשות עם זה.... אגב, אשתי בהריון ראשון ואני מאוד חושש שהדבקתי אותה באיזושהיא מחלה
2.היתכן שלאחר 4 שנים אין הרעה במצב , ואף שיפור , אם אכן נדבקתי במחלה כל שהיא?
3.שאלה נוספת, הרגלי שתיה ואכילה המשפיעים על מתן שתן ,(כמו למשל שאני פחות אוכל חריף , אני פחות משתין) , קשורים למחלה כל שהיא , או שאם יש מחלה הרגלי שתיה ואכילה לא אמורים להשפיע , כיוון שזה נגרם מהיות החיידק בגוף, ולא מהתזונה הספציפית שאני אוכל או שותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009שאלה
1.תוכל למקד אותי לאיזה מחלות בדיוק
כלמידיה, מיקופסלמה, אוראופלסמה, זיבה ועוד. תוכל לקרוא על כך בכתבות שלי.
2.היתכן שלאחר 4 שנים אין הרעה במצב , ואף שיפור , אם אכן נדבקתי במחלה כל שהיא?
^^נדיר אך יש מצב.
3.שאלה נוספת, הרגלי שתיה ואכילה המשפיעים על מתן שתן ,(כמו למשל שאני פחות אוכל חריף , אני פחות משתין) , קשורים למחלה כל שהיא , או שאם יש מחלה הרגלי שתיה ואכילה לא אמורים להשפיע , כיוון שזה נגרם מהיות החיידק בגוף, ולא מהתזונה הספציפית שאני אוכל או שותה?
^^לא מבין את השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהסיוון09/07/2009
ניסיתי למצוא תשובות לשאלות שלי בפורום אך לא מצאתי משהו זהה...
אני ממש נסערת. לפני חודש הלכתי לעשות בדיקות של איידס עם חברה, סתם הצטרפתי, ואתמול התקשרו אליי ואמרו שמצאו אצלי כלמידיה. אני לא יודעת איך להתמודד עם זה. אני שוכבת רק עם בנים שאני בקשר איתם. היה לי חבר שנפרדתי ממנו לפני חצי שנה, היה עוד אחד לפני 3 חודשים עד לפני חודש. שכבתי איתם בלי קונדום כי הם עשו בדיקות איידס. מרוב טיפשותי לא חשבתי על מחלות מין, הנחתי שיש להן תסמינים, כך שהייתי שמה לב, או שהם בטוח היו שמים. אני לא יודעת איך אפשר להבין ממי נדבקתי ומתי...
יש לי כמה שאלות, בבקשה:
1-האם יש אפשרות לדעת כמה זמן החיידק קיים בגופי? כלומר מתי נדבקתי, בערך?
2- זה עובר רק במגע מיני? כי יש מקומות שכותבים שגם בשרותים לא נקיים זה יכול לעבור. גם אם יש סיכוי מאוד קטן שזה לא הגיע אליי דרך מין אני רוצה לדעת.
3- יכול להיות שאם קיבלתי את זה מהחבר הקודם, לא הדבקתי את השני? שכבנו בערך 10 פעמים..
4-אני כרגע חולה מאוד בשפעת ולוקחת אנטיביוטיקה פניצילין 500 - 10 ימים. האם אין בעיה שמייד אחרי אתחיל לקחת אנטיביוטיקה נגד כלמידיה או שיש להמתין?
5- האם אפשר לוודא אחרי הטיפול שהכלמידיה עברה באמצעות בדיקת שטן? או שזה נשאר בגוף בכל זאת?
נראה לי לא אשכב יותר עם אף אחד לעולם, זה יפתור קצת בעיות...
תודה רבה,
סיוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009לפני הכל חשוב לי לדעת איזה סוג בדיקה עשו לך שגילתה כלמידיה.
1-האם יש אפשרות לדעת כמה זמן החיידק קיים בגופי? כלומר מתי נדבקתי, בערך?
^^לא
2- זה עובר רק במגע מיני? כי יש מקומות שכותבים שגם בשרותים לא נקיים זה יכול לעבור. גם אם יש סיכוי מאוד קטן שזה לא הגיע אליי דרך מין אני רוצה לדעת.
^^רק מגע מיני
3- יכול להיות שאם קיבלתי את זה מהחבר הקודם, לא הדבקתי את השני? שכבנו בערך 10 פעמים..
^^יכול להיות
4-אני כרגע חולה מאוד בשפעת ולוקחת אנטיביוטיקה פניצילין 500 - 10 ימים. האם אין בעיה שמייד אחרי אתחיל לקחת אנטיביוטיקה נגד כלמידיה או שיש להמתין?
^^אין בעיה
5- האם אפשר לוודא אחרי הטיפול שהכלמידיה עברה באמצעות בדיקת שטן? או שזה נשאר בגוף בכל זאת?
^^ אפשר וחשוב לודא שהחיידק סולק מהגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה נוספת
סיוון13/07/2009תודה רבה, דוקטור.
עשו לי בדיקת שתן - PCR לכלמידיה וזה הראה חיובי.
כטיפול קיבלית 4 כדורים של ZETO TAB 250 MG בבת אחת (AZITHROMYCIN). אמרו לי שזה טיפול מספיק - האם זה נכון, כי שמעתי שלוקחים אנטיביוטיקה שבוע עד 10 ימים.
השאלות שלי הן מתי בדיוק החיידק נעלם ומתי אני כבר יכולה לחזור על הבדיקה לוודא זאת? כמה זמן מעכשיו יש להימנע מיחסי מין לא מוגנים, האם עדיין אני יכולה להדביק בזה את הבן זוג שלי אחרי הטיפול?
תודה רבה,
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה נוספת
ד``ר שרגא וקסלר19/07/2009קבלת טיפול נכון ויש לבדוק עכשיו שהחיידק סולק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תעשי סקס לא מוגן ילדה
דנה מנתניה20/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוצהחסוי09/07/2009
שלום רב
אני מבצעת טיפולי אפילציה בגוף. המחט היא זעירה מאוד, כ- 1 חלקי עשירים המילימטר. בטיפול האחרון הקוסמטיקאית טענה שהיא חד פעמית והראתה לי את הקופסא, אני לא יודעת למה הסכמתי אבל אחר כך זה הציק לי מאוד, אני תמיד בודקת. היא חיטאה אותה עם מי פנים שלטענתה יש בהם 40% אלכוהול, לא היה על המחט דם שניתן לראות וגם במהלך הטיפול לא יצא ממני דם. כדי להרוג את שורש השערה המחט לפעמים פוגעת בנימים שנמצאים לידה, כנראה גם בטיפול שלי זה קורה. השאלה שלי היא מה הסיכויים של הדבקה באידס במקרה כזה? אני באמת בלחץ, אני יודעת שמאוד קטנים אבל אם תוכלו לפרט למה אשמח.
עוד שתי שאלות בבקשה:
1. הבנתי שהנגיף חי באוויר הפתוח לא יותר מ- 20 דקות?
2. באחד האימונים שלי שרטתי יד של מישהו ובציפורן שלי ממש נשארה חתיכה קטנה מהעור שלו בלי דם ואחרי כמה שניות יצא לו דם לאורך השריטה, האם יש סיכון של הדבקה באידס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוצה
ד''ר נפתלי צוקר16/07/2009השאלה שלי היא מה הסיכויים של הדבקה באידס במקרה כזה?
^^עם מחט חד פעמית אין בעיה. החיטוי אינו מונע העברת הנגיף באם הוא נמצא על המחט.
1. הבנתי שהנגיף חי באוויר הפתוח לא יותר מ- 20 דקות?
^^ובכן???
2. באחד האימונים שלי שרטתי יד של מישהו ובציפורן שלי ממש נשארה חתיכה קטנה מהעור שלו בלי דם ואחרי כמה שניות יצא לו דם לאורך השריטה, האם יש סיכון של הדבקה באידס?
^^קלוש ביותר אם בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתאבי נס09/07/2009
מאז ומתמיד אני גומר מהר כבר במשחק מקדים שנמשך דקה או שנים אני מסוגל ליגמור ואם לא אז בחדירה תוך 30שניות במקרה הטוב בשיחות עם חברים נוכחתי לדעת שהמצב אצלי בקנטים רציתי לדעת אם ניתן לשפרק את המצב ואיך אני חייב לציין שאני נשוי וגם עם אישתי וגם עם אחרות המצתב אותו דבר בתודה מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת
ד``ר שרגא וקסלר13/07/2009יש פתרונות ואני מציע לחפשם בפורום של מיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)