מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לויקוציטים בתרבית זרע..משה24/09/2008
אחר חודשיים של OFLODEX נגד דלקת הערמונית שסימפטומיה נעלמו, ירדו ה- LEUCOCYTES (SPERM) / FIELD מ- 10-15 ל- 'בודדים' (שבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה), אך לא נעלמו. מה/מתי/איך לבדוק/לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008לבדוק נוכחות מחלת מין כמו זיבה, כלמידיה באמצעות PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפיר והרפסחן23/09/2008
שלום! אני אמורה לעבור מחרתיים דיקור מי שפיר. לפני מספר ימים הופיעו פצעי הרפס גניטלי על השפה בפות. יתכן שבעוד יומיים הם כמעט יעלמו. האם לדחות את הדיקור? האם ההרפס מעיד על ירידה של המערכת החיסונית בגוף ומכאן עדיף להמתין מחשש לזיהום? או שאין קשר ואני יכולה לעבור את הדיקור בשלום? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008אין מניעה לעבור את הדיקור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לסימפלקס TYPE 2מודאגת23/09/2008
שלום רב האם ניתן למרוח משחה זובירקס בשפה החיצונית של הנרתיק כאשר מופיע נגע של הרפס . אני קניתי את המשחה אך ראיתי שבהוראות בפנים כתוב שאסור למרוח על איברי המין. אז מה עושים חוץ מכדורים.? אין משחה שכן ניתן למרוח להקלה? אודה לך מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008למרוח קרם זובירקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות דביקות מאיבר המיןיובל23/09/2008
לא נעים אבל במה מדובר? התחתון שלי מוכתם בגלל ההפרשות הדביקות ולפעמים אני גם חש צריבה בעת זיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפין
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008להגיע בהקדם לבדיקה לשלול למשל זיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמפחידה אותיזוהרה22/09/2008
לפני כמה ימים נגעתי לחברי באיבר מינו (מעל לתחתונים). לאחר כמה דקות האצבע שלי התרטבה מעט מנוזל הזרע. נבהלתי והזזתי אותה, היא התייבשה ממש תוך כמה שניות ספורות. לא היה לי ביד שום פצע אבל כעבור כמה דקות (אני לא יודעת ממש כמה אבל בטוח עברה יותר מדקה) נגעתי עם אותה אצבע בתוך הפה שלי ונלחצי נורא. האם יש חשש להדבקות באיידס בדרך כזו?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק עוד הערה
זוהרה22/09/2008אני מוצאת את עצמי חרדה הרבה פעמים מהמחלה הזו, כשאין גם אף סיבה מוצדקת ובלי קשר בכלל ליחסים זוגיים. לא קיימתי מעולם יחסי מין, אולם עתה כשיש לי חבר זמן רב אני מפחדת שזה יפריע לי להתקדם איתו ביחסים. כול התקדמות ולו הקטנה ביותר מלחיצה אותי מאוד ולא נותנת לי מנוח זמן רב. אני יודעת כמובן מהו מין מוגן וכיצד להזהר, אבל בכול זאת, כמו הנושא בשאלתי, יש דברים שמחרידים אותי עוד לפני שבכלל הגענו למצב שאנחנו מקיימים יחסי מין. אני יודעת שבעיות חרדה מהסוג הזה הוא לא נושא הפורום, אבל האם יש משהו שמומלץ לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008סיכוי קלוש ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!אלמוני22/09/2008
לפני יומים גיליתי שיש לי מין עור קשה כזה על שליש מאשך שמאל נראה כאילו שפכו דבק שם והוא התקשה וזה מתחיל להתקלף אשמח לקבל תשובה מהר תורידו לי אבן מהלב יום טוב.!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008אין תחליף לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי בעיה ד"ר?חיים21/09/2008
גילי 60 במצב בריאות טוב. 1). בעקבות כאבים ונפיחות בחלק עליון של שק אשכים שמאלי, תוצאות אולטראסאנד לפני שנה(!): "אשך ימין - הודגם בגודל ובמרקם תקין. ראש האפידידימיס מימין - הודגם בגודל ובמרקם תקין. אשך שמאלי - הודגם בגודל ובמרקם תקין. ראש האפידידימיס משמאל - הודגם בגודל ובמרקם תקין. סמוך לקוטב העליון בתוך שק האשכים הודגמו מספר הסתיידויות (סקרוטוליטים) בקוטר עד כ- 0.6 ס"מ. ממצא דומה הודגם גם סמוך לקוטב התחתון של האשך. הודגם כמות מעט מוגברת של נוזל סביב האשך". 2). השבוע(!) עשיתי אולטראסאונד חוזר (עם דופלר), מציין שתדירות ועוצמת הכאבים האותו אזור עליון של שק אשכים שמאלי פחתו אך לא נעלמו, הנפיחות נעלמה כמעט לגמרי (יתכן שבעקבות אנטיביוטיקה ארוכת טווח שלקחתי בגלל דלקת ערמונית שכל סימפטומיה נעלמו?), אך עדיין ממצאים והפעם בשני האשכים: "אשך ימין - לא מוגדל. הודגמו מספר הסתיידויות זעירות בטוניקה. אפידידימיס לא מעובה, עם מספר הסתיידויות זעירות כנראה באזור תוספתן אפידידימיס. הודגם נוזל מועט סביב האשך עם גוף מסוייד חופשי קטן כ- 0.6 ס"מ. אשך שמאלי - בגודל ומרקם תקין. אפידידימיס תקין. הודגם נוזל מועט סביב האשך עם גוף מסוייד חופשי קטן כ- 0.5 ס"מ. אין עדות לווריקולציה דו-צדדי. הודגמה זרימה שווה ולא מוגברת בשני האשכים". תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אשך
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008הממצאים מתאימים למצב של אחרי דלקת.
אם הכאבים חלפו אין צורך בטיפול והנוזל יעלם מעצמו.
הייתי בודק למחלות מין כמו כלמידיה ואוראופלסמה בבדיקת PCR בשתן.
אשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה במין אורלילי21/09/2008
שלום רב כאשר מבצעים מין אורלי והאישה בעודה חולה (וירוס או חיידק בגרון) האם זה יכול להדביק את הגבר ולאחר מכן בזמן יחסי מין זה יכול לעבור גם לאישה??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להדבקה במין אורלי
לי25/09/2008ובעצם זה אומר שהגבר נדבק בוירוס או חיידק, ואם קיים עימה יחסי מין גם היא נדבקה בוירוס או בחיידק באיזור איבר המין ... ומה עושים? האם צריך לקחת תרופות ? אילו בדיקות לעבור? והאם זה מסוכן? האם אפשר לקבל קצת יותר פרטים על זה מכיוון שמאוד לא נעים לדבר על זה עם הרופאים פנים מול פנים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008התרופות מתאימות למחלה ולא באופן כללי למחלות מין. על איזו מחלה אתה מדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקות במין אורלי
לי25/09/2008התכוונתי לוירוס או חיידק רגיל שיש בגרון. וכאשר האישה מקיימת מין אורלי האם יכולה להדביק את הגבר. וכאשר הם מקיימים יחסי מין האם האישה נדבקת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי
ד``ר שרגא וקסלר02/10/2008אנא נסחי שוב את שאלתך על מנת שאוכל להבינה בבהירות.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!אלמוני21/09/2008
לפני יומים גיליתי שיש לי מין עור קשה כזה על שליש מאשך שמאל נראה כאילו שפכו דבק שם והוא התקשה וזה מתחיל להתקלף אשמח לקבל תשובה מהר תורידו לי אבן מהלב יום טוב.!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
אלמוני21/09/2008דוקר לי מאוד בפין בעת השתנה בשירותים ויש הפרשות לי הפרשות לא רצוניות מהפין כל הזמן. מעוניין ומפוחד באשר למחלה ולצעדים בהם כדאי לפעול בבקשה לשלוח את התשובה לכתובת המייל שלי בלי פרסום מיותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשך
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008תגיע לבדיקה [לא מכאיבה].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דןקטוראלמוני20/09/2008
לקחתי כדורי רוקאטן אם אחריי טיפול יש תופעות לוואי של גירודים בראש ונשירה או שזה מכינים? ומה הטיפול בכינים ? קניתי פירודרם זה לא עבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינים
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008שמישהו יבדוק אותך אם נדבקת בכינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקו תעזור לי דוקטור
אלמוני26/09/2008רופאה אמרה שאין כלום ועדיין מגרד לי בלי הפסקה מה כדאי לקנות בשביל לפסיק תגירודים? אני כמעט בטוח שזה כינים יש לי גם קליפות בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
ד``ר שרגא וקסלר02/10/2008ממליץ בדיקת קולפוסקופיה ואשמח לעזור לך לפתור את בעייתך.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס-איזבל19/09/2008
האם אפשר לגלות הרפס בבדיקה אצל רופא נשים או בבדיקות כלליות ומהם הסימנים?
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008בדיקת דם פשוטה מגלה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Herpes type 2מודאגת17/09/2008
לפני כשנה נודע לי שנדבקתי בוירוס הרפס TYPE2 הרופא נתן לי כדוקי וולטרקס 500 מ"ג וכל פעם שמתפרץ הוירוס אני מיד לוקחת שני כדורים ביום במשך 5 ימים. הבעיה היא שלאחרונה זה חוזר מדי כמה חודשים. 1. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה? 2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי? 3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים 4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים? בתודה
ד``ר שרגא וקסלר18/09/20081. האם יש טיפול יעיל יותר? ואם כן איזה?
%% כדור אחד כל יום למניעה.
2. האם יש משחה בנוסף לכדורים ואם כן האם כדאי?
%% קרם זובירקס - מומלץ.
3. האם זה נכון שויטאמין C וויטאמין E יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף ולמנוע התקפים חוזרים?
%% אין הוכחה לכך.
4. מה באמת ניתן לעשות כדי להפחית את ההתקפים?
%% להרגע, להרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי קיום יחסי מין בזמן התפרצות
מודאגת19/09/2008תודה לך על תשובותיך ואם אפשר עוד שאלה חשובה, האם אני יכולה לקיים יחסי מין בזמן התפרצות המחלה? (אני הנשאית של ההרפס )אפילו כשבן הזוג עם קונדום האם לי זה לא מזיק עוד יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס
ד``ר שרגא וקסלר25/09/2008בזמן ההתפרצות סיכויי ההדבקה מעט גבוהים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינלי-אני ממש מוטרדת מזהאורטל16/09/2008
נדבקתי בהרפס וגם לבן זוגי יש פצעים על איבר מינו דומים למה שיש לי אז סביר להניח שזה הרפס גם..אם שנינו לוקחים את התרופה ומטפלים בזה אז אפשר לחזור לעשות סקס ללא קונדום כשההרפס רדום??מה הסיכוי שנדבק שוב?? בבקשה תענו לי אני ממש מוטרדת ומפחדת מזה
ד``ר שרגא וקסלר18/09/2008אין מה להתגונן בפני ההרפס. זוהי מחלה שיש לרוב האוכלוסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדרה - דחוףפפילומה14/09/2008
שלום רב! לאחר כמה הסרות כירוגיות של היבלות, שימוש בקונדילוקס, צריבה בחנקן נוזלי וכריתה (בסכין חשמלית), היבלות חזרו. בנוסף, עברתי CIN3 כריתת לולאה עליונה בצוואר הרחם. בעבר, זו הייתה יבלת יחידה ולצערי, אחרי כל הסרה - היבלות חזרו בקבוצות. הרופא הציע לי להשתמש באלדרה. אני בטיפול כבר כמה ימים ואכן - רואה שיפור במצב היבלות. הרופא אמר לי להתקשר במידה ויש תופעות לוואי שהוא לא ציין ולצערי הוא בחופש השבוע. מאז השימוש במשחה, מעבר לאדמומיות וגירודים (שהרופא הכין אותי אליהם), הופיעו תופעות דומות לזיהום דלקתי / פטרייתי. יש הפרשות מיימיות שקופות עם גושים בצבע צהוב / ירוק. מעולם לא ראיתי הפרשות כאלה בעבר, גם בתקופות שהיו לי דלקות או פטריות. כמה שאלות: 1. מה אפשר לעשות כדי להקל על תופעות אלה מבלי לפגוע באיכות הטיפול? הרופא המליץ לי על אלוה ורה, במידה ויש גירוי.. אבל לא נראה לי שזה יעזור במקרה הנ"ל. 2. האם יש להמנע מיחסי מין לחלוטין בתקופה זו? הרופא לא ציין דבר לגבי זה וגם בפרוספקט כתוב שיש צורך לנקות את המשחה באופן יסודי, אך לא צויין האם אני "מדבקת" יותר כרגע, מאחר וזו תרופה שמשפיעה על המערכת החיסונית. במידה ואפשר לקיים יחסי מין (אם לא היו התופעות לוואי שציינתי קודם), האם עדיף להמנע לחלוטין? 3. נושא קצת אחר - יש לי דלקת בשן ואני זקוקה לאנטיביוטיקה. האם שימוש באנטיביוטיקה יפגע באיכות הטיפול? בדר"כ, שאני נוטלת אנטיביוטיקה, אני צריכה טיפול נגד פטריות. האם אלדרה + אנטי' + כדור נגד פטריות, לא "יבלבל" את הגוף ויעמיס עליו? בתודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר15/09/20081. מה אפשר לעשות כדי להקל על תופעות אלה מבלי לפגוע באיכות הטיפול? הרופא המליץ לי על אלוה ורה, במידה ויש גירוי.. אבל לא נראה לי שזה יעזור במקרה הנ"ל.
#אני מציע להפסיק שימוש באלדרה. טיפול בלייזר יעיל עשרות מונים.
2. האם יש להמנע מיחסי מין לחלוטין בתקופה זו? הרופא לא ציין דבר לגבי זה וגם בפרוספקט כתוב שיש צורך לנקות את המשחה באופן יסודי, אך לא צויין האם אני "מדבקת" יותר כרגע, מאחר וזו תרופה שמשפיעה על המערכת החיסונית.
עד שתוצאת PCR לנגיפי HPV אינה חוזרת שלילית אני מציע להימנע מיחסי מין מחשש הדבקה.
3. נושא קצת אחר - יש לי דלקת בשן ואני זקוקה לאנטיביוטיקה. האם שימוש באנטיביוטיקה יפגע באיכות הטיפול?
לא.
בדר"כ, שאני נוטלת אנטיביוטיקה, אני צריכה טיפול נגד פטריות. האם אלדרה + אנטי' + כדור נגד פטריות, לא "יבלבל" את הגוף ויעמיס עליו?
לא.
אשמח לעזור.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה אני בחרדותאלמוני13/09/2008
אם ספירה של 3.9 בתאי דם לבנים בבדיקת דם קשורה למחלת מין או אפילו לאיידס חס ושלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירה לבנה
ד``ר שרגא וקסלר15/09/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)