מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיני בושתבדיקה24/08/2008
שלום רב. לפני יומיים הבחנתי בנק קטנות אדומות והבנתי זאלה כיני ערווה משום שכבר היה לי דבר כזה לפני כמה שנים. הרופאה בקושי מצאה כינים, אך לבסוף מצאנו אחת, והיא הנחתה אותי להשתמש במשחת זהו זה לכיני ראש פעם אחת באותו יום ואחר כך בעוד שבוע. הטיפןל של לפני כמה שנם היה אותו דבר, ועזר לחלוטין. האם זה הגיוני לתת משחה לכיני ראש? איך אוכל לדעת שזה עבר? אין לי בכלל גירודים, היו ממש קצת כינים כשגיליתי וגם אז לא גירד לי..... אפשר להשתמש בחומר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
ד``ר שרגא וקסלר24/08/2008כל רוקח ימליץ לך על טיפול מתאים וכל הטיפולים יעילים באותה מידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעייה רצינית
...09/08/2009אני נמצא אצל אחותי בלונדון ויש לי את הכינים האלה ואני לא יודע אנגלית אולי תוכל לתת לי שם שך תורפא שאני יגיד לרוקח פה והוא יצן לי אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעייה רצינית
ד``ר שרגא וקסלר15/08/2009תגיד לו שיש לך פטירוס פוביס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהבדיקה24/08/2008
לפני כשבועיים הגעתי לרופא עקב צריבה בעת השתנה והוא רשם לי דוקסילין ל 10 יום. הטיפול לא עזר, והרופא רשם ציפרודקס 500 פעמיים ביום למשך 10 יום. היום היום ה 7 של הטיפןל, וחשתי הקלה משמעותית, אך הצריבה לא עברה. יש לציין כי לא היו בכלל הפרשות. השאלות שלי: 1-האם זה נורמלי שהצריבה עדיין לא עברה לחלוטין? היא אמורה לעבור כבר לגמרי? 2-לאחר הטיפול הייתי רוצה לעבור בדיקות מקיפות לכל המחלות שרק אפשר,כדי להיות שקט. כמה זמן צרעך לחכות כדי שהבדיקות יהיו אמינות? 3-השאלה הכי חשובה. האם זה נורמלי שיהיו לי תופעות לוואי מהאנטיביוטיקה (עור אדום ושורף בין הרגליים -כמו פטרייה, עייפות, כאבים בכפות הרגליים ובעור באופן כללי)? 4-מכייון שהרבה פעמים נדבקים בכמה מחלות ביחד, אני חושש גם לקונדלימה. האם היבלת שיוצאת צריכה להיות מוחשית לגמרי? האם היא צרחכה לגרד או לכאוב? ואיך אני יכול לדעת בעצמי שזה אכן כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר שרגא וקסלר24/08/20081-האם זה נורמלי שהצריבה עדיין לא עברה לחלוטין? היא אמורה לעבור כבר לגמרי?
בהעדר אבחנה אי אפשר להשיב לשאלתך. יש לאבחן ואז לטפל ואז להוציא מסקנות.
2-לאחר הטיפול הייתי רוצה לעבור בדיקות מקיפות לכל המחלות שרק אפשר,כדי להיות שקט. כמה זמן צרעך לחכות כדי שהבדיקות יהיו אמינות?
אפשר כבר לבצע את הבדיקות.
3-השאלה הכי חשובה. האם זה נורמלי שיהיו לי תופעות לוואי מהאנטיביוטיקה (עור אדום ושורף בין הרגליים -כמו פטרייה, עייפות, כאבים בכפות הרגליים ובעור באופן כללי)?
לא סביר שהתופעוןת שתארת נובעות מהאנטיביוטיקה.
4-מכייון שהרבה פעמים נדבקים בכמה מחלות ביחד, אני חושש גם לקונדלימה. האם היבלת שיוצאת צריכה להיות מוחשית לגמרי? האם היא צרחכה לגרד או לכאוב? ואיך אני יכול לדעת בעצמי שזה אכן כך?
בבדיקת רופא מיומן ניתן להשיב לשאלתך.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
ניתוחים פלסטים גינקולוגיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים פנימיות בצבע לבןהדר24/08/2008
יש לי הפרשות לבנות מהנרתיק המלוות בגרד ולאחר שהסתכלתי על המקום במראה ראיתי כי השפתיים הפנימיות של הנרתיק בצבע לבן (בדרך כלל הן בצבע ורוד) רוצה לציין כי אני סובלת מהרפס וגינאלי אך מעולם השפתיים לא שינו את צבען
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים לבנות
ד``ר שרגא וקסלר24/08/2008ממליץ קולפוסקופיה לשלול קונדילומה.
ד"ר שרגא וקסלר
ניתוחים פלסטיים ואנדוסקופיים
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת מסוג 1ץץץ23/08/2008
האם סוכרת מסוג 1 היא אחד הגורמים לשפיכה מהירה???? אנא תעזרו לי......אני שופך יותר מדי במהירות ואני חולה סכרת נוערים האם זאת היא הסיבה הראשית לכך?????? מאוד מחכה לתשובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור23/08/2008
אם השפיך שלי נהיה שקוף כזה ולא לבן כמו בעבר ממה זה יכול להיות והאם זה אומר על משהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שקוף
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2008לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור22/08/2008
האם מאוננות יכול להיות שינוי בצבע הזרע מלבן לשקוף והאם זה מסוכן כי אמרו לי שאם זה נהפך לשקוף אז יכול להיות בעיה בבלוטת הזרע והאם רק מנוחה צריך כדי שזה יסתדר או ללכת לאורולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008אוננות לא גורמת לשינויי צבע אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוםגלגל22/08/2008
שלום!! בתקופה האחרונה (בשבוע האחרון) הבחנתי בהפרשה סמיכה מאוד (ממש כמו כדוריות) שלא הייתה לי מעולם וגירוד האם מדובר מחלת מין כלשהי.. אף פעם לא חליתי במחלת מין או מחלה דלקתית נשית רק לאחרונה אני מקיימת יחסי מין לא מוגנים עם בן זוגי... אשמח לקבל תשובה תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008הצעד הבא קולפוסקופיה על מנת לקדם את האבחנה.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה באשר למחלות מיןאייל22/08/2008
שלום, לפני שנה (באמצע ספטמבר 2007) קיימתי יחסי מין לא מלאים ולא מוגנים. בחודש האחרון קיימת צריבה במתן שתן, כתם אדום בראש הפין והפרשות מגולתיות קלות מאזור הפין. הסברה היא שמדובר בדלקת בדרכי השתן, אך האם ניתן לשלול לחלוטין כלמידיה וזיבה? האם יכול להיות שהסימפטומים הופיעו כשנה אחרי קיום המגע המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008אכן לא ניתן לשלול כלמידיה מיקופלסמה ועוד.
הצעד הבא בדיקת PCR.
אשמח לעזור
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהרונן21/08/2008
שלום רב רציתי לשאול מהן הסכנות בפפילומה על איבר המין אצל גבר ומהו הטיפול הנדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008הסכנות:גרד, אי נוחות, הדבקה של פרטנרים מיניים וסרטן.
טיפול - היעיל היותר לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור עזרה בבקשהאבי21/08/2008
לפני כ4 שנים קימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה שגיליתי שהיא היתה עם הרבי מאוד לפני. מאז ועד היום אני סובל מכאבים רציניים בפירקי כף היד המלווים בבליטה באיזורים הכועבים. בנוסף אני לא יושן טוב מתעורר כל לילה ללא סיבה אני לא מסוגל לחשוב אפילו על בדיקת איידס הלחץ הורג אותי באתחלה לא חשבתי על הכיוון הזה אבל יש לי חברה כבר שנתיים והיא סובלת מאותו הסימנים וזה עוד סיבה שאני לא מסוגל לעשות את הבדיקה חברה שלי התגיסה לצבא ועשתה את הבדיקות הדם יש מצב שבדקו גם איידס כי עבר כבר שנה והכל טוב. לאחר שעיינתי באתר וקראתי על הקונדילומה יש לי 3 נקודות מתחת לכיפה של איבר המין אבל הם לא מגרדים ולעולם לא יצאה לי באיזור יבלת או משהוא יש מצב שיש לי גם קונדילומה האים ידוע לך על מחלת מין שגורמת לכאבים בפירקי כף היד כוון אותי רק אל תבקש ממני לעשות בדיקת איידס תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008תרגע. אלו לא סימנים של איידס. תאורך אינו מספיק לאבחון. נחוצה בדיקה ואשמח לעזור לך.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל21/08/2008
שלום רב, יש לי שאלה חשובה - כשנדבקים במחלות מין בסקס, האם נידבקים כתוצאה מהחיכוך הגדול, או שמספיק רק מגע בין אברי המין ללא חיכוך בשביל להידבק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2008מספיק המגע. החיכוך רק מגביר את סכנת ההדבקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני18/08/2008
ד'ר שלום יש לי תינוקת בת שנה שלפני חודשיים לקחתי אותה לקופת חולים ועשו לה שם ספירת דם אחר כך הלכנו להשתחרר ועמדנו ליד דלפק הבת שלי דפקה על הדלפק עם היד שבה ביצעו לה את הספירה לפני שהלכתי ראיתי כתם קטנצ'יק כזה על הדלפק שהיה נראה כמו דם יבש כזה מרוח. אני לא בטוחה שזה היה איפה שהבת שלי דפקה עם היד שלה בכל אופן אני מפחדת שאיכשהו היא נגעה בזה ושזה אולי גם היה טרי אני יודעת שלפחות דקה או שתיים לפני לא עמד שם אף אחד. שזזתי משם שמתי לב שפצע הדקירה שלה התחיל לדמם. ואני מאוד מאוד חרדה לה שנגיד היא נגעה בדלפק בדם של מישהו וזה נכנס לפצע הדקירה או משהו. האם זה מסוכן ? יכול להיות הדבקה באיידס ככה? בכל מקרה רציתי לשאול אותך אם אתה עושה במרפאה שלך בדיקת איידס לתינוקות? ותוך כמה זמן מתקבלת תשובה לבדיקה? תודה מראש אמא שדואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HIV
ד``ר שרגא וקסלר18/08/2008הסכוי להדבקות כפי שתארת שואף לאפס. עד היום לא עשיתי בדיקת HIV לתינוקות.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת צריבה - דחוף!!!!!!!!!!טלי18/08/2008
שלום, אני בת 25 בריאה בד"כ. בימים האחרונים יש לי תחושת צריבה בפות- לא רק בעת הטלת שתן, אלא בכלל, לאורך כל היום. אני שוצה הרבה, עשיתי בדיקת שתן ולא נמצא כלום.. אני נוסעת בקרוב לתקופה ארוכה וחוששת שתחושת הצריבה תלווה אותי...מה עושים? מה זה יכול להיות? יש לציין שאני שותה מיץ חמוצית, לוקחת כדורי פרוביוטיקה ומתקלחת בסבון עץ התה.. כמו כן לאחר קיום יחסים מתקלחת (בן זוג קבוע). תודה!!!!!!!!!!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות
ד``ר שרגא וקסלר18/08/2008ללא קולפוסקופיה לא אוכל לצערי לעזור לך.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון טיפול במחלות מין בנשים ובגברים
טיפול לייזר בקונדילומה
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאני16/08/2008
אוקיי אז אכן עשיתי בדיקת פאפ והתשובה היא שיש לי דלקת בנוסף אובחנתי כבעלת נגע קונדילומה אחד חיצוני הייתי אצל רופאת נשים בחירה שהיא גם מסירה בלייזר קונדילומות אמרה לי שאין לי דלקת למרות הפאפ ובדקה אותי בקולפוסקופיה אמרה שאין נגעים נוספים מלבד נגע אחד באזור השפתיים החיצוניות - לא בדקה את הפה לא יודעת למה למרות שציינתי אמרה שאין צורך. המליצה להסיר את הנגע בלייזר או בנוזל בחרתי בלייזר הטיפול כאב קצת (רק הזריקה) וזהו אמרה שיותר אני לא מדבקת ולהגיע לביקורת עוד חצי שנה האם אכן אני לא מדבקת יותר? זהו? כולם מדברים פה על PCR ועוד כל מיני בדיקות השאלה אם לא מחמירים מידי הד"ר הזו נחשבת לאחת הרופאות הטובות ומומחית בתחומה מלבד זאת היא מועסקת ע"י קופת החולים באחד ממכוני בריאות האישה המרכזיים מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר17/08/2008שלבי הטיפול המומלצים מפורטים בכתבות שונות כולל באתר שלי [להקליק HPV].
שלב ראשון: קולפוסקופיה מקפת לכל אברי המין, פי הטבעת וסביבותם והפה
שלב שני טיפול בלייזר לכל הנגעים [אגב הטיפול בלייזר הינו שטחי ביותר ואין צורך מעבר לעומק של 0.8 עד 1 מ"מ וההרדמה שאני עושה היא באמצעות ספריי ללא כל כאב.
שלב שלישי הוא בדיקת PCR על מנת לוודא שאין יותר נגיפי HPV בגופך.
שלב אחרון הוא חיסון.
כמובן בדיקת קולפוסקופיה לכל בני הזוג.
בנוסף עד גמר הטיפול וההחלמה יש לנקוט באמצעי זהירות המפורים בכתבות באתר שלי.
ד"ר שרגא וקסלר
03-6956867
052-2453662* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה סכרת..ץץץ16/08/2008
אני בן 22 וחולה בסכרת נוערים מ 3 שנים.. מה הם הסיכויים שיהיה לי זקפה חלשה???? אנא תענו לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת וזקפה
ד``ר שרגא וקסלר16/08/2008יש סכוי כזה אם כלי דם כבר נפגעו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)